Dodaj do ulubionych

KUBEŁ NA ŚMIECI PRZY GWIAŹDZISTEJ

13.12.05, 09:31
Witam
czy ktoś wie co robi tam ten kubeł?
I jaki geniusz go tam postawił?
Gratuluję pomysłu
Obserwuj wątek
    • azabell Re: KUBEŁ NA ŚMIECI PRZY GWIAŹDZISTEJ 13.12.05, 15:04
      No cóż..............to tylko jeden kubeł i przypuszczam, że to nie jest
      śmietnik, tylko kubeł na piasek.
      A tak poza tym cieszcie się mieszkańcy Gwiaździstej, że nie macie przed oknami
      śmietnika, do którego wrzucane są śmieci z prawie całego osiedla.
      Nie byłoby w tym nic złego gdyby co niektóre paniusie itp. nie bały się wejść
      do środka i kulturalnie wyrzucić worek ze śmieciami do kubła. Niestety niektóre
      osobniki wrzucają śmieci tylko przez szparę nad drzwiami, gubiąć po drodze
      część odpadków, inni z lenistwa nie potrafią poskładać kartonów przed
      wyrzuceniem, przez co jeden duży karton zajmuje prawie cały kubeł. No i jeszcze
      muszę wspomnieć o mieszkańcach domków, którzy na nasz koszt korzystają ze
      śmietników....czy tak trudno Wam załatwić sobie kubły do śmieci i płacić za
      wywóz? Ah, i jeszcze Ci którzy swoimi samochodami wjeżdżają prawie do
      śmietnika......Więc co tam jeden kubeł, może gdyby wszyscy pod swoimi oknami
      chociaż przez jakis czas mieli śmietniki nauczyli by się wyrzucac odpadki do
      kubłów, a nie obok i korzystać z nich jak najbardziej efektywnie. A tak - nie
      widzę śmieci wypadających z kubłów...to mnie mnie to ochodzi -.....prawda?
      • iwonaw Re: KUBEŁ NA ŚMIECI PRZY GWIAŹDZISTEJ 13.12.05, 15:32
        zajżałam do środka wcześniej ktoś tam wyrzuca śmieci
      • jackass_11 Re: KUBEŁ NA ŚMIECI PRZY GWIAŹDZISTEJ 13.12.05, 20:46
        Witaj
        Jako mieszkaniec z Gwiaździstej pragnę Cie poinformować że bardzo bym chciał
        żeby na końcu mojej ulicy był śmietnik , spacer do was ze śmieciami nie należy
        do moich ulubionych zajęć :-) . Korzystamy z "waszego " a raczej z wspólnego
        śmietnika ponieważ Agrobex zawalił kwestie miesjca na smietniki przy
        Gwiaździstej i zaproponował nam korzystanie z jak to nazwał osiedlowego
        śmietnika gdyż jest on przystosowany wielkością dla wszystkich .
        Na zakończenie - informacyjnie - wcale sie z tego nie cieszymy , pisze w
        imieniu wielu bo znimi rozmawiałem w tej kwestii .
        Pzrd
        • maciej302 Re: KUBEŁ NA ŚMIECI PRZY GWIAŹDZISTEJ 20.12.05, 11:49
          Dzwoniliśmy a właściwie moja druga połowa dzwoniła do Agrobexu w sprawie tego
          kubła. Już było podobno dużo telefonów i mają dzisiaj się tym zająć. Ten kubeł
          był na piasek - podobno nawet kartka była przyklejona ale ludzie potrafią....;)).
          Mają kupić normalne pojemniki na piasek a ten kubeł zabrać. Już jest pełen
          śmieci. Gratuluje tym którzy tam wyrzucali śmieci...Kubeł kipi a smieci są nawet
          już obok....Dobrze że mamy zimę.
          • mala_centka Re: KUBEŁ NA ŚMIECI PRZY GWIAŹDZISTEJ 10.01.06, 13:43
            Genialne...okazalo sie, ze kubel jest przechodni i wyladowal tym razem na
            Promykowej. Lezy sobie od kilku dni do gory kolami i straszy. Nie ma zadnej
            kartki ani informacji, ze to pojemnik na piasek. Gartulacje nie tylko tym,
            ktorzy na Gwiazdzistej wyrzucali smieci, ale takze tym, ktorzy wpadli na taki
            pomysl. Ciekawe jakie inne niespodzianki zaskocza nas pewnego dnia :)
            • iwonaw Re: KUBEŁ NA ŚMIECI PRZY GWIAŹDZISTEJ 10.01.06, 22:16
              :)) chyba mamy jakiegoś zawiadackiego chochlika na Promykowym który bawi się
              w „syfa” :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka