Dodaj do ulubionych

problem z t-mobile

29.12.11, 09:06
od wczoraj nie mogę wykonać połączeń wychodzących, przychodzące nie przychodzą
(no, ale może nikt nie dzwoni) . t-mobile twierdzi, że jakaś duża awaria od wczoraj. ja taką awarię odczuwam co najmniej raz w tygodniu. reklamuję, oni twierdzą, że wszystko jest ok.

czy ktoś ma podobne problemy?
czy ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tolek Re: problem z t-mobile IP: *.speedway.lublin.pl 29.12.11, 13:54
      Witam
      Ja również mam podobny problem (Lublin)
      Już nawet szukałem gwarancji bo miałem jechać do serwisu z telefonem.
      Njagorsze że nawet nie można się dodzwonić do operatora aby uzyskać jakieś wyjaśnienia.
      • wro-tka Re: problem z t-mobile 29.12.11, 16:32
        ale to nie jest kwestią telefonu (przynajmniej w moim przypadku), bo moja mama, mój mąż mają te same problemy.
        • bgwd14 Re: problem z t-mobile 29.12.11, 18:09
          Nie mam żadnych problemów ani wcześniej ich nie było. Znajomi, którzy przetestowali wszystkie sieci w związku z ustawicznym brakiem zasięgu w ich głuszy, dopiero przy T-mobile są usatysfakcjonowani.
    • Gość: era Re: problem z t-mobile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 18:33
      Ostatnio nie dochodzą smsy - gdzieś po drodze wyparowują, często ginie zasięg i okazuje się np. że telefon leżący przez cały tydzień od rana do wieczora na tym samym biurku raz ma pełny zasięg, a po chwili jest poza zasięgiem - i tak kilka razy w tygodniu. Jakość połączeń też jakaś marna.
      Nasza rodzina (3 szt.) odczuwa zmianę na gorsze mniej więcej od czasu przejścia z ery na t-mobile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka