Dodaj do ulubionych

Aborcja!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 11:12
I kiedy w tym ultrakatofanato stanie aborcja bedzie zalegalizowana???.
Obserwuj wątek
    • Gość: zal [...] IP: *.icpnet.pl 18.11.05, 14:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • viola33 Re: szkoda ze Cie matka nie wyskrobala -zal 18.11.05, 18:53
        ja też jestem za aborcją mniej dzieci by wtedy cierpiało, zobaczcie co się
        dzieje z tymi maluszkami z rodzin patologicznych ? za co one tak cierpią ? za
        to ,że się na swiat nie prosiły?sama jestem w zagrozonej ciąży i szlag mnie
        trafia, bo nie moge normalnie donosić, a niektóre matki rodza i wręcz skazuja
        na katowanie swoich maluchów które nosiły 9 miesiecy pod sercem
    • Gość: zielona jak kobieta przestanie byc traktowana jak rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:24
      a jakis zbior komorek zaczniemy wreszcie traktowac jako jej własnosc
      • kaska65 Re: jak kobieta przestanie byc traktowana jak rze 18.11.05, 19:30
        Dlaczego ucięcie palca ma być traktowane jako "uszkodzenie ciała" karalne
        zgodnie z przepisami KK, a usuniecie niewielu więcej komórek tworzących nowe
        życie nie? Przecież to nielogiczne...
        • Gość: zielona Re: jak kobieta przestanie byc traktowana jak rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:34
          jak to nie twoj palec to sie nie dziw, moze jego właściciel nie chcial go
          usuwac, tymczasem u własnej reki moge sobie poobcinac ile pacow chce.
          płód nie ma mozgu, nie ma zmysłów, nie czuje, nie umiera, nie rozumiesz?
          • kaska65 Re: jak kobieta przestanie byc traktowana jak rze 18.11.05, 19:58
            Bardzo mi przykro, ale nie wolno Ci nikogo prosić o obcięcie palca. Ten kto to
            zrobi złamie prawo. Aborcja jest zakazana dla osoby ją wykonującej, jeśli
            chcesz to zrobić sama... powodzenia.
          • Gość: gosc Re: jak kobieta przestanie byc traktowana jak rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:32
            Zielona - gdzie ty bylas na lakcjach biologii ??? Nie uczyłaś się o etapach
            rozwoju dziecka ? W takim razie polecam chociażby stronę
            www.maluchy.pl/ciaza_i_porod/. Może powinnaś obejrzeć ten taki znany
            film z aborcji (to sie chyba nazywalo "Niemy krzyk") - tam widać reakcje
            dziecka od momentu, jak zbliżają się do niego szczypce i jak zaczynają odrywać
            mu nóżki, rączki. Oderwij sobie samej palec na żywca, to może to pojmiesz !

• maniek.kilof zielona-jak sama nazwa wskazuje, jest w fazie 18.11.05, 22:19
              wczesnego rozwoju człowieczeństwa i jej poglądy są osądami niedorozwiniętej
              gó..ary. Do lekcji, uczyć się, a nie zabierać bezsensownego głosu na forum.

A twierdzenie, że płód nie czuje - to jest tylko dowodem debilizmu w/w.
              • Gość: skrobanka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 11:49
              • Gość: borax Re: zielona-jak sama nazwa wskazuje, jest w fazie IP: *.icpnet.pl 19.11.05, 16:48
                Stwierdzenie że płód czuje w takim samym stopniu jak noworodek jest przejawem
                nieuctwa oraz wiary że tak jest naprawdę nie podpartej żadnymi dowodami. A co
                do filmu propagandowego Niemy Krzyk - to nie ma on wiele wspólnego z
                rzeczywistością i ma na celu wzbudzać odrazę podobnie jak wystawy tworzone
                przez przez sympatyków LPR. To taka sama propaganda ja Triumf Woli Leni
                Riefenstahl.
                • maniek.kilof aNiemyKrzyk jest animacją prod.moherowych beretów 19.11.05, 21:21
          • Gość: zielonitoidioci plod nie czuje...co za idiotka... IP: *.icpnet.pl 19.11.05, 11:53
            idioci
            • Gość: zielona biologi to wy nie mieliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 14:57
              idzcie i zapytajcie sie KIEDY U CZŁOWIEKA POJAWIA SIE MOZG!
              i co sie dzieje kiedy on sie pojawi, człowiek zaczyna czuc, zyc, marzyc,
              rozumiec, myslec, itp.
              przedtem to zbior komorek, niemyslacych, nieczujacych, nieswiadomych tego ze sa
              wyskrobywane!

idiotami jestescie tez dlatego bo to wy mordujecie istoty ktore mysla i zyja -
              zwierzeta! i to was mozna porownac do hitlerowcow z obozow koncentracyjnych
              • Gość: ring [...] IP: *.icpnet.pl 19.11.05, 15:07
              • Gość: corka ksiedza Re: biologi to wy nie mieliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 17:49
                kur/... a tez bym se zeskrobala
              • Gość: gosc Re: biologi to wy nie mieliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 17:35
                Moja droga - mózg jest rozwinięty w początkach drugiego miesiąca ciąży, czyli
                wtedy, gdy większość kobiet dopiero odkrywa, że zostanie matką.
                • Gość: LC Re: biologi to wy nie mieliscie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:15
                  Chciałaś powiedzieć trzeciego
              • v.i.k.k.a i to wy i to wy...i analfabetyzm się szerzy:( 20.11.05, 19:17
                Caprice bez loginu...nic dziwnego, bo brak podstawowej wiedzy to wstyd. Tez bym
                się nie podpisała pod tym
                hehehe:)))))))))
              • drhuckenbush [...] 20.11.05, 19:22
          • Gość: LC Re: jak kobieta przestanie byc traktowana jak rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 19:19
            Płud ma zmysły. (od chyba 8 tygodnia)
            • Gość: selo Re: jak kobieta przestanie byc traktowana jak rze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:03
              i ch.j!.
    • Gość: maniek.siekiera Aborcja najsqteczniejsza z użyciem laski dynamitu IP: *.athome235.wau.nl 20.11.05, 14:06
      wtedy już nię będzie problemu z ewentualną powtórką ryzyka aborcji w przyszłości ;)
      • Gość: skrobanka Re: Aborcja tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:05
        vivat aborcja.
    • drhuckenbush Re: Aborcja!!!! 20.11.05, 19:19
      Na szczescie jest duza szansa, ze w naszym katolickim kraju, w ktorym NIESTETY
      mamy spadek liczby ludnosci, w koncu ustawa aborcyjna zostanie zaostrzona!
      • v.i.k.k.a my będziemy mieć najmądrzejsze dzieci 20.11.05, 19:29
        pod słońcem:****
        • drhuckenbush nie ulega to zadnej watpliwosci :D (n/txt) 20.11.05, 19:31
          • v.i.k.k.a nie moze byc inaczej 20.11.05, 19:34
            piękne po mamie, madre po tacie:)))
            • Gość: antyvika Re: nie moze byc inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:50
              v.i.k.k.a napisała:

> piękne po mamie, madre po tacie:)))

piekne tak ja twoje foty na pussydog.pl ?????????
              mądre? chyba przerosnięte!!!!HAHAHAHAHAHAHAHA
    • caprice83 Re: Aborcja!!!! 20.11.05, 19:35
      niestety na razie w pseudokatolickim zacofanym kraju rzadzonym przez
      nietolerancyjnych złodzieji nie będzie nawet szans na wolność wyboru i inne
      dzięki którym moglibyśmy nazwać Polske krajem demokratycznym.
      jedyne co mnie w tym wypadku cieszy to ze bede miec naprawde duzo materiałów na
      prace magisterską.

do spamerów: wy naprawde jestescie walnięci, nie porównujcie mnie do siebie i
      nie mierzcie mnie swoja miarką, to ze wy piszecie niezalogowani i obrazacie
      wszystkich naokoło nie znaczy ze normalni uzytkownicy tacy jak ja tez tak
      robią, wręcz przeciwnie.
      • v.i.k.k.a jak niemam spamer to m.in. ja:) 20.11.05, 19:38
        caprice83 napisała:

> nie porównujcie mnie do siebie
        ### nie zamierzam, bo kiepsko na tym wyjdziesz, popłaczesz się, weźmiesz zabawki
        i pójdziesz do domu:)
        • v.i.k.k.a niemam=mniemam(nt) 20.11.05, 19:39

• caprice83 [...] 20.11.05, 19:46
      • drhuckenbush Re: Aborcja!!!! 20.11.05, 19:41
        Uderz w stol, nozyce sie odezwa, zglosi sie telefon.
        A dla naszego forumowego nieuka polecam lekture chociazby wikipedii. Dla
        ulatwienia wklejam nie tylko linki, ale i tresc odpowiednich dokumentow:

pl.wikipedia.org/wiki/Spamer
        " Spamer to osoba zajmująca się rozsyłaniem spamu, często czerpiąca z tego
        procederu bezpośrednie korzyści finansowe. "

pl.wikipedia.org/wiki/Spam
        " Spam to elektroniczne wiadomości rozsyłane do osób, które ich nie oczekują.
        Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej
        oraz w Usenecie. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo.

Istotą spamu jest rozsyłanie dużej liczby informacji komercyjnych o jednakowej
        treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia jaka jest treść tych
        wiadomości. By wiadomość określić mianem spamu musi ona spełnić trzy następujące
        warunki jednocześnie:

1. treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy;
        2. odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej
        wiadomości;
        3. treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej
        wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.
        (...) "

Moze sie nauczy... Chociaz watpie... Bo gadanie z nia to mowic jak do slupa a
        slup jak dupa.
        • v.i.k.k.a Re: Aborcja!!!! 20.11.05, 19:43
          drhuckenbush napisał:

> Moze sie nauczy... Chociaz watpie... Bo gadanie z nia to mowic jak do slupa a
          > slup jak dupa.
          ### przeceniasz jej możliwości, nie zrozumie a co dopiero gdyby miała zapamietać...
        • caprice83 Re: Aborcja!!!! 20.11.05, 19:44
          a przepraszam wy co robicie jak nie zasmiecacie swoimi postami to forum?
          jestescie spemerami i mam nadzieje juz niedługo ktos z wami skonczy
          • drhuckenbush przeczytaj moje linki ZE ZROZUMIENIEM 20.11.05, 19:48
            Pewno zapomnialas, ze masz ZROZUMIEC.
          • v.i.k.k.a caprice znów nam grozi:))))))))))<lol> 20.11.05, 19:48
            caprice83 napisała:

> a przepraszam wy co robicie jak nie zasmiecacie swoimi postami to forum?
            > jestescie spemerami i mam nadzieje juz niedługo ktos z wami skonczy
            • Gość: Samuel Re: caprice znów nam grozi:))))))))))<lol> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 01:09
              HIHIHI.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka