Dodaj do ulubionych

Koninski park i "ZOO"

IP: *.au.poznan.pl 09.05.01, 12:32
Nie mieszkam w Koninie, ale czasami w nim bywam. Ostatnio bylem w parku i widzialem koninskie "ZOO".
Zwierzaki zyja w tragicznych warunkach, wsrod smieci, ktorych nikt nie usuwa. Zagrody sa male i zaniedbane.
Uwazam, ze powinno sie to tzw. "ZOO" zamknac i to jak najszybciej, dla dobra zwierzat. Podatnikow tez, bo za
kary, jakie mozna za ten smietnik nalozyc beda placili wszyscy placacy podatki. Ohyda.
Obserwuj wątek
    • Gość: leman Re: Koninski park i IP: *.man.poznan.pl 09.05.01, 13:20
      Racja. Do tego dochodza jeszcze przypadki zabijania zwierzat, szczucia
      psami itp. Boje sie tylko, ze w przypadku zamkniecia tego, jak to
      nazwales, ZOO zwierzaki, z ktorymi nie bedzie co zrobic zostana po
      prostu uspione.
      Pozdrawiam
      • Gość: PiotrB Re: Koninski park i IP: *.au.poznan.pl 10.05.01, 13:43
        Gość portalu: leman napisał(a):

...boje sie tylko, ze w przypadku zamkniecia tego, jak to
        > nazwales, ZOO zwierzaki, z ktorymi nie bedzie co zrobic zostana po
        > prostu uspione.

Odpowiadam: moze to byloby lepsze rozwiazanie niz meka tych zwierzkow w takich warunkach.
        • Gość: aidka Re: Koninski park i IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 13:34
          Gość portalu: PiotrB napisał(a):

> Gość portalu: leman napisał(a):
          >
          > ...boje sie tylko, ze w przypadku zamkniecia tego, jak to
          > > nazwales, ZOO zwierzaki, z ktorymi nie bedzie co zrobic zostana po
          > > prostu uspione.
          >
          > Odpowiadam: moze to byloby lepsze rozwiazanie niz meka tych zwierzkow w takich
          > warunkach.

A Ty wolałbyś żyć, nawet w takich warunkach,/a propos - widziałam gorsze/ czy byc
          uspionym ?
          • Gość: PiotrB Re: Koninski park i IP: *.au.poznan.pl 16.05.01, 09:04
            > > ...boje sie tylko, ze w przypadku zamkniecia tego, jak to
            > > > nazwales, ZOO zwierzaki, z ktorymi nie bedzie co zrobic zostana po
            > > > prostu uspione.
            > >
            > > Odpowiadam: moze to byloby lepsze rozwiazanie niz meka tych zwierzkow w ta
            > kich
            > > warunkach.
            >
            > A Ty wolałbyś żyć, nawet w takich warunkach,/a propos - widziałam gorsze/ czy b
            > yc
            > uspionym ?

Najlepiej byloby, oczywiscie, przeniesc gdzies te zwierzaki, ale na pewno na to zabrakloby pieniedzy. Jak na
            wszystko w tym kraju. Na pytanie, czy ja wolalbym byc w podobnej sytuacji uspionym nie odpowiem.
            • Gość: mm Re: Koninski park i IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 23:08
              Gość portalu: PiotrB napisał(a):

> > > ...boje sie tylko, ze w przypadku zamkniecia tego, jak to
              > > > > nazwales, ZOO zwierzaki, z ktorymi nie bedzie co zrobic zostana
              > po
              > > > > prostu uspione.
              > > >
              > > > Odpowiadam: moze to byloby lepsze rozwiazanie niz meka tych zwierzkow
              > w ta
              > > kich
              > > > warunkach.
              > >
              > > A Ty wolałbyś żyć, nawet w takich warunkach,/a propos - widziałam gorsze/
              > czy b
              > > yc
              > > uspionym ?
              >
              > Najlepiej byloby, oczywiscie, przeniesc gdzies te zwierzaki, ale na pewno na to
              > zabrakloby pieniedzy. Jak na
              > wszystko w tym kraju. Na pytanie, czy ja wolalbym byc w podobnej sytuacji uspio
              > nym nie odpowiem.

Przecież macie tam geniuszy, kórzy bez pieniędzy wiedzą jak skończyć mękę
              zwierzaków. Zjeść je!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka