Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:51 Hej, czy wiecie gdzie w Pozaniu przyjmuje jakiś dobry ginekolog? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tete Re: Dobry ginekolog IP: *.echostar.pl 18.02.06, 17:59 Sprobuj pod tym linkiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11994138 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:21 Ul. Warszawska (oś Warszawskie) Doktor Krzysztof Bartosz - bardzo dobry i w miarę tani, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luba Re: Dobry ginekolog IP: 212.160.241.* 25.04.06, 09:42 zgadzam sie. polecilam go juz wielu kobietom i wszystkie sa zadowolone i staly sie jego pacjentkami. wazne jest to, ze przyjmuje takze w ramach fuduszu. pilna sprawa - od ręki:) polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inomidey Re: Dobry ginekolog IP: 195.94.206.* 27.02.06, 15:57 Witam, Jestem dobrym ginekologiem amatorem. Chętnie ci się przyjrzę, jeżeli jesteś przed 60'. Daj znać na forum Inomidey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry ginekolog IP: *.icpnet.pl 23.04.06, 23:10 zdecydowanie doktor Puacz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona1982 Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:42 jesli ktos szuka dobrego ginekologa z dłuuuugą praktyka lekarska=doswiadczeniem, delikatnego, ktory potrafi zrelaksowac przed badaniem -jest mistrzem w budowaniu niekrepujacej atmosfery to znam w Poznaniu tylko jednego takiego. to dr Henryk Kuzniak . przyjmuje na ul. Iłłakowiczówny, o ile sie nie myle w poniedziałki i czwartki,w godzinach popoludniowych. nr do niego to: 501-227-899. NAPRAWDE SZCZERZE POLECAM!! to najlepszy spoecjalista, u którego bylam (zreszta od paru lat, regularnie chodze juz tylko do niego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufferka Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:00 A ja polecam dwóch! dr Bartosz z Warszawskeij, chodziłam kiedyś, ale zrezygnowałam, bo miałam bardzo daleko. Druga to dr Małgorzata Dziubińska-Kaczmarek, ginekolog-położnik, onkolog i cytolog w jednym, z ogromnym doświadczeniem, intuicją i skutecznością!!! Przyjmuje na ul. Promienistej 98, w budynku przychodni, również w ramach FZ! Obecnie leczę się u niej i nie raz miałam okazję słyszeć w poczekalni hymny pochwalne na jej temat. Dzięki niej uniknęłam operacji, na którą miałam już wypisane skierowanie!!! Polecam gorąco wszystkim znajomym i są zachwycone, pełna gama badań, usg - również piersi. Odpowiedz Link Zgłoś