mistermister 28.10.05, 20:47 "Ale jeśli ktoś go tam przywiózł, to mógł nam powiedzieć, my byśmy go zutylizowali" no rozśmieszyło mnie to do łez:) A MOŻE BY KTOS ZUTYLIZOWAŁ TEGO ŚMIERDZIELA STOKŁOSE WRESZCIE?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyferciu Re: Martwe ptaki w Śmiłowie 28.10.05, 22:13 I właśnie na tym polega arogancja byłego senatora Stokłosy:( Arogancja przede wszystkim do przepisów prawa, których sam był ustawodawcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog amator Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.echostar.pl 28.10.05, 23:27 Sorry, ale fotka przedstawia bielika syberyjskiego, najwiekszego z bielikow, ktory po za ogrodami zoologicznymi nie pojawia sie w Polsce. Moze warto poszukac innej foty... Nie robcie sobie obciachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 01:42 Ten rzecznik to wielki buc!Trzeba go pilnować bo sam się jeszcze zutylizuje dla pana Henia ex senatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jak naprawdę ? Zdechłe krukowate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 08:46 znaleziono też pod Białymstokiem i zdiagnozowano śmierc wskutek zjedzenia zaprawionego ziarna. No to jedzą czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
hippeastrum Re: Zdechłe krukowate 29.10.05, 19:09 Krukowate w pewnej mierze (niektóre w dużej) są wszystkożerne, więc jeść mogą. Pamiętasz dwie wrony z kreskówek Warnera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.icpnet.pl 29.10.05, 10:48 Dlaczego z gory zaklada sie ze ptaki nie gina z przyczyn FARMUTILU? nie chodzi o smrod,ptaki zywia sie padlina,ale nie przysypana wapnem.Nadal straszy duch Stoklosy-przeciez nie jest juz senatorem/straszakiem/chroni go tylko mafia.Sprawe powinna zbadac komisja nie zwiazana z ukladami Stoklosy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Martwe ptaki w Śmiłowie 29.10.05, 12:49 Gość portalu: ornitolog napisał(a): > Sprawe powinna zbadac komisja nie zwiazana z ukladami Stoklosy. I bada!! WIOŚ oddzial w Pile. Już od kilku miesięcy. I nie są oni powiązani ze Stokłosą żadnymi układami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubukról hahahahahahahahahaha...nie śa !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trickster To znak! IP: *.tvkturek.pl 29.10.05, 12:04 Zważywszy, że orzeł jest godłem Polski, wnioskuję, że TO ZNAK! Wieszczący los naszej Rz-plitej, zatrutej odorem aroganckich polityków… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 13:05 To nie jest do śmiechu, to jest tragiczne! To jest typowo stokłosowo- farmutilowska retoryka. Ludzie ci zatracili poczucie rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokłosów Dobrze, że ktoś znalazł te ptaki. IP: *.icpnet.pl 29.10.05, 23:42 Podobno ludzie Stokłosy robią mu na złość i wrzucają co się da do parówek. Pewnie to bzdura ale tak słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:33 Co za ekspert napisał...orzeł bielik?? Co to za zwierze? Nie znam takiego! Z tego co sie orientuje ptak ten wystepuje pod nazwa bielik, nie jest orłem! Odpowiedz Link Zgłoś