aniusiapp 09.01.06, 10:48 Chciałabym urządzic tam wesele?czy macie moze jakies doświadczenia z tym lokalem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila39 Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz 09.01.06, 11:12 ja miałam tam ślub 3 lata temu... było bosko (chociaż trochę padało) sypialnia dla nowożeńców jest tragiczna. ale cały mój ślub to jeden z piękniejszych dni mojego życia . ten park jest uroczy i rekompensuje wszystko, mamy zdjęcia ślubne w tym parku. nie zwracałam uwagi na żadne niuanse organizacyjne, poprostu doskonale się bawiłam :) tego Ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniusia Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 11:48 niuanse organizacyjne ? cos bylo nie tak?martwię sie troche o to ze sa dwie sale ,czy to nie przeszkadza w dobrej zabawie ?mamy ślub we wrzesniu i boję sie tez troszke o pogode.a jak było z jedzeniem ?mam zwrcic na cos uwagę przy podpisywaniu umowy?pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulcia Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 12:48 A masz tam juz termin zaklepany? Wybacz ale jesli nie to o wolnych terminach mozesz zapomniec i to w wiekszosci lokali :( No chyba ze mowisz o wrzesniu 2007! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:19 jasne ze zaklepany.a Ty juz cos znalazlas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila39 Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 09.01.06, 13:20 moja rada:jeśli będziesz uzgadniać meni zabież ze sobą zaprzyjaźnionego kucharza lub kucharke , chodzi o takie niuanse smakowo-cenowe, bo oczywiście lokal chce zarobić, ja zabrałam kucharke znajomą która poradziła mi co będzie smaczne, co jest drogie i takie sobie. co powinno się jeść np. po północy itd. takie osoby z doświadczeniem mają wyczucie, uwierz mi :) ja osobiście polecam taki kram z wędlinami to było świetnie i jeszcze zostało na drugi dzień taki ładnie ubrany stragan na którym wisiały różne wędliny i smalce, pycha i cieszył się dużym powodzeniem, jedzenie było bardzo dobre, słotkie załatwialiśmy sami z cukierni żadnych większych problemów nie było , kierownik sali był przez cały czas i wszystkiego pilnował, obtańcowywał też zasiedziałe ciotki :) no ta koszmarna sypialnia ... ale byliśmy tak padnięci, że w sumie było mi wszystko jedno gdzie wyciągam nogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:21 Ja miałam tam wesele pod koniec ubiegłego roku, czyli całkiem niedawno; było super; wszystko na wysokim poziomie jednym słowem klasa; a co do pokoju dla nowożeńców to jest ok, bo jest po remoncie; fakt jest taki, że musisz mieć termin zarezerwowany dużo duzo wcześniej; mnie sie udało w marcu bo ktoś zrezygnował; ale próbuj powodzenia i na prawdę nie będziesz żałowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:46 dziękuje za rady!!! udało mi sie na 23 wrzesnia bo ktos zrezygnowal ;) pozdrawiam bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:48 i jeszcze jedno pytanko..ilu miałyście gosci ?ilu max uda sie pomiescic?a moze poradzicie mi jaki zespół mam wybrac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:02 U mnie grał zespół z polecenia Pałacyku ; byli super nazywaja się "EFEKT" zadzwoń do Pana Zenona Wąsowskiego tel. 504359498 są z Szamotuł; grali naprawdę fajnie, nie piją; trzy osoby; polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:03 A max to chyba ok, 65 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:52 no własnie tez mi sie wydaje ze max to 65.a co do zespołu to czy fajnie prowadza impreze>?zabawy konkursy ale jakies na poziomie?dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.01.06, 23:36 fraglesi.pl -niedrogo i całkiem fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila39 Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.06, 18:35 ja miałam 80 osób. na prawdę wcale nie było ciasno . wiadomo że babcie i stare ciotki nie tańczą, wszyscy się doskonale bawili. w jednej sali stały stoły w drugiej była orkiestra. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 08:01 a czy te osoby które nie tańczyły nie miały pretensji ze nie widzą gości na sali czy może jakoś sprytnie ich usadziłaś?a jakie było jedzenie?brałaś coś z oferty dodatkowej typu szynka zapiekana czy kramik z wędlinami?w jakim miesiącu brałaś slub?dziękuje za odp.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila39 Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.one.pl / *.icpnet.pl 11.01.06, 10:25 - żadni goście nie mieli pretensji że nie widzą tańczących. - goście siedzieli w tej sali co wychodzi na taras, wcześniej kierwnik pałacyku zaproponował nam jak będą stały stoły (na prawdę zmieściło się 80 osób, nikt się nie "cisnął" :) brałam kramik z wędlinami, bardzo podobało się to gościom (smalec, wędliny, zwisające kiełbaski , różne rodzaje... pasowało to do alkoholu) - ślub braliśmy w czerwcu ale pogoda była średnia - padało momentami, kropiło, popołudniu otwarto taras , ludzie spacerowali po parku, te drzewa zupełnie zagłuszały chałas ulicy - jeśli chodzi o meni to są pewne opcje drogie a niewielkie na których możesz zaoszczędzić, najlepiej przemyśleć to z jakimś doświadczonym kucharzem weselnym każdą opcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 11:23 dziękuje bardzo za cenne informacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackli Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:33 A ja mam bardzo złe wspomnienia (co prawda sprzed paru lat). Organizatorka podczas rozmowy zarezerwowała nam określony termin, a gdy zgłosiliśmy się parę tygodni wcześniej żeby omówić menu to nam zakomunikowała, że musiała się pomylić, bo na zarezerwowany przez nas termin już wcześniej ktoś się umówił, tylko ona musiała o tym zapomnieć podczas rozmowy z nami. ŻENUŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniusia Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 14:55 a co z umową ?nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackli Re: Pałacyk pod lipami - Swarzędz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:59 Pare lat temu jeszcze byłem na tyle głupi, że myslalem, że "słowo droższe pieniędzy". No coż nie można nic załatwiać "na twarz". Natomiast polecam Pałacyk POD PLATANEM w Głuszynie. tam miałem wesele i bardzo byłem zadowolony (jedzenie, nastrój, duży park) Odpowiedz Link Zgłoś