Gość: cityman IP: *.gazownia.poznan.pl 02.11.05, 21:25 Policja kupiła chyba najtańsze z oferowanych aut. Na naprawy wyda za to pięć razy tyle. Zatęsknicie za volkswagenami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanislawmackowiak Fiaty Stilo to dobre auta, lepsze od Qlczyka VW IP: 195.94.213.* 02.11.05, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Całe szczeście ze nie kupili od kluczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 00:48 nie można dać zarobic tej miernocie i temu parweniuszowi.won z jego tandetnym browerm.won z jego żoną pijaczką. Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Re: Całe szczeście ze nie kupili od kluczyka 03.11.05, 03:25 Rozumiem, że wypowiadasz to z przymrużeniem oka? Jeśli potraktować to na poważnie, to przypomina mi się scena gdy główny bohater filmu "Dzień świra" jechał pociągiem nad morze. Nie mógł ustalić, w którym przedziale będzie mu lepiej. Starał się uciec przed wszechoogarniającym syfem ale i tak mu się nie udało. Dopadły go gadające jak nakręcone baby... Oczywiście zamiast tych bab, mogą być faceci, nie o to chodzi. h_w Odpowiedz Link Zgłoś
hektor_wektor Re: Fiaty Stilo dla wielkopolskiej policji 02.11.05, 21:55 Fiat? Kupili rodzinny samochod dla naiwniakow? Czy te samochody beda jakos specjalnie przygotowane na potrzeby Policji? Nie mam tu na mysli malowania, napisu "Policja" i sygnalu na dachu... :/ Z drugiej strony lepsze to niz zajechane poldki... h_w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fiaty Stilo dla wielkopolskiej policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 07:48 Przedtem dali łapówke, potem walczyli jak "lwy" by nie stracić tego co zainwestowali, teraz też dali w łapę. I wyszli na swoje. Za to policja pojeździ badziewiem, w końcu my wszyscy zapłacimy z naszych podatków za fanaberie ACM Mari-Car. Tak trzymać. Na to nawet PiS nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Dlaczego wystartowało tylko trzech ??? IP: 195.20.110.* 03.11.05, 08:17 Jeśli fiat złożył najlepszą oferte - to OK. Ale zastanawia mnie dlaczego wystartowało tylko trzech oferentów - fiat i 2xpeugeot??? Prawde mowiac ja byłem przekonany, że pierwsze skrzypce w tym przetargu zagra Skoda. Ciekwe dlaczego ani skoda, ani pozostali nie wystartowali??? Czyżby wiedzieli, że nie warto??? Ze sa juz na z gory skazanych pozycjach, bo wszystko bylo juz ustalone przed przetargiem??? A co do Fiata - dlaczego ACM, a nie Pol-Car na przykład??? Przecież nie ACM bedzie produkował i wyposażał te auta.... DZIWNE SĄ ZASADY TYCH ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek A NIE MOGLI KUPIC JESZCZE TANSZYCH??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:35 Np fiatów palio produkowanych w Polsce - koszta zakupu nizszy, rodzima produkcja a więc wartość dodana zostaje w kraju. Co takiego ja jako obywatel zyskuje, że Policja jeździ Stilo a nie tańszymi Palio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Comendante stilo ok IP: 195.149.124.* 03.11.05, 08:42 Fiaty Palio nie są już produkowane w Polsce tylko w zakładach Fiata w Turcji. Program produkcji polskich fabryk Fiat SpA obejmuje modele 600 i Panda. Stilo do dobry samochód - pozytywne opinie prasy motoryzacyjnej, serwisów, statystyk i użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stilo ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 09:46 Nie mów tak bo cały Fiat to badziewie. Co z tego, że tańsze. Policja w tym kraju winna jeździć dobrymi, sprawdzonymi samochodami nawet drogimi. Nigdy tańsze nie znaczy lepsze. Nikt nie patrzy na koszty napraw i eksploatacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Comendante Re: stilo ok IP: 195.149.124.* 03.11.05, 09:59 głupoty opowiadasz. Po prostu. Dzisiaj, w dobie unifikacji i kooperacji już nikt nie produkuje słabych samochodów, a twoje myślenie jest podszyte resentymentami z czasów polskich wersji licencyjnych 126, 125 itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: stilo ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:22 Oprócz Włoch nikt w Europie nie wprowadza dla policji Fiatów. Coś w tym musi być panie Fidelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaaf4 Re: stilo ok IP: 194.204.142.* 03.11.05, 13:27 nie koniecznie musi byc fidelem moze tez byc chegevarą on tez mial ten pseudonim. Co by nasi policjanci nie dostali to i tak zajezdza. Do patroli ulicznych wystarczą im stillo. Ciekawe dlaczego nie kupuja japoncow znanych ze swej bezusterkowosci.... Odpowiedz Link Zgłoś