rochkowalski11 26.09.05, 20:58 Moim skromnym zdaniem w dzisiejszej debacie między Kaczyńskim a Tuskiem padł remis z lekkim wskazaniem na Kaczyńskiego. Zobaczymy, co nam przyniosą następne starcie między obu panami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antykomunista1 Re: Kaczyński - Tusk 26.09.05, 21:33 Debatę wygrał zdecydowanie Lech Kaczyński. Myślę, że w dalszym ciągu puszczają nerwy panu Tuskowi i jego sztabowcom. Na konferencji prasowej, Donald Tusk cały czas mówił partia braci Kaczyńskich zamiast Prawo i Sprawiedliwość. Jest to jakaś niezrozumiała retoryka, która chyba ma za zadanie odstraszyć wyborców od Kaczyńskiego premiera, albo Kaczyńskiego prezydenta, w myśl powiedzenia „wasz premier, nasz prezydent” Widać teraz wyraźnie, że PO boi się przegrania również wyborów prezydenckich, a co są warte sondaże, które znowu pokazują wyraźną przewagę kandydata PO, przekonaliśmy się w wyborach do Sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt TUSK I po co ten cyrk? 27.09.05, 09:34 "Donald Tusk (48 l.), lider Platformy Obywatelskiej i sondaży prezydenckich, w trakcie kampanii prezydenckiej wziął kościelny ślub ze swoją, od 27 lat, żoną Małgorzatą. " NO I PO CO?? DLA PREZYDENTURY??? www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1742&news_id=73886&scroll_article_id=73886&layout=1&p age=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
wercyngetoryks_wp Re: Czego się nie robi dla stanowisa! 27.09.05, 17:14 Brawo, Brawo! Jak tak dalej będzie, to Lech Kaczyński wygra za pierwszym podejściem, czego mu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
antykomunista1 Re: Czego się nie robi dla stanowisa! 27.09.05, 20:31 Myślę, że jak tak dalej pójdzie, to Lech Kaczyński wygra za pierwszym podejściem wybory prezydenckie. Osobistościom z PO wyraźnie puszczają nerwy, a najlepszym przykładem może być wypowiedź Komorowskiego. Wczorajsza wymiana zdań Tuska z Jarosławem Kaczyńskim też o tym świadczy. Tusk chciał wyraźnie wymóc na Kczyńskim deklarację, że zostanie premierem, Kaczyński nie dał się zaskoczyć i wyprowadzić w pole, czym wykazał, tak jak jego brat Lech przewagę nad Tuskiem. Moim zdaniem, L. Kaczyński jest zdecydowanie lepszym kandydatem na prezydenta od Donalda Tuska! Odpowiedz Link Zgłoś
edwardbonawentura Re: Kaczyński - Tusk 27.09.05, 21:22 Panowie spokojnie. Pożyjemy zobaczymy. A w pierwszej turze na pewno nie wygra. Myślę, że wygra Donald Tuskw 2 turze. Odpowiedz Link Zgłoś