Dodaj do ulubionych

MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu !

20.11.05, 15:06
qszymczuk.ikos.pl/foto/1/Zapraszam
Obserwuj wątek
    • Gość: ryszard grobel Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:16
      strona nie dziala.
    • maniek.kilof Poprawny link jest tutaj: 20.11.05, 15:29
      qszymczuk.ikos.pl/foto/1/
      • Gość: lotnik (hetero) to chyba w minsku bylo a nie w poznaniu IP: 82.160.122.* 20.11.05, 16:20
        gdyby nie polskie napisy na tarczach policji to mozna by odniesc wrazenie ze to
        chyba w minsku bylo a nie w poznaniu
        • Gość: maniek.siekiera Nie bredź...w Mińsku to by załatwili ich w 30 sek. IP: *.athome235.wau.nl 20.11.05, 16:48
          O ile by od razu nie zaczęli strzelac. A policja się niepotrzebnie tak cackała z
          pedziami...
    • Gość: GEJ28 Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:30
      ale te pedały są brzydkie :( dlaczego ktoś w moim imieniu chodzi na manifestację... cieszę się że zostało to rozpędzone!!! PRAWDZIWYCH GEJÓW TAM NIE BYŁO BO NIE POPIERAJĄ TEGO TYPU INICJATYW!!!
      • Gość: Jaćwing Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 17:11
        Ja wiem, że za wygląd niewiele się odpowiada, ale już chyba żołnierze z Waffen
        SS wyglądali bardziej kobieco, od kobiet obecnych na paradzie.

A poza tym szacunek dla policji. Wreszcie ktoś nie dał się zastraszyć temu
        towarzystwu :)
        • maniek.kilof Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! 21.11.05, 16:31
          Gość portalu: Jaćwing napisał(a):

> Ja wiem, że za wygląd niewiele się odpowiada, ale już chyba żołnierze z Waffen
          > SS wyglądali bardziej kobieco, od kobiet obecnych na paradzie.

buahaha!! ;-)
          A pomysl sobie, jak podnioslby sie wskaznik urody, gdyby przybyla na marsz
          Madzia Sroda!! ;)))
    • maniek.kilof Kim jest ten facet w żółtej kurtce (link poniżej) 20.11.05, 17:16
      qszymczuk.ikos.pl/foto/1/poznan%2019.11.05%20(34).JPG

podobno wśród pedziów wyrózniał się w ataku na policjantów...
    • Gość: Poznaniak Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.icpnet.pl 21.11.05, 19:12
      zdjęcia jak zdjęcia nie pokazują nic specjalnego a policja postąpiła słusznie;
      na tej pseudodemonstracji byli sami geje i lesby - zadymiarze, a z takimi należy
      postępować tak jak to zrobiła policja!! Prawo musi być przestrzegane - a
      mniejszości muszą się dostosowywać do większości
      • Gość: achu Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.icpnet.pl 21.11.05, 23:37
        Debilu - ja byłem a gejem nie jestem. Jestem kibicem Kolejorza i wstyd mi za
        Poznań - złamano konstytucje człowieku , rozumiesz? Twoje przekonania mnie nie
        obchodzą ale pozwalam Ci wyrazić swoje zdanie, bo masz takie prawo, pawianie.
    • Gość: radkm Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.crowley.pl 21.11.05, 19:23
      dobre foty są, seria mocno daje rady. pzdr.

----

kazmierczak.ovh.org/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka