qiekrz 28.08.05, 21:39 na warszawskim forum podejrzałem wątek o selekcji w klubach - spotkało Was coś takiego w Poznaniu? Mnie nie, nie wiem nawet, czy są miejsca z selekcją w Pniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: selekcja w klubach 28.08.05, 22:44 W pzn jest cos jakby selekcja(jak widziałam te warszawskie to az mi sie odechciewa:/. W nieistniejącym już SQ była panna na selekcji-ja nie mogłam narzekać, ale sa tacy co jej nie przeszli:) Podobnie w Esencji(nawet nie wiem, czy to istnieje jeszcze) stoi pan, wiele osób narzekało na niego, że normalni ludzie nie przechodza. Ja osobiście uwazam, ze pan jest (był?)miły i tylko raz bylam swiadkiem jak ktos nie wszedł-typowy dres, reszta bez problemów. W blue nocie nie ma ....a szkoda:/ Celem selekcji jest nie wpuszczanie niepasujacyh do imprezy osób(nieodpowiednio ubranych itp), ale w Wawie jak zwykle przesadzaja. Dochodzi do tego, że selekcjoner uwaza sie za boga i trzeba sie prosic(dotyczy "normalnych" klubowiczów) a to juz jest głupie. Jak ktos chce miec zamknieta impreze to niech sobie tam siedzi i wpuszcza samych znajomych....ale klub i pracowników trzeba oplacic. Dlatego uwazam ze nadmierna "władza" selekcjonera jest chora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słownik Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:45 albo JA albo OSOBISCIE-niedouczona brzydulo!!!nie ma czegos takiego jak JA OSOBISCIE to tak jakbys napisała IDE PIESZO,zrozumiałas czy moze wymagam zbyt wiele! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: selekcja w klubach 29.08.05, 10:05 wymagasz zbyt wiele a ja i tak nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyvikka Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:19 chociaz sie przyznałas że jestes tukiem do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:23 selekcjonują w Deep Club'ie, w Domu Vikingów (dyskoteka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:13 Tak w klubie K2 After Hours. Uważam, że dzięki temu można się w tych klubach naprawdę świetnie zabawić nie czując oddechu jakiegoś spoconego karka za sobą :). Prawdziwy clubbing się na tym opiera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogodzinach Re: selekcja w klubach IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 00:48 Prawdziwy clubbing się na tym opiera!!! Nobel. Zasada oparcia clubingu. Ale milo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_19 Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:46 W każdym z lokali jest jakaś to selekcja, tak podobno mówią, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubya Re: selekcja w klubach IP: *.icpnet.pl 06.11.05, 12:23 selekcja jest w Terrytorium na mokrej i bardzo dobrze zero tolerancji dla dresów karków i innych debili. Na poczatku było bardzo ostro naprawde trudno było wejsc, teraz niestety w zasadzie jesli jestes odpowiednio ubrany wejdziesz co odbija sie na tym że przestałem tam chodzic z powodu zbyt duzych tłumów po prostu nie da sie tanczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madonna Re: ciekawe co na to geje i lesbjiki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:58 Ciekawe?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: losthigway(wawka) Re: selekcja w klubach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 12:27 w warszawie sa same wiesniaki:)... i trzeba ich przywołac do porzadku i pokazac jak sie ubiera normalny człowiek)... jestem z wawy i czasam ijezdze z takimi dziwolagami w tramwaiku i wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś