duch3 26.01.06, 19:54 Warto tam być! Zobaczyć co sie tam dzieje! Nic nie zdradze wiecej aby zachecic!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaczyca1 Re: Kaponiera... 27.01.06, 13:30 hmmmm zdradz mi co tam sie dzieje....[(cicho)nikomu nie powiem.] kursuje miedzy PKP a Dabrowskiego i nie wiem na co mam zwrócic uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
technik1 Re: Kaponiera... 27.01.06, 19:25 widziałem jak sie rozstawiają, ale myślałem, że to jakiś remoncik albo nową kamere montują, a tu takie rzecz... jestem ciekawy jak to wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Kaponiera... 27.01.06, 19:33 Misiaczyco musisz to zobaczyć! Wystarczy postać chwile i popatrzeć- robi naprawde niesamowite wrazenie. Najciekawsze jednak jest, gdy ludzie po jednej i drugiej strony zaczynaja sie bawic albo komunikować. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rogeer Re: Kaponiera... 01.02.06, 13:02 Otóż dzisiaj tam byłem i widziałem i muszę stwierdzić, że nie zrobiło to na mnie najlepszego wrażenia. Jakość poprostu fatalna, nawet siebie nie mogłęm rozpoznać. Nie wiem co prawda czy to tylko tak dzisiaj czy w ogóle tak to wygląda. Z kolei sam pomysł dla mnie poprostu REWELACJA!!! Oby więcej takich inicjatyw! Mam nadzieję, że średzka kamerka internetowa też będzie mogła spełnić podobną rolę:) Odpowiedz Link Zgłoś
duch3 Re: Kaponiera... 01.02.06, 14:39 A mi się wszystko podoba a przede wszystkim sama idea! Jeśli chodzi o jakość to myśle że to było celowe- nie wiem czy ludzie zatrzymywali by się gdyby jakość była "telewizyjna". Jeśli przeczytałeś plakat na słupie to autorzy mówią o "jęzku gestów"!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś