Gość: MarekW. IP: *.studby.uio.no 25.01.07, 19:26 Wszystkie osoby oszukane przez Itake wyjazd do Tajlandi 26.12.06r. (planowany) prosze o kontakt na maila:tharpust@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.telsat.wroc.pl 25.01.07, 19:52 prosze napisz na czym polega to oszustwo, Mam rezerwację u nich na Meksyk i zaniepokoił mnie Twój mail. daj znać może ja uniknę ewentualnych nieprzyjemności. Pozdrawiam dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.c31.msk.pl 25.01.07, 19:58 Zapłaciłam zaliczkę na Kretę.Co z Itaką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolec Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.asianet.co.th 26.01.07, 05:57 26.12.06 - to było przed misiącem. O co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaskier Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 16:35 Nie napisze a ucieknie. To tak samo jak ludzie nazywaja oszustami Triade, pff. Tyle lat jezdzenia, zero przypadkow negatywnych a tu ktos cos zzawsze szepce. podejrzewam, ze to podobny przypadek, tylko biuro inne. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: O co chodzi? 26.01.07, 17:49 No właśnie też chętnie bym sie dowiedział o co chodzi, czekamy na jakieś wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.c31.msk.pl 26.01.07, 18:56 A rzeczywiście to skandal.Wystąpi taki na forum,zdenerwuje i nic nie wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent to inny numer itaki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.01.07, 23:02 dowiedziałem sie własnie że itaka nie ma wyczarterowanego samolotu z poznania do hiszpani (malaga - costa del sol)... a sprzedaja ofertę i nawet sie nie zajakna ... ciekaw jestem co zrobią z tymi pasazerami?? prZewioza ich do wawki?? trzeba niestety na nich uwazać jasiek agent - biuro podrózy Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: to inny numer itaki 27.01.07, 01:23 A na kiedy ma być ten samolot? Może jest jeszcze czas na dogranie spraw, jeśli to jest np. na lipiec? A Ty sprzedajesz ich ofertę w swoim biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4tore Re: to inny numer itaki IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.07, 19:29 Itaka jak kazde buiro ma swoje potkniecia, jednym z takich potkniec byl fakt, ze nie wpisano niektorych osob na liste pokladowa samolotu, o czym osoba zainteresowana dowiedziala sie po wielu monitujacych telefonach, przeprowadzanych na wlaszny koszt. Do pilota wycieczki, rezydujacaego gdzies w Azji, dzwonilo juz biuro, ale z wycieczki byly nici. Ze mozna sciagnac od kogos neimala kwote i nia obracac i zapomniec wpisac klienta z wazna wiza na liste pasazerow, to juz zostawiam Panstwu do uznania. Trzeba bylo oragnizowac od nowa terminy, wizy etc. Dla osoby z wolnym zawodem, ktora sama sobie wyznacza urlop, to zaden problem. Dla kogos, kto urlop planuje jeszcze w poprzednim roku to katastrofa. Podobnie odbywa sie z wieloma wycieczkami organizowanymi przez Itake, ktos tu pisal o Meksyku - kolejny odwolany. Mnie rowniez odwolano wycieczke i musialam brac, co zostalo. Bylo milo, ale mialam po prostu wiecej szczescia niz pecha i zostaly jeszcze jakies fajne wyjazdy, to nei byl wysoki sezon. Wszystko to z braku quorum. Zastanawiamy sie powaznie w rodzinie, czy nie przeniesc sie do bíura z tzw. wyjazdami gwarantowanymi, tzn. nawet jesli na liscie nie ma kompletu, to wyjazd sie odbedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gras Re: to inny numer itaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:50 wiem z dobrego żródła że z winy ITAKI za 3 dni ma być koniec świata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: to inny numer itaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:06 a ja wczoraj z winy itaki ...........{tutaj niech każdy wpisze co chce} Odpowiedz Link Zgłoś