Gość: iwa IP: *.mofnet.gov.pl 24.10.05, 10:45 mam dwojke dzieci 5-letnia klaudie i 9 miesiecznego mikolaja sa alergikami poszukuje dobrych lekarzy w poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halka Re: alergie u dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:51 gov.pl hmmm ciekawe skąd piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: alergie u dzieci IP: *.crowley.pl 24.10.05, 21:10 Mogę ci podać telefony do lekarzy leczących homeopatią. Twoje dzieci są małe więc jest sznsa na wyraźną poprawę po 3 misiącach. Wiem co mówię, bo to sprawdzone. Nie pisz ze służbowego, bo to łatwo ustalić kto pisze zrobią ci pokazówkę i nie zarobisz na lekarzy, Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: alergie u dzieci 24.10.05, 22:29 Na temat homeopatii był artykuł w "Gazecie". Tyle te tabletki warte, co pudrowe cukierki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: alergie u dzieci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.05, 22:07 Czesc Iwa, mialem ten sam problem , ale w Poznaniu nikogo dobrego nie znalazlem. Za to jest fajny i mily lekarz w Kozieglowach. Dojezdza do domu, bo twierdzi, ze testy najlepiej robic w naturalnych warunkach dziecka. Moje dzieciaki postawil na nogi. Nawet kota mamy i nic im nie jest. Ale niestety troche to trwalo i..... kosztowalo. Ale sie udalo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: alergie u dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:08 Czy możesz podać mi namiar na tego lekarza , mam dwuletnie dziecko które ciągle choruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alergik Re: alergie u dzieci IP: *.echostar.pl 25.10.05, 00:14 Jestem od dziecka poważnym alergikiem a dzisiaj astmatykiem. Jeden z najlepszych jakich spotkałem na swojej drodze to absolutny pasjonat- lekarz-naukowiec niejaki Żaba Ryszard, prof. dr hab. med. Spec. dermatolog (0-61) 841 71 73 lub 601 741 750 Gwarantuje.Uczciwy.Profesjonalista o wielkiej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś