Dodaj do ulubionych

właśnie admin skasował post

15.10.05, 13:50
pt. "ciężkie czasy nadchodzą dla pedałów"....

hehe - próbuje zatrzymać to, co nieubłagane? ;)
Obserwuj wątek
    • vipunia Re: właśnie admin skasował post 15.10.05, 13:52
      człowieku patrz dokładniej - tego typu posty są w "Po godzinach"
    • pan.nikt Re: właśnie admin skasował post 15.10.05, 13:53
      Nie skasował tylko wrzucił do innej szuflady.
      Własnie przed chwilą porządkował te szuflady.

Jest tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=385&w=29394186
      Pewnie dlatego, żeby nie pedalić się w pracy
      • vipunia Przesada jakaś... 15.10.05, 13:58
        20% postów na gazeta.pl Poznań dotyczy walki z tymi co to mają odmienne
        preferencje seksualne, to średnio dotyczy bezpośrednio Poznania, więc leci do
        odpowiedniej szuflady jak to sprecyzowałeś.
        Panie.Nikt przesadzasz już naprawdę.
        • pan.nikt Re: Przesada jakaś... 15.10.05, 14:01
          W czym przesadziłem? ]
          W szufladkowaniu, czy w żarciku?
          • marychna31 Re: Przesada jakaś... 15.10.05, 18:48
            Twoje "żarciki" zakarwają na obsesję. Żart z definicji jest miły, sympatyczny
            wywołuje uśmiech. Jeśli obliczony jest na zranienie kogoś, deprecjonowanie,
            poniżanie to coś takiego nie nazywa się żartem tylko zupełnie inaczej....
    • maniek.siekiera Re: właśnie admin skasował post 15.10.05, 14:03
      ok. Ale to i tak nie zmienia faktu homo-nastawienia admina i wycinania przez
      niego krytycznych wobec pedziów wypowiedzi ;)
    • l.george.l Idą święta, 15.10.05, 16:05
      że Błażej tak ostro zabrał się ostatnio za porządki? Obawiam się, że jakaś forumowa menda doniosła pejsatym, że my tu mamy miło i przyjemnie i przyszły wytyczne z centrali.
      • 2pp Re: Idą święta, 15.10.05, 22:26
        > Obawiam się, że jakaś foru
        > mowa menda doniosła pejsatym, że my tu mamy miło i przyjemnie i przyszły
        wytycz
        > ne z centrali.

Możesz jakoś doprecyzować tę kwestię: kto konkretnie ma tu miło i przyjemnie?
        Jak widzę, próbujesz stworzyć wrażenie, że linia podziału w zakresie stosunku
        do homoseksualizmu przebiega na forum między "pejsatą", opresyjną redakcją z
        jednej strony, a użytkownikami forum w całej swej masie - z drugiej. A jeśli
        nawet nie, to w każdym razie homofobiczna część użytkowników pełni tu rolę
        gospodarza.
    • Gość: antyspamer bo pedał to wyraz wulgarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:39
      poszukaj w słowniku analfabeto!
      • l.george.l Nowa menda forumowa 15.10.05, 17:58
        czy antyvikka nam się rozmnożyła?
        • Gość: antydzordz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: maniek.siekiera ale za to rdzennie polski a nie zapożyczony... IP: *.athome235.wau.nl 16.10.05, 13:56
        poza tym w setkach postów pedały i lewackie oszołomy wściekle atakują i obrażają
        katolików, których jest zdecydowana większość w społeczeństwie - a te posty
        jakoś nie są z reguły usuwane. Więc jakaś równowaga być powinna, nieprawdaż??
    • Gość: xaliemorph Re: właśnie admin skasował post IP: *.icpnet.pl 15.10.05, 22:29
      Sami swoim zachowaniem reklamujecie tzw. waszymi słowami "gejostwo"
    • maniek.siekiera [...] 16.10.05, 00:34
      • vipunia [...] 16.10.05, 02:16
        Wiesz człowieku, jak dla mnie poziom dyskusji, którą prowadzisz zasługuje na
        solidnego bana na tym forum i mam nadzieję, że admin po raz pierwszy chyba to
        zastosuje.
        Polecam szukać nowego nicka i zmianę sposobu wypowiedzi.
        • Gość: maniek.siekiera hmm... lesba czy ekofaszysta?? ;))) IP: *.athome235.wau.nl 16.10.05, 03:09
        • l.george.l Re: [...] 16.10.05, 11:23
          Vipuniu, Twoja obecność na forum przez mnie - i sądzę, że nie tylko - zawsze jest niecierpliwie oczekiwana. Czy jednak Twoja aktywność w niespodziewanym dość miejscu nie jest warta lepszej sprawy? Stawiam flaszkę piwa, spoza browaru KP oczywiście, że zaraz jeden Pan napisze, że postanowiłaś robić karierę na dupie.
          • pan.nikt [...] 16.10.05, 14:44
            • pan.nikt ?? 16.10.05, 22:04
              Tego nie rozumiem.
              Dlaczego usunietop moją wypowiedź, w której chwalę rozsądek Vipuni???
            • l.george.l A moja zupełnie wyparowała 16.10.05, 23:41
              To ci numer. Pamiętam Twoją wypowiedź, a pod nią była jeszcze moja, też - jak na moje możliwości w tym temacie - całkiem na poziomie ;-)
    • Gość: adam Panikują ze Tusk przegra,wal na Kaczora to nie zde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 07:23
      to nie bedzie zdejmował
    • Gość: co się dzieje? Re: właśnie admin skasował post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 23:27
      Nie wierzę, że Poznaniacy nie interesują się wyborami prezydenckimi. A ja
      czytam, że nas interesuja geje, zła knajpa, samalot który zahaczył o latarnię.
      • Gość: antyvika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 23:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka