1dsa 20.11.05, 15:06 qszymczuk.ikos.pl/foto/1/Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryszard grobel Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:16 strona nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kilof Poprawny link jest tutaj: 20.11.05, 15:29 qszymczuk.ikos.pl/foto/1/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik (hetero) to chyba w minsku bylo a nie w poznaniu IP: 82.160.122.* 20.11.05, 16:20 gdyby nie polskie napisy na tarczach policji to mozna by odniesc wrazenie ze to chyba w minsku bylo a nie w poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek.siekiera Nie bredź...w Mińsku to by załatwili ich w 30 sek. IP: *.athome235.wau.nl 20.11.05, 16:48 O ile by od razu nie zaczęli strzelac. A policja się niepotrzebnie tak cackała z pedziami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEJ28 Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:30 ale te pedały są brzydkie :( dlaczego ktoś w moim imieniu chodzi na manifestację... cieszę się że zostało to rozpędzone!!! PRAWDZIWYCH GEJÓW TAM NIE BYŁO BO NIE POPIERAJĄ TEGO TYPU INICJATYW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaćwing Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 17:11 Ja wiem, że za wygląd niewiele się odpowiada, ale już chyba żołnierze z Waffen SS wyglądali bardziej kobieco, od kobiet obecnych na paradzie. A poza tym szacunek dla policji. Wreszcie ktoś nie dał się zastraszyć temu towarzystwu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kilof Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! 21.11.05, 16:31 Gość portalu: Jaćwing napisał(a): > Ja wiem, że za wygląd niewiele się odpowiada, ale już chyba żołnierze z Waffen > SS wyglądali bardziej kobieco, od kobiet obecnych na paradzie. buahaha!! ;-) A pomysl sobie, jak podnioslby sie wskaznik urody, gdyby przybyla na marsz Madzia Sroda!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kilof Kim jest ten facet w żółtej kurtce (link poniżej) 20.11.05, 17:16 qszymczuk.ikos.pl/foto/1/poznan%2019.11.05%20(34).JPG podobno wśród pedziów wyrózniał się w ataku na policjantów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.icpnet.pl 21.11.05, 19:12 zdjęcia jak zdjęcia nie pokazują nic specjalnego a policja postąpiła słusznie; na tej pseudodemonstracji byli sami geje i lesby - zadymiarze, a z takimi należy postępować tak jak to zrobiła policja!! Prawo musi być przestrzegane - a mniejszości muszą się dostosowywać do większości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.icpnet.pl 21.11.05, 23:37 Debilu - ja byłem a gejem nie jestem. Jestem kibicem Kolejorza i wstyd mi za Poznań - złamano konstytucje człowieku , rozumiesz? Twoje przekonania mnie nie obchodzą ale pozwalam Ci wyrazić swoje zdanie, bo masz takie prawo, pawianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radkm Re: MÓJ FOTOREPORTAZ z demonstracji w Poznaniu ! IP: *.crowley.pl 21.11.05, 19:23 dobre foty są, seria mocno daje rady. pzdr. ---- kazmierczak.ovh.org/ Odpowiedz Link Zgłoś