Gość: Andrzej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 19:16 Co myslicie o sklepach sieci ŻABKA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bociek Re: Sklepy sieci ŻABKA IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.12.02, 22:38 maja dobre pieczywo, czesto mila obsluge, ale notorycznie zdaza sie tam przeterminowany z lekka towar, albo "mrozonki" zamrazane ponownie np pizza czy inne przynajmniej w sklepie kolo mnie no i ceny-sa troche za wysokie jak na tego rodzaju sklep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda_S Beznadzieja IP: *.tele2.pl 02.01.03, 13:06 Pieczywo rzeczywiście dobre, ale ocsługa wysoce niemiła. To chyba reguła, że w Zabce uśmiechu od ekspedientki / ekspedienta nie uświadczysz. Szkoda... I rzeczywiście jest za drogo. Poza tym za mały wybór mięsa i pasztetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agitator Re: Sklepy sieci ŻABKA IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 30.12.02, 23:07 Podobno właścicielem jest znany "biznesmen" Mariusz Świtalski.Powiem krótko.Nie kupuję tam. p.s. Mój dziadek przy okazji konkursu na polską nazwę dla słowa "biznes" mawiał ,że w polskim słowniku jest już określenie na biznesmena ( złodziej ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marvin Re: Sklepy sieci ŻABKA IP: *.icpnet.pl 31.12.02, 09:07 Gość portalu: agitator napisał(a): > Podobno właścicielem jest znany "biznesmen" Mariusz Świtalski.Powiem krótko.Nie > > kupuję tam. > > > p.s. > Mój dziadek przy okazji konkursu na polską nazwę dla słowa "biznes" mawiał ,że > w polskim słowniku jest już określenie na biznesmena ( złodziej ). To dobrze słyszałeś:))) Bo Żabka to dawny Elektromis. Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Re: Sklepy sieci ŻABKA 01.01.03, 00:20 Żabka to imperium Świtalskiego. Jeszcze trochę je rozbuja i sprzeda albo doprowadzi do plajty, żeby wywinąć kolejne wałki podatkowe. Jest kompletnie bezkarny bo do wszystkiego ma podstawionych pajacy. Przykład: farsa jaką był proces i wyroki w sprawie Elektromisu. Żeby tego typa nie wspierać - nie kupuje tam. Odpowiedz Link Zgłoś