Dodaj do ulubionych

pływalnia na wronieckiej

04.01.06, 20:45
mieszkam na garbarach i chcę chodzić na Wroniecką na pływalnie. wiecie coś
więcej na temat tej pływalni??
Obserwuj wątek
    • Gość: Kronk Re: pływalnia na wronieckiej IP: *.icpnet.pl 04.01.06, 20:51
      Może jestem nieobiektywny, ale to jeden grzyb i brud. W dodatku w basenie
      znajduje się trochę wody rozpuszczonej w chlorze. Jeżeli masz możliwość lepiej
      wybierz inną pływalnię.
      • wer2333 Re: pływalnia na wronieckiej 04.01.06, 21:12
        bo tam podobno się coś pozmieniało mają jakiś aerobik i spinning w wodzie i
        generalnie jest lepiej. może ktoś był i może coś napisać? z góry dzięki
        • Gość: mamadzieciom Re: pływalnia na wronieckiej IP: *.icpnet.pl 04.01.06, 22:17
          Moi synowie chodzą tam ze szkoly i z przedszkola.Wbrew obiegowym opiniom jest
          OK. Grzyb pod sufitem świadczy tylko o tym ,ze synagoga nie powinna być
          pływalnią ale na dole wszystko jest odmalowane,sam basen odnowiony,w szatniach
          ciepło i czysto.Opieka nad dziećmi (trenerzy młodzi i konkretni)super ale to
          chyba nie do ciebie...Mój syn jakoś od paru lat ma zdrową skórę i pływa
          doskonale a nauczył sie tam. Jest tam też taniej! Coś jeszcze? pozdrawiam!
        • dobrusia_to_ja Re: pływalnia na wronieckiej 04.01.06, 22:27
          Mam koleżankę, która należy do klubu płetwonurków i tam mają zajęcia. Jednak
          twierdzi, że tej pływalni nie poleca. Wybór należy do Ciebie.
    • Gość: Marcin przyzwoitość IP: 195.149.124.* 05.01.06, 10:29
      Przyzwoitość nakazuje nie korzystać z pływalni, którą założyli hitlerowscy
      zbrodniarze w Domu Boga.
      • mankut400 Re: przyzwoitość 06.01.06, 12:27
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Przyzwoitość nakazuje nie korzystać z pływalni, którą założyli hitlerowscy
        > zbrodniarze w Domu Boga.

Pamiętaj, że dawna synagoga ponownie jest własnością gminy żydowskiej, która
        dobrowolnie i w pełni świadomie podnajmuje go na pływalnię. No bo i z czego
        miałaby utrzymać ten gigantyczny gmach? Lepiej żeby popadał w riunę???
        Wiele pożydowskich budynków jest wykorzystywanych - z pełną aprobatą następców
        dawnych właścicieli - na "cele społecznie użyteczne"; ot choćby biblioteka w
        Sompolnie. Ładnie odrestaurowana, zadbana, dobrze się wpisuje w pejzaż miasta i
        przypomina o swojej pierwotnej roli.

• nogidonieba DROGA DĘBIŃSKA to D N O przeczytajcie 05.01.06, 18:30
      "forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=553&w=34131771"
      • iska01 W Poznaniu nie ma porządnego basenu. 06.01.06, 12:58
        Na Olimpii jest tez zimno w szatni i mały basen a na Chwiałce na małym basenie
        dla dzieci jest tłok -obok pływają też niepełnosprawni(z całym szacunkiem)ale
        jak w takim ścisku dzieci maja nauczyć sie pływać.Mimo wszystko na Wronieckiej
        jest lepsza organizacja i opieka trenerska.O niedogodnościach np higienicznych
        nie słyszałam.
        • aska12341 Re: W Poznaniu nie ma porządnego basenu. 06.01.06, 18:11
          witajcie. chodzę na pływalnie przy ul. Wronieciej już drugi sezon na zajęcia z
          aerobiku w wodzie, a od tego roku na spinning w wodzie (podobno pierwsze takie
          zajęcia w Polsce). Z całą odpowiedzialnością mogę polecić tą pływalnie. Czysto i
          ciepło, a opowieśći o grzybie i innych takich można włożyć między bajki. Od
          dwóch lat jest zdecydowana poprawa.
    • aska12341 Re: pływalnia na wronieckiej 06.01.06, 18:12
      witajcie. chodzę na pływalnie przy ul. Wronieciej już drugi sezon na zajęcia z
      aerobiku w wodzie, a od tego roku na spinning w wodzie (podobno pierwsze takie
      zajęcia w Polsce). Z całą odpowiedzialnością mogę polecić tą pływalnie. Czysto i
      ciepło, a opowieśći o grzybie i innych takich można włożyć między bajki. Od
      dwóch lat jest zdecydowana poprawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka