Dodaj do ulubionych

selekcja w klubach

28.08.05, 21:39
na warszawskim forum podejrzałem wątek o selekcji w klubach - spotkało Was
coś takiego w Poznaniu? Mnie nie, nie wiem nawet, czy są miejsca z selekcją w
Pniu?
Obserwuj wątek
    • v.i.k.k.a Re: selekcja w klubach 28.08.05, 22:44
      W pzn jest cos jakby selekcja(jak widziałam te warszawskie to az mi sie
      odechciewa:/. W nieistniejącym już SQ była panna na selekcji-ja nie mogłam
      narzekać, ale sa tacy co jej nie przeszli:)
      Podobnie w Esencji(nawet nie wiem, czy to istnieje jeszcze) stoi pan, wiele osób
      narzekało na niego, że normalni ludzie nie przechodza. Ja osobiście uwazam, ze
      pan jest (był?)miły i tylko raz bylam swiadkiem jak ktos nie wszedł-typowy dres,
      reszta bez problemów.
      W blue nocie nie ma ....a szkoda:/
      Celem selekcji jest nie wpuszczanie niepasujacyh do imprezy osób(nieodpowiednio
      ubranych itp), ale w Wawie jak zwykle przesadzaja. Dochodzi do tego, że
      selekcjoner uwaza sie za boga i trzeba sie prosic(dotyczy "normalnych"
      klubowiczów) a to juz jest głupie. Jak ktos chce miec zamknieta impreze to niech
      sobie tam siedzi i wpuszcza samych znajomych....ale klub i pracowników trzeba
      oplacic. Dlatego uwazam ze nadmierna "władza" selekcjonera jest chora.
      • Gość: słownik Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:45
        albo JA albo OSOBISCIE-niedouczona brzydulo!!!nie ma czegos takiego jak JA
        OSOBISCIE to tak jakbys napisała IDE PIESZO,zrozumiałas czy moze wymagam zbyt wiele!
        • v.i.k.k.a Re: selekcja w klubach 29.08.05, 10:05
          wymagasz zbyt wiele a ja i tak nic nie rozumiem
          • Gość: antyvikka Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:19
            chociaz sie przyznałas że jestes tukiem do kwadratu
    • Gość: giga Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:23
      selekcjonują w Deep Club'ie, w Domu Vikingów (dyskoteka)
      • Gość: ania Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:13
        Tak w klubie K2 After Hours. Uważam, że dzięki temu można się w tych klubach
        naprawdę świetnie zabawić nie czując oddechu jakiegoś spoconego karka za
        sobą :). Prawdziwy clubbing się na tym opiera!!!
        • Gość: pogodzinach Re: selekcja w klubach IP: *.icpnet.pl 19.10.05, 00:48
          Prawdziwy clubbing się na tym opiera!!!

Nobel. Zasada oparcia clubingu. Ale milo:)
          • Gość: ona_19 Re: selekcja w klubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:46
            W każdym z lokali jest jakaś to selekcja, tak podobno mówią,
            • Gość: kubya Re: selekcja w klubach IP: *.icpnet.pl 06.11.05, 12:23
              selekcja jest w Terrytorium na mokrej i bardzo dobrze zero tolerancji dla dresów
              karków i innych debili.
              Na poczatku było bardzo ostro naprawde trudno było wejsc, teraz niestety w
              zasadzie jesli jestes odpowiednio ubrany wejdziesz co odbija sie na tym że
              przestałem tam chodzic z powodu zbyt duzych tłumów po prostu nie da sie tanczyc.
          • Gość: Madonna Re: ciekawe co na to geje i lesbjiki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:58
            Ciekawe?.
    • Gość: losthigway(wawka) Re: selekcja w klubach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 12:27
      w warszawie sa same wiesniaki:)... i trzeba ich przywołac do porzadku i pokazac
      jak sie ubiera normalny człowiek)...
      jestem z wawy i czasam ijezdze z takimi dziwolagami w tramwaiku i wiem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka