moni58 poczatek wojny domowej 16.11.05, 11:31 Dzialania pisu doprowadza do powstania podziemia antykatolickiego w kraju, a co za tym idzie do wojny domowej i domoroslego terroryzmu. Bo to jest zwykly zamach na wolnosc i sianie nienawisci i nietolerancji. Zaczynam sie zastanawiac czy Polska jest jeszcze demokracja, czy juz panstwem wyznaniowym. B.Tibi- specjalista od fundamentalizmow napisal kiedys ze w panstwie, w ktorym nakazy religii stawia sie ponad prawem demokracja jest wykluczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita Re: Geje i lesbijki przetrwają katolicki terror!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:35 Vivat geje i lesbijki!Twórzmy podziemie przeciwko ultrakatolickim fundamentalistom!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Geje i lesbijki przetrwają katolicki terror!! 16.11.05, 11:41 Gość portalu: jowita napisał(a): > Vivat geje i lesbijki!Twórzmy podziemie przeciwko ultrakatolickim > fundamentalistom!!!! racja -wasze miejsce w podziemiu,podziwiam intelekt waści i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuba Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z horda IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 11:39 homonazistow i feministycznych terrorystek. Tylku uniescie reke na kraj. A przyklad wolnosci dal PARLAMENT EUropejski ktory zakazal wystwy LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord 16.11.05, 11:48 > homonazistow i feministycznych terrorystek. Tylku uniescie reke na kraj. > A przyklad wolnosci dal PARLAMENT EUropejski ktory zakazal wystwy LPR. Zadasz wolnosci dla siebie, ale nie umiesz jej zapewnic innym. Wiesz dlaczego? Bo jestes pseudo-katolikiem-hipokryta z LPRu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cuba Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 11:55 Ja hipokryta? Raczej cala UE. Jesli zakazano wystawy LPR w pralamencie to w 100% popieram zakaz marszu nienawisci. Jesli cofna zakaza na wystawe to zgodze sie na marsz. I kto tu jest hipokryta? Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord 16.11.05, 13:06 > Ja hipokryta? Raczej cala UE. Jesli zakazano wystawy LPR w pralamencie to w > 100% popieram zakaz marszu nienawisci. Jesli cofna zakaza na wystawe to zgodze > sie na marsz. I kto tu jest hipokryta? Miales okazje w 100% popierac marsz rownosci w Warszawie, zanim jeszcze zakazano wystawy LPR w Strasbourgu :) Hipokryto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsds Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:26 A skad wiesz ze nie popieralem? Ue dala przyklad cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord 16.11.05, 13:39 > A skad wiesz ze nie popieralem? Najpierw piszesz "Rozprawimy sie z horda homonazistow i feministycznych terrorystek. Tylku uniescie reke na kraj", a teraz mnie pytasz skad wiem ze nie popierales marszu? Z kogo Ty robisz imbecyla? Chyba nie ze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 14:01 Spokojnie. Ale nadal nie potrafisz mi wylumaczyc dlaczego w UE jest wybiorcza tolerancja. Wiec o co to darcie mordy? Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord 16.11.05, 14:16 > Spokojnie. Ale nadal nie potrafisz mi wylumaczyc dlaczego w UE jest wybiorcza > tolerancja. Wiec o co to darcie mordy? Nie nadarzam za Twoim tokiem myslowym... Na temat jakiej wybiorczej tolerancji drzesz morde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsds Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 14:32 LPR zrobila wystawe o aborcji w Parlamencie Europejskim. Lewicowe poslanki sie obrazili ,zrobily awanture i nie ma wystway. Na tym polega wolnosc wg. tolerancyjnych? Wiec o co darcie mordy ze zakazana parada? To samo robi UE. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord 16.11.05, 12:08 fervex.adult napisał: > > homonazistow i feministycznych terrorystek. Tylku uniescie reke na kraj. > > A przyklad wolnosci dal PARLAMENT EUropejski ktory zakazal wystwy LPR. > > Zadasz wolnosci dla siebie, ale nie umiesz jej zapewnic innym. Wiesz dlaczego? > Bo jestes pseudo-katolikiem-hipokryta z LPRu. homoseksualizmu się nie wybiera ,podobnie jak pedofilii i wielu innych grożnych dla normalnego funkcjonowania społeczeństwa dewiacji ,pomimo tego ,iż dotknięte piętnem zboczenia osoby dobrowolnie nie wybierają takich preferencji czy zachowań ,to ustawodawca wprowadza zakazy i sankcje Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: poczatek wojny domowej? Rozprawimy sie z hord 16.11.05, 13:08 > homoseksualizmu się nie wybiera ,podobnie jak pedofilii i wielu innych grożnych > dla normalnego funkcjonowania społeczeństwa dewiacji , Mozesz mi wyjasnic w jaki sposob wyszlo Ci ze homoseksualizm jest dewiacja grożna dla normalnego funkcjonowania społeczeństwa? Znasz jakiegos homo osobiscie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumteree demokrajca wykluczona? super IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 11:49 o to chodzilo zeby pozbyc sie najgorszego ustroju Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: poczatek wojny domowej? Tak bedzie, 16.11.05, 13:00 po równi pochylej katoland zmierza ku wojnie domowej niechybnie.Nie ukrywam że nie będziemy stali z boku, bądz tego pewien! Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Nienawidzicie bo: 16.11.05, 11:35 Bo "worki" - muszą nienawidzić. Bo są bezdennie bez wyobrażenia, bez dobrej woli, bez podstawowych uczuć, bez elementów intelektu, bez umiejetności empatii, bez wolności OD WĄTPLIWOŚCI O SOBIE SAMYCH.- Instynkt nienawiści w takim wypadku zawsze będzie silniejszy od umysłu.- ------------------------------------------------------------------------ Gość portalu: worek. napisał(a): > Nienawidzimy was śmierdziele, bo uważacie się za ludzi i na siłę chcecie o tym > wszystkich przekonać a przecież to jest niemożliwe. Niemożliwe jest chocby z > tego powodu, że nikt nie uzna gó..jebców za partnerów do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whig Trzeba zrozumieć pana Grobelnego. IP: 213.17.201.* 16.11.05, 11:39 W końcu wybrał jakąś opcję. PISowską bo PISowską,ale zawsze. Po wyborach facet miał trudny orzech do zgryzienia. Niby wybory wygrało PIS, ale w Poznaiu to nie takie jendoznaczne i co tu robić. W końcu męska decyzja - komuś w tył wejść trzeba i wybrał "d... biuskupa". Zobaczymy jak tam się sprawa w samorzadowych rozwinie. Genrelnie jednak: Jak można ufać facetowi który ma rude wąsy??? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Trzeba zrozumieć pana Grobelnego. 16.11.05, 11:51 Gość portalu: Whig napisał(a): > W końcu wybrał jakąś opcję. PISowską bo PISowską,ale zawsze. Po wyborach facet > miał trudny orzech do zgryzienia. Niby wybory wygrało PIS, ale w Poznaiu to nie > > takie jendoznaczne i co tu robić. W końcu męska decyzja - komuś w tył wejść > trzeba i wybrał "d... biuskupa". Zobaczymy jak tam się sprawa w samorzadowych > rozwinie. Genrelnie jednak: Jak można ufać facetowi który ma rude wąsy??? widać,że facet inteligentny i wybrał co mu rozum podpowiadał,zboczeńcami kieruje popęd czyli fiut ,prezydentem -intelekt ,dlatego należy mu się szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whig Re: Trzeba zrozumieć pana Grobelnego. IP: 213.17.201.* 16.11.05, 12:35 m15 napisał: >zboczeńcami kieruje popęd czyli fiut ,prezydentem -intelekt ,dlatego należy mu się szacunek Instynkt przetrwania to jeszcze nie intelekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raven Wolność????!!! IP: *.zdnet.com.pl 16.11.05, 11:46 Oto wolność po Polsku...Tej kraj to wylęgarnia homofobów w których umysłach zakorzeniona jest kościelna i prawicowa propaganda nietoleracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolernacyjny Re: Wolność????!!!Przyklad z UE! IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 11:53 Parlament zakazal wystwy LPR. To jst wolnosc? Dziekujemy za przyklad z UE> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proven Re:Cześć gó..jebcy. IP: 81.219.149.* 16.11.05, 11:54 Widzę, że walczycie o swoje "wartości" jak o dupę ostatnią. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Wolność????!!! 16.11.05, 12:00 Gość portalu: Raven napisał(a): > Oto wolność po Polsku...Tej kraj to wylęgarnia homofobów w których umysłach > zakorzeniona jest kościelna i prawicowa propaganda nietoleracji. ceną za pełną tzw.wolność pederastów nie może być ograniczanie wolności zdecydowanej większości normalnego społeczeństwa,które reaguje wymiotnie na obscenę proponowaną przez pederastów w miejscach publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dull Marszu Równości. IP: *.wipo.int / 193.5.93.* 16.11.05, 11:53 A czy bylaby zgoda na Marsz hetero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pAweL zalosne IP: 194.78.25.* 16.11.05, 12:05 Ciemnota i uboga intelektualna, dobrze ze nie wszyscy tak mysla bo juz nie byloby zadnej nadzieji na rozwoj tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: zalosne 16.11.05, 12:17 Gość portalu: pAweL napisał(a): > Ciemnota i uboga intelektualna, dobrze ze nie wszyscy tak mysla bo juz nie > byloby zadnej nadzieji na rozwoj tego kraju. ha,ha niezłe jaja-nadzieją na rozwój kraju bandy pedałów wałesające się ulicami polskich miast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: zalosne IP: *.makton.pl 16.11.05, 12:58 > ha,ha niezłe jaja-nadzieją na rozwój kraju bandy pedałów wałesające się ulicami > polskich miast Te "bandy pedałów" (feministek, ekologów etc.) to w większości przypadków ludzie z wyższym wykształceniem, pracujący w dużych firmach itd. Założe się, że ta grupa wypracowuje znacznie większą część PKB tego kraju niż zapijaczeni, pół-analfabetyczni "PRAWDZIWI HETEROSEKSUALNI POLACY" w moherowych beretach. Mazur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pAweL Re: zalosne IP: 194.78.25.* 16.11.05, 13:15 Homoseksualista nie jestem, ale nie przekreslam ich prawa do zycia i pogladow seksualnych. Gdyby w Polsce tego typu zwiazki byly lepiej akceptowane, nikt by nie prosil sie o marsz rownosci. Tego typu marsze sa konieczne zeby otworzyc oczy ludziom na to ze homoseksualisci sa wartosciowymi ludzmi. Nie jestem tu od oceniania, ale zgodze sie z panem Mazurem - wieksza czesc spoleczenstwa homoseksualnego to ludzie spokojni i wyksztalceni, ktorzy chca miec prawo do zycia swojego zwiazku w zgodzie ze spoleczenstwem ( co jest juz normalne w Europie ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zalosne IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:35 to po co paradowac ? i odpowiedz mi na pytanie czy okrzyki nienawisci wobec kosciola (poprzedni marsz w Poznaniu) to wg Ciebie tolerancja? I co z wolnoscia slowa skoro wystaw LPR musialbyc zdjeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: zalosne IP: *.makton.pl 16.11.05, 14:18 > to po co paradowac ? Mógłbym Ci tłumaczyć ale w Internecie możesz znaleźć wiele materiałów na ten temat: www.kampania.org.pl/homofobia/ pl.wikipedia.org/wiki/Homofobia Istota rzeczy leży nie w tym jednak "po co" tylko w tym, że tobie nic do tego. Tak jak "im" nic do tego dlaczego zbudowano kompleks w Licheniu. > zy okrzyki nienawisci wobec > kosciola (poprzedni marsz w Poznaniu) to wg Ciebie tolerancja? Nie wiem jakie to były okrzyki. Bo jeśli w stylu "KK to ciemnogród" to no cóż... Może jest to niesmaczne, niegrzeczne i obraźliwe ale posłuchaj Panów posłów. Ich chyba należałoby najpierw? Nieprawdaż? Aby do końca było jasne: nie uważam, że obrażanie KOGOKOLWIEK jest rzeczą właściwą. > I co z wolnoscia > slowa skoro wystaw LPR musialbyc zdjeta? Nie wszystko co jest dozwolone w czasie publicznej demonstracji może być dozwolone w siedzibie parlamentu EU. Zasady organizacji wystaw reguluje tam pewnie jakiś wewnętrzny regulamin. Pamiętaj też o tym, że porównanie czegoś do zbrodni nazizmu i holocaustu jest NAJGORSZYM możliwym wyzwiskiem i w krajach zachodu w zasadzie zawsze kończy się w sądzie. Jeśli chodzi o wolność słowa: to jest dużo wystaw antyaborcyjnych organizowanych w przestrezni publicznej i jakoś ich nikt nie zakazuje. Ostatnio władowałem się na taką na ulicy, pech chce, że akurat coś jadłem. A zdjęcia były z tych, które raczej nie powinny być prezentowane publicznie np. dzieciom i osobom o wrażliwym żołądku... Pozdrawiam, Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: zalosne-parada pedalow to rozowj kraju? IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:31 gdzie Ty sie tego nauczyles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwan Pierwszy krok do prezydentury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:11 więcej nie trzeba opowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza21 Pod względem etycznym żyjemy w kraju III Świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:28 Pod względem etycznym żyjemy w kraju III świata. Dwaj mali chłopcy dobrali się do władzy, którą pojmują, jak większość mężczyzn ich wzrostu, na modłę totalitarną. Wysuwane przez obecną władzę argumenty o "życiu moralnym", "prawdziwych Polakach" i "zepsuciu jakie niosą OBCY" to cytaty prosto z Goebbelsa i każdy o przeciętnym IQ zdaje sobie z tego sprawę. Zakazanie Marszu Równości to tylko dowód na ich nienawiści, które niestety coraz częściej w moich oczach obrazują "prawdziwego Polaka-Katolika" (przepraszam ludzi wyznania rzymsko-katolickiego). Czasem przychodzą momenty, w których brakuje słów. Kazdy z nas popełnia błędy i nasze decyzje nie zawsze są moralnie usprawiedliwione. Jednak działalność nieetyczna pod przykrywką "jedynie prawdziwej moralności" i rządu dusz musi budzić w każdym inteligentnym człowieku odrazę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: Pod względem etycznym żyjemy w kraju III Świa IP: *.makton.pl 16.11.05, 12:50 Niekoniecznie. We mnie budzi przerażenie. Oni mają realną władzę - a ja tylko swoje życie, które chcę przeżyć wg zasady "żyj i dać żyć innym". Oni mają mnie i moje prawa w głebokim poważaniu. Mają za sobą tłuszczę i aparat przymusu do dyspozycji. To nie jest sprawa intelektualnej odrazy - tylko kwestia obrony biologicznego i duchowego siebie przed nadchodzącą przemocą... Może to się uda jakoś postrzymać i nie dojdzie do tego czego się boję. Ale żeby tego uniknąć musimy chyba działać i jasno im powiedzieć, że to nie przejdzie i nie pozwolimy na próbę budowy talibanu w środku Europy ... Samo się nie ułoży. Bezkarność rozzuchwala. Pozdrawiam, Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21IQ masz 21 lat a jescze taka glupota IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:30 i watpie zeby na starosc przeszla.I nie marsz rownosci a marsz nienawisci. A retoryka prosto z Goebbelsa i dzialania to raczej homonazisci. PRzekonuja ze dwaj panowie to swietni rodzice. Zgodnie z Twoim tokiem myslenia(glupim) UE dala impuls do zakazu ten parady zakazujac wystawy LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Zboczenia seksualne plagą XX i XXI wieku IP: 217.153.50.* 16.11.05, 14:06 Masz rację. Złem jest dopuszczanie się takiej manipulacji, że pedeła uznaje się za lepszego od normalnego człowieka. Wtedy jest to kraj III świata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Taliban IP: *.makton.pl 16.11.05, 12:38 Coś mi to wszystko zaczyna przypominać. Zakazy zgromadzeń, demonstracji, marsze 1-majowe, pałowanie przed kościołem... Zapomniał wół jak cielęciem był... Nie wiem tylko czy czekać, aż zaczną aktywanie i z użyciem przemocy zwalczać "innowierców" czy wiać już teraz. Historia pokazuje, że czekanie nie jest najlepszym pomysłem... 1492, 1917, 1935... Zwykle lepiej jest emigrować wcześniej, a nie czekać, aż rozzuchwaleni swą bezkarnością wezmą nas sa ryj ... Pozdrawiam, Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjedz Re: Taliban-wyjedz wyjedz wyjedz IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:32 czekam az wszyscy moi cwierinteligenti znajomi wyjada z kraju,jak na razie zaden nie wyjechal.Swiadczy to o Was jak najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: Taliban-wyjedz wyjedz wyjedz IP: *.makton.pl 16.11.05, 14:20 > Swiadczy to o Was jak najgorzej. Słyszałeś kiedyś o patriotyźmie? Czy może Ci się w ciasnej kiepele nie mieści, że ktoś kto kocha ten kraj może mieć inne poglądy niż Twoje? Pozdrawiam, Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yac Gnojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:40 zwykłe gnojstwo i kur*stwo ... ile takich jeszcze nam zgotuje IV katokomuna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksio az 728 wpisow???? IP: 212.33.78.* 16.11.05, 13:02 LUDZIE??? az tylu z Was pasjonuje sie pedalskim festiwalem rozpusty??? innych zmartwien nie macie??? Odpowiedz Link Zgłoś
moni58 Re: az 728 wpisow???? 16.11.05, 13:30 Nie chodzi o festiwal rozpusty tylko o wolnosc i o poszanowanie konstytucji, na ktorej oparte jest nasze prawo i zasady wspolzycia. Jesli raz uda sie bezkarnie wladzy zlamac jej zasady to niedlugo bedzie warta tyle co papier toaletowy.I bedziemy mieli ustroj totalitarny. opis: "Nie o tekie polskie walczylismy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op tak a wystawa w UE zakazana byc moze? IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:33 wiec jak to jest wystwa LPR zakazana ale parada ma byc. Zdecydujcie sie na cos w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin precz z taka rownoscia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.11.05, 13:07 coz ci ludzie chca pokazac? Moze jest to chec rozpropagowania homosexualizmu? O jakiej rownosci oni mowia! To jest demoralizacja! Brawo wladze Poznania! Oni beda jak karaluchy szukac roznych sposobow na przeprowadzanie wyuzdanych manifestacji! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: precz z taka rownoscia 16.11.05, 13:20 Gość portalu: marcin napisał(a): > coz ci ludzie chca pokazac? Moze jest to chec rozpropagowania homosexualizmu? > O jakiej rownosci oni mowia! To jest demoralizacja! Brawo wladze Poznania! > Oni beda jak karaluchy szukac roznych sposobow na przeprowadzanie wyuzdanych > manifestacji! a my będziemy te próby zwalczać wszelkimi dostępnymi sposobami,polacy- rozpoczynamy ogólnopolską dezynsekcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Sluchaj niedouczony kościelny skrybo/ m15 napisał: 16.11.05, 15:23 licz się ze slowami!"a my będziemy te próby zwalczać wszelkimi dostępnymi sposobami,polacy- rozpoczynamy ogólnopolską dezynsekcję" :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasztolerancja1 skandal 16.11.05, 13:07 Panie pezydencie, zostal pan wybrany na prezydenta wszystkich, prosze o tym pamiettac. Nie jest pan tylko prezydentem oszolomow, homofobow i idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: skandal 16.11.05, 13:23 lukasztolerancja1 napisał: > Panie pezydencie, zostal pan wybrany na prezydenta wszystkich, prosze o tym pam > iettac. Nie jest pan > tylko prezydentem oszolomow, homofobow i idiotow. włśnie ,nie jest pan prezydentem lewackich oszołomów ,dlatego brawa za odważną decyzj,należy skończyć z ciemnogrodem poprawności politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: skandal/ kacze wasze dni są policzone!! 16.11.05, 14:20 znowu straszysz ,my wyciągamy rękę do zgody,a wy jątrzycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa nie jest tez prezydentem homonazistow IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:25 i feministek. Dosc blokwania miasta przez pedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemon Prezydent Poznania zakazał Marszu Równości. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:18 wiekszosc wypowiedzi, ktore sa tutaj na forum swiadczy o bardzo malej tolerancji... i jednej i drugiej strony. co komu przeszkadza marsz, jesli cos mi nie smakuje to tego nie jem... proste... ale nie krytykuje nikogo, ze ma inny jadlospis niz ja... troche odbieglem od tematu, ale chcialem dac konkretny przyklad. radzilbym pomyslec zanim cos napiszecie,poznac problem a dopiero pozniej zabierac glos na forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendel Po wpisach widac ze tolerancyjni sie osmieszaja IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:28 Najbardziej osmieszaja sie zwolennicy marszu. Twierdza ze tak bardzo roznia sie od tych co sa przeciwko. Po wpisach trace rozeznanie kto jest tak naprawde toelrancyjny.Ale na pewno nie uczestnicy tej parady. Odpowiedz Link Zgłoś
moni58 Re: Po wpisach widac ze tolerancyjni sie osmiesza 16.11.05, 13:48 Brales kiedys udzial w jakiejs paradzie rownosci? Domyslam sie ze nie skoro nie widzisz roznicy. Parada to grupa kolorowych, roztanczonych ludzi,jest wiele dzieci, matek z wozkami, staruszek i zapewniam cie ze wszyscy swietnie sie bawia i nikt nie mowi o homoseksualizmie, bo zeby byc tolerancyjnym nie trzeba byc homoseksualista. Z drugiej strony barykady jest zwykle mlodziez wszechpolska,czyli bojowki zlozone w duzej mierze z kiboli i innych zadymiarzy, w strojach paramilitarnych i kominiarkach, zeby ukryc twarz przed policja. Mlodzi ci ludzie szukaja tylko okazji zeby komus przy...lic i maja straszna radoche jak moga to zrobic bezkarnie i w imie milosci ojczyzny. Zwylke miedzy nimi policja wywiazuje sie bitwa uliczna poniewaz maja oni w zwyczaju rzucac w tlum ludzi kamienie, sruby , butelki i worki z kwasem. Dodam ze gdyby nie policja to dochodziloby pewnie do masakry. Dalej nie widzisz roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendel Re: Po wpisach widac ze tolerancyjni sie osmiesza IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 14:03 Po wpsiach nie widze zadnej roznicy. A mialem okazje obserwowac dwie parady. Jedna od drugiej odroznic mozna bylo po ubiorach i ze jedna strona byla bardziej wulgarna. Ale poziom nienawisci do roznych isntytucj z obu stron ten sam. Robilismy na UAM filmy,badania ,wywiady i takie sa wnioski. Zapraszam do WNS. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Prezydent Poznania zakazał Marszu Równości. 16.11.05, 13:33 Gość portalu: nemon napisał(a): > wiekszosc wypowiedzi, ktore sa tutaj na forum swiadczy o bardzo malej > tolerancji... i jednej i drugiej strony. > co komu przeszkadza marsz, jesli cos mi nie smakuje to tego nie jem... > proste... ale nie krytykuje nikogo, ze ma inny jadlospis niz ja... troche > odbieglem od tematu, ale chcialem dac konkretny przyklad. > radzilbym pomyslec zanim cos napiszecie,poznac problem a dopiero pozniej > zabierac glos na forum. > pozdrawiam jeszcze czego "poznać problem" nie zamierzam poznawać ,wystarczy że na widok dwóch śliniących się facetów dostaję torsji Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Prezydent Poznania zakazał Marszu Równości. 16.11.05, 13:50 To się lecz rydzyku Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Prezydent Poznania zakazał Marszu Równości. 16.11.05, 14:18 werter-6 napisał: > To się lecz rydzyku daj spokój werterku ,po co się droczysz ,przecież wiesz ,że leczyć można i należy pederastów,większość to prawi ludzie ,ciężko dotknięci przez los,lecz jest grupa pedałów walczących ,którzy twierdzą ,że zmienią świat -tym popuszczać nie wolno,bo to lewackie ,zboczone oszołomy ,ty-mam nadzieję do nich się nie zaliczasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIESZCZ NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 13:24 NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: NIE CHCEMY DEWIACJI W MESKIEJ UBIKACJI 16.11.05, 13:49 Bezrobotny polaczek z USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZECHTER WERTER ILE DZISIAJ NASIENIA WYPILES? IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 14:06 ZNOWU ZA MALO BO CISINIENIE SKACZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIESZCZ FRASZKA NA DEWIANTA IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 14:06 NASZ DEWIANCIK W KIBELKU 'MIESZKA' OJ ZLE NAWYKI MA TEN KOLEZKA Z CZLONKIEM NA WIERZCHU PRZEZ CALE RANKI NARAZA LUDZI NA NIESPODZIANKI A GDY ZMECZONY DO DOMU WRACA TWORZY NA FORUM TO JEGO PRACA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: FRASZKA NA DEWIANTA IP: *.makton.pl 16.11.05, 14:30 Proszę aby kolega nie obrażał naszych katolicko-narodowych adwersarzy, samokrytyka też powinna mieć swoje granice. ;) Próbujemy tu dyskutować z ich poglądami, a uważamy, że to co robią w swoich narodowych kibelkach to ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMAGOG Marksizm a geizm IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 20:01 Marksizm: Byt rodzi swiadomosc Geizm: odbyt rodzi swiadomosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMICH NA SALI Z KIBLA NA KOBIERZEC? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 13:28 Czy naprawde ci dewianci ktorzy strasza nieletnich w meskiej ubikacji na dworcu chca zawierac zwiazki malzenskie? Ktory cenzorek pelni dzisiaj dyzur? Ten obdarzony cienkim glosem? Oj oj to niedobrze, posty normalnych ludzi beda cenzurowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOP78 [...] IP: *.biol.uni.lodz.pl 16.11.05, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Ty piszesz z Lodzi, czy macie jeszcze Pavulon. 16.11.05, 15:09 Opisz jak mordujecie chorych? Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
kaisy7 Re: Ty piszesz z Lodzi, czy macie jeszcze Pavulon 16.11.05, 15:35 I oto rzeczowe pedalskie argumenty. Zalane spermą usta i wychodzi bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gomora Rota "przysiegi he he malzenskiej" IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 13:31 Ja dewiancik biore sobie ciebie dewiancika za dewiancika ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMAGOG MARKSIZM A GEIZM IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 13:33 MARKSIZM: BYT RODZI SWIADOMOSC GEIZM: ODBYT RODZI SWIADOMOSC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiutek znacie jakiegoś żydowskiego pederastę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:34 co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orla Re: znacie jakiegoś żydowskiego pederastę?znamy IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:38 uciekl przed sprawiedliowscia do Kandy. Znana sprawa jednak nie licz ze nasze media sie tym zajma. W naszych mediach to pracuja albo Zydzi salbo geje albo poprawni polityczni i tepi redaktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKATOR HOMOSEXUALIZM JEST ULECZALNY IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: HOMOSEXUALIZM JEST ULECZALNY IP: *.makton.pl 16.11.05, 14:24 Szkoda, że głupota nie jest... Byłaby dla Ciebie nadzieja. Mazur, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKATOR Re: HOMOSEXUALIZM JEST ULECZALNY IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 14:35 Zaburzenia umyslowe i homosexualizm to symptomy tej samej choroby. Niestety jak sam zauwazyles glupoty wyleczyc sie nie da. Ale wyleczenie homosexualizmu znacznie ci pomoze. Z pewnoscia zmieni sposob twojego sikania w ubikacji dworcowej. Moze nawet przestaniesz pisac glupstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobiepanna Re: HOMOSEXUALIZM JEST ULECZALNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 14:35 A HOMOFOBIA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKATOR Re: HOMOSEXUALIZM JEST ULECZALNY IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 14:46 Homofobia i nienawisc do normalnych ludzi tez u ciebie zaniknie gdy wyleczysz swoj homosexualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobiepanna Re: HOMOSEXUALIZM JEST ULECZALNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 15:01 Pudło.Nie jestem lesbijką. Szanuję ludzi bez względu na ich orientację seksualną,wyznawaną religię,płeć czy kolor skóry. W przeciwieństwie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usaman ale zdziwienie - durna polska katolska PiS/Rydzyko IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 16.11.05, 13:37 jest Rydzyko ze polska katolska i talibanska nam nastaje i tyle - taki skansen ciemnoty europejskiej - moze nawet bedziemy atrakcja turystu=yczna dlaodwaznych chcacych spojrzec ciemnocie prosto w slepia. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad31345 ach te lewactwo 16.11.05, 13:41 Tak nawiasem mówiąc to Grobelny jest z PO... Więc nie tylko PiS "prześladuje" mniejszości. I bardzo dobrze, nie obchodzi mnie co robicie w łóżku, ale nie życzę sobie promocji homoseksualizmu na ulicy. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: ach te lewactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:53 Niech demonstrują swoja odmienność, lecz niech nie oczekują ochrony policji! Policja potrzebna jest w innych miejscach, tam gdzie narusza się prawo! A tak nawiasem nie rozumiem, dlaczego ci "odmienni" chcą demostrować i promo- wać swoje skłonności!? Grobelny i każdy inny tak myślący , mają rację. Odmieńcy niech do swych poczynań nie wciągają niepełnosprawnych i innych, bo to sprawia, że można sądzić, iż kryją się w tłumie! Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: ach te lewactwo 16.11.05, 15:24 Uczestnicy marszu nie biją się między sobą podczas marszu więc nie potrzebują istotnie ochrony, natomist na miejsce marszu przychodzą pospolici przestępcy i jest tam przez nich naruszane prawo tak więc to właściwe miejsce dla policji - zresztą co za różnica czy złapią teraz tych bandytów czy tydzień później kiedy bedą bić staruszke na ulicy czy maltretować swoje dziecko w domu. Niepełnosprawni najwyraźniej też czują się odmieńcami w tym "tolerancyjnym" społeczeństwie tak więc przyłączają się do tego wołania o poszanowanie drugiego człowieka. Nie jestem pewny czy ktoś na siłe ich tam wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMAGOG NIET DLA TOLKIZMU IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 13:45 Najpierw zorganizujcie sobie parade i "malzenstwa" w TEL AVIVIE potem w naszym kraju. Tokizm: polaczenie komunistycznej omnipotencji, wczesnokapitalistycznego wyzysku i faryzeuszowskiej dwulicowosci. Nie chcemy faryzeuszy. Najpierw parada w Tel Avivie potem w Poznaniu. Chorzy psychicznie nie beda nas pouczac co jest ciemnogrodem. Do psychiatry zboczency !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMAGOG co dzisiaj zrobi cenzorek? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 13:58 Czy znow dzisiaj wesprze nieudaczniakow, dworcowych dewiantow, niePOLAKOW chorych na dewiacje sexualne i zacznie kasowac posty normalnych zdrowych ludzi ktorzy stanowia wiekszosc? Homosexualizm to choroba psychiczna. Kazda encyklopedia medyczna wydana przed 1990 tak stwierdza. Cenzorze, spoleczenstwo zlozone 100% z dewiantow nie moze istniec. Prosimy swoja cenzorska energie kierowac na edukacje swoich pupili. Nauczcie ich wreszcie ze dworcowa ubikacja to miejsce DO SIKANIA nie zboczonych praktyk. Tam chodza takze nieletni. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 14:10 Jeszcze jeden znad brudnej wisly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMAGOG werter - duma niePOLAKOW IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 14:28 Panie cenzorku, pan werter ktory zdaje sie cierpiec na przypadlosc dewiacji sexualnej robi nielegalne uwagi uzywajac rynsztokowego jezyka w stosunku do kraju nad Wisla. Pan werter nie moze scierpiec faktu ze czytelnicy domagaja sie aby najpierw zorganizowano parade zboczencow w Tel Avivie a potem w Poznaniu. Izrael to najbardziej postepowe panstwo swiata, ktore ja podziwiam, wiec Izraelczycy zasluguja na parade. Mozna by takze zorganizowac parade gejow nad morzem martwym. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Co Polak to antysemita, Gross mial rację z tym 16.11.05, 14:33 Jedwabnem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alalal GRoss to agent UB. UB to sami Zydzi i homo IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 14:41 tak pisal Norman Davies w Europie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: GRoss to agent UB. UB to sami Zydzi i homo 16.11.05, 14:51 Pozostanę przy swoim zdaniu, Jedwabne to dzielo Polaków,trzeba się z tym problemem umieć zmierzyć.Polacy nie są sumieniem Europy!! Pamiętajcie o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spodniczka Re: GRoss to agent UB. UB to sami Zydzi i homo IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 15:02 Zydzi mordowali i donosili na polskich partyzantow. Nie chca sie jednak z tym zmierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMAGOG werter wpadl w niePOLSKI szal IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 14:43 Panie cenzorku, pan werter nieslusznie oskarza mnie o antysemityzm. Prosze zwrocic uwage ze wyrazam sie z wielkim uznaniem o panstwie Izrael i o Zydach. Uwazam ze pan werter oprocz dewiacji sexualnej cierpi na brak zrownowazenia psychicznego i jego posty powinny byc usuniete. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: co dzisiaj zrobi cenzorek? 16.11.05, 15:26 Widze że masz doświadczenia z dworcowych toalet rozległe... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMAGOG Re: co dzisiaj zrobi cenzorek? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 20:06 Oj tak, zadzwonilem pare razy na policje i do weterynarza aby usuneli i wyleczyli dewiantow dworcowych. Czy ciebie tez zlapali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORAT [...] IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLinCH Oddzielic Panstwo od Kosciola idioci! IP: *.zurich.com 16.11.05, 13:51 Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Tak należy oddzielić,, unieważnić konkordat! 16.11.05, 14:45 wiele z treści konkordatu wpiszemy do nowej polskiej konstytucji ,treści tam zawarte będą nam drogowskazem w walce o polskość i normalność w świecie zdziczenia obyczajów ,liberalizmu,globalizmu i uwsteczniania człowieczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEMAGOG Re: Oddzielic Panstwo od Kosciola idioci! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 14:01 SWIETA PRAWDA !!!!!!!! Oddzielic w IZRAELU kosciol od panstwa, wprowadzic "parady" dewiantow, a POTEM pouczac Polakow jak maja traktowac osobnimow ktorzy strasza nieletnich w ubikacji dworcowej. NIE CHCEMY FARYZEUSZOWSKICH DEKLARACJI i cenzurowania. Zacznijcie stosowac swoje nauki i zboczone praktyki najpierw u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: Oddzielic Panstwo od Kosciola idioci! 16.11.05, 14:35 cos sie tak przyczepil tego Izraela? moze zacznij od siebie stosowac puste katolickie nauki w stylu szanowania blizniego swego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Tel Avivu Re: Oddzielic Panstwo od Kosciola idioci! IP: 213.185.212.* 16.11.05, 14:52 Z pozdrowieniami :) www.pbase.com/ilanphoto/gpp_2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiŚnij tylko słowo komuno wróć! IP: *.lfp.com.pl / *.lfp.com.pl 16.11.05, 13:58 nowe państwo prawa (IV RP) nie potrafi obronić uczestników pokojowego marszu przed bojówkami młodzieży wszechpolskiej i innych którzy lubią dać w mordę. Lepiej zamiast tego pozwolić ludziom iść a chołocie bić po to by potem ich zamknąć i będzie spokój na osiedlach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: komuno wróć! zamknij morde IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 14:04 w komunizmie stracilm kogos bliskiego wiec nie drzyj mordu komuno wroc,to tak samo jakbys krzyczal nazizm wroc. i w imie czego? Lewactwa? Kolorwych pedalow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os Komuno wroc? A nazisci tez wroc? Werter ty IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 14:16 ty juz wiesz co:) Idz sie napij i zalej sobie dziurke. Nidopchniety werter ,niedopchniety werter. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Komuno wróć i to jak najprędzej! 16.11.05, 14:46 i utul zrozpaczone dzieci swe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedałomMówimyNie [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: komuno wróć! zamknij morde 16.11.05, 15:32 widzisz to co się dzieje śmierdzi ustrojem który juz przerabialiśmy. nie po to 15 lat temu polacy walczyli o wolność żeby teraz ją odbierać w imie swoich ambicji decydowania o wszystkim, ojcowania narodowi ect. więc myśle że nie zrozumiałeś ironii. Dziwi mnie to że jeśli straciłeś kogoś bliskiego w tamtych czasach to nie czujesz niepokoju w momencie kiedy kroi się kolejna dyktaturka i nie ma tu znaczenia czy jest ona w kolorze czerwonym czy w kolorze brunatnym... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek zadzi pieniadz zadzi ksiadz:( IP: 212.66.138.* 16.11.05, 14:00 ani wolnosci ani rownosci nie przynislo obalenie komuny. jedynym mazy sie hitler innym inkwizycja Odpowiedz Link Zgłoś