Dodaj do ulubionych

Wlasnie zglosilem adminowi

16.01.06, 16:19
ze watek o tancach zydowskich na rynku powinien wyleciec. Trzeba byc koherentnym w swojej
schizofrenii jak tego pragnie Gazeta Wyborcza.
Obserwuj wątek
    • energy52 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:19
      Dlaczego?
      • renepoznan Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:21
        Ponieważ osmiesza mniejszość żydowską. Popatrz na zdjecie jakie tłumy były na
        rynku.
        • energy52 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:21
          A czy mniejszość żydowska czuje się w jakiś sposób dotknięta tym faktem?
          • chejron74 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:26
            A myslisz ze redakcje obchodzi co na ten temat mysli mniejszosc zydowska? Powinna byc
            zaniepokojona, bo bedzie sie mozna na to zdjecie powolywac za kazdym razem, gdy bedzie mowa ze
            cos sie tej mniejszosci nalezy. Jak boznica, czy inne nieruchomosci.
            • energy52 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:29
              No cóż, pozostaje, mniejszości żydowskiej, pozazdrościć, iż mają adwokata
              dbającego o ich dobre imie!
              • chejron74 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:35
                Czyzbys uwazal ze nie nalezy dbac o ich dobre imie? ADMINIE!!!! WYKASOWAC ENERGY52!!!
                ;-)
                • energy52 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:36
                  Po prostu nie dostrzegam związku między postem Mantisa a poruszoną sprawą!
                  • chejron74 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:41
                    To ja tobie to wytlumacze. Gdy ktos krytykuje wiadome srodowisko/srodowiska w sposob gwaltowny,
                    bluzgajac, albo nie przedstawiajac konkretnych argumentow jest to po linii naczelstwa GW. Ot,
                    plakietka chama i oszoloma gotowa. Osmiesza sie w ten sposob ewewntualnych przeciwnikow (stara
                    sprawdzona taktyka). Ale mantis zrobil to w inteligentny i kulturalny sposob. I tego nacvzalstwo GW
                    najbardziej sie obawia. Aby ludzie nie przejrzeli na oczy. Boja sie utraty recepty na otumanianie narodu.
                    ot, koniec mojej spiskowej teorii. Dlatego moj post-prowokacja.
                    • energy52 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:48
                      Dziękuje za wytłumaczenie ;-)

Choć nadal mam odmienne zdanie. W przeciwieństwie do większości z Was uważam,
                      że post Mantisa ( fakt - sprawnie napisany ) był lekko przegięty! Takie jest
                      moje zdanie i nie dziwi mnie fakt, że wyleciał, choć z drugiej strony, po to
                      jest forum aby poruszać często niewygodne tematy i stwarzać możliwość ich
                      komentarzu. Z tej strony jestem rozczarowany usunięciem wpisu.
              • renepoznan Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:38
                energy52 napisał:

> No cóż, pozostaje, mniejszości żydowskiej, pozazdrościć, iż mają adwokata
                > dbającego o ich dobre imie!
                Takie posty jak energy nalezy bezwzglednie kasować. One sugerują, że mniejszość
                żydowska jest organizacja przestępczą bo potrzebuje adwokata. :-)
                Admin do roboty. Nie zachowujesz rewolucyjnej czujnosci!!!!!
          • renepoznan Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 17:36
            energy52 napisał:

> A czy mniejszość żydowska czuje się w jakiś sposób dotknięta tym faktem

To bez znaczenia bo o obowiazujacych pogladach i odczuciach i tak decyduje GW.
      • chejron74 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:21
        Bo wkurza mnie dwulicowosc Gazety Koszernej. Jak dobrze ktos pisze o ... to cacy a jak jest anty to be.
    • chejron74 Re: Wlasnie zglosilem adminowi 16.01.06, 16:20
      W sumie to moze jakas mala akcja? Zglosmy do wykasowania wszystkie watki. Jak ten Mantisa wylecial,
      to rownie dobrze powinny wyleciec wszystkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka