Dodaj do ulubionych

Itaka- oszusci!!!

IP: *.studby.uio.no 25.01.07, 19:26
Wszystkie osoby oszukane przez Itake wyjazd do Tajlandi 26.12.06r.
(planowany) prosze o kontakt na maila:tharpust@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kaska Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.telsat.wroc.pl 25.01.07, 19:52
      prosze napisz na czym polega to oszustwo,
      Mam rezerwację u nich na Meksyk i zaniepokoił mnie Twój mail.
      daj znać może ja uniknę ewentualnych nieprzyjemności.
      Pozdrawiam
      dzięki
      • Gość: Aga Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.c31.msk.pl 25.01.07, 19:58
        Zapłaciłam zaliczkę na Kretę.Co z Itaką?
    • Gość: bolec Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.asianet.co.th 26.01.07, 05:57
      26.12.06 - to było przed misiącem. O co ci chodzi?
      • Gość: Jaskier Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 16:35
        Nie napisze a ucieknie. To tak samo jak ludzie nazywaja oszustami Triade, pff.
        Tyle lat jezdzenia, zero przypadkow negatywnych a tu ktos cos zzawsze szepce.
        podejrzewam, ze to podobny przypadek, tylko biuro inne.
        • voyager747 Re: O co chodzi? 26.01.07, 17:49
          No właśnie też chętnie bym sie dowiedział o co chodzi, czekamy na jakieś
          wyjaśnienia.
    • Gość: Aga Re: Itaka- oszusci!!! IP: *.c31.msk.pl 26.01.07, 18:56
      A rzeczywiście to skandal.Wystąpi taki na forum,zdenerwuje i nic nie wyjaśni.
    • Gość: agent to inny numer itaki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.01.07, 23:02
      dowiedziałem sie własnie że itaka nie ma wyczarterowanego samolotu z poznania
      do hiszpani (malaga - costa del sol)...
      a sprzedaja ofertę i nawet sie nie zajakna ...

ciekaw jestem co zrobią z tymi pasazerami??
      prZewioza ich do wawki??

trzeba niestety na nich uwazać

jasiek
      agent - biuro podrózy
      • voyager747 Re: to inny numer itaki 27.01.07, 01:23
        A na kiedy ma być ten samolot? Może jest jeszcze czas na dogranie spraw, jeśli
        to jest np. na lipiec? A Ty sprzedajesz ich ofertę w swoim biurze?
        • Gość: 4tore Re: to inny numer itaki IP: *.dip.t-dialin.net 15.02.07, 19:29
          Itaka jak kazde buiro ma swoje potkniecia,
          jednym z takich potkniec byl fakt, ze nie wpisano niektorych osob na liste
          pokladowa samolotu, o czym osoba zainteresowana dowiedziala sie po wielu
          monitujacych telefonach, przeprowadzanych na wlaszny koszt. Do pilota
          wycieczki, rezydujacaego gdzies w Azji, dzwonilo juz biuro, ale z wycieczki
          byly nici. Ze mozna sciagnac od kogos neimala kwote i nia obracac i zapomniec
          wpisac klienta z wazna wiza na liste pasazerow, to juz zostawiam Panstwu do
          uznania. Trzeba bylo oragnizowac od nowa terminy, wizy etc. Dla osoby z wolnym
          zawodem, ktora sama sobie wyznacza urlop, to zaden problem. Dla kogos, kto
          urlop planuje jeszcze w poprzednim roku to katastrofa. Podobnie odbywa sie z
          wieloma wycieczkami organizowanymi przez Itake, ktos tu pisal o Meksyku -
          kolejny odwolany. Mnie rowniez odwolano wycieczke i musialam brac, co zostalo.
          Bylo milo, ale mialam po prostu wiecej szczescia niz pecha i zostaly jeszcze
          jakies fajne wyjazdy, to nei byl wysoki sezon. Wszystko to z braku quorum.
          Zastanawiamy sie powaznie w rodzinie, czy nie przeniesc sie do bíura z tzw.
          wyjazdami gwarantowanymi, tzn. nawet jesli na liscie nie ma kompletu, to wyjazd
          sie odbedzie.
          • Gość: gras Re: to inny numer itaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:50
            wiem z dobrego żródła że z winy ITAKI za 3 dni ma być koniec świata!!!
            • Gość: cv Re: to inny numer itaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 00:06
              a ja wczoraj z winy itaki ...........{tutaj niech każdy wpisze co chce}
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka