v.i.k.k.a 16.04.06, 22:31 Ja dostałam: - kurteczkę sliczną(sama wybiarałam, tzn mu podpowiedziałam;) - bieliznę na randki nie wiem z kim(jw) - piżamkę(koszulę nocna?) w krówki...hihihi - $$$(przywykłam:( +pierdoły z czekolady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ich11 bieliznę na randki? niedobry znak, znaczy, co się 16.04.06, 23:33 nudzi i potrzebuje podniety wzrokowej! ;)) Koszulka w krówki? Sugeruje wszycie implantatów! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: bieliznę na randki? niedobry znak, znaczy, co 16.04.06, 23:41 A kto powiedział, że od niego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: co Wam przyniósł Zając?;) 16.04.06, 23:38 -slodkosci -pendrive'a Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: co Wam przyniósł Zając?;) 16.04.06, 23:43 Tez dostałam pendrive'a, z tym, że na gwiazdkę....do tej pory nie działa, ale to co:/ Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: co Wam przyniósł Zając?;) 16.04.06, 23:45 Dziala, to USB u Ciebie jest zepsute... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: co Wam przyniósł Zając?;) 16.04.06, 23:49 Ty jestes zepsuty-USB działa!nie umiesz podłączyc to mówisz, ze zepsute:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obleśna szmata skasować wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 09:28 który po raz kolejny stał sie wypisywaniem prywatnych odpowiedzi 2 wiesniaków którzy muszą sie dowartosciowywac na forum bo w realu wszyscy sie z nich smieją Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: co Wam przyniósł Zając?;) 17.04.06, 12:53 Vikka, a to napewno był zajączek?? A moze gwiazdor, albo jakiś juczny wielbłąd?? Zajączek tyle by nie uniósł. :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: co Wam przyniósł Zając?;) 17.04.06, 15:29 No widzisz jaką ma krzepę;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: co Wam przyniósł Zając?;) 17.04.06, 15:52 OOOOOOOOOO, to "krzepę" też miał?? A co na to Dr??? Odpowiedz Link Zgłoś
energy52 Re: co Wam przyniósł Zając?;) 17.04.06, 14:30 1. "Mode na sukces" na DVD - wszystkie częsci. Stoją w tirze pod domem. 2. Książkową wersje "Poradnika Grochówkarza". 3. Krawat w biało-czerwone pasy. 4. Zaproszenie na pielgrzymke do Lichenia. 5. Slipy, skarpety, rajtuzy, kalesony, szalik Legii, kominiarke. 6. Dwie tony koksu. 7. Sztuczną pochwe. 8. Biblie Szatana. 9. Suchą karme ( 5 kg ) oraz słoik ogórków. 10. Garnki Zeptera. 11. Zgrzewke soku Marwit. 12. Talon do Prosiaczka na kwotę 10 zł. 13. Wędzoną makrele. 14. Sokowirówke. 15. Linke sprzęgła. 16. Rolkę raufazy. 17. Pompke do roweru. 18. Krasnala ogrodowego. 19. Startówkę Heyah. 20. Tusz do rzęs. Etc... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: co Wam przyniósł Zając?;) 17.04.06, 15:30 A tu kolegę jeszcze lepszy zając odwiedził jak widzę;)hihi Tylko pozazdrościć;) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: co Wam przyniósł Zając?;) 17.04.06, 16:34 > 1. "Mode na sukces" na DVD - wszystkie częsci. pożyczysz kiedyś? mam na wymianę siedmiogodzinny film przyrodniczy czytany przez panią Czub jedyną i wielką. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: co Wam przyniósł Zając?;) 18.04.06, 09:09 Tak mi sie przypomnialo... Przed swietami program Szymon Majewski Show, koncowa czesc pt. "Rozmowy w tloku". Ostatnie pytanie "Co by panstwo chcieli dostac na swieta". Odpowiedz Donalda Tuska "Ja chcialbym dostac skarpetki w kolka". Na to pytanie Sz.M. "W kolka?? Dlaczego?" Odpowiedz D.T. "Bo dostane bialej goraczki jest 20 raz z rzedu dostane w kratke". Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Oj Vikka!! 18.04.06, 09:15 Ten zając, to jakiś mutant!! Jeśli dał Tobie takie prezenty, to co będzie z Gwiazdorem?? Zapewne przydźwiga jakąś Wołgę;) Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Oj Vikka!! 18.04.06, 09:38 Bo Vikka taka jest - tylko by chciala prezenty dostawac, i ciagle dostaje... Lubi byc dopieszczana takimi duperelami - mnie to bawilo jak mialem 10 lat... Teraz mnie bawi jak sam na cos zarobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieś Re: Oj Vikka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:59 dopieszczana buahahahahaha musi sobie jakos zrekompensowac ten tłusty ryj buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Oj Vikka!! 18.04.06, 17:51 Dostaje, szkoda tylko, że nie od tego, od którego chciałaby dostwawac://///////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Oj Vikka!! 18.04.06, 15:17 gwiazdor ma więcej siły, wiec uniesie wiecej;) Odpowiedz Link Zgłoś