Dodaj do ulubionych

Martwe ptaki w Śmiłowie

28.10.05, 20:47
"Ale jeśli ktoś go tam przywiózł, to mógł nam powiedzieć, my byśmy go zutylizowali"
no rozśmieszyło mnie to do łez:)
A MOŻE BY KTOS ZUTYLIZOWAŁ TEGO ŚMIERDZIELA STOKŁOSE WRESZCIE?!!!
Obserwuj wątek
    • lucyferciu Re: Martwe ptaki w Śmiłowie 28.10.05, 22:13
      I właśnie na tym polega arogancja byłego senatora Stokłosy:( Arogancja przede
      wszystkim do przepisów prawa, których sam był ustawodawcą
    • Gość: ornitolog amator Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.echostar.pl 28.10.05, 23:27
      Sorry, ale fotka przedstawia bielika syberyjskiego, najwiekszego z bielikow,
      ktory po za ogrodami zoologicznymi nie pojawia sie w Polsce. Moze warto
      poszukac innej foty... Nie robcie sobie obciachu!
    • Gość: stefek Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 01:42
      Ten rzecznik to wielki buc!Trzeba go pilnować bo sam się jeszcze zutylizuje dla
      pana Henia ex senatora.
    • Gość: a jak naprawdę ? Zdechłe krukowate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 08:46
      znaleziono też pod Białymstokiem i zdiagnozowano śmierc wskutek zjedzenia
      zaprawionego ziarna. No to jedzą czy nie ?
      • hippeastrum Re: Zdechłe krukowate 29.10.05, 19:09
        Krukowate w pewnej mierze (niektóre w dużej) są wszystkożerne, więc jeść mogą. Pamiętasz dwie wrony z kreskówek Warnera?
    • Gość: ornitolog Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.icpnet.pl 29.10.05, 10:48
      Dlaczego z gory zaklada sie ze ptaki nie gina z przyczyn FARMUTILU? nie chodzi o
      smrod,ptaki zywia sie padlina,ale nie przysypana wapnem.Nadal straszy duch
      Stoklosy-przeciez nie jest juz senatorem/straszakiem/chroni go tylko
      mafia.Sprawe powinna zbadac komisja nie zwiazana z ukladami Stoklosy.
      • lucyferciu Re: Martwe ptaki w Śmiłowie 29.10.05, 12:49
        Gość portalu: ornitolog napisał(a):

> Sprawe powinna zbadac komisja nie zwiazana z ukladami Stoklosy.

I bada!! WIOŚ oddzial w Pile. Już od kilku miesięcy. I nie są oni powiązani ze
        Stokłosą żadnymi układami
        • Gość: ubukról hahahahahahahahahaha...nie śa !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:01
    • Gość: Trickster To znak! IP: *.tvkturek.pl 29.10.05, 12:04
      Zważywszy, że orzeł jest godłem Polski, wnioskuję, że TO ZNAK! Wieszczący los naszej Rz-plitej, zatrutej odorem aroganckich polityków…
    • Gość: obserwator Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 13:05
      To nie jest do śmiechu, to jest tragiczne! To jest typowo stokłosowo-
      farmutilowska retoryka. Ludzie ci zatracili poczucie rzeczywistości.
    • Gość: stokłosów Dobrze, że ktoś znalazł te ptaki. IP: *.icpnet.pl 29.10.05, 23:42
      Podobno ludzie Stokłosy robią mu na złość i wrzucają co się da do parówek.
      Pewnie to bzdura ale tak słyszałem.
    • Gość: ornitolog Re: Martwe ptaki w Śmiłowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 00:33
      Co za ekspert napisał...orzeł bielik?? Co to za zwierze? Nie znam takiego! Z
      tego co sie orientuje ptak ten wystepuje pod nazwa bielik, nie jest orłem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka