Dodaj do ulubionych

Panie Nikt, Rydzyk zarządził wybory!

13.02.06, 15:40
Masz jakieś bliższe dane od swoich? Czekamy niecierpliwie na Twój komentarz.
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: Panie Nikt, Rydzyk zarządził wybory! 13.02.06, 15:57
      Bzdura!!

Jeżeli już to nie Rydzyk, a Prezydent.

Słyszałem coś w TVN 24.
      Ale ile w tym prawdy??
      To narazie wiadomość z serii innych. (prawdziwe, prawdopodone i inne).

Pożyjemy, zobaczymy.
      Ponoć wieczorem Orędzie Prezydenta.
      • pan.nikt Re: Panie Nikt, Rydzyk zarządził wybory! 13.02.06, 16:17
        Zresztą po wypowiedziach, choćby dzisiejszych posłów PO i SLD, wcale specjalnie
        nie zdiwiłbym się decyzji Prezydenta o rozwiązaniu parlamentu.
        • l.george.l Re: Panie Nikt, Rydzyk zarządził wybory! 13.02.06, 17:21
          pan.nikt napisał:

> Zresztą po wypowiedziach, choćby dzisiejszych posłów PO i SLD, wcale specjalnie
          > nie zdiwiłbym się [...]

Świętą prawdę mówili, ale i bez tego każdy widzi, że Twoi idole nie mają najmniejszych komptenecji do zarządzania państwem.
          • Gość: ziuteh Re: Panie Nikt, Rydzyk zarządził wybory! IP: *.icpnet.pl 13.02.06, 18:44
            W tym kraiku niech włada nawet Tadzik Rrydzyk bo burdel jest wszechobecny ,nawet
            kablówka na moim osiedlu <CHROBREGO> jest do dupy,a prezesik Winiarz ikowboj w
            kapeluszu zbierają kasiore a jakość jest sraczkowata -konkurencji nie
            dopuszczą.Szkoda że ,,wolne,,media nie chca podłapać tematu,jedyna nadzieja w
            imperium T.Rydzyka.AMAN I ZAWSZE CNOTA.
          • pan.nikt Re: Panie Nikt, Rydzyk zarządził wybory! 13.02.06, 20:14
            Jaką Prawdę??
            Wg Tischnera mówili trzeci stpoień prawdy.
            Wiesz jaki.
    • pan.nikt Re: Panie Nikt, Rydzyk zarządził wybory! 13.02.06, 19:16
      Wygląda to na targi:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3161456.html?skad=rss&wv=0000
      PiS postraszył i jeszcze coś wytargował od "koalicjantów".

W sumie, dobra polityczna robota, tzw "twarde negocjacje"
      A SO, a szczególnie PiS mają tzw "Miękkie podbrzusze" (wyborcze)
      • pan.nikt Re: Panie Nikt, Rydzyk zarządził wybory! 13.02.06, 21:16
        A nie mówiłem??
    • Gość: adam ,jaki błyskawiczny aneks do paktu stabilizacyjnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 20:09
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3161456.html
    • l.george.l Ale jaja 13.02.06, 20:29
      Cała Polska przełączyła na TVRydzyk sądząc, że orędzie najpierw tam poleci.
      • pan.nikt Re: Ale jaja 13.02.06, 20:32
        POpatrz, a u mnie ciągle TVN 24.
      • v.i.k.k.a a tu dupa:) 13.02.06, 21:19
        Kurdupel namieszał, namieszał i w końcu zostało tak jak było. Gdzies już
        czytałam, że robienie zbednego szumu to u nich rodzinne. Jak się ma 140cm to
        jakoś inaczej trzeba na siebie uwagę zwrócić:D
        • pan.nikt Re: a tu dupa:) 13.02.06, 21:21
          Pomyśl, kto najbardziej miesza.
          • v.i.k.k.a Re: a tu dupa:) 13.02.06, 21:22
            Ja nie myślę, ja widzę;)
            • pan.nikt Re: a tu dupa:) 13.02.06, 21:31
              I powraca Kochana Vikko, problem Twoich okularów.
              • v.i.k.k.a Re: a tu dupa:) 13.02.06, 21:34
                Od moich okularów to proszę się odczepic:P
                Leżą sobie ładnie w szufladzie i tyle:)
                • pan.nikt Re: a tu dupa:) 13.02.06, 21:40
                  No właśnie i dlatego widzisz, jak widzisz, czyli kiepsko.
                  • v.i.k.k.a Re: a tu dupa:) 13.02.06, 21:53
                    Nie przeszkadza mi to jednak w niczym.
                    • pan.nikt Re: a tu dupa:) 13.02.06, 22:01
                      A jednak przeszkadza, bo źle widzisz.
                      • v.i.k.k.a Re: a tu dupa:) 13.02.06, 22:04
                        To tylko Twoje zdanie.
        • renepoznan Re: a tu dupa:) 13.02.06, 21:40
          v.i.k.k.a napisała:

> Kurdupel namieszał, namieszał i w końcu zostało tak jak było

A Ty choć przez moment przypuszczałaś, że rozwiąże parlament?????
          Przecież to bylo od poczatku jasne, że tego nie zrobi. Przykre to ale oni
          wszyscy myślą kategoriami 4 lat rządów a nie realizacji polityki korzystnej dla
          państwa.
          • v.i.k.k.a Re: a tu dupa:) 13.02.06, 21:53
            Odkąd się sq.....i poklepują po plecach z samoobrona i lpr niczego już nie można
            przewidzieć.
            • pan.nikt Re: a tu dupa:) 13.02.06, 21:59
              Nie mów tak brzydko.
              Przecież dzisiej było właśnie dyscyplinowanie i wychowywanie koalicjantów.
              ZObaczysz z Giertycha i Leppera będą jeszcze ludzie.
              • v.i.k.k.a Re: a tu dupa:) 13.02.06, 22:03
                Fakt-Lepper, mimo, że prosty, nieco się wyrobił. Ale niech wywali ze swej partii
                nieudaczników i kretaczy(vide hojarska)
                • Gość: wlodek emeryt Re: a tu dupa:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:25
                  tak,tak z big romana i andriu będa jeszcze ludzie jak za ich wychowanie wezmie
                  sie poseł cygański-kretacz pierwszej wody to jak to jest kto wiecej otrzyma na
                  podwyzszeniu progów podatkowych ci co płaćą mniej czy więcej u durnej
                  olejnikowej plótł androny jak cadyk z krasnystawu a z zytki zrobili gamonia co
                  klepie co jej slina na jezyk przyniesie a jednak był to cyrk(a big roman gorzej
                  kłamał od od posła z so) i w konsekwencji wyszło ze to platforma w wyborach
                  wystepowała z hasłami reformy podatkowej 18% i 32 % brak jednak cywilnej odwagi
                  do przyznania sie do błedów przez lenników
                  • pan.nikt Re: a tu dupa:) 13.02.06, 22:29
                    Nie widzisz chamskiej gry PO.
                    Program budżetowy musi być spójny, a propozycja PO idzie w kierunku rozwalenia
                    tej spójności.
                • Gość: kiks4 mina giertycha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.06, 22:26
                  >>Przecież dzisiej było właśnie dyscyplinowanie i wychowywanie koalicjantów.
                  -------------
                  To sie jeszcze okaże- na koniec dyskusji w Prosto w oczy, juz po wygłoszonym
                  orędziu, giertych z bardzo zadowolona miną oświadczył, że podpisany właśnie
                  dziś aneks 4a do umowy koalicyjnej zobowiązuje wszystkie strony do współnego,
                  jednomyślnego działania. To znaczy także, że PiS będzie musiał działać tak, jak
                  zechce LPR- np. ustawa o IPN musi być wprowadzona w kształcie jota w jotę jak
                  przygotował LPR.
                  Więc to nie tyle "dyscyplinowanie koalicjantów" ile raczej klincz w
                  stylu "złapał Turek Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma".
                  Pożyjemy, zobaczymy.
                  A w wogóle dzisiejsze widowisko było żałosne, pokazuje pustkę kryjącą się za
                  fasadą z napisem "PiS"
                  • Gość: wlodek emeryt Re: mina giertycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:40
                    przeciez panie nemo zwracałem uwagę na bezwstydne i kłamliwe wypowiedzi na
                    wizji ze strony posła cyganskiego,big romana przeciez oni wypierali sie w zywe
                    oczy z wczesniejszych wypowiedzi i to ma byc "elyta narodu" natomiast zwracam
                    honor p.ministrowi ziobro słuchajac jego wypowiedzi w radio zet u
                    niedouczonej olejnikowej slyszałem jego inteligentną i logiczna analizę
                    resortu sprawiedliwosci i metod jego leczenia -wiedza i pasja w pracy i to jest
                    własciwa postawa a nie pokazy pajacow i kłamców
                    • brander Wiesz co,PANIKanT? Nurtuje mnie pytanie czy od 14.02.06, 01:28
                      urodzenia jesteś taki głupi, czy to dopiero dyskretna woń PiSuaru i moherowe
                      klapki na oczach zrobiły z Ciebie to czym jesteś?
                      • pan.nikt Re: Wiesz co,PANIKanT? Nurtuje mnie pytanie czy 14.02.06, 01:40
                        Od urodzenia jestm rozsądny i uczciwy.
                        Choć doswiadczenie życiowe poszerza horyzonty.
                        Może kiedyś i Tobie poszerzy.
                        • brander Nieustannie,PANIKanT poszerza ( bo ma co 18.02.06, 01:51
                          poszerzać).Tobie nawet ono nie jest już w stannie pomóc,Należysz,jak widać, do
                          moherowego skansenu...
                          • brander Poza tym,PANIKanT, dowcipniś z Ciebie i megaloman 18.02.06, 01:55
                            -byłeś "rozsądny od urodzenia".Dobre,chociaż z zadęciem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka