Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer w Poznaniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:38
Witam,

proszę poradźcie mi do jakiego fryzjera mam się wybrać by zrobic sobie
baleyage.
Wasze propozycje,godne polecenia salony.
Z góry dziękuję,
niebieska
Obserwuj wątek
    • Gość: justyna Re: dobry fryzjer w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 05.10.05, 02:02
      najlepszy jakiego znam.Pisala o nim moja znajoma apropo tematu o hair bazar
      studio.Jarek.najlepszy w poznaniu,moge tak smialo napisac,do tego niezly kasek.
      • karen77 Re: dobry fryzjer w Poznaniu 07.10.05, 09:31
        ostatnio odkrylam panią anie w salonie bronek na ul.winogrady 8517038
        serdecznie polecam
        • Gość: zadowolona Re: dobry fryzjer w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 23.10.05, 11:07
          A ja polecam salon Bronek 2 przy ul.27 grudnia 7
          • Gość: Karo Re: dobry fryzjer w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 28.10.05, 19:28
            na Rondzie Starołęka,w pasazu jest bardzo dobry salon..niestety trochę tam drogo,no ale czasem chyba lepiej wydać ciut więcej i być zadowolonym,zwłaszcza jeśli chodzi o bajeyage...kilka razy próbowałam zaoszczędzić i poszłam w inne miejsce ale i tak wracałam na Starołękę na poprawki albo nie bylam do końca zadowolona.Mam dość gęste włosy do ramion,więc w moim przypadku cena baleyage`u waha się od 160-200 zł..niestety.Nie polecam natomiast nikomu salonu Laurenta w Kupcu Poznańskim...po wyjściu z "super kolorkiem" na głowie prawie się popłakałam na przystanku :-)blond w kolorze siana i za grube pasma..ohyda :P
        • Gość: Nanusia Re: dobry fryzjer w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 12:06
          Ja poleciłabym Ci salon Le Grand na ul. Koziej przy Starym Rynku. Chodzę do
          nich już od bardzo dawna i jeszcze nie wyszłam nie zadowolona.
    • malizka Re: dobry fryzjer w Poznaniu 14.10.05, 11:51
      podciągam temat. Chcę ściąć długie włosy na krótkie, ale fajnie młodzieżowo.
      Gdzie dobry fryzjer i niedrogi?
      • marghot Re: dobry fryzjer w Poznaniu 14.10.05, 12:02
        ul. Kanałowa, salon Saga. Polecam Patrycję
    • eliza330 Re: dobry fryzjer w Poznaniu 14.10.05, 20:32
      Polecam Tobie fryzjer na ul. Starołęckiej U KASI - bardzo tanio i bardzo
      ładnie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka