Gość: Ewa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.11.05, 02:24 To skandal, że w miejscu wręcz historycznym GEJE I LESBIJKI urządzają jakieś pikiety, fety itp. No to dla mnie - emerytowanej nauczycielki - coś godne KARY BOSKIEJ. A Państwo co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MAG Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.05, 07:52 To skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:01 Ludzie innychproblemów nie macie ?? A od kiedy emerytowanych nauczycieli stać, aby robili zakupy w Starym Browarze?? Do Biedronki, a nie po centrach handlowych się rozbestwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.icpnet.pl 17.11.05, 08:28 a czy ta kobieta napisała że tam kupuje?? może zwyczajnie jest mieszkanką ulicy półwiejskiej?? - głowka nie pracuje w piątek z rana hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POZNANIAK Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:39 .. mamy czwartek tak dla ścisłości. Jako tzw margines seksualny społeczeństwa ale takze dobrze sytuowany mieszkaniec Naszego miasta muszę przyznać, że wdzieczność właścicielom St. Browaru będą okazywał robiąc tylko tam zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm mogę jedynie powiedzieć co myślę o Pani IP: *.man.poznan.pl 17.11.05, 09:59 daje Pani wyraz braku zrozumienia dla wolności, społecznej solidarności i tolerancji; przez takie ciasne umysły Polska zamienia się w zaścianek Europy gdzie prawa ekonomiczne ludzie rozumieją jako "minimum socjalne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: mogę jedynie powiedzieć co myślę o Pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:42 Od kiedy to mniejszość ma mieć większość! Ja jestem bliskowidzem i nie obnoszę się z tym - coś robione na siłę budzi podejrzenie.Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogucik Re: Skandal ze Starym Browarem IP: 150.254.120.* 17.11.05, 11:04 Przepraszam, ale nie rozumiem: zo z tymi pikietami ma wspólnego Stary Browar i skąd to 'historyczne' zadęcie? Przecież jeśli w tym kontekście, to watek powinien mieć tytuł 'Homo-skandal na Półwiejskiej'. Rozumiem jednak, że jeśli ktoś zobaczy wątek 'Skandal ze Starym Browarem', to natychmiast do niego zajrzy. Czy właśnie o to chodziło? - TANI CHWYT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.icpnet.pl 17.11.05, 11:26 Nie ma większej kary boskiej pani Ewo, niż gdy Bozia komuś rozumu za mało daje. Oczywiście uwaga moja dotyczy pani. Jak takie idiotki mogą być nauczycielkami i czego uczą te dzieci? Że Bóg to nieważny , bo Żyd, a JPII cacy, bo Polak? Idź kobieto i porydzykuj sobie w kruchcie a nie podjudzaj przeciw bliźnim swym, bo to nie po Bożemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 14:20 skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
buenos.aires Re: Skandal ze Starym Browarem 25.12.05, 14:27 Gość portalu: Ewa napisał(a): > To skandal, że w miejscu wręcz historycznym GEJE I LESBIJKI urządzają jakieś pi browar to miejsce historyczne? to kto smial je przerobic na CH ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:05 Oj pani Ewo! Ale idiotka z pani. Nie rozwijam tej myśli, bo mi szkoda czasu. Powiem tylko, że moja córka pójdzie za rok do szkoły i powoli zaczynam się obawiać. Dzięki Bogu jest pani już emerytowana, ale kto wie czy biedne dziecko nie trafi na jeszcze bardziej żałosną hipokrytkę niż pani... Boże, miej w opiece biedne dzieci i stare, żałosne hipokrytki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police W STARYM BROWARZE PIKIETA PEDAŁÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:26 Od otwarcia Starego Browaru stał się on punktem spotkań i zawierania znajomości dla pederastów z całego kraju. Totalnie wszędzie - np w każdej kafejce , bistro, sklepach , przy balustradach na kolejnych piętrach snują się faceci wyczekujący na propozycje, podrywający chłopców sprzedających się itd - również WC są oblężone przez zboczeńców. I nic nie można na to poradzić bo to się stało plagą. Władze miasta pozwoliły na otwarcie specjalnych klubów dla zboczeńców i tam oni powinni się spotykać a nie w najbardziej ekskluzywnym centrum handlowym . To wstyd dla miasta oraz właścicieli czyli państwa Grażyny i Jana Kulczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Skandal ze Starym Browarem IP: 82.160.122.* 26.12.05, 02:04 Droga Pani!! Geje, lesbijki to także ludzie!! Mimo tego że nie mam styczności z ludzmi o odmiennych orientacjach, to absolutnie nie mam nic przeciwko nim a to że inni ludzie agresywnie reagują wobec takich ludzi to tylko wyłącznie dzieki takim ludziom jak Pani!Czy wyżadzili Pani krzywdę?napewno nie, i pewnie nie wyrzadza nikomu, są szczesliwi i niech beda, a manifestacje?bardzo prosze niech walczą, ja również nie mam nic przeciwko! Odpowiedz Link Zgłoś