Dodaj do ulubionych

Skandal ze Starym Browarem

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.11.05, 02:24
To skandal, że w miejscu wręcz historycznym GEJE I LESBIJKI urządzają jakieś pikiety, fety itp. No to dla mnie - emerytowanej nauczycielki - coś godne KARY BOSKIEJ. A Państwo co myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: MAG Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.05, 07:52
      To skandal!!!
      • Gość: yyy Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:01
        Ludzie innychproblemów nie macie ??
        A od kiedy emerytowanych nauczycieli stać, aby robili zakupy w Starym
        Browarze?? Do Biedronki, a nie po centrach handlowych się rozbestwiać.
        • Gość: spostrzegawczy Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.icpnet.pl 17.11.05, 08:28
          a czy ta kobieta napisała że tam kupuje?? może zwyczajnie jest mieszkanką ulicy
          półwiejskiej?? - głowka nie pracuje w piątek z rana hihihi
          • Gość: POZNANIAK Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:39
            .. mamy czwartek tak dla ścisłości. Jako tzw margines seksualny społeczeństwa
            ale takze dobrze sytuowany mieszkaniec Naszego miasta muszę przyznać, że
            wdzieczność właścicielom St. Browaru będą okazywał robiąc tylko tam zakupy.
    • v.i.k.k.a właściwi ludzi na właściwym miejscu 17.11.05, 09:24

• Gość: mmm mogę jedynie powiedzieć co myślę o Pani IP: *.man.poznan.pl 17.11.05, 09:59
      daje Pani wyraz braku zrozumienia dla wolności, społecznej solidarności i
      tolerancji; przez takie ciasne umysły Polska zamienia się w zaścianek Europy
      gdzie prawa ekonomiczne ludzie rozumieją jako "minimum socjalne"
      • Gość: mag Re: mogę jedynie powiedzieć co myślę o Pani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:42
        Od kiedy to mniejszość ma mieć większość! Ja jestem bliskowidzem i nie obnoszę
        się z tym - coś robione na siłę budzi podejrzenie.Proste?
    • Gość: Kogucik Re: Skandal ze Starym Browarem IP: 150.254.120.* 17.11.05, 11:04
      Przepraszam, ale nie rozumiem: zo z tymi pikietami ma wspólnego Stary Browar i skąd to 'historyczne' zadęcie? Przecież jeśli w tym kontekście, to watek powinien mieć tytuł 'Homo-skandal na Półwiejskiej'. Rozumiem jednak, że jeśli ktoś zobaczy wątek 'Skandal ze Starym Browarem', to natychmiast do niego zajrzy. Czy właśnie o to chodziło? - TANI CHWYT!
    • Gość: iwonka Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.icpnet.pl 17.11.05, 11:26
      Nie ma większej kary boskiej pani Ewo, niż gdy Bozia komuś rozumu za mało daje.
      Oczywiście uwaga moja dotyczy pani. Jak takie idiotki mogą być nauczycielkami i
      czego uczą te dzieci? Że Bóg to nieważny , bo Żyd, a JPII cacy, bo Polak? Idź
      kobieto i porydzykuj sobie w kruchcie a nie podjudzaj przeciw bliźnim swym, bo
      to nie po Bożemu.
      • Gość: Ania Re: Skandal ze Starym Browarem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 14:20
        skandal.
    • buenos.aires Re: Skandal ze Starym Browarem 25.12.05, 14:27
      Gość portalu: Ewa napisał(a):

> To skandal, że w miejscu wręcz historycznym GEJE I LESBIJKI urządzają jakieś
      pi

browar to miejsce historyczne? to kto smial je przerobic na CH ?
      • Gość: Kaśka SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:05
        Oj pani Ewo!
        Ale idiotka z pani.
        Nie rozwijam tej myśli, bo mi szkoda czasu. Powiem tylko, że moja córka pójdzie
        za rok do szkoły i powoli zaczynam się obawiać. Dzięki Bogu jest pani już
        emerytowana, ale kto wie czy biedne dziecko nie trafi na jeszcze bardziej
        żałosną hipokrytkę niż pani...
        Boże, miej w opiece biedne dzieci i stare, żałosne hipokrytki...
        • Gość: police W STARYM BROWARZE PIKIETA PEDAŁÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 00:26
          Od otwarcia Starego Browaru stał się on punktem spotkań i zawierania znajomości
          dla pederastów z całego kraju. Totalnie wszędzie - np w każdej kafejce ,
          bistro, sklepach , przy balustradach na kolejnych piętrach snują się faceci
          wyczekujący na propozycje, podrywający chłopców sprzedających się itd - również
          WC są oblężone przez zboczeńców. I nic nie można na to poradzić bo to się stało
          plagą. Władze miasta pozwoliły na otwarcie specjalnych klubów dla zboczeńców i
          tam oni powinni się spotykać a nie w najbardziej ekskluzywnym centrum
          handlowym . To wstyd dla miasta oraz właścicieli czyli państwa Grażyny i Jana
          Kulczyków.
    • Gość: nika Re: Skandal ze Starym Browarem IP: 82.160.122.* 26.12.05, 02:04
      Droga Pani!! Geje, lesbijki to także ludzie!! Mimo tego że nie mam styczności z
      ludzmi o odmiennych orientacjach, to absolutnie nie mam nic przeciwko nim a to
      że inni ludzie agresywnie reagują wobec takich ludzi to tylko wyłącznie dzieki
      takim ludziom jak Pani!Czy wyżadzili Pani krzywdę?napewno nie, i pewnie nie
      wyrzadza nikomu, są szczesliwi i niech beda, a manifestacje?bardzo prosze niech
      walczą, ja również nie mam nic przeciwko!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka