Dodaj do ulubionych

Poznań: Marszu Równości nie będzie?

• Gość: ee Marsz Rownosci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:27
      Nie badzmy hipokrytami. Zaden "Marsz Rownosci" a raczej przemarsz pederastow. Kto bylby uczestnikiem marszu? Homoseksualisci plci obojga i ich sympatycy. Po co to mydlenie oczu?
    • gekon1979 i jak tam Werciu, nie bedzie reportazu ;) 16.11.05, 18:35
      hahahaha
      zreszta badzmy szczerzy, na reke wam to bo pogoda brzydka, zimno, wieje, pada
    • skin.pl pedofile pederaści to są euroentuzjaści 16.11.05, 18:49
    • Gość: Magendavid Marsz równości IP: *.netfala.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:49
      Tu nie chodzi o pedałów i lesby. Ja jestem Żydem i niedługo mnie zabroni się
      wychodzenia na ulicę. Przerabiał to mój ojciec i matka.Zgroza!!! Jak się do
      tego nie zastosuję zabijecie mnie, prawda? Zgroza!!!
      I Polska ma być demokratycznym państwem. Pewno chcecie by wszyscy inni
      wyjechali z tego kraju a zostali tylko Prawdziwi POlacy. Tacy są w cenie.
      Pamiętam rok 68.
      HAŃBA!!!
      • Gość: hektor Nie mieszać spraw żydowskich z prawami gejów IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 18:57
        Geje powinni być na tyle inteligentni, by się od kwestii żydowskich odgrodzić.
        Jedno z drugim nie ma nic wspólnego.
        • Gość: maruti Mieszać spraw żydowskich z prawami gejów IP: *.bulldogdsl.com 16.11.05, 19:14
          Mniejszosc jest mniejszoscia. Dotykaja je roznego rodzaje wykluczenia i objawy nietolerancji. Pochodza moze z roznych srodowisk, ale pragna tego samego: akceptacji i braku pogardy w postaci tekstow typu "pedaly do gazu" czy "zydzi do gazu".

organizatorzy ewentu poswiecaja rowno uwage roznym grupom mniejszosciowym - np. organizacje niepelnosprawne zostaly zaproszone i sa specjalne poswiecone temu wydarzenia.

Są np. pokazy filmow o dyskryminacji Zydow, dyskusje o rasizmie w Polsce, o solidarnosci spolecznej z osobami starszymi i niepelnosprawnymi oraz bardzo wazne spotkanie na temat 3% mniejszosci narodowej w Polsce.

to nie organizatorzy lecz paranoiczna polska przypisala marszowi latke marszu gejow, tym samym probujac zmusic inne grupy do odciecia sie od marszu. Wiele przeszkod musielismy pokonac, zeby organizacje niepelnosprawne nam zaufaly... Wlasnie przez te wasze prymitywne latki.

Polska powinna sie leczyc. Mam dosyc tego chorego kraju. Dobrze przynajmniej, ze istnieje tolerancyjne kraje do ktorych moge jezdzic zeby czuc sie dobrze jak np. RPA. Ciekawe, ze rzeczywiscie w tym aspekcie jestesmy 100 lat za Murzynami (przy calym szacunku dla ludzi odmiennego koloru skory i zadnej zamierzonej urazy).
          • Gość: WETERYNARZ Masz racje, geje powinni sie leczyc IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 20:26
            u chirurga
          • Gość: hektor Mniejszość żydowska jest mniejszością narodową ... IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 20:31
            ... i religijną. My geje zaś mniejszością narodową nie jesteśmy, jesteśmy
            Polakami. Geje francuscy są Francuzami, a geje angielscy Anglikami.
            Niepełnosprawni są dotknięci upośledzeniami fizyczno-psychicznymi; geje zaś
            takich upośledzeń nie mają, są zdrowi.

Naród, który traci zdolność do logicznego odróżniania i myślenia, skazuje się
            na niewolę.
            • Gość: hektor A ponieważ cele polityczne Żydów i Polaków ... IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 20:39
              ... się różnią, nie widzę powodu, dlaczego my Polacy mielibyśmy urządzać
              wspólne demonstracje z Żydami.
          • Gość: sners Re: Mieszać spraw żydowskich z prawami gejów IP: *.olsztyn.net.pl 16.11.05, 22:21
            jeżeli ten kraj Ci nie odpowiada, to wyjedź, nawet masz otwarte granice. Nawet
            dobrze, że przy takiej okazji kilku anty-Polaków wyjedzie.
      • werter-6 Wspólczuję Tobie, obawiam, się że motloch 16.11.05, 19:02
        Zaraz Cię zaatakuje!!!Pozdrawiam Cie!!!!Magendavid
        • Gość: SEKATOR werter, zadzwonilem po weterynarza IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 20:21
          powinni sie toba zajac lada chwila. Bedziesz wyleczony
    • Gość: garfield69 Grobelny - smierdzacy tchorz !! IP: 200.46.75.* 16.11.05, 19:09
      szkoda slow, dobrze ze juz nie mieszkam w tym zafajdanym
      ku..dolku
      • Gość: aooo Dobrze ze juz nie mieszkasz bo smierdzialo IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 19:15
        od kiedy tu nie mieszkasz nie smierdzi Twoimi odchodami. Dobrze by bylo bys
        zabral cala swoja pachnaca potem rodzine. Zwolennikow pederasti pachnacych
        potem tu nie potrzebujemy.
    • medecin marsz rownosci 16.11.05, 19:23
      Obecne patriotyczne wladze polskie maja calkowita racje zakazujac dzialalnosc
      wywrotowcow starajacych sie rozsiewac anarchistyczna gangrene w naszym kraju.
      Skutki ich poczynan mozemy obserwowac teraz we Francji gdzie -nastoletni
      bandyci (czule nazywani przez francuskie media "jeunes") pala samochody, domy
      mieszkalne, szkoly, przedszkola, zlobki i zaklady kulturalne, srodki
      komunikacji,atakuja ambulanse,pojazdy strazy pozarnej i policji. Jesli chcemy
      aby, po 5-ciu latach niemieckiej okupacji, po 55-ciu latach marksistowsko-
      moskiewskiej dyktatury zapanowal w Polsce bordel na mode francuskich zboczencow
      to popierajmy organizatorow "marszow rownosci", z pewnoscia ze tej nowej
      opresji nasz kraj nie wytrzyma. Rodacy! Strzezmy sie francuskich "przyjaciol"!
      Pamietajmy powiedzenie francuskiego meza stanu, ktory dobrze znal swoich rodakow
      "Dieu, protege-moi de mes amis, de mes ennemis je saurai me défendre moi-même",
      czyli: Boze, chron mnie od moich przyjaciol, z moimi wrogami poradze sobie sam.
      • Gość: Evelina Re: marsz rownosci IP: *.range81-153.btcentralplus.com 16.11.05, 19:34
        Alez ty jestes przyglupi koles :| :| :| :| Ciekawe co maja problemy we Francji
        wspolnego z parada rownosci :|:|:| Chociaz takim jak Ty to pewno juz nic nie
        pomoze.......
        • Gość: sds Re: marsz rownosci IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 19:37
          wspolnym wyznacznikiem jest tolerancja. Zle rozumina i pelna hipokryzji.
      • werter-6 O mon Dieu, !!! robotnica zLiIle 16.11.05, 19:39
        • Gość: NOBEL werter Noblista IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 20:37
          werter, masz szanse dostac Nobla. Jellinek ma takie samo pochodzenie, chodzi
          do psychiatry, i tez pisze antyCHRZESCJANSKIE wersety. Teraz daja za
          pochodzenie.
      • Gość: hektor Re: marsz rownosci IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 20:45
        Ani jeden gej żadnego samochodu nie podpalił. Wręcz przeciwnie, to m.in.
        samochody gejów i innych Francuzów podpalano.

Coś takiego mógł wymyśleć tylko niepełnosprawny umysłowo (i upośledzony
        życiowo). :-)))))
    • ronlen2 Czysty pragmatyzm 16.11.05, 19:43
      Argumentem przeciw jest czysty pragmatyzm: Co jest instancja w zyciu prywatnym?
      Rodzina. Dlatego alternatywne formy zyciowe jak np. homoseksualizm nie powinny
      byc na dodatek propagowane.

I bardzo dobrze ze zabronil. Pedaly chca miec wiecej praw niz normalni ludzie i
      sa oburzeni, kiedy ktos osmiela sie miec inne zdanie.
      • Gość: carlitos35 Re: Czysty brak edukacji, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:35
        empatii, wyobraźni, życzliwości, następnie - patrz dalej komentarz:

> Argumentem przeciw jest czysty pragmatyzm: Co jest instancja w zyciu
        prywatnym? Rodzina.
        -------------------------------------------------------------------
        Niekoniecznie. Rodziny można nie mieć i nie móc załozyć z jeszcze paru innych
        powodów (pomijam niedorzeczne tutaj słowo - pragmatyzm !),

Dlatego alternatywne formy zyciowe jak np. homoseksualizm nie powinny
        > byc na dodatek propagowane.
        --------------------------------------------------------------------
        Homoseksualizm nie jest żadna alternatywną formą, jest równorzędną formą
        natury, jak kazdy element natury przekazywany genetycznie.
        A "propagownie" homoseksualizmu poprzez paradę to mało-zdrowe wyobrażenie jej
        przeciwników. Nie to jest celem przemarszu. Natomiast percepcja zależy od
        odbiorcy. Jeśli tak chce to widzieć - trudno.
        >
        > I bardzo dobrze ze zabronil.
        ---------------------------------------------
        Bardzo źle. Uzasadnienie poniżej:

Pedaly chca miec wiecej praw niz normalni ludzie i
        > sa oburzeni, kiedy ktos osmiela sie miec inne zdanie.
        ----------------------------------------------------------
        Do znudzenia ciągle to samo mylenie skutku z przyczyną. Nie chcą mieć więcej
        praw (co znaczy "normalni ludzie"... ?). ONI NIE CHCĄ MIEĆ OBCIĄZENIA
        WYNIKAJĄCEGO Z "EGZYSTENCJI W CIENIU". Gdyby go nie mieli, nie mieliby
        potrzeby demonstarcji. Tu trzeba jednak pewnej dozy kultury osobistej i
        empatii.

P.S.
        Na ewent. prównania z nekrofilią, uwodzeniem dzieci itp. - nie będę miał chęci
        poraz setny argumentowac.
        Ukłony.
        • Gość: sners Re: Czysty brak edukacji, IP: *.olsztyn.net.pl 16.11.05, 23:19
          > Homoseksualizm nie jest żadna alternatywną formą, jest równorzędną formą
          > natury, jak kazdy element natury przekazywany genetycznie.

"homoseksualizm jest przekazywany genetycznie", większej głupoty już dawno nie
          czytałem. Powiedz mi, jak dwóch gejów czy dwie lesbijki mogą przekazać geny,
          tzn. komu?
    • werter-6 wygląda na to ze i tak ona się odbędzie 16.11.05, 20:10
      Nielegalnie,ale legalnie!
      • Gość: SEKATOR werter, twoja dewiacja jest uleczalna IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 20:19
        chirurgicznie :)))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Banshi skrajni konserwatysci!!!!!!!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 16.11.05, 20:13
      Chcialam tylko wszystkim przypomniec, ze nie tak dawno kobiety nie mialy praw
      wyborczych, bo wtedy wydawalo sie to nienaturalne. Dzis mamy owe prawa i nikt
      ich nie kwestionuje. Przykro mi, ze w miescie, w ktorym studiowalam, nie
      pozwala sie na demokratyczna demonstracje. Wyemigrowalam z tego chorego,
      ksenofobicznego kraju i uwazam, ze to byla najlepsza decyzja w moim zyciu. Jak
      czytam niektore wypowiedzi to nie chce mi sie wierzyc, ze mamy XXI wiek.
      Najwyrazniej w Polsce rzadzacej przez skrajnych konserwatystow nie ma miejsca
      na tolerancje.
      • werter-6 do !Banshi 16.11.05, 20:32
        Myśle że to się zmieni, i oni się ucywilizują,nastąpi naturalna wymiana pokoleń,
        odejdą w niebyt mohery, a lepiej wyksztalcona mlodzierz odsunie się od kleru,
        Kraj kiedyś wynormalnieje.!!
        • Gość: SEKATOR proroctwa wertera IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 20:43
          Masz racje werter, mlodziez poslucha demagogow z dezORIENTACJA sexualna i
          problemami psychiatrycznymi, takich jak ty.
    • Gość: elzbieta marsz rownosci IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.11.05, 20:19
      jestem za tym , aby takich marszow nie urzadzac.. to skandal.. o jakiej
      rownosci to mowa, to nie normalnosc.. taka sie kryje..chwoa, a nie wynosi na
      widok publiczny..tak nisko juz moralnosc upadla i jeszcze ja demonstrowac!
    • Gość: Cudzoziemiec Do ludzi tu mieszkających IP: *.aster.pl 16.11.05, 20:26
      Nie zapominajcie że wasz kraj jest czlonkiem Unii europejskiej, ale to nie jest
      dane wam na zawsze, i możecie jeszcze szybciej z niej wylecieć!będziemy wam
      pilnie patrzeć na ręce, jakie kolwiek próby represjonowania z waszej strony
      mniejszości, w tym sexualnej, poskutkują zdjęciem funduszy unijnych dla Polski,
      komisja europejska jest zdeterminowana to uczynić.Ostrzegamy rzad Polski!

• werter-6 Mam nadzieję że Unia wyciągnęla wnioski!! 16.11.05, 20:36
        Czekamy na reakcję Brukseli.Pozdrawiam
        • Gość: zły Re: Mam nadzieję że Unia wyciągnęla wnioski!! IP: *.nyc.res.rr.com 16.11.05, 20:47
          Nie dość, żę k..rewski peadał to jeczcze kapus i zdrajca. Przez takich jak ty
          pedrylstwo jest znienawidzone.
          • werter-6 Re: Mam nadzieję że Unia wyciągnęla wnioski!! 16.11.05, 20:52
            Tak ma być !!
        • Gość: MEDYK miec i werter decydentami UNII IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 20:49
          Czy ktos moze wezwac psychiatre dla tych panow? Chirurg tez moze przyjechac.
        • Gość: bimber Re: Mam nadzieję że Unia wyciągnęla wnioski!! IP: 209.82.111.* 16.11.05, 21:35
          zadnej reakcji z brukseli sie pedrylu nie doczekasz.
          Gwarantowane.
          • werter-6 Re: Mam nadzieję że Unia wyciągnęla wnioski!! 16.11.05, 21:47
            Doczekam się polski Bimbrze ,tego że wylądujesz za kratki, polski kryminalisto,
            już zdaleka leci od ciebie kryminalem.
      • Gość: oa a ja ostrzegam Ciebie buraku IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 20:47
        zeby Ci arabusy nie spalily bryki. Unia Europejska kolchoz dla idiotow.
    • Gość: Grzesiek ad. artykulu IP: *.chello.pl 16.11.05, 20:32
      uwazam, ze po swoich slowach, biskup Poznania powinien podac sie do dymisji i calkowicie wycofac z zycia publicznego. Milo, ze ktos jego pokroju miesza w tak bezczelny sposob Jana Pawla II do polityki. Pozdrawiam forumowiczow
      • werter-6 Re: ad. artykulu/ dobrze wiesz że to niemożliwe 16.11.05, 20:33
        Klecha nie poda się do żadnej dymisji!
        • Gość: werterlubisperme Najwazniejsze ze Konstytuacja UE odrzucona IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 20:49
          przez Francje i Holandie. Wg, tego projektu homseksualisty Valerego dopiero
          geje moglby sie rozpanoszyc. Na szczescie konstytucje uwalono. Brawo.
          • Gość: hektor Re: Najwazniejsze ze Konstytuacja UE odrzucona IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 20:51
            My geje akurat nie byliśmy za tą konstytucją. Chwała Francji (i Holandii) za
            jej odrzucenie.
            • Gość: SEKATOR a za czym wy geje jestescie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 21:04
              a za czym wy geje jestescie? Za straszeniem dzieci w publicznej ubikacji?
              • Gość: hektor Re: a za czym wy geje jestescie? IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 21:10
                Nie rozśmieszaj mnie, żuczku. Chyba że chcesz nam opowiedzieć o jakichś swoich
                przeżyciach na publicznych ubikacjach w dzieciństwie.
                • Gość: SEKATOR Re: a za czym wy geje jestescie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 21:14
                  Dlaczego nie? Gdy widze dewianta w publicznym kiblu dzwonie po policje i
                  weterynarza. Ten pierwszy zatrzymuje sprawce ten drugi go leczy
                  • Gość: hektor Re: a za czym wy geje jestescie? IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 21:21
                    No proszę, zawsze wiedziałem, że u ciebie coś musiało pójść nie tak. Wskutek
                    tej nieprzyjemności, która spotkała cię w maleńkości, zatrzymałeś się w rozwoju
                    mentalnym na poziomie g.wniarza. Ponieważ zatem nadal jesteś dzieckiem w pewnym
                    sensie, udzielam ci licencji do kopnięcia każdego pedofila w jaja, gdziekolwiek
                    takowego spotkasz. A od nas gejów się odczep.
              • werter-6 Re: a za czym wy geje jestescie? 16.11.05, 22:50
                ja, mezzo, da hast Du recht.
                Allerdings ist Posen eine ziemlich große Stadt und meiner Meinung nach sollte
                diese etwas dafür tun, dass Schwule und Lesben ungestört demonstrieren können
                als den Nazis auch noch in die Hände zu spielen!
            • Gość: SEKATOR geje nie sa za konstytucja? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 21:11
              Czy dlatego ze konstytucja nie pozwala straszyc dzieci w publicznych kiblach?
    • Gość: Room Zeiss Brawo! Już niedługo dorównamy Iranowi... IP: *.chello.pl 16.11.05, 20:51
      • Gość: hektor Iran to pieprzona dyktatura motłochu, natomiast .. IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 21:02
        ... Arabowie we Francji też lubią sobie popedalić od czasu do czasu... :)
        • Gość: OSTRZEGAM hektor nadstawiles arabowi? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 21:16
          Nastepnym razem uwazaj, bo wlozy ci granat reczny :))))))))))))))
          • Gość: Medyk Re: hektor nadstawiles arabowi? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.11.05, 21:19
            albo laske dynamitu :))))))))))))))))))))))
          • Gość: hektor Re: hektor nadstawiles arabowi? IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 21:25
            Mnie nikt niczego nie włoży, się nie martw. Ja zaś mogę włożyć tak, że
            wdzięczny biorca będzie to mile wspominał na całe życie.

Jeśli Arab jest zdrowy i przystojny, i chętnie bierze, to pourquoi pas? :)
      • Gość: siekiera i ch.. Re4 RP = 4 Rzesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:08
        heheh.
    • Gość: xxx i bardzo dobrze IP: *.bph.pl 16.11.05, 20:57
      takich decyzji więcej
    • vidi12 SLD jest ratunkiem na całe zło 16.11.05, 21:18
      To zło, którego przyczyną są prawicowi siepacze.
    • werter-6 Oto apel Szymona Niemca 16.11.05, 21:43

Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele,

Po raz kolejny sprawdzają się najczarniejsze z przewidywanych przeze mnie
      scenariuszy. Nasz kraj pogrąża się w średniowieczu zakłamania i ideologii,
      której daleko jest do demokratycznych standartów współczesnego świata.
      Decyzja władz miasta Poznania, zakazująca pokojowej demonstracji, wzywającej do
      równości wszystkich ludzi, jest w mojej opinii kolejnym krokiem na drodze ku
      całkowitemu upadkowi prawdziwie polskiej tradycji tolerancji i walki z uciskiem.
      Obecne władze nie patrzą już na historię naszego kraju. Nie czerpią z niej
      wskazówek i nauk. Wolą patrzeć na obecną sytuację polityczną, w której
      bezprecedensowy prym wiodą osoby i partie nacjonalistyczne i populistyczne.
      Ruchy te, dalekie są od przyznania komukolwiek, poza nimi samymi, prawa do
      współdecydowania o losach nie tylko kraju, ale nawet poszczególnych jednostek.
      Chcą zapanować nie tylko nad gospodarką, ale przede wszystkim nad umysłami
      ludzi. I nie bronią się przed używaniem środków bezprawnych, lub stojących na
      granicy prawa.
      Dlatego dziś pytam, gdzie w tym kraju jest jeszcze Prawo i Sprawiedliwość?
      Gdzie jeszcze Polskie Rodziny, zarówno hetero, jak i nie heteronormatywne, mogą
      czuć się wolne i bezpieczne?
      Przyczyny zawodowe nie pozwalają mi być 19 listopada w Poznaniu. Jestem pewien,
      że wielu innych spośród Was również nie ma możliwości pojawienia się tego dnia w
      tym mieście. Ale nie oznacza to, że możemy, że powinniśmy pozostać bierni.
      Wzywam wszystkich obywateli Rzeczypospolitej Polskiej, dla których Prawo oznacza
      prawo, Sprawiedliwość zaś sprawiedliwość dla wszystkich, aby 19 listopada do
      swego codziennego stroju przybrały elementy czerni, jako symbole jedności i
      współpracy z tymi, którym zakazano wyjść na ulice.
      Dodatkowo wzywam do wystawienia tego dnia w oknach płonących świec, jako świateł
      nadziei, że Rzeczypospolita Polska może być jeszcze krajem demokracji,
      tolerancji i równości dla wszystkich obywateli.

Z wyrazami solidarności z protestującymi organizatorami Marszu Równości w Poznaniu.

Szymon Niemiec
      Ambasador Kultury Polskiej przy ILGCN
      Wiceprzewodniczący Unii Lewicy III RP
      www.szymonniemiec.pl
      • Gość: sners Re: Oto apel Szymona Niemca IP: *.olsztyn.net.pl 16.11.05, 22:18
        Panie Niemiec, przyznajcie się, Wy się anbijacie, Wy nie mówicie serio, Wy
        robicie jakieś badania naukowe, które mają zbadać poziom debilizmu polskiego
        społeczeństwa. Przecież nikt normalny nie podpisze się pod tym, coś Pan napisał.

A jeśli to rzeczywiście Pana przekonania, to jakoś słabo Pan ich broni, skoro
        nie chce się Panu ruszyć d...y i wykręca jakimis obowiązkami.
        • werter-6 W Olsztynie tego nie rozumieją ?/dziwne to 16.11.05, 22:27
          też przecież Polska , mimo że "B" sners
          • Gość: sners Re: W Olsztynie tego nie rozumieją ?/dziwne to IP: *.olsztyn.net.pl 16.11.05, 23:11
            Nie wiem werter-6 czy Niemiec, gdzie Ty mieszkasz, ale u nas w Olsztynie nikt
            nas nie dyskryminuje, więc takie marsze nie sa nam potzrebne. No ale to jest
            Polska "B", a nie "A", gdzie o tolerancji sie nie słyszy.
    • Gość: Viking to niech biskup poprowadzi marsz IP: *.elisa-laajakaista.fi 16.11.05, 21:45
      i wszyscy będą zadowoleni :)
    • Gość: duck welcome to f***ing kaczorland IP: 193.29.207.* 16.11.05, 21:54
      no f****ing in kaczorland
    • Gość: dodoni Nie nawidze Leppera - Lepper musi odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:22
      Kaczory to zło wcielone które należy wyeliminować z naszego rynku politycznego,
      podobnie LPR i Samoobrona - fuj
    • Gość: szafa A kiedy zaczna scigac dlugowlosych? IP: *.aster.pl 16.11.05, 22:23
      przed czy po wlascicielach rowerow?
    • Gość: jan równość IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:24
      Jestem przeciwnikiem wszstkich marszów ulicznych. Ulice nie do tego służą. Można
      sobie wynająć stadion (jak np. Świadkowie Jehowy) i tam do woli manifestować
      nikomu nie wadząc. Warto o tym pomysleć.
    • Gość: PO-fan TUSK, opowiedz się za Marszem! Grozi ... IP: *.pool.mediaWays.net 16.11.05, 22:29
      ... stopniowa marginalizacja Platformy jako partii mało istotnej i posłusznej
      kaczyzmowi. Pamiętaj o tym, która to Polska cię wybierała.
    • Gość: Ja Greg Kolejny raz - i tak pójdziemy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:35
      Żadna Kaczka ani żadna inna osoba z jego ludzi nie zabroni tego co wolno w
      normalnym kraju !!! Co ja jełopy wybrały takich ograniczonych ludzi.
      • Gość: popo Re: Kolejny raz - i tak pójdziemy !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:41
        Idąc pamietajcie o zwarciu zwieraczy co by się za wami nie ciągnęło.
    • Gość: Student Tomasz Żukowski, Agresywni i roszczeniowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 22:46
      „Równość praw oznacza, że żadna opcja światopoglądowa nie panuje nad całością
      życia publicznego. Wszyscy się po trosze ograniczają, żeby każdy mógł cieszyć
      się wolnością.(...) Dla każdego światopoglądu znajdzie się miejsce jeżeli tylko
      zrezygnuje on z zagospodarowywania całości życia społecznego wedle własnego
      pomysłu i z ambicji przpędzania konkurencji. Niestety tak właśnie postępują
      moraliści, którzy biją na alarm, że homoseksualna ekstrema zagraża prawom tak
      zwanych normalnych ludzi.(...)geje domagają się jedynie zniesienia
      dyskryminacji.(...) Walczą o miejsce, którego im odmówiono, i nikt w miarę
      rozsądny nie może myśleć, że mają zamiar zmonopolizować życie społeczne”.
    • Gość: Poznaniak "Wiesz kto rządzi w mieście, biskup z komisarzem" IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 22:56
      Trudno, skończy się nielegalnym marszem. A to było takie praworządne miasto...
      • uchachany NA POLAKA-KATOLIKA 16.11.05, 23:42
        w ciemnym kącie pedał czyha
        by go dorwać i wybzykać
        i obrócić w niewolnika!
        Za Brukseli poduszczeniem,
        rdzeń Narodu wdeptać w ziemię,
        i z Lechitów, wnuków Piastów,
        nędznych zrobić pederastów
        by wyginął Polski Naród
        co narodom innym paru
        na przeszkodzie widać stoi.
        Lecz niech Polak się nie boi
        i zawierzy Kaczorowi:
        ten ład Boży ustanowi
        i pedalstwo precz pogoni:
        jak Archanioł, z pałą w dłoni,
        i z Maryją i z różańcem -
        przegna z Polski te pohańce
        co zakałą są Ojczyzny,
        Chrystusowe śmią lżyć blizny,
        gdy miazmatem swym gejowskim
        zatruwają Kraj nasz Polski
        i miast Katolików mnożyć,
        w Słów wierności trwać wciąż Bożych -
        śmią ohydną swą dewiacją
        dyzgust czynić Bożym racjom!
        • Gość: homoffffop Re: NA POLAKA-KATOLIKA IP: *.strong / *.strong-pc.com 16.11.05, 23:51
          KACZYŃSCY GÓRĄ!!!!!!!
          nie dać zboczkom się zbałamucić!!!!

Zboczki na śmietnik cywilizacji!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka