Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:51
Hej, czy wiecie gdzie w Pozaniu przyjmuje jakiś dobry ginekolog?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tete Re: Dobry ginekolog IP: *.echostar.pl 18.02.06, 17:59
      Sprobuj pod tym linkiem:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11994138
    • Gość: nika Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:21
      Ul. Warszawska (oś Warszawskie) Doktor Krzysztof Bartosz - bardzo dobry i w
      miarę tani, polecam
      • Gość: Luba Re: Dobry ginekolog IP: 212.160.241.* 25.04.06, 09:42
        zgadzam sie. polecilam go juz wielu kobietom i wszystkie sa zadowolone i staly
        sie jego pacjentkami. wazne jest to, ze przyjmuje takze w ramach fuduszu. pilna
        sprawa - od ręki:) polecam!!
    • Gość: Inomidey Re: Dobry ginekolog IP: 195.94.206.* 27.02.06, 15:57
      Witam,
      Jestem dobrym ginekologiem amatorem.
      Chętnie ci się przyjrzę, jeżeli jesteś przed 60'.
      Daj znać na forum
      Inomidey
      • Gość: kasia Re: Dobry ginekolog IP: *.icpnet.pl 23.04.06, 23:10
        zdecydowanie doktor Puacz!!!!!!
    • Gość: ona1982 Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 10:42
      jesli ktos szuka dobrego ginekologa z dłuuuugą praktyka lekarska=doswiadczeniem,
      delikatnego, ktory potrafi zrelaksowac przed badaniem -jest mistrzem w budowaniu
      niekrepujacej atmosfery to znam w Poznaniu tylko jednego takiego. to dr Henryk
      Kuzniak . przyjmuje na ul. Iłłakowiczówny, o ile sie nie myle w poniedziałki i
      czwartki,w godzinach popoludniowych. nr do niego to: 501-227-899. NAPRAWDE
      SZCZERZE POLECAM!! to najlepszy spoecjalista, u którego bylam (zreszta od paru
      lat, regularnie chodze juz tylko do niego)
      • Gość: kufferka Re: Dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:00
        A ja polecam dwóch!
        dr Bartosz z Warszawskeij, chodziłam kiedyś, ale zrezygnowałam, bo miałam bardzo
        daleko.
        Druga to dr Małgorzata Dziubińska-Kaczmarek, ginekolog-położnik, onkolog i
        cytolog w jednym, z ogromnym doświadczeniem, intuicją i skutecznością!!!
        Przyjmuje na ul. Promienistej 98, w budynku przychodni, również w ramach FZ!
        Obecnie leczę się u niej i nie raz miałam okazję słyszeć w poczekalni hymny
        pochwalne na jej temat. Dzięki niej uniknęłam operacji, na którą miałam już
        wypisane skierowanie!!! Polecam gorąco wszystkim znajomym i są zachwycone, pełna
        gama badań, usg - również piersi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka