Dodaj do ulubionych

PARADA I TAK ODBĘDZIE SIĘ! ZAPRASZAMY!!!

15.11.05, 19:57
Drodzy mieszkańcy Poznania!
Szanowni ludzie!
Przybądźcie w sobotę na paradę - ona i tak się odbędzie!
Przyjdźcie razem z rodzinami, dziećmi, pokażcie swoją solidarność!!!
Zapraszamy WSZYSTKICH.
Obserwuj wątek
    • radosny.gay Re: PARADA I TAK ODBĘDZIE SIĘ! ZAPRASZAMY!!! 15.11.05, 19:59
      Przepraszam, dałem zły link w sygnaturce:))
      Oto on: radosny.gay.w.interia.pl/
    • Gość: wow Re:Vivat geje i lesbijki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:27
      Vivat!!!!!
      • Gość: mih Re:Vivat geje i lesbijki!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.05, 20:33
        radosny gay. dobre. tylko czy ja koniecznie musze ogladac manifestacje dewiantow
        seksualnych? slyszalem, ze ma byc podobno manifestacja onanistow. pewno juz w
        kolejce czaja sie zoofile... ludzie czy wy - ze swoimi dziwnymi upodobaniami -
        nie mozecie wysiedziec w domu?
    • Gość: najpierw [...] IP: *.icpnet.pl 15.11.05, 20:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: XXL [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:32
      • radosny.gay Re: Przeciw prawu, nielegalnie ?? 16.11.05, 00:03
        XXL? Ja mam, ty marzysz?:)))
        • Gość: Ech Re: Przeciw prawu, nielegalnie ?? IP: 70.137.170.* 16.11.05, 05:45
          Zarazanie sie AIDSem nie jest przeciw prawu, ale jednak zdecydowanie
          odradzam!!!
        • Gość: ... jeszcze masz? tylu sławnych miało i gryzą ziemię IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 06:31
        • Gość: XXL [...] IP: *.orange.pl 16.11.05, 08:33
    • Gość: $tefan Gaju radosny - nad Rusalke idz pomaszerowac! IP: *.hsd1.il.comcast.net 16.11.05, 07:45
      Nawet w ramach protestu mozesz wejsc na drzewo!
      • Gość: Principus on juz na tym drzewie siedzi... IP: *.surf.introweb.nl 16.11.05, 10:23
        pozostaje tylko kwestia czasu ,kiedy spadnie z galezi..
        • porannakawa Re: on juz na tym drzewie siedzi... 19.11.05, 04:58
          Gość portalu: Principus napisał(a):

> pozostaje tylko kwestia czasu ,kiedy spadnie z galezi..
          Zawsze spada gdy sie puszcza!
    • Gość: kibollecha [...] IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 13:58
      • Gość: OO7 jemu nic się nie stanie. On z LUBLINA IP: *.icpnet.pl 16.11.05, 14:01
        Student UMCS zaprasza do Poznania i obraża mieszkańców określając ich mianem <prostaków z
        przedmieść i ciemnogrodem>?

Być może leczy swoje prowincjonalne kompleksy. Także te związane z fiutem, gdy pisze, że ma <XXL>.
        Musi odreagować swoje kompleksy określając swego przeciwnika epitetem <homoseksualisty>.

Jego prymitywny sposób myślenia najlepiej oddają jego własne teksty udostępnione do publicznej
        wiadomości wraz ze zdjęciami genitalii, na załączanej stronce.

<10.12.2001

CHŁOPAK I ZBLIŻAJĄCE SIĘ ŚWIĘTA....

Hmm jak ja dawno nie pisałem nic tutaj dlatego postanowiłem tej  nocy cos napisać, a jest już prawie
        trzecia rano :( nie wiem od kilku dni... no dobra od :) trzech tygodni nie mogę zasnąć nie wiem
        dlaczego tzn. przypuszczam, że wiem ale nie do końca. A mianowicie chodzi mi po głowie ta myśl
        która zawarłem w temacie tego przemyślenia. Nie wiem ostatnio dużo osób chce znaleźć kogoś z kim
        będzie mógł spędzić Święta   Bożego Narodzenia. Nie chcemy w tym dniu być sami, chcemy je przeżyć
        z kimś na kim nam najbardziej zależy; rodzina, przyjaciele ale i też ta dla nas najważniejsza osoba
        naszą sympatia! :))) Co jesteśmy warci jak mamy wszystko co materialne w około, ale nie mamy tej
        najbliższej nam osoby naszej drugiej połówki?

Teraz to już nawet nie wiem co mam pisać, chyba tylko życzyć wszystkim Wam żebyście mieli w ogóle
        do kogo się przytulić w ten dzień i spędzić go tak jak należy ale NIGDY NIE W SAMOTNOŚCI znajdźcie
        drugą połowę Waszego szczęścia....>

<07.05.2004

Od kilku dni przyglądam się temu co się dzieje w Krakowie, czytam artykuły na temat "Kultura dla
        Tolerancji"  i aż nosi mnie  żeby coś zrobić, przeciwstawić się tym, którzy chcą  odebrać nam
        homoseksualistom i ludziom tolerancji prawo do manifestowania i organizowania pokojowych
        manifestacji. Nie rozumiem tego, jak w państwie demokratycznym w którym żyjemy demokracji tak
        naprawdę nie ma!! Są tylko pewne akty prawne, których nikt nie przestrzega, więc po co w ogóle one są
        i dla kogo? Dla stwarzania pozorów? ....

Jednak okrutną prawdą chyba jest to, że państwo nie jest demokratyczne tylko wyznaniowe. Kościół
        wszędzie musi coś powiedzieć i według tego ma być? A z jakiej racji? Przecież nie wszyscy są wiary
        chrześcijańskiej. Dajcie mi prawo do życia takim jakim jestem!! Normalnym człowiekiem!! Dlaczego ja
        nie szufladkuje ludzi ze względu na ich kolor skóry, wyznanie ? Każdy ma prawo do godnego życia i ja
        też!!>

.............................................................................................................................................................

KOŚCIÓŁ MUSI WSZĘDZIE COŚ POWIEDZIEĆ...> i <chce znaleźć kogoś z kim będzie mógł spędzić
        Święta Bożego Narodzenia.>

TO JEST LOGIKA!!! Święto Kościoła Katolickiego TAK, ale jako upamiętnienie CZEGO? Jeżeli sam
        wykluczasz się swoimi czynami ze wspólnoty Kościoła, to świętuj w inne dni, nie związane z jego
        tradycją, ze stawianymi przez Kościół wymogami.

.......................................................................

<Prostacy z przedmieść chcą zakazu Marszu
        Autor: radosny.gay
        Data: 15.11.05, 20:38
        To zaskakujące, że ciemnogród tak znacząco wpłynął na decyzję prezydenta.
        Smutne, ale Marszu nie zabroni!
        .............................................................
        Re: Przeciw prawu, nielegalnie ??
        Data: 16.11.05, 00:03

..............................................................

Re: Geje są okej! GAY-OK! Wesprzyjcie ich!
        Data: 15.11.05, 20:15
        jesteś kłamcą! pewnie ukrytym homoseksualistą!
    • chejron74 Re: PARADA I TAK ODBĘDZIE SIĘ! ZAPRASZAMY!!! 16.11.05, 14:03
      Zwazywszy ze nie masz Ferrari, domu na Lazurowym Wybrzezu i nie ubierasz sie u Kelvina Klein'a to ty
      zwykly pedal jestes a nie gej ;-)
    • Gość: Kinga Re: PARADA I TAK ODBĘDZIE SIĘ! ZAPRASZAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 02:00
      Bardzo dobrze!.
    • Gość: kłamca Re: PARADA I TAK ODBĘDZIE SIĘ! ZAPRASZAMY!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.11.05, 00:08
      będę was wspierać
    • Gość: lotnik Tu chodzi o łamanie KONSTYTUCJI IP: 82.160.122.* 19.11.05, 00:26
      Tu już nie chodzi o gejów. Tu chodzi o łamanie KONSTYTUCJI. Bo nie dość, że
      Kaczory kłamią w żywe oczy, to teraz próbują łamać konstytucję. Juto pracuję,
      ale jak tylko wrócę, to biorę żonę i dzieciaka i idziemy pod Stary Browar.
    • Gość: RZ Re: PARADA I TAK ODBĘDZIE SIĘ! ZAPRASZAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:33
      Solidarność z kim? I jeszcze dzieci w to wciągać nieładnie.
    • Gość: dea Re: PARADA I TAK ODBĘDZIE SIĘ! ZAPRASZAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 01:08
      Przepraszam, a o której godzinie, bym mogła tego uniknąć, mogę pojawić się w
      mieście ?
      • Gość: 007 Student UMCS zaprasza do Poznania?obraża mieszkań IP: *.icpnet.pl 19.11.05, 02:12
        ców określając ich mianem <prostaków z przedmieść i ciemnogrodem>?

Być może leczy swoje prowincjonalne kompleksy. Także te związane z fiutem, gdy pisze, że ma <XXL>.
        Musi odreagować swoje kompleksy określając swego przeciwnika epitetem <homoseksualisty>.

Jego prymitywny sposób myślenia najlepiej oddają jego własne teksty udostępnione do publicznej
        wiadomości wraz ze zdjęciami genitalii, na załączanej stronce.

<10.12.2001

CHŁOPAK I ZBLIŻAJĄCE SIĘ ŚWIĘTA....

Hmm jak ja dawno nie pisałem nic tutaj dlatego postanowiłem tej  nocy cos napisać, a jest już prawie
        trzecia rano :( nie wiem od kilku dni... no dobra od :) trzech tygodni nie mogę zasnąć nie wiem
        dlaczego tzn. przypuszczam, że wiem ale nie do końca. A mianowicie chodzi mi po głowie ta myśl
        która zawarłem w temacie tego przemyślenia. Nie wiem ostatnio dużo osób chce znaleźć kogoś z kim
        będzie mógł spędzić Święta   Bożego Narodzenia. Nie chcemy w tym dniu być sami, chcemy je przeżyć
        z kimś na kim nam najbardziej zależy; rodzina, przyjaciele ale i też ta dla nas najważniejsza osoba
        naszą sympatia! :))) Co jesteśmy warci jak mamy wszystko co materialne w około, ale nie mamy tej
        najbliższej nam osoby naszej drugiej połówki?

Teraz to już nawet nie wiem co mam pisać, chyba tylko życzyć wszystkim Wam żebyście mieli w ogóle
        do kogo się przytulić w ten dzień i spędzić go tak jak należy ale NIGDY NIE W SAMOTNOŚCI znajdźcie
        drugą połowę Waszego szczęścia....>

<07.05.2004

Od kilku dni przyglądam się temu co się dzieje w Krakowie, czytam artykuły na temat "Kultura dla
        Tolerancji"  i aż nosi mnie  żeby coś zrobić, przeciwstawić się tym, którzy chcą  odebrać nam
        homoseksualistom i ludziom tolerancji prawo do manifestowania i organizowania pokojowych
        manifestacji. Nie rozumiem tego, jak w państwie demokratycznym w którym żyjemy demokracji tak
        naprawdę nie ma!! Są tylko pewne akty prawne, których nikt nie przestrzega, więc po co w ogóle one są
        i dla kogo? Dla stwarzania pozorów? ....

Jednak okrutną prawdą chyba jest to, że państwo nie jest demokratyczne tylko wyznaniowe. Kościół
        wszędzie musi coś powiedzieć i według tego ma być? A z jakiej racji? Przecież nie wszyscy są wiary
        chrześcijańskiej. Dajcie mi prawo do życia takim jakim jestem!! Normalnym człowiekiem!! Dlaczego ja
        nie szufladkuje ludzi ze względu na ich kolor skóry, wyznanie ? Każdy ma prawo do godnego życia i ja
        też!!>

KOŚCIÓŁ MUSI WSZĘDZIE COŚ POWIEDZIEĆ...> i <chce znaleźć kogoś z kim będzie mógł spędzić
        Święta Bożego Narodzenia.>

TO JEST LOGIKA!!! Święto Kościoła Katolickiego TAK, ale jako upamiętnienie CZEGO? Jeżeli sam
        wykluczasz się swoimi czynami ze wspólnoty Kościoła, to świętuj w inne dni, nie związane z jego
        tradycją, ze stawianymi przez Kościół wymogami.

.......................................................................

<Prostacy z przedmieść chcą zakazu Marszu
        Data: 15.11.05, 20:38
        To zaskakujące, że ciemnogród tak znacząco wpłynął na decyzję prezydenta.
        Smutne, ale Marszu nie zabroni!
        .............................................................
        Re: Przeciw prawu, nielegalnie ??
        Data: 16.11.05, 00:03

..............................................................

Re: Geje są okej! GAY-OK! Wesprzyjcie ich!
        Data: 15.11.05, 20:15
        jesteś kłamcą! pewnie ukrytym homoseksualistą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka