Dodaj do ulubionych

Dziś Poznań w TVN

23.10.02, 17:11
W cyklu reportaży Faktów w TVN o kandydatach na prezydentów 8 największych
polskich miast (czy tam aglomeracji jak tu niektórzy się sprzeczają), dziś
omawiany będzie Poznań.
Cóż... czasami dobrze posłuchać opinii kogoś z zewnątrz. Zobaczymy czy ta
będzie trafna i obietywna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Radost Re: Dziś Poznań w TVN - nie Poznan a p. Hajdasz IP: *.icpnet.pl 23.10.02, 19:56
      psok napisał:

> W cyklu reportaży Faktów w TVN o kandydatach na prezydentów 8 największych
      > polskich miast (czy tam aglomeracji jak tu niektórzy się sprzeczają), dziś
      > omawiany będzie Poznań.
      > Cóż... czasami dobrze posłuchać opinii kogoś z zewnątrz. Zobaczymy czy ta
      > będzie trafna i obietywna.

Opinia z zewnatrz??? Wysluchalem i objrzelm ta zenujaca zajwake. Oczywiscie
      autorka jest pani Hajdasz. Zamiast zareklamowac Poznan - bredzi cos o tym ze
      co 6 poznaniak jest bez pracy(ciekawe jak to obliczyla skoro w Poznaniu jest
      6,5% ludzi bez pracy) To dzieki wlasnie tej dziennikarce zwdzieczamy ze tak
      rzadko goscimy na antenie TVN (zobaczcie Zielinska jak rekalmuje Lodz). Pani
      Hajdasz do watku o wyborach wrzucila otwarcie nowego bloku przy szpitalu
      klinicznym , material o ucieczce firm do Warszawy , strajk w 56 i gdzies tam w
      tle cos o wyborach... Inne osrodki (Wroclaw , Lodz , Gdansk) mialby materialu
      na caly tydzien. Ale po co? pani Hajdasz nie lubi sie przemeczac , nie lubila
      juz w PTV ....
      • Gość: mm co 6 poznaniak bezrobotnym...? IP: *.epsa.pl 24.10.02, 07:50
        Ja wiem skąd ta wiadomość, że co 6 poznaniak jest bez pracy, po prostu ta
        gł...a baba pomyliła poznaniaka z wielkopolaninem (przypomnę 15,5% bezrobocie
        w WielkiejPolsce), czuwaj
        • Gość: mm Re: co 6 poznaniak bezrobotnym...? IP: *.epsa.pl 24.10.02, 08:11
          oczywiście chciałem zapewniż że Poznaniak i Wielkopolanin to to samo, a dla
          chcących złożyć protest na te głupoty p. Hajdasz odsyłam na www.tvn.pl
          (kontakt dla widzów)
          • Gość: P.B Re: co 6 poznaniak bezrobotnym...? IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 12:55
            Gość portalu: mm napisał(a):

> chcących złożyć protest na te głupoty p. Hajdasz odsyłam na www.tvn.pl
            > (kontakt dla widzów)

Wczoraj późnym wieczorem już to zrobiłem, jak na razie brak odzewu.
    • Gość: cazioo Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 22:34
      No cóż, szkoda gadać. A swoją drogą to M.Zielińska gości częściej na antenie
      Faktów niż Tomasz Lis.:)
      • Gość: marika Re: Dziś Poznań w TVN IP: gnom:* / 10.40.129.* 23.10.02, 22:40
        A do tego pani Hajdasz opowiada nieprawde: powiedziala jakoby Beiersdorf przeniosl siedzibe do Warszawy.
        Tymczassem oni wlasnie zaczeli sobie budowac nowy biurowiec, zeby tu sie lepiej usadowic..
    • Gość: P.B Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 23:16
      psok napisał:

> W cyklu reportaży Faktów w TVN o kandydatach na prezydentów 8 największych
      > polskich miast (czy tam aglomeracji jak tu niektórzy się sprzeczają), dziś
      > omawiany będzie Poznań.
      > Cóż... czasami dobrze posłuchać opinii kogoś z zewnątrz. Zobaczymy czy ta
      > będzie trafna i obietywna.

Materiał kiepski, chociaż po części prawdziwy, skąd redaktorka wzięła dane, że
      co 6 poznaniak jest bez pracy, że Beiersdorf przeniósł się do Warszawy, nie
      wiem.
      Z reportażu odnosze wrażenie, że tylko w Poznaniu wzrosło bezrobocie,że tylko
      stąd firmy przenosza się do W-wy, że tylko stolica Wlkp przeżywa zastój
      gospodarczy a reszta kraju do przepych i harmonia.
    • psok Re: Dziś Poznań w TVN 24.10.02, 11:46
      Fakt reportaż był beznadziejny, też się zawiodłem. Ze swej strony wysłałem już
      maila z żądaniem sprostowania. Pewnie nic to nie da, ale jak będzie więcej
      takich żądań, to może akurat do to jakiś efekt.
      Zachęcam: widzowie@tvn.pl
    • Gość: łuki Re: super odzew IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 15:07
      świetnie, że nie pozostawiliscie tego bez echa
      wydzwięk tego reportażu był szokujący i napewno nie przyspożył Poznaniowi
      reklamy.
      dziękujemy red. Hajdasz
    • Gość: P.B sprostowania nie było IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 19:36
      Ekpia TVN nie postarała się.Jak nie będą mieli sądowego nakazu to sporostowania
      nie będzie. Może duma nie pozwala.
      Kiedyś był wątek wiadomości konta fakty, wszyscy dziwili się dlaczego jestem
      zwolennikiem wydania TVP, odpowiedź teraz macie.
      • Gość: Radost Re: sprostowania nie było IP: *.icpnet.pl 24.10.02, 20:41
        Gość portalu: P.B napisał(a):

> Ekpia TVN nie postarała się.Jak nie będą mieli sądowego nakazu to
        sporostowania
        >
        > nie będzie. Może duma nie pozwala.
        > Kiedyś był wątek wiadomości konta fakty, wszyscy dziwili się dlaczego jestem
        > zwolennikiem wydania TVP, odpowiedź teraz macie.

TVP tez bredzi. Ale pani Hajdasz to taki hit ze powinna miec osobny kanal na
        platoformie w diamentowym pakiecie.
    • Gość: Olek K. Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 10:41
      JA WYSŁAŁEM MEJLA DO TVN I NA PRÓŻNO OCZEKIWAŁEM SPROSTOWANIA.
      ŚMIERĆ TVN-OWI!!!!
      • Gość: P.B Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 11:33
        Gość portalu: Olek K. napisał(a):

> JA WYSŁAŁEM MEJLA DO TVN I NA PRÓŻNO OCZEKIWAŁEM SPROSTOWANIA.
        > ŚMIERĆ TVN-OWI!!!!

do mnie też odpowiedzi nie przysłali
    • psok Re: Dziś Poznań w TVN 25.10.02, 11:40
      No cóż, ja też czekam....
    • Gość: vinc Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 23:28
      W tym mieście nic nie da się załatwić. Urzędnicy niczego nie ułatwiają, tylko
      mnożą problemy – opowiada pan Janusz Prężny. Biznesmen zastanawia się nad
      wyprowadzką z Poznania – pisze Monika Lamęcka w artykule zatytułowanym „Pan
      Janusz jedzie do Wrocławia”. Jego opinia nie jest ani odosobniona, ani nowa.
      Zarzuty powtarzają się od lat. Praca urzędu miejskiego nie ułatwia życia
      inwestorom, chociaż wydziały z dumą obnoszą się z certyfikatem ISO. Najgorzej
      oceniany jest wydział Urbanistyki i jego wieloletni dyrektor, którego siła i
      przywiązanie do stanowiska są większe niż kolejnych zarządów miasta

alez ta pani Hajdasz bzdury wygaduje, ojoj źle powiedziała o Poznaniu a
      przecież tu same superlatywy, na pewno Poznań wysoko jest, pod wzgledem
      marzycieli...
      • Gość: P.B Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 00:22
        Gość portalu: vinc napisał(a):

kłamstwa prawdą nie usprawiedliwisz
      • Gość: P.B Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 00:25
        Może nie wiesz jaką reputacją chwali się UM w Warszawie?
        Korupcja i jeszcze ra korupcja. Mało afer się naoglądaliśmy w TV?
        Wielu inwestorów skarzy się na opieszałość warszawskich władz i niebagatelne
        koszty prowadzenia działalności gosp., gdyby nie silna centralizacja kraju
        wszyscy rozpierzchli by się po całym kraju.
      • Gość: RAdost Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.icpnet.pl 26.10.02, 09:53

> W tym mieście nic nie da się załatwić. Urzędnicy niczego nie ułatwiają,
        tylko
        > mnożą problemy – opowiada pan Janusz Prężny. Biznesmen zastanawia się nad
        >
        > wyprowadzką z Poznania – pisze Monika Lamęcka w artykule zatytułowanym &#
        > 8222;Pan
        > Janusz jedzie do Wrocławia”. Jego opinia nie jest ani odosobniona, ani no
        > wa.
        > Zarzuty powtarzają się od lat. Praca urzędu miejskiego nie ułatwia życia
        > inwestorom, chociaż wydziały z dumą obnoszą się z certyfikatem ISO.
        Najgorzej
        > oceniany jest wydział Urbanistyki i jego wieloletni dyrektor, którego siła i
        > przywiązanie do stanowiska są większe niż kolejnych zarządów miasta
        >
        > alez ta pani Hajdasz bzdury wygaduje, ojoj źle powiedziała o Poznaniu a
        > przecież tu same superlatywy, na pewno Poznań wysoko jest, pod wzgledem
        > marzycieli...

vinc buaachachachacach
        Warszawa bauhachachacach
        Lodz buahchachacachhac
        Twoje debilne posty bauchachachacachac
        • synergie Re: Dziś Poznań w TVN 29.10.02, 18:11
          W tym mieście nic nie da się załatwić. Urzędnicy niczego nie ułatwiają,
          tylko
          > mnożą problemy – opowiada pan Janusz Prężny. Biznesmen zastanawia się nad
          >
          > wyprowadzką z Poznania – pisze Monika Lamęcka w artykule zatytułowanym &#
          > 8222;Pan
          > Janusz jedzie do Wrocławia”. Jego opinia nie jest ani odosobniona, ani no
          > wa.
          > Zarzuty powtarzają się od lat. Praca urzędu miejskiego nie ułatwia życia
          > inwestorom, chociaż wydziały z dumą obnoszą się z certyfikatem ISO.
          Najgorzej
          > oceniany jest wydział Urbanistyki i jego wieloletni dyrektor, którego siła i
          > przywiązanie do stanowiska są większe niż kolejnych zarządów miasta
          >
          > alez ta pani Hajdasz bzdury wygaduje, ojoj źle powiedziała o Poznaniu a
          > przecież tu same superlatywy, na pewno Poznań wysoko jest, pod wzgledem
          > marzycieli...

vinc buaachachachacach
          Warszawa bauhachachacach
          Lodz buahchachacachhac
          Twoje debilne posty bauchachachacachac

Wiesz Radost, zamiast wyglaszac swoje blyskotliwe komentarze idz cos zalatw z
          poznanska biurokracja, a potem cos napisz.
          Poznanskie pierdusnice sa ledwo do zniesienia dla Poznaniakow, a jak ktos obcy
          sie pojawi, to "po co" "na co" i w ogole wypad z baru.
          Tak to niestety wyglada, cokolwiek sobie myslisz.
          Inna sprawa, czy nalezy o tym trabic na caly kraj.
          W ogole majac okazje zalatwiac wiele w calym kraju zapewniam Cie: korupcja w
          poznanskich urzedacj jest w scislej czolowce krajowej !!
          • Gość: P.B Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 23:21
            synergie napisał:

> W ogole majac okazje zalatwiac wiele w calym kraju zapewniam Cie: korupcja w
            > poznanskich urzedacj jest w scislej czolowce krajowej !!

Dzięki takim osobom jak ty na pewno szybko ta korpcja nie zniknie.

P.S Ale z ciebie specjalista ds. korupcji.
            • Gość: vinc Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 15:59

> synergie napisał:
              >
              > > W ogole majac okazje zalatwiac wiele w calym kraju zapewniam Cie: korupcja
              > w
              > > poznanskich urzedacj jest w scislej czolowce krajowej !!
              >
              > Dzięki takim osobom jak ty na pewno szybko ta korpcja nie zniknie.
              >
              > P.S Ale z ciebie specjalista ds. korupcji.

odezwał sie, Poznaniak z Czerwonaka :)))

• Gość: P.B Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 13:36

> odezwał sie, Poznaniak z Czerwonaka :)))

Poznaniakiem jest również ten, kto w Poznaniu się urodził i wychował. Natomiast
                to,że rodzice przeprowadzili się do Czerwonaka, nie zmienia faktu, że zarówno z
                Poznaniem jak i Czerwonakiem sie utożsamiam. Bez znaczenia jest rónież to, że
                do centrum mam 10 km.
                • Gość: vinc Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 15:10

> Gość portalu: vinc napisał(a):
                  >
                  > > odezwał sie, Poznaniak z Czerwonaka :)))
                  >
                  > Poznaniakiem jest również ten, kto w Poznaniu się urodził i wychował.
                  Natomiast
                  >
                  > to,że rodzice przeprowadzili się do Czerwonaka, nie zmienia faktu, że zarówno
                  z
                  >
                  > Poznaniem jak i Czerwonakiem sie utożsamiam. Bez znaczenia jest rónież to, że
                  > do centrum mam 10 km.

jasne :))) urodziłeś sie pewnie w Poznaniu bo w Czerwonaku na pewno nie ma
                  szpitali ale bajeczka że rodzice sie przeprowdzili jest niezła, przecież sie
                  nie przyznasz że jesteś z Czerwonaka, nie dziwi mnie twój zachwyt Poznaniem,
                  ale wielka metropolia nie, co tam Czerwonak przy nim...
                  ps. mały ten Poznań skoro z twojej wsi do centrum Poznania tylko 10km
                  • Gość: P.B Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 15:57

> jasne :))) urodziłeś sie pewnie w Poznaniu bo w Czerwonaku na pewno nie ma
                    > szpitali ale bajeczka że rodzice sie przeprowdzili jest niezła,

Obecnie na terenie gminy jest szpital Korvity, kiedyś go nie było. A rodzie
                    przeprowadzili się do Czerwonaka w po wybudowaniu własnego domu.

> przecież sie
                    > nie przyznasz że jesteś z Czerwonaka,

Przcież przyznaję, że jestem z Czerwonaka.

> nie dziwi mnie twój zachwyt Poznaniem,
                    > ale wielka metropolia nie, co tam Czerwonak przy nim...

Dorgi Vincu, gmina Czerwonak graniczy bezpośrednio z Poznaniem. Jest to
                    największa gmina wiejska w Polsce, w wieli informatorach uznawana za
                    najbardziej uprzemysłowioną. W jej granicach znajdują się 2 największe wsie
                    Wielkopolski i jedne z największych w Polsce.

> ps. mały ten Poznań skoro z twojej wsi do centrum Poznania tylko 10km

Tak ukształtowany jest Poznań, że z północy bardzo blisko do centrum. Chociaż
                    raz postaraj się i sprawdź na mapie.
          • Gość: Radost Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.icpnet.pl 29.10.02, 23:52
            synergie napisał:

> W tym mieście nic nie da się załatwić. Urzędnicy niczego nie ułatwiają,
            > tylko
            > > mnożą problemy – opowiada pan Janusz Prężny. Biznesmen zastanawia si
            > ę nad
            > >
            > > wyprowadzką z Poznania – pisze Monika Lamęcka w artykule zatytułowan
            > ym &#
            > > 8222;Pan
            > > Janusz jedzie do Wrocławia”. Jego opinia nie jest ani odosobniona, a
            > ni no
            > > wa.
            > > Zarzuty powtarzają się od lat. Praca urzędu miejskiego nie ułatwia życia
            > > inwestorom, chociaż wydziały z dumą obnoszą się z certyfikatem ISO.
            > Najgorzej
            > > oceniany jest wydział Urbanistyki i jego wieloletni dyrektor, którego siła
            > i
            > > przywiązanie do stanowiska są większe niż kolejnych zarządów miasta
            > >
            > > alez ta pani Hajdasz bzdury wygaduje, ojoj źle powiedziała o Poznaniu a
            > > przecież tu same superlatywy, na pewno Poznań wysoko jest, pod wzgledem
            > > marzycieli...
            >
            > vinc buaachachachacach
            > Warszawa bauhachachacach
            > Lodz buahchachacachhac
            > Twoje debilne posty bauchachachacachac
            >
            > Wiesz Radost, zamiast wyglaszac swoje blyskotliwe komentarze idz cos zalatw
            z
            > poznanska biurokracja, a potem cos napisz.
            > Poznanskie pierdusnice sa ledwo do zniesienia dla Poznaniakow, a jak ktos
            obcy
            > sie pojawi, to "po co" "na co" i w ogole wypad z baru.
            > Tak to niestety wyglada, cokolwiek sobie myslisz.
            > Inna sprawa, czy nalezy o tym trabic na caly kraj.
            > W ogole majac okazje zalatwiac wiele w calym kraju zapewniam Cie: korupcja w
            > poznanskich urzedacj jest w scislej czolowce krajowej !!

Z poznanska biurokracja zaltawialem rozne rzeczy ani nie mam powodow do
            narzekan szczegolnych ani do pochwal. Zaltwialem tez sprawy w Gdansku i
            Warszawie. Zadnych roznic nie zauwazylem(wieksze kolejki w urzedach w
            Warszwie? i mniej ludzi udzielajacych informacji) Ot tyle. Co do vinca ktory
            sam nie wie kim jest(raz prawnikiem , raz architektem, raz studentem) to mooj
            jedyny komentarz to buahchchac tak jak dla pani Hajdasz buahchhcaac.
            • Gość: iks Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.icpnet.pl 30.10.02, 09:22
              No cóż pewnie lepiej prać własne brudy samemu ale coś mi się zdaje, że z tej
              przepierki nic nie będzie bo będa wszędzie nowi starzy zobaczcie na skład Rady
              no i Prezydent też będzie zupełnie "inny" myslicie, że wyrzuci swoich
              urzędników choc zapewne wie o wielu ich sprawkach?
              • synergie Re: Dziś Poznań w TVN 30.10.02, 12:41
                Reka reke myje. a Warta to duza rzeka.
                Ryba psuje sie od glowy.
                Ja najmilej wspominam oportuniste Leckiego i jednak Kaczmarka.

Nie chodzi o tego, czy tamtego, tylko o sposob myslenia.
                To trzeba zmienic, a nie widac wielkich postepow.

Pani z sanepidu moze cie upierd**** na 1001 drobiazgach, z ktorymi sie nie
                liczy nikt o zdrowych zmyslach.

I co, wydac dziesiatki tysiecy !!! zlotych, zeby w koncu Cie i tak uj*****?
                Czy raczej dasz jej stowe w reke?

Nalezy zmienic tysiace kretynskich przepisow, ktore sa istota korupcji.
                Sanitarne, BHP, zagospodarowania przestrzennego itd.

Teraz, jak pani powie: o! drzwi o 13 mm za waskie !, to nic nie poradzisz, bo
                tak jest w ukazie!
                A jak bedzie "lokal powinien miec ODPOWIEDNIE warunki", to czy je ma,czy nie,
                rozstrzygnie sad, a nie jakas pazerna suka.

Pytanie tylko, komu zalezy na przejrzystym i szybkim prawie materialnym i
                postepowania?!?

Nasze zdeby w sejmie wola sie napier***** o bzdury i boja sie podpasc swoim
                lennikom w administracji terenowej.

Z drugiej strony, urzednicy wyrastaja nam na nowa "klase srednia".

Przykre, ze uczciwy czlowiek zarabia x razy mniej i jest uwazany za glupka, niz
                kolega przy biurku obok.
                Takie czasy, tacy ludzie.

W Poznaniu, Czerwonaku, Kozach, Warszawie, Wroclawiu, Lodzi i Wachocku.

W naszym kraju nigdy nie bedzie dobrze i nic nam w tym unia nie pomoze.
            • Gość: vinc Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 16:02
              Gość portalu: Radost napisał(a):

> synergie napisał:
              >
              > > W tym mieście nic nie da się załatwić. Urzędnicy niczego nie ułatwiają,
              > > tylko
              > > > mnożą problemy – opowiada pan Janusz Prężny. Biznesmen zastanaw
              > ia si
              > > ę nad
              > > >
              > > > wyprowadzką z Poznania – pisze Monika Lamęcka w artykule zatytu
              > łowan
              > > ym &#
              > > > 8222;Pan
              > > > Janusz jedzie do Wrocławia”. Jego opinia nie jest ani odosobnio
              > na, a
              > > ni no
              > > > wa.
              > > > Zarzuty powtarzają się od lat. Praca urzędu miejskiego nie ułatwia ży
              > cia
              > > > inwestorom, chociaż wydziały z dumą obnoszą się z certyfikatem ISO.
              > > Najgorzej
              > > > oceniany jest wydział Urbanistyki i jego wieloletni dyrektor, którego
              > siła
              > > i
              > > > przywiązanie do stanowiska są większe niż kolejnych zarządów miasta
              > > >
              > > > alez ta pani Hajdasz bzdury wygaduje, ojoj źle powiedziała o Poznaniu
              > a
              > > > przecież tu same superlatywy, na pewno Poznań wysoko jest, pod wzgled
              > em
              > > > marzycieli...
              > >
              > > vinc buaachachachacach
              > > Warszawa bauhachachacach
              > > Lodz buahchachacachhac
              > > Twoje debilne posty bauchachachacachac
              > >
              > > Wiesz Radost, zamiast wyglaszac swoje blyskotliwe komentarze idz cos zalat
              > w
              > z
              > > poznanska biurokracja, a potem cos napisz.
              > > Poznanskie pierdusnice sa ledwo do zniesienia dla Poznaniakow, a jak ktos
              > obcy
              > > sie pojawi, to "po co" "na co" i w ogole wypad z baru.
              > > Tak to niestety wyglada, cokolwiek sobie myslisz.
              > > Inna sprawa, czy nalezy o tym trabic na caly kraj.
              > > W ogole majac okazje zalatwiac wiele w calym kraju zapewniam Cie: korupcja
              > w
              > > poznanskich urzedacj jest w scislej czolowce krajowej !!
              >
              > Z poznanska biurokracja zaltawialem rozne rzeczy ani nie mam powodow do
              > narzekan szczegolnych ani do pochwal. Zaltwialem tez sprawy w Gdansku i
              > Warszawie. Zadnych roznic nie zauwazylem(wieksze kolejki w urzedach w
              > Warszwie? i mniej ludzi udzielajacych informacji) Ot tyle. Co do vinca ktory
              > sam nie wie kim jest(raz prawnikiem , raz architektem, raz studentem) to mooj
              > jedyny komentarz to buahchchac tak jak dla pani Hajdasz buahchhcaac.

i każdy kto powiem źle o Poznaniu i radoście baahahahah
              no prosze ta choroba sie rozprzestrzenia, najpierw P.B. teraz Radost, kto
              następny
        • Gość: vinc Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 15:57
          Gość portalu: RAdost napisał(a):

>
          > > W tym mieście nic nie da się załatwić. Urzędnicy niczego nie ułatwiają,
          > tylko
          > > mnożą problemy – opowiada pan Janusz Prężny. Biznesmen zastanawia si
          > ę nad
          > >
          > > wyprowadzką z Poznania – pisze Monika Lamęcka w artykule zatytułowan
          > ym &#
          > > 8222;Pan
          > > Janusz jedzie do Wrocławia”. Jego opinia nie jest ani odosobniona, a
          > ni no
          > > wa.
          > > Zarzuty powtarzają się od lat. Praca urzędu miejskiego nie ułatwia życia
          > > inwestorom, chociaż wydziały z dumą obnoszą się z certyfikatem ISO.
          > Najgorzej
          > > oceniany jest wydział Urbanistyki i jego wieloletni dyrektor, którego siła
          > i
          > > przywiązanie do stanowiska są większe niż kolejnych zarządów miasta
          > >
          > > alez ta pani Hajdasz bzdury wygaduje, ojoj źle powiedziała o Poznaniu a
          > > przecież tu same superlatywy, na pewno Poznań wysoko jest, pod wzgledem
          > > marzycieli...
          >
          > vinc buaachachachacach
          > Warszawa bauhachachacach
          > Lodz buahchachacachhac
          > Twoje debilne posty bauchachachacachac

co ty jezyk ci zubożał ?? nie potrafisz sie wypowiedziać ??? :))))
          • Gość: Radost Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.icpnet.pl 31.10.02, 09:06

> Gość portalu: RAdost napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: vinc napisał(a):
            > >
            > > > W tym mieście nic nie da się załatwić. Urzędnicy niczego nie ułatwiaj
            > ą,
            > > tylko
            > > > mnożą problemy – opowiada pan Janusz Prężny. Biznesmen zastanaw
            > ia si
            > > ę nad
            > > >
            > > > wyprowadzką z Poznania – pisze Monika Lamęcka w artykule zatytu
            > łowan
            > > ym &#
            > > > 8222;Pan
            > > > Janusz jedzie do Wrocławia”. Jego opinia nie jest ani odosobnio
            > na, a
            > > ni no
            > > > wa.
            > > > Zarzuty powtarzają się od lat. Praca urzędu miejskiego nie ułatwia ży
            > cia
            > > > inwestorom, chociaż wydziały z dumą obnoszą się z certyfikatem ISO.
            > > Najgorzej
            > > > oceniany jest wydział Urbanistyki i jego wieloletni dyrektor, którego
            > siła
            > > i
            > > > przywiązanie do stanowiska są większe niż kolejnych zarządów miasta
            > > >
            > > > alez ta pani Hajdasz bzdury wygaduje, ojoj źle powiedziała o Poznaniu
            > a
            > > > przecież tu same superlatywy, na pewno Poznań wysoko jest, pod wzgled
            > em
            > > > marzycieli...
            > >
            > > vinc buaachachachacach
            > > Warszawa bauhachachacach
            > > Lodz buahchachacachhac
            > > Twoje debilne posty bauchachachacachac
            >
            > co ty jezyk ci zubożał ?? nie potrafisz sie wypowiedziać ??? :))))

O Tobie nic sie nie da powiedziec. Pozostaje tylko smiech.
            • Gość: vinc Re: Dziś Poznań w TVN IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 11:23
              Gość portalu: Radost napisał(a):

>
              > > Gość portalu: RAdost napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: vinc napisał(a):
              > > >
              > > > > W tym mieście nic nie da się załatwić. Urzędnicy niczego nie uła
              > twiaj
              > > ą,
              > > > tylko
              > > > > mnożą problemy – opowiada pan Janusz Prężny. Biznesmen zas
              > tanaw
              > > ia si
              > > > ę nad
              > > > >
              > > > > wyprowadzką z Poznania – pisze Monika Lamęcka w artykule z
              > atytu
              > > łowan
              > > > ym &#
              > > > > 8222;Pan
              > > > > Janusz jedzie do Wrocławia”. Jego opinia nie jest ani odos
              > obnio
              > > na, a
              > > > ni no
              > > > > wa.
              > > > > Zarzuty powtarzają się od lat. Praca urzędu miejskiego nie ułatw
              > ia ży
              > > cia
              > > > > inwestorom, chociaż wydziały z dumą obnoszą się z certyfikatem I
              > SO.
              > > > Najgorzej
              > > > > oceniany jest wydział Urbanistyki i jego wieloletni dyrektor, kt
              > órego
              > > siła
              > > > i
              > > > > przywiązanie do stanowiska są większe niż kolejnych zarządów mia
              > sta
              > > > >
              > > > > alez ta pani Hajdasz bzdury wygaduje, ojoj źle powiedziała o Poz
              > naniu
              > > a
              > > > > przecież tu same superlatywy, na pewno Poznań wysoko jest, pod w
              > zgled
              > > em
              > > > > marzycieli...
              > > >
              > > > vinc buaachachachacach
              > > > Warszawa bauhachachacach
              > > > Lodz buahchachacachhac
              > > > Twoje debilne posty bauchachachacachac
              > >
              > > co ty jezyk ci zubożał ?? nie potrafisz sie wypowiedziać ??? :))))
              >
              > O Tobie nic sie nie da powiedziec. Pozostaje tylko smiech.

więcej raczej nie potrafisz, Radost uposledzone dziecko...
              • heweliusz9 Re: Dziś Poznań w TVN 21.01.03, 16:25
                a co może tak nie jest ??? wszyscy sie podniecają jak ktoś coś dobrego powie o
                Poznaniu, nie wazne czy to prawda czy nie ale jak ktoś powie coś tylko
                krytycznie to zaraz głupi i tak dalej, niestety taka jest rzeczywistości i może
                poza bezrobociem reszta sie niestety zgadza w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka