woocash23 11.07.05, 23:51 Od dzis zaczely sie rozmowy kwalif... Ktos juz byl i moze cos opowiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elodie Historia-kultura polityczna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:11 Jeżeli ktoś był na rozmowie na historii-kultura polityczna, to też piszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 09:41 bylam wczoraj............egzamin z wiedzy to nie ejst, zero pytan o polityke itp, luxna rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elodie Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:13 A długo to trwało? No i ile czekałaś na rozmowę - czy jest tak, że wszyscy idą na 10, a tam jest alfabetyczna lista nazwisk i wtedy swoje można odstać? No i o co pytali? Dzięki, dla mnie to bardzo ważny kierunek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.kaczory.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:31 No właśnie luzna rozmowa, czy sprawdzanie wiedzy? To mnie meczy najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marciasek Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.07.05, 12:19 ja mam jutro o 16:30,a nikt ze znajomych sie tam nie wybiera, wiec nie mam pojecia jak ta rozmowa wyglada, a strasznie sie denerwuje, bo mi bardzo zalezy... trudno jest dojsc tam z dworca pkp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:35 podobno nie - jakieś 10 minut. jak będziesz PO to daj znać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woocash Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.kaczory.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:25 Z dworca idzesz tam spacerkiem prez kilka minut.. ja mam jutro o 10:30 :/ teraz mam 2 problemy: brac marynare czy sie w niej ugotuje:P? i o czym bedzie ta rozmowa- luzik czy egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:46 No więc jak to jest? Od 11 lipca mają staromaturzyści (pisałeś starą, czy już nową?), ja pisałam nową i mam dopiero 18... Cieszczę się, że każdy ma przydzieloną godzinę, więc może nie będzie tłoku i rozmowa pójdzie sprawnie (pewnie max. 15 min)... Sama nie wiem jak to wygląda, także dajcie znać, gdy będziecie już PO.. PS moim zdaniem powienienieś iść w marynarce, bo to nie jest pisemny test, a ROZMOWA, a z tego co się orientuję, to chyba lepiej wyglądać jak przystoi ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:19 zgadzam się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavciu Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:53 ja bylem dzis..naprawde dziwna ta rozmowa, choc ja mialem temat wcale nie za ciekawy, o badaniach naukowych...ale mysle ze ten egzamin raczej sprawdza nasza umiejetnosc ladnego mowienia, choc musi byc oczywiscie na temat... no i komisja bardzo luzacka, mlodzi ludzie.. ps. jakie macie wyniki z matury?? ja mam 27,2/30 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Jaki kierunek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:29 Ale Ty na jaki kierunek zdajesz ? O co Cię dokładnie pytano ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messi Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:54 badania naukowe? na historii - to miały być zainteresowania i motywacja kandydata, a nie jakiś byle temat... Nie pododba mi się, obym dostał inny... =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:10 to był już ktoś na tej rozmowie na historię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavciu Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:34 na administracje... a pytali mnie czy administracja publiczna powinna kontrolowac badania naukowe...to pytanie bylo pierwsze i nie mialem czasu nawet zebrac mysli, ale jakos z tego nawet wybranalem, powiedzmy ze jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowinka no i co? nikt nie był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marciasek Re: no i co? nikt nie był? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 14.07.05, 12:56 ja bylam wczoraj, nie ma sie czym stresowac, rozmowa jest luzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byleco Re: no i co? nikt nie był? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:31 ale o co dokładnie pytali? długo rozmawiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woocash23 Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.kaczory.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:57 Bylem wczoraj na rozmowie(adm) Nie ma sie co bac- zero pytan z wiedzy. Tylko teraz nie wiem czy dobrze wypadlem bo na wszystkie tematy przedstawialem moje zdanie,a chyba powinienem tak ogolnie. Byly 3 komisje. 2 luzne,mi sie trafila trzecia jakas sztywna-3 kolesi(pewnie jescze studenci). Ogolnie idzie przezyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elodie Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:01 a o co pytali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elodie Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:03 no i jeszcze jedno - czy jak miałeś np na 11.30, to o 11.30 juz byłeś przed komisją, czy jeszcze przed drzwiami? Bo nie wiem na którą mam przyjść... bo jak sa kolejki, to będę poźniej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woocash23 Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.kaczory.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:10 Na godz np. 11:30 bedzie pare osob, ale jednoczesnie beda 3 komisje, takze lepiej byc punktualnym.. troche glupio by bylo jakbys sie spoznil;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ADMINISTRACJA wstępne na UAM IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 01:57 a wie ktos moze czy wyniki przyjetych maja byc 21 i czy beda one opublikowane w internecie?? Odpowiedz Link Zgłoś