pan.nikt 26.10.05, 12:38 Czy was tez wkurzają te wredne muchy?/ latają cholery, że szok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga39-651 Re: Rozluźnijmy się 26.10.05, 12:54 To może żeby się z powodu tych pływających reklam chociażby nie irytować , podpowiadam : Narzędzia -> Opcje internetowe -> Zakładka " ZABEZPIECZENIA "->Poziom niestandartowy -> Wykonywanie aktywnych skryptów -> WYŁĄCZ ,,, Ok Pozdrawiam KInga Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Rozluźnijmy się 26.10.05, 12:57 Te reklamy, to fakt, ale ja myślałem o fizycznych, faktycznych ospałych muchach. Choleratwa latają mi po monitorze, klawiaturze itd, eeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozluźnijmy się 26.10.05, 13:04 Przynieś do domu pająka. Od czasu, gdy go mam zniknęły muchy. Słowo:) Tylko, że nie mogę umyć okna:( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Rozluźnijmy się 26.10.05, 13:08 ??? jakiego pajacyka?? Pytam powąznie, bo mam dość much Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozluźnijmy się 26.10.05, 13:18 Dwa miesiące temu wprowadził mi się na okno pająk (nie kosarz, ale prawdziwy pająk). Początkowo chciałam go wyrzucić. ponieważ dzień wcześniej umyłam okna, ale dałam mu szansę. Myślałam, że sobie pójdzie gdzie pieprz rośnie, ale nie. Okazało się, że znalazł doskonałe miejsce na wyłapywanie much. Od tamtej pory zadomowił się na jednej części okna i tylko co jakiś czas zwija pajęczynę i przenosi ją o zaledwie parę centymetrów w bok lub w górę. Nie mam siły, żeby go stamtąd wyrzucać. Na zimę gdzieś go przeniosę. W końcu będę musiała umyć to nieszczęsne okno. Chyba niektórzy pomyślą, że mi kompletnie odbiło. Jeszcze jedno. Moja córka nazwała go Fąfel. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Rozluźnijmy się 26.10.05, 13:21 Czyli "szczęsliwy ten dom, gdzie pająki są" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchemik Re: Rozluźnijmy się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 13:24 U mnie muchy wyłapuje kot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaćwing Re: Rozluźnijmy się IP: *.icpnet.pl 26.10.05, 13:40 Co racja, to racja. Tyle much na monitorze, to mi nawet latem nie siadało. A wczoraj po pokoju zaczął latać komar. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Rozluźnijmy się 26.10.05, 13:42 Dopiero wczoraj?? To masz szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: Rozluźnijmy się 26.10.05, 13:46 pan.nikt napisał: > Choleratwa latają mi po monitorze, klawiaturze itd, eeeeeeeeeeeeeeee To wynieś wreszcie komputer z obory i ustaw go w domu! Odpowiedz Link Zgłoś