bo-gumilka 24.02.06, 11:30 czy możecie mi poradzić, gdzie można je wykonać w Poznaniu? Interesują mnie równiez gabinety prywatne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maarii13 Re: USG 4D 27.02.06, 07:24 4d na pewno robią na Polnej Poza tym podobno jest jakaś klinika "Promienista" - i ponoć tam tez robią takie usg, ale nie jestem pewna czy 3d czy 4d. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon35 Re: USG 4D 06.03.06, 11:57 Witam.Ja robiłam takie USG w szpitalu Raszei na Mickiewicza tam jest naj taniej z tego co sie oriętuje tylko mnie nikt nie uprzedził że mam wziąść ze sobą kasete VHS jeśli chce uwiecznić wyczyny mojego bombelka i pochwalić sie rodzinie.Najlepiej zadzwon i umów sie na termin bo czasem trzeba troche czekać ale i tak tam jeszcze w miare nie długo.ja miałam w tym samym dniu co dzwoniłam ale wiem że czasem każą czekać i tydzien i dłużej.Powodzenia.Wrażenie niesamowite.K Odpowiedz Link Zgłoś
bo-gumilka Re: USG 4D 06.03.06, 12:53 Dziękuję dziewczyny, zaraz dzwonię do szpitala na Raszei :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon35 Re: USG 4D 06.03.06, 19:07 Daj znać jak było.Ja napewno też sie jeszcze raz wybiore bo jak mówiłam udało mi sie zobaczyć dzidzie ale nie miałam kasety a teraz chciałabym podzielić sie moim szczęściem z bliskimi więc jeśli będziesz potrzebowała towarzystwa to daj znac a na marginesie możesz wziąść ze sobą męża.Napewno i na nim zrobi to wrażenie.Jak by co to pisz lub zostaw swuj gg.K. Odpowiedz Link Zgłoś
madleine77 Re: USG 4D 09.06.07, 14:58 Odradzam gabinet na ul.Cienistej 10 w Poznaniu. Bylam tam na usg i rozczarowanie ogromne.P.doktor bardzo sie spieszyla, nie mogla zlapac glowki jak sie jej udalo to okazalo sie że zapomniala wlaczyc nagrywania. Same nagranie trwa z 3 min i NIC na nim nie widac (co by mozna nazwaz obrazem dziecka). Nie obejrzala narzadow, nie powiedziala nic o wadze wzroscie i stanie ogolnym. Z łaski jeszcze raz sprawdzala plec dziecka, bo po pierwszym pytaniu zapomniala. 250 zl do kasy. Odpowiedz Link Zgłoś