Dodaj do ulubionych

Poznań road (bus :) ) trip

02.03.06, 23:27
Witam serdecznie wszystkich. Jestem z Piły a studiuje sobie w naszym pięknym
mieście Poznań. Postanowiłem sprawić mojej dziewczynie (także z piły i także
studiuje w Poznaniu) nietypowy prezent. Mianowicie "poznań road (bus) trip"
chce dać jej z 30 kopert w których będą kolejne wskazówki oraz zdjęcia miejsc,
które naprawde warto odwiedzić bo:
a) mają swój klimat
b) są romantyczne
c) składniają do przemyśleń
d) serwują w nich wspaniałe domowe i niedrogie pierogi

Plan zakłada, że pod koniec dnia przy ostatniej wskazówce ona dociera do
miejsca, w którym ja przebywam. Jako, że nie zdążyłem jeszcze poznać Poznania,
na tyle by z czystym sercem zorganiozwać taka akcje prosze wszystkich miłych i
życzliwych ludzi o pomoc :) gdzie warto wysłać dziewczynke by naprawde była to
przygoda roku. Pozdrawiam. O ile się odezwiecie będę was informował o
postępach w przygotowaniach
Obserwuj wątek
    • Gość: Przewodniczka Re: Poznań road (bus :) ) trip IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 00:01
      Jeżeli ma to być NAPRAWDĘ PRZYGODA ROKU, to proponuję linię startu wyznaczyć
      przy Auchan w Swadzimiu a metę przy ETC w Swarzędzu. I w ten sposób przegonisz
      ją przez CAŁY Poznań. A na końcu będzie tak zdyszana, że już nawet siły na
      pierogi nie będzie miała. Proponuję, abyś zrobił jej kanapki na drogę i kawę w
      termosie. Ze 2 litry. A swoją drogą, to nie masz litości. Ty ją po prostu
      zakatujesz:(( Jeżeli planujesz, że pod koniec dnia dotrze do ciebie (o ile
      bidula będzie miała siłę) odwiedzając conajmniej 30 miejsc, to zabawę
      rozpocznijcie gdzieś koło 6 rano, albo i wcześniej. Zwarz na to również, że
      dzień jest coraz dłuższy. Sugeruję, abyś tego nie robił 22 czerwca, bo wtedy
      dzień jest najdłuższy w roku;)

BTW - gdzie ty widzisz w tym romantyzm?
      • haszdagiet Re: Poznań road (bus :) ) trip 03.03.06, 07:00
        Eh :) no bez przesady ;) dla mnie to jest romantyczne poniewaz a) jest to
        szukanie kochanej osoby :P b) jest to szukanie 'samego siebie' (gdy z muzyka
        dobrana przez kochajaca Cie osobe przemierzasz miasto, by zobaczyc CO dla tej
        osoby jest istotne i jak ona odbiera rzeczywistosc), wbrew pozorom takie akcje
        pozwalaja lepiej poznac drugiego czlowieka. W ogole omawialismy juz to i wyszlo
        na to kto zrobi komu lepsza wycieczke ;] (mam nadzieje ze nie wpadniena pomysl z
        etc w swarzędzu :P) jak na moje to jest ekstra pomysl, wole pozwiedzac sobie
        poznan niz siedziec w domu. A na koncu czeka nagroda :D (pozatym jesli chodzi o
        wyprawy piesze i autobusowe jestesmy wytrwali :) )
        • Gość: Przewodniczka Re: Poznań road (bus :) ) trip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:45
          No to skoro tak, to informuj nas o całej akcji. Tylko uważajcie, aby nie
          chodzić po chęchach z menelami w branie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka