Dodaj do ulubionych

Sylwester w Poznaniu

23.12.02, 17:01
Czy ktos moze mi powiedziec co tu zrobic w Poznaniu w sylwestra?? Gdzie iść
się pobawić ?? Czy ktoś zna jakies fajne miejsca gdzie można pobawić sie przy
dobrej muzyce i do tego żeby nie było bardzo drogo?? Dziekuje z góry za waszą
pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: poranek Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.visp.energis.pl 23.12.02, 22:13
      no i masz full porad na temat sylwa w Poznaniu ...
      • Gość: stifler Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.12.02, 00:41
        sandrunia jak chcesz to wezme cie ze soba, zaczniemy koncertem w auli
        uniwersyteckiej o 19, a potem juz pojedziemy na wlasciwa impreze
        • Gość: Baka Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.12.02, 00:46
          Gość portalu: stifler napisał(a):

> sandrunia jak chcesz to wezme cie ze soba, zaczniemy koncertem w auli
          > uniwersyteckiej o 19, a potem juz pojedziemy na wlasciwa impreze

Bedzie duzo rzeczy do spalenia....sadze ze z 15-20g
        • sandrunia1 Re: Sylwester w Poznaniu 24.12.02, 22:14

> sandrunia jak chcesz to wezme cie ze soba, zaczniemy koncertem w auli
          > uniwersyteckiej o 19, a potem juz pojedziemy na wlasciwa impreze

Dzięki a propozycje ale mam juz z kim iść nie mam tylko gdzie !!!
          • Gość: stifler Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.12.02, 09:02
            jak chcesz, koncert bedzie super, apotem sie juz rozkreciwlasciwa impreza

a gdzie isc-szczerze mowiac nie wiem-wszedzie beda naciagac na kase, aimpreza
            fajna bedzie tylko w niektorych miejscach, w ktorych i tak juz nie ma biletow
            • sandrunia1 Re: Sylwester w Poznaniu 27.12.02, 16:33

> jak chcesz, koncert bedzie super, apotem sie juz rozkreciwlasciwa impreza
              >
              > a gdzie isc-szczerze mowiac nie wiem-wszedzie beda naciagac na kase, aimpreza
              > fajna bedzie tylko w niektorych miejscach, w ktorych i tak juz nie ma biletow

Dzięki ale nie sądze że mój maż by ię ucieszył jak bym zniknęła gdzies nagle w
              Sylwestra. Dzięki wszystkim już z reszta znależliśmy fajne miejsce.
              • Gość: Rumburak Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl 27.12.02, 20:22
                sandrunia1 napisała:

> Gość portalu: stifler napisał(a):
                >
                > > jak chcesz, koncert bedzie super, apotem sie juz rozkreciwlasciwa impreza
                > >
                > > a gdzie isc-szczerze mowiac nie wiem-wszedzie beda naciagac na kase, aimpr
                > eza
                > > fajna bedzie tylko w niektorych miejscach, w ktorych i tak juz nie ma bile
                > tow
                >
                > Dzięki ale nie sądze że mój maż by ię ucieszył jak bym zniknęła gdzies nagle
                w
                > Sylwestra. Dzięki wszystkim już z reszta znależliśmy fajne miejsce.

Mozna sie spytac gdzie jest to fajne miejsce????
                Chetnie bym sie tam wybral ze znajoma jesli sa jeszcze wolne miejsca
                oczywiscie. I jak to wyglada cenowo?
                • Gość: stifler Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 27.12.02, 23:16
                  sandrunia-no to zycze ci milej zabawy...
                  • Gość: Baka Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.12.02, 11:13

> sandrunia-no to zycze ci milej zabawy...

Bedzie 25 g do spalenia
                    • Gość: stifler Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.12.02, 11:28
                      jestes niepowazny baka-ile ty masz lat, ze walisz takie texty
                      • sandrunia1 Re: Sylwester w Poznaniu 28.12.02, 17:07

> jestes niepowazny baka-ile ty masz lat, ze walisz takie texty

BAka ma moze z 5 lat (góra 14)i chodzi na dyskoteki do miejsca zwanego opera
                        house jak znam zycie . Dzięki za życzenia Tobie też życzę dobrej zabawy !
                        • Gość: baka Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.12.02, 19:07
                          sandrunia1 napisała:

> Gość portalu: stifler napisał(a):
                          >
                          > > jestes niepowazny baka-ile ty masz lat, ze walisz takie texty
                          >
                          >
                          > BAka ma moze z 5 lat (góra 14)i chodzi na dyskoteki do miejsca zwanego opera
                          > house jak znam zycie . Dzięki za życzenia Tobie też życzę dobrej zabawy !

jestem najwiekszym kozakiem na miescie mam 5 lat i chodze do opera house bo
                          tam jest dobry basior!!! :))
                          Nikogo nie chcialem urazic:)Przepraszam jesli to tak oderbaliscie. Zyje mocno
                          i szybko! My heart beat ....hehe Stifler uwazaj na swoj cien.
                          • Gość: stifler Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.12.02, 01:34
                            baka uwqazam na swoj cien i naprawde ludzie kulturalni wola isc na koncert
                            operowy niz bawic sie z toba w twe gowniarskie gierki polslowek...
                            • Gość: baka Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.12.02, 19:17

> baka uwqazam na swoj cien i naprawde ludzie kulturalni wola isc na koncert
                              > operowy niz bawic sie z toba w twe gowniarskie gierki polslowek...

Ludzie kulturalni z takimi jak ja w ogole nie rozmawiaja. A narkotykowy trans
                              hmmm od niego lepsze jest chyba wniesienie swojego alkocholu na impreze. Coz
                              Slonczko nad nami puszka Tyskiego pod nami. Ale gdy piwo 8 zl :P to tak trzeba
                              • Gość: stifler Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.12.02, 19:23
                                nie interesuja mnie twoje alkoholowo-oszukancze praktyki...
                                • Gość: baka Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.12.02, 22:45

> nie interesuja mnie twoje alkoholowo-oszukancze praktyki...

Coz.....spojrz na swoja prawe reke slonczko...zostaniesz rozpoznany przez
                                  symbol ktory nosisz.
                                  • Gość: Strefan Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.echostar.pl 30.12.02, 00:31
                                    baka i stiffler-Nazistowsko DWCH!!!
                                    • moryc Re: Sylwester w Poznaniu 30.12.02, 19:25
                                      a co z sylwestrem na rynku bedzie cos?
                                    • Gość: stifler Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.12.02, 22:32
                                      nie wiem kim jestescie panowie stefan i baka, ale przerazacie mnie
                                      naprawde...

sylwester na rynku bedzie organizowany
                                      • Gość: nula Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.12.02, 23:28
                                        Witam
                                        rzadko zagladam na forum poznańskie -dziś jestem ,bo na ostatni moment szukam
                                        jakiejś propozycji Sylwestrowej a tu tak cichutko. Chetnie dowiedziałabym sie
                                        nawet o bardzo oryginalnych sposobach na spedzenie tego pierwszego
                                        karnawałowego wieczoru i również za jakąś niezawrotna sumę -proszę o
                                        podpowiedzi dla spóźnialskiej :)?
                                        pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku
                                        • Gość: Ukaz Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 10:30
                                          Gość portalu: nula napisał(a):

> Witam
                                          > rzadko zagladam na forum poznańskie -dziś jestem ,bo na ostatni moment
                                          szukam
                                          > jakiejś propozycji Sylwestrowej a tu tak cichutko. Chetnie dowiedziałabym
                                          sie
                                          > nawet o bardzo oryginalnych sposobach na spedzenie tego pierwszego
                                          > karnawałowego wieczoru i również za jakąś niezawrotna sumę -proszę o
                                          > podpowiedzi dla spóźnialskiej :)?
                                          > pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku

organizuję bal sylwestrowy

CENTRUM PRASOWE TOR REGATOWY MALTA
                                          90 PLN/OS

INFORMACJE POD NR TEL. 501 574 234

TYM, KTÓRYCH NIE SPOTKAM NA ZABAWIE ŻYCZĘ JUŻ TERAZ

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO (NIEBIESKO-BIAŁEGO) ROKU

• Gość: Baka Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 10:29

> nie wiem kim jestescie panowie stefan i baka, ale przerazacie mnie
                                        > naprawde...
                                        >
                                        > sylwester na rynku bedzie organizowany

Nie chcesz sie przyznac do srodowiska z ktorego wyrosles?? Zapomnialo sie o
                                        koelgach...teraz to Ty jestes yuupies...Drogi garnitur ,kredytowa karta ,
                                        strzezone osiedle...ale i tak palisz nasz towar:))
                                        • Gość: stifler Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 14:00
                                          to, ze posiadam pewne atrybuty czlowieka cywilizowanego, to nie znaczy ze
                                          jestem yuppie, a poza tym nie widze by dalej dyskutowac z osoba twojego
                                          pokroju baka...
                                          mam nadzieje, ze ten ostatni dzien w tym roku zmieni troche twoje postepowanie
                                          • Gość: Strefan Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.echostar.pl 31.12.02, 17:03
                                            cholerny sztywniak w gajerku..., legalna firma, młodsza żona, dom na
                                            przedmieściu ....
                                            a jeszcze niedawno dres, fura i komóra...narkotykowy trans...
                                          • Gość: Baka Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.12.02, 18:41

> to, ze posiadam pewne atrybuty czlowieka cywilizowanego, to nie znaczy ze
                                            > jestem yuppie, a poza tym nie widze by dalej dyskutowac z osoba twojego
                                            > pokroju baka...
                                            > mam nadzieje, ze ten ostatni dzien w tym roku zmieni troche twoje
                                            postepowanie

Mojego postepowania nic nie zmieni bo ja mam kregoslup twardy w odroznienu od
                                            Ciebie. Coz jak to mowia przyszla koza do woza. Chlopaki powiedzieli mi przed
                                            chwila zes nabyl 5 g kwitesencje smaku i zapchu...Skrec i baw sie dobrze.
      • Gość: baka Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 01.01.03, 11:43
        Podsumowanie: zaczelo sie o 21.18 - 3 dobre dzojki(zawartosc 4g i tytoniu) do
        tegu dwie dobrze nabite lufy. Pozniej o 23 znowu dwa dzojki. Po 00.00
        stracilem rachube...taka byla impreza. Zeszlo okolo 14 g:)) na 6 osob:) Bylo
        kozacko: Bawilismy sie jak za najlepszych lat. Piekne miejsce ,widoki na
        jezioro,wygodne fotele...
        • Gość: Strefan Re: Sylwester w Poznaniu IP: *.echostar.pl / *.echostar.pl 01.01.03, 17:32
          Piękne kobiety, genialnie dobrana muza(co to był za DJ?!!!), ludzie o
          otwartych umysłach-imprezka na światowym poziomie a wjazd za jedyne 90 zł.
          No cóż-to była jedna z tych imprez, o której się nie zapomina.

POZDR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka