Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.02, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzidka Re: Ale nudy na tym forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.02, 21:32 Ojej... Oszołek... Zmieniłeś sdi na neo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumor Re: Ale nudy na tym forum!!! IP: *.poz.cdp.pl / *.crowley.pl 25.11.02, 15:10 rzeczywiscie.. straszna zrobiła się tu padaczka :E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Ale nudy na tym forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.02, 15:18 Gość portalu: rumor napisał: > rzeczywiscie.. straszna zrobiła się tu padaczka :E Dramatyczna. Dlatego już prawie mnie tu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.szarikow Re: Ale nudy na tym forum!!! 25.11.02, 18:44 Gość portalu: rumor napisał: > rzeczywiscie.. straszna zrobiła się tu padaczka :E bo każdy zajrzy raz na tydzień, coś napisze albo i nie, a potem narzeka - nudy! mnie też to dotyczy, ale zawsze mam jakieś wytłumaczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 lepiej cos napiszcie a nie narzekanie!!! 26.11.02, 00:06 i do do tego starzy forumowicze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Ale nudy na tym forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 10:46 Gość portalu: Dzidka napisał: > Ojej... Oszołek... Zmieniłeś sdi na neo? - jakoś musiałem ominąc blokadę jaką nałożyła na mnie GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Ale nudy na tym forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.02, 18:23 > - jakoś musiałem ominąc blokadę jaką nałożyła na mnie GW Ale abonament jest wyższy. Ojciec Dyrektor płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Ale nudy na tym forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 11:07 Gość portalu: Dzidka napisał(a): > > - jakoś musiałem ominąc blokadę jaką nałożyła na mnie GW > > Ale abonament jest wyższy. Ojciec Dyrektor płaci? - to mój prywatny komputer i łącze...a ja pracuję w Naszym dzienniku..przeszedłem na jego utzrymanie..i LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Ale nudy na tym forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.02, 11:23 > - to mój prywatny komputer i łącze... Aha - rozumiem - wycofuję złośliwość. > a ja pracuję w Naszym > dzienniku..przeszedłem na jego utzrymanie..i LPR Oszołku, czy masz na imię Wojtek? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś