Gość: Kuba Gminny IP: 193.108.206.* 09.11.02, 14:09 Super !!! Nareszcie jakieś porządne radio. A w dodatku nazwiska znane chyba z Afery ? No, to zapowdiada się niezły rock and roll !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szy Re: Nowe radio w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 11.11.02, 21:56 Gość portalu: Kuba Gminny napisał(a): > Super !!! > Nareszcie jakieś porządne radio. Radio Afera jest prządnym radiem... BTW: Fajnie, że będzie to radio rockowe, choć się trochę obawiam, że będzie to pop-rock i kolejna rozgłośnia podobna do 88,4 Jazz FM, 93,5FM oraz 103,4 POP FM. Myślę, że przyszłość należy do rozgłośni o wyraźnym profilu. W Poznaniu brakuje nadal rozgłośni z muzyką techno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Nowe radio w Poznaniu IP: 213.76.149.* 12.11.02, 09:29 > BTW: Fajnie, że będzie to radio rockowe, > choć się trochę obawiam, że będzie to > pop-rock i kolejna rozgłośnia podobna > do 88,4 Jazz FM, 93,5FM oraz 103,4 POP FM. > Dokładnie tak - będzie z góry ustalona playlista, te same 50 kawałków granych w kółko do zarzygania, Złote Przeboje - tyle że rockowe. I zobaczymy jeszcze co to będzie za "rock"?. Czego w końcu można się spodziewać po stacjach Agory? BTW - 88,4 FM ma tyle wspólnego z Jazzem co Andrzej Lepper z Tadeuszem Mazowieckim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrB Re: Nowe radio w Poznaniu IP: *.au.poznan.pl 25.11.02, 11:52 Sluchalem i jestem zawiedziony, bo: 1) slabo je odbieram w Swarzedzu, choc Kakol tez jest ze Swarzedza, nie zadbal o dobry odbior w swoim miescie, 2) program przypomina 88.4 itp. Same dzingle, nudne wstawki,... 3) muzyka mi sie nie podoba. Taki jakis pop-rock z pierwszych miejsc list przebojow. Myslelem, ze poslucham sobie Genesis, Marillion, Camel, itp, a slucham tego samego, co leci w innych rozglosniach (z wyjatkiem muzyki tanecznej i techno) i brit-popu. Podsumowanie: Nie podoba mi sie Rock FM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Nowe radio w Poznaniu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 18:29 Gość portalu: Szy napisał: > > Myślę, że przyszłość należy do rozgłośni > o wyraźnym profilu. W Poznaniu brakuje nadal > rozgłośni z muzyką techno. Moda na ten hałas z kuźni już minęła. Więc żadna rozgłośnia w to badziewie nie wdepnie. Odpowiedz Link Zgłoś
censur Nowe to one było rok temu!!! 25.11.02, 21:07 Co to za nowa stacja!!! Nowa nazwa! Przecież to Radio przed zmianą było lepsze! Już nie mogę słuachac tego radia, bo mam wrażenie, że rock to tylko 20 piosenek!! Polecam wątek w forum radiowym "Pierwsza w Pol....." ps. Kiedyś pracowali też w tym radiu bardzo dobrzy prowadzący m. in. Remi Pospiech, Karol Banaszak, Justyna Pietrzak, a teraz tylko słyszę Pana Telesińskiego i Pana Molewskiewgo(starają się, ale co oni mogą sami zrobić)! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś