Dodaj do ulubionych

RRynkowski

IP: 80.146.188.* 13.11.02, 08:12
jestem rodowita poznanianka mieszkajaca kolo Frankfurtu/M. Niedawno mielismy
okazje goscic tutaj R.Rynkowskiego na koncercie. Powiem krotko- SUPER!
polecam wszystkim. szczegolnie plyta "Intymnie" godna uwagi! Facet ma ikre!
pozdrawiam Poznan!
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: RRynkowski 13.11.02, 10:48
      Popieram. Rynkowski to prawdziwy mężczyzna. Lubię też bardzo jego "Dary Losu".
      • alfalfa Re: RRynkowski????? 13.11.02, 11:16
        Kochani, nie rozbrajajcie mnie. To może jeszcze Bajm i Kozidrak albo Tych
        Troje? Ludzie!!! Czego Wy słuchacie?! Ręce opadają...
        pzdr.
        ps. RHCP "By the way" - polecam.
        • !steve Re: RRynkowski????? 13.11.02, 11:24
          A dla mnie ”Bajdzeuej” to smetne pitolenie. Redhoci skończyli się płytą Blood
          Sugar Sex Magic.
          I co z tego? Nic. Nikogo na forum nie bede namawial do sluchania czegokolwiek,
          bo ”de gustibus...”
          Rynkowskiego sluchasz? - W porzadku. To Twój wybór
          • alfalfa Re: RRynkowski????? 13.11.02, 14:03
            Się skończyli i zaczęli tą płytą, co? Słuchajcie sobie co chcecie. Co mi do
            Wszych gustów.
            • !steve Re: RRynkowski????? 13.11.02, 22:15
              Ojojoj! Wydaje mi się alfa, że nie słyszałeś o wcześniejszych płytach RHCP...
              Choćby Mother's milk z fantastycznymi kawałkami Higher Ground i Subway to
              Venus. O Uplift Mofo Party Plan i Freaky Styley już chyba nie ma co pisać.
              Acha! Była jeszcze płyta Red Hot Chili Peppers, ale to już prehistoria.
              Wcale mi ręce nie opadły.
              pozdrawiam serdecznie
              • alfalfa Re: RRynkowski????? 16.11.02, 20:26
                Ha! Chciałem Cię sprawdzić. Zwracam honor! Osobiście wolałem te funkowate płyty
                z elementami zappyzmu:) No ale cóż, nawet Peppersi z czegoś muszą żyć, nie?
                pzdr.
        • Gość: Dzidka Tak, Rynkowski i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 11:26
          alfalfa napisał:

> Kochani, nie rozbrajajcie mnie. To może jeszcze Bajm i Kozidrak albo Tych
          > Troje? Ludzie!!! Czego Wy słuchacie?! Ręce opadają...

To niech Ci opadają. Słucham różnych rzeczy w tym Rynkowskiego. Na temat moich
          gustów ani tu, ani gdziekolwiek indziej nie zamierzam dyskutować. Ani na temat
          poszanowania tychże gustów przez innych. EOT.
          • alfalfa Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 13.11.02, 14:02
            Coś taka obrażalska? Słuchaj sobie co chcesz, ja nie zabraniam ale się dziwię.
            • Gość: Dzidka Re: Tak, Rynkowski i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 14:13
              alfalfa napisał:

> Coś taka obrażalska? Słuchaj sobie co chcesz, ja nie zabraniam ale się dziwię.

Ja się nie obrażam, bynajmniej, tylko to twoje zdziwienie jakoś takie...
              pogardliwe jest. Moze Ci to wyszło niechcący, ale mnie się nie podoba.
              • synergie Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 13.11.02, 15:56
                Uwazaj alfa nastepnym razem, jak sie dziwisz !!! ,)
                • Gość: Dzidka Re: Tak, Rynkowski i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 17:44
                  synergie napisał:

> Uwazaj alfa nastepnym razem, jak sie dziwisz !!! ,)

Nie śmiej się, masz rację :-)))))))) Życie uczy, że trzeba uważać nie tylko na
                  to, co się mówi, ale i JAK się to robi ;-))) Ale ja, jakom rzekła, nie
                  obraziłam się na nikogo.
                  • alfalfa Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 13.11.02, 20:51
                    Dzidka nie obrażaj się i wyluzuj bardziej też!

Czasem na tym forum mam wrażenie jakbym do zbowidu trafił, co tu tak drętwo?
                    Same pierdołki typu "gdzie umówić się z chłopakiem - na starym, dworcu
                    kolejowym czy na cmentarzu?" albo "jak oceniacie nowe tramwaje?" itp.
                    pleplepleple... Odstraszające!!!
                    Czy tu same dzieci (znaczy studenci) czy "starszaki" piszą? Czy to forum to
                    dowód na to, że poznaniacy to ludzie bez fantazji (prawie wszyscy). Bez obrazy
                    (oczywiscie:).
                    pzdr.
                    • Gość: Dzidka Re: Tak, Rynkowski i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 21:14
                      alfalfa napisał:

> Dzidka nie obrażaj się i wyluzuj bardziej też!

Po pierwsze powtarzam po raz trzeci, ze się nie obraziłam.
                      Po drugie wole, jak to nazywasz, pierdułki, niż drętwe gadki o wyborach,
                      partiach i kandydatach. Mam tego do porzygania w TV, a na forum przychodzę
                      odpocząć.
                      Tyle.
                      • alfalfa Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 13.11.02, 22:10
                        Zauważyłem, że lubisz. Bo tu fajne wątki są:

"Szkoła z klasą"
                        "DOKĄD DO LICEUM ???"
                        "Zamknięta szkoła"
                        "dlaczego nie lubicie warszawiaków?" (po raz setny?)
                        "Błąd historyków - stolicą był Poznań" (dla kontrastu do powyższego?)
                        "Kto jest z osiedla Lecha lub Rusa lub Czecha?" (to wyjątkowe:))
                        "POSZUKUJĘ WŁAŚCICIELI PSÓW RASY SHAR-PEI !"
                        "prosba do studentów"
                        "Zmieniają się trasy czterech autobusów" (a jaki popularne! moje ulubione:)
                        "Jak grzejecie mieszkania??"

itd.
                        ;))))))

spadam
                        papa
                        ps. na wyborach byłaś?
                        • the_dzidka Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 13.11.02, 22:23
                          > "Szkoła z klasą"

Bardzo dobry wątek

> "DOKĄD DO LICEUM ???"

O tyle chybiony, że każdy doradzi liceum, jakie sam skończył :-)

> "Zamknięta szkoła"

Co jest złego w piętnowaniu głupoty?

> "dlaczego nie lubicie warszawiaków?" (po raz setny?)

Wyjątkowo do porzygania

> "Błąd historyków - stolicą był Poznań" (dla kontrastu do powyższego?)

Jesli kogoś to podnieca, niech sobie pisze (komentarz również do pozostałych
                          wątków)

> "Kto jest z osiedla Lecha lub Rusa lub Czecha?" (to wyjątkowe:))

Nie czytałam - jestem z Winograd :-)

> "POSZUKUJĘ WŁAŚCICIELI PSÓW RASY SHAR-PEI !"

jw - mam jamnika :-)

> "prosba do studentów"

jw - w zasadzie studentką nie jestem :-)

> "Zmieniają się trasy czterech autobusów" (a jaki popularne! moje ulubione:)

Cóż, pewnie są tacy, co tymi autobusami jeżdżą (albo właśnie by chcieli ;-)

> "Jak grzejecie mieszkania??"

A to mi umknęło! Takie pasjonujące! ;-)

> ps. na wyborach byłaś?

Nie, bo od 8 tygodni nie wychodzę z domu. A gdybym była, to nie w P-niu, tylko
                          w pewnej gminie, gdzie znam osobiście ludzi, na których bym głosowała i wiem,
                          ile są warci, na podstawie ich PRACY, a nie ULOTEK lub ugrupowania polit.
                          • alfalfa Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 13.11.02, 23:49
                            the_dzidka napisała:

> > "Szkoła z klasą"
                            >
                            > Bardzo dobry wątek
                            >
                            > > "DOKĄD DO LICEUM ???"
                            >
                            > O tyle chybiony, że każdy doradzi liceum, jakie sam skończył :-)
                            >
                            > > "Zamknięta szkoła"
                            >
                            > Co jest złego w piętnowaniu głupoty?
                            >
                            > > "dlaczego nie lubicie warszawiaków?" (po raz setny?)
                            >
                            > Wyjątkowo do porzygania
                            >
                            > > "Błąd historyków - stolicą był Poznań" (dla kontrastu do powyższego?)
                            >
                            > Jesli kogoś to podnieca, niech sobie pisze (komentarz również do pozostałych
                            > wątków)
                            >
                            > > "Kto jest z osiedla Lecha lub Rusa lub Czecha?" (to wyjątkowe:))
                            >
                            > Nie czytałam - jestem z Winograd :-)
                            >
                            > > "POSZUKUJĘ WŁAŚCICIELI PSÓW RASY SHAR-PEI !"
                            >
                            > jw - mam jamnika :-)
                            >
                            > > "prosba do studentów"
                            >
                            > jw - w zasadzie studentką nie jestem :-)
                            >
                            > > "Zmieniają się trasy czterech autobusów" (a jaki popularne! moje ulubione
                            > :)
                            >
                            > Cóż, pewnie są tacy, co tymi autobusami jeżdżą (albo właśnie by chcieli ;-)
                            >
                            > > "Jak grzejecie mieszkania??"
                            >
                            > A to mi umknęło! Takie pasjonujące! ;-)
                            >
                            > > ps. na wyborach byłaś?
                            >
                            > Nie, bo od 8 tygodni nie wychodzę z domu. A gdybym była, to nie w P-niu,
                            tylko
                            > w pewnej gminie, gdzie znam osobiście ludzi, na których bym głosowała i wiem,
                            > ile są warci, na podstawie ich PRACY, a nie ULOTEK lub ugrupowania polit.
                            >

O rany ależ Ty to poważnie potraktowałaś???? I zawsze tak? Chciałem trochę
                            luźniej a Ty...

Moze za długo w domu siedzisz i Ci nie od śmiechu? W takim razie przepraszam.
                            pozdrawiam
                            A.
                            ps. ja bym swojej szkoły nie polecił:))))
                            • misiamisia Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 15.11.02, 14:24
                              Od Rynkowskiego do szkoly niejakiego Alfaalfy... Niezle. ;c)
                              • alfalfa Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 16.11.02, 20:30
                                Szkoła, hehe, to były czasy, zero problemów, kupa zabawy i wolnego czasu no a
                                studia? Sama radość - impreska za impreską. Dawne dzieje...

A tobie misia jak idzie w szkole?:) Lepsze są studia niż ogólniak?
                                pzdr.
                                • anka9009 Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 16.11.02, 21:58
                                  Rynkowski i RHCP w porządku.
                                  na forum rzeczywiście brakuje ciekawych watków...
                                  szkoła jest bardzo fajna. moim najwiekszym zmartwieniem jest w co sie do niej
                                  ubrać hihi. gdyby dorośli ludzie przestali mi sie zwierzać, nie zawracałabym
                                  sobie niczym głowy (no może średnią - dla taty).
                                  • alfalfa Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 17.11.02, 16:13
                                    Dorośli Ci sie zwierzają? :)) uważaj... albo zmień fakultet na psychologię (?).
                                    pzdr.

ps. niby można wszystko ze wszystkim wymieszać, znałem ludzi co jedli ser żółty
                                    z dżemem - twierdzili ze im to smakuje, można by pewnie przełknąć nawet ogórka
                                    kiszonego z bitą śmietaną i inne "atrakcje" ale efekty mogą być zaskakujące:)))
                                    • anka9009 Re: Tak, Rynkowski i nie tylko 18.11.02, 16:47
                                      niestety sie zwierzaja. i jeszcze mowia ze niemozliwe ze mam 16 lat.
                                      psychologia moglaby byc ale takie tlumy sie tam pchaja...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka