dotera 20.05.26, 00:27 www.youtube.com/shorts/O3zwY-OmF4k Zaciekawiło mnie co tu się dzieje. To jakaś świeża gwiazda. Bardzo ciekawe brzmienie ma. Tak nas ameryka wyzwoliła seksualnie, ze 20 letnia kobieta spiewa głównie o seksie już mocno zrażona. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Oryginalna artystka 20.05.26, 00:34 Nie wiem jak bardzo jest sławna ale to coś nowego. wieki już nie słyszałem czegoś nowego. Odpowiedz Link
dotera Re: Oryginalna artystka 20.05.26, 00:55 www.youtube.com/shorts/_7UFaWLnNnQ Rozumiem, ze kobiety tak czują. Tylko czemu męzczyzni mają być temu winni? Nie mam poczucia ze zyje w swiecie biernych kobiet, które są odbiciem mezczyzn. odpowiem pani co jest tajemnicą rozwiązania problemu. Tajemnica. Intymność. Absolutna cisza na tą kwestią. Tylko czy kobietom nie odpowiada to ze wlasnie daje im to spoleczną władze do pewnego momentu? Odpowiedz Link
dotera Re: Oryginalna artystka 20.05.26, 01:01 Te same organy wydalają, jak i mają dokonać połączenia. Dwoista natura tej sprawki jest nieunikniona. Człowiek rozpoznaje intymność w odroznieniu do zwierzęcia zeby przejść na jasną stronę mocy. Inaczej będzie inna strona i tego krzykiem się nie zmieni. Odpowiedz Link
dotera Re: Oryginalna artystka 20.05.26, 01:09 Nie stworzymy lewicowej komuny intymnosci. To jest podstawowa manipulacja lewicy to obiecująca. Komunia jest na wyższym poziomie duszy. Na tym poziomie odpwiedzią są granice, niedpowiedzenia. To sfera ciemnogrodu. Odpowiedz Link
dotera Re: Oryginalna artystka 20.05.26, 01:47 swimming in the milk of the moon no właśnie. mam takie poczucie ze na mezczyzn jest przerzucona autoagresja kobiet wynikająca z tego ze mama zawiodła. Odpowiedz Link
dotera Re: Oryginalna artystka 20.05.26, 01:53 Mówi pani ze kobiety są sztuką. Tyle razy słyszałem ze kobiety malują się przede wszystkim dla siebie. Lubią tą sztukę przebierania. Czy problemem nie jest raczej to ze czuje pani ze jest obdarta ze skóry do żywego? ze coś się stało zanim zaczeła mieć pani skórę. Czy mezczyzni nie dostają czasem nie za swoje grzechy? Odpowiedz Link