muskari 05.09.05, 11:04 .....ciepłe bułeczki na śniadanko ;o) gdzie po to wszystko chodzić mieszkając na promykowym????..... muskari mama Weroniki-Aniołka Weronika naszemu Aniołkowi wyrosły skrzydła... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johny_aloha Re: świeże warzywa, owoce..... 06.09.05, 21:04 co do pieczywa proponuje sklep LEWIATAN . Odpowiedz Link Zgłoś
kontis Re: świeże warzywa, owoce..... 07.09.05, 19:38 Niestety. Te wszystkie pyszności o których pisałaś to można kupić.... poprzedniego dnia w Piotrze i Pawle. Rano- nie ma na to czasu. Mam jednak nadzieję, iż wykańczane sklepy na rogu księżycowej to będzie jakiś spożywczy (gazeta, papierosy, pieczywo, warzywa i owoce, piwo) a nie jakaś pasmanteria lub dentysta. I oczywiście jakieś rozsądne godziny otwarcia- a nie od 11.00-17.00 Odpowiedz Link Zgłoś
kontis Re: świeże warzywa, owoce..... 31.10.05, 09:25 Na pewno nie w sklepie Chata Polska, koło ronda os.Mielżyńskiego. Poziom higieny osobistej pań, które obsługują stanowisko z wędlinami i mięsem, pozostawia wiele do życzenia. Dziś zaś przekroczona została "masa krytyczna". Jedna z pań, na zwróconą przeze mnie uwagę, że powinna umyć ręce (chwilkę wcześniej odbierała od dostawcy towar i faktury) zaczęła kłamać, iż myła ręce, a ja tam stałem i wady wzroku jeszcze nie mam. Reasumując- BOJKOT CHATY POLSKIEJ. PS. ...Do Bydgoszczczy będę jeździł, a w tym sklepie nie będę kupował... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej302 Re: świeże warzywa, owoce..... 09.01.06, 22:00 Witajcie, Nie wiem czy wiecie ale pewnie część z Was już wie,że mamy w pobliżu Gabinet dentystyczny:)) Zamiast świżych bułeczek będziemy leczyć ząbki.Doszły nas słuchy,że "Żabki" pod gabinetem raczej już nie będzie:))Nie dogadali się z Agrobexem. Może kiedyś doczekamy się sklepiku niedaleko nas....póki co Lewiatan wita:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_z Re: świeże warzywa, owoce..... 10.01.06, 15:32 wsiadasz w bryke, za pol zdrowaski masz intermarche ;) maja dobre i swieze pieczywo, pozatym pieczywo mozna zamrazac bez utraty jego swiezosci, wkladasz do mikrofali albo wyciagasz na noc a rano konsumujesz pachnace i chrupiace.. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_z Re: świeże warzywa, owoce..... 10.01.06, 15:34 aha, a Lewiatan to padaczka, sporadycznie mozna tam cos kupic bo czynny jest do 22, ale ogólnie to jest sklep "komuno-wróć" albo wiejski GS (jedyny plus ze mozna płacić kartą) Odpowiedz Link Zgłoś
agulapn Re: świeże warzywa, owoce..... 11.01.06, 10:42 Witam, to co w takim razie ma się znajdować w tym lokalu na parterze? To nie bedzie sklep? Przecież Agrobex tak zapewniał, że będzie to jakiś spożywczy. Chyba przychodni stomatologicznej tam nie zrobią?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej302 Re: świeże warzywa, owoce..... 13.01.06, 21:45 Przychodnia stomatologiczna jest na piętrze a parter stoi wolny.Agrobex zapewniał ale co tam będzie to czas pokaże:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2 Re: świeże warzywa, owoce..... 05.04.06, 15:58 Witam!A dobrze leczysz ząbki bo ja od czasu szkoły średniej mam jedna dentystkę bo jak zmieniłam to zaczęły się problemy. Zmieniłam bo nie miałam jak jechać do niej 400 km a teraz mam 150 więc jeżdżę jak trzeba. Plomby tej mojej mam od ......10 lat i niemiecki dentysta nawet nie rozpoznał. Ile kosztyje kontrola ząbków u 3-latka? Takie obejrzenie - raczej leczenie nie jest potrzebne. Wiem że w tym wieku zaleca się 1 wizytę. Za odpowiedź dziękuje z góry! Odpowiedz Link Zgłoś