Dodaj do ulubionych

Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 21:33
Towarzystwo się powoli wykrusza(jedna w ciąży, druga za mąż ...itp.itd).
Dziewczyny, które lubią sobie czasem pobalować, a nie zawsze jest z kim, bo
coś tam ... piszcie na: madalino@tlen.pl. Ja jestem Magda - 27 lat - Poznań
lubię sobie czasem gdzieś potańczyć, powariować, wypić piwko i zapalić
papieroska itp, itd. Krótko mówiąc, jeżeli jesteś zabawowa (ale i przy okazji
masz inteligentne i rozsądne podejście do życia, wychodząc z założenia, że
wszystko jest dobre w umiarze, ale niedosyt powoduje pewien niepokój:)) to
znalazłaś fajną kompankę na wyjście. P.S. To nie jest żadne towarzyskie dla
mężczyzn:PPPPP
Obserwuj wątek
    • Gość: missy3 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 00:11
      Hejka
      Mam 20lat, odezwij się na emal:misiaczka100@wp.pl
    • gorzka07 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 22.05.06, 21:28
      Skąd ja to znam!!!Jak nie w ciąży, to z małym dzieckiem, a najwięcej to to
      kariera za granicą :( A mi do tych tematów jeszcze daleko, więc wzdycham za
      dawnymi imprezami. Ale jak się z Tobą skontaktowac? Jestem zielona w sprawach
      forum, może podam swój nr gg:9160375. Liczę na kontakt :)
    • piwnooka77 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 25.05.06, 17:02
      a ja niedługo przeprowadzam się do Poznania i chętnie poznam nowych ludzi z
      którymi można gdzieś wyjść i się pobawiać:)
    • Gość: kiki Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.netia.pl 29.05.06, 13:58
      a czy moze być mężatka, ale taka co się jeszcze nie wyszalała i chce trochę
      jeszcze w życiu przeżyć...? mam 27 lat....uwielbiam imprezować (sama - bez
      partnera!)w dobrym towarzystwie :)jeśli coś się będzie kroiło, piszcie proszę
      na mumo@tlen.pl :)) nie widzi mi się spędzanie kolejnego sobotniego wieczoru w
      samotności z piwkiem na balkonie.... pozdraiwam
      • Gość: Magda K. Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:12
        Dzięki za wpisy! Nie sądziłam, że będzie jakiś odzew. Pozdrawiam!
      • sweetsusana Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 14.10.06, 15:55
        tez chetnie kogos poznam
        moja przyjaciolka wyjechala do Holandi na stale.
        Reszta jakas taka zabiegana
    • Gość: Jester Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:21
      ehhhhhh i ja bym chetnie sie spotkala-jestem nieco starsza niz Wy-ale jezeli to
      nie przeszkoda to piszcie: jester0@op.pl
      • Gość: Magda K. Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:32
        Nieco starsza, to znaczy ile? Jeżeli lubisz się rozerwać od czasu do czasu, to
        chyba nie jest tak źle z Twoją kondycją:)) Pozdrawiam.
        • j_j1 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 27.07.06, 11:05
          mam 34 lata i zapewniam,ze z moja kondycja jest calkiem, calkiem......:))))))
    • ewelin78 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 20.07.06, 17:34
      zastanawiam sie czy cos wypalilo i udalo Wam sie spotkac? Ja mam podobny
      problem - kolezanki wychodza za maz, rodza dzieci, ZADNA nagle nie ma czasu
      wpasc na kawe, isc do kina czy wypic piwo :(
      • she_27 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 21.07.06, 08:30
        ja też jestem bardzo ciekawa,bo sama chętnie bym się do tych spotkań
        przyłączyła. dajcie znać ;)

she_27@gazeta.pl;)
      • Gość: Magda K. Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:32
        Należy im to wybaczyć. Po prostu brak czasu to podstawa w przypadku kobiet
        ustatkowanych:)). Ale można sobie przecież poszukać innego towarzystwa. Nowego,
        świeżego, radosnego:)! Człowiek myśli, że jest w pewnych kwestiach odosobnionym
        przypadkiem, ale wcale tak nie jest. Postudiuj sobie dokładnie forum i zobacz,
        ilu ludzi szuka się nawzajem ...
    • Gość: goodgirl Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.icpnet.pl 21.07.06, 17:31
      Hej! Ja równiez chętnie się do was przyłączę. Jakby co to dajcie znać na meila: goodgirl@vp.pl Pozdrawiam i może do zobaczenia:)
    • calineczka36 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 21.07.06, 23:28
      Chętnie się przyłączę. Jestem też trochę starsza bo mam 38 lat i 18 letnia córke
      która powoli już wybywa z domu. Uwielbiam chodzić do pubów i pić piwo a
      najchetniej nad jeziorem rowerkiem. Super się siedzi wieczorem jak jest dobre
      towarzystwo.Jak ktoś chce się dołączyć proszę o kontakt na emaila:
      Julia32@interia.pl
    • Gość: Emila Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 11:17
      ja też chetnie się przyłącze. Niby to miasto takie duża a znajomych nie mam bo
      od niedawna tu mieszkam. Przydałoby sie gdzieś wyskoczyć i pobyc w dobrym
      towarzystwie. Jakby co to dajcie znac na gg 6291215 czekam cześć
    • Gość: zuzik Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 18:57
      Widze, ze mam dobry dzień i trafiłam na właściwe forum. Chetnie się przyłączę z
      racji jak wyzej opisane:) Mam 31lat, Poznań - tak dla formalności :)
      Liczę na kontakt: zuzkapn@gmail.com
      do zobaczenia:)
    • Gość: Daria Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.icpnet.pl 29.07.06, 12:45
      Mam 19 lat, ale lubię sie obracać raczej w starszym towarzystwie. zbzikowane nastolatki to nie dla mnie, ale szaleć lubię. Napiłabym sie piwa chętnie w jakimś miłym towarzystwie.
      • Gość: Magda K. Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:17
        Z tego co widzę, towarzystwo raczej zróżnicowane, tak więc chyba raczej nie ma
        problemu ...
    • Gość: Kasia Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.icpnet.pl 31.07.06, 21:55
      Witam-mam 31 lat i ciągle niezaspokojona pod względem wyjść poza dom (od
      niedawna mieszakam w Poznaniu a znależć znajomych w tym wieku bez zobowiązań to
      bardzo tudne)-bardzo chętnie się przyłączę. Piszcie katarzyna_iweta@wp.pl. Do
      zobaczenia
    • Gość: Jester Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:01
      widze,ze zebralo sie kilka chetnych osob, wiec moze pora sie gdzies spotkac i
      poznac przy drineczku:)

pozdrawiam
      • Gość: Magda K. Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 09:02
        No właśnie, trochę nas się tu uzbierało, może zorganizujemy jakies spotkanie w
        ten weekend? Piątek, sobota ...?
        • b3ata Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 03.08.06, 18:11
          Tez sie chetnie przylacze, jesli nie macie nic przeciwko- mieszkam w Poznaniu
          od roku, mam 26 lat, lubie poznanwac nowych ludzi i czasami poszalec:-) to moze
          gdzies na Starym Rynku w ten weekend???

pozdrawiam
    • Gość: Magda K. Spotkanie (05.08) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:17
      Słuchajcie: Uzgodnione spotkanie na jutro, tj. sobota, godz. 20.00, na ul.
      Paderewskiego przy sklepie KRUKA. Ktoś tam się powienien zjawić:)), jeżeli nie
      to uprzedzę wczesniej, of course. Jak któraś nie będzie miała co z sobą zrobić w
      sobotni wieczór to zapraszam. A nuż bydzie fajnie:)). Pozdrawiam!
      • Gość: Jester Re: Spotkanie (05.08) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:52
        uuuuu....szkoda ze jutro:(
        Ja jutro bede w "Tubie" najprawdopodobniej-moze po pivku tam wpadniecie-tylko
        jak sie poznamy-skoro nawet nie wiemy jak wygladamy nawzajem:(((((((
        • Gość: Magda K. Re: Spotkanie (05.08) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:07
          Oj Jester, obawiam się, że mnie tam wołkiem nie zaciągniesz, baaa..., nawet
          takim wielkim wołem:))). Byłam tam raz i lekko oszołomiona wyszłam ... ciężko mi
          się tam ...oddychało i w ogóle. Ale słuchaj, nic straconego, kontakt jest i to
          jest najważniejsze. A może Tobie sie plany zmienia, kto wie:)). Póki co
          pozdrowienia!
          • b3ata Re: Spotkanie (05.08) 04.08.06, 14:40
            hmm...fajnie, ale ja bede na Starym dopiero o 21 bo wtedy koncze warsztaty
            bellydance- moze bedziecie w jakiejs konkretnej knajpce, to bym dolaczyla do
            Was???

pozdrawki
            • Gość: poznanianka Re: Spotkanie (05.08) IP: *.zagiel.com.pl / *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 04.08.06, 14:54
              chetnie bym sie dolaczyla, ale akurat jutro ide na wieczor panienski.. ( a
              propos.. kolejna kolezanka wychodzi za maz). Dajcie znac czy wypalilo i moze
              kolejnym razem bede mogla sie zjawic :)
      • Gość: Zuzik Re: Spotkanie (05.08) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 14:28
        Spotkanie się odbyło!!!Koleżanki, które nie dotarły, niech żałują:) Ale nic
        straconego, myślę, że będą następne wolne piątki, soboty, czy inne dni, kiedy
        zgramy się i zrobimy mały wypad :)
        Zapraszamy!!!
        • Gość: ewelin78 Re: Spotkanie (05.08) IP: *.echostar.pl 07.08.06, 20:31
          fajnie ze spotkanie doszlo do skutku i zaluje ze nie moglam byc :( mam nadzieje
          ze bedzie jeszcze okazja.. Duzo dziewczyn przyszło?
          • Gość: www.rapgra.com Re: Spotkanie (05.08) IP: *.icpnet.pl 19.08.06, 12:00
            A teraz raz jeszcze przeczytajcie to, co napisałyście, hehe. Ide, ja też, ja
            też, ja też bym chciała!

Gdy padła propozycja spotkania: a) mam impreze gdzie indziej, b) kolezanka sie
            zeni, c) mam dializę, d) akurat wyjeżdżam...

Z kilkunastu chętnych poszły trzy :) Po prostu szydera z Was, drogie panie.
            hehehe. jesteście Ż A Ł O S N E
            • Gość: Magda K. Re: Spotkanie (05.08) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 12:37
              Well..., żałosny jest ten ktoś kto to napisał, bo straszny sarkazm przez
              frustarację tu przemawia, he he he ...kto tu jest żałosny. Zresztą co tu dużo
              mówić do bezimiennej osoby. Po prostu się nie chce. P.S. A dializa przeciez
              bardzo ważna rzecz, nie można tego bagatelizować.
            • Gość: Jester Re: Spotkanie (05.08) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 18:13
              eeee chyba lepeij byc zalosnym, niz miec tyle jadu co Ty:)
              Z zalosnymi jeszcze sie ktos zechce spotkac ale z taka jadowita zmijka to
              raczej watpie:)))))
              A tak swoja droga ciekawe czy Ty bylas??
              Jezeli mi odpiszesz,ze masz full znajomych i nie musisz ich szukac w necie to
              nasuwa sie kolejne pytanie-czego szukasz akurat w tym watku??:))))
              Z serdecznymi pozdrowieniami
              Jester:)
            • Gość: zuzik Re: Spotkanie (05.08) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:48
              Napewno tak,
              ..ale napewno mniej od kogos , kto z zazdrością patrzy na świat i ludzi , którzy
              się kręca i coś organizują.
              Zresztą pisac to sobie możesz, skoro Ci lżej na duszy dzieki temu, hehehe

• Gość: ania Re: Spotkanie (05.08) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 05.09.06, 02:09
                fajnie, ze choc trzy sie zorganizowaly- w ogole bardzo sympatyczne zapytanie i
                sympatycznie mi sie czyta, ze ludzie lubia sie spotykac, maja odwage, a nie
                siedza w domu!!
                bede sprawdzac, jak bede w Poznaniu, w domku, to...moze i ja sie dolacze?
                • Gość: Kasia Re: Spotkanie (05.08) IP: *.icpnet.pl 25.09.06, 20:57
                  Ja mam 30 lat,razem z koleżanką lubimy poszaleć,potańczyć,bo choć 30-tka na
                  karku to jesteśmy nadal baaardzo szalone.Czasem jednak wyjście w dwójkę jest
                  smutne,poza tym chodzimy wciąż w te same miejsca i myślę,ze moga nas niektórzy
                  odbierać jak "dwie czarne wdowy".Do jakich miejsc chodzicie?
                  • Gość: pipi gdzie balujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 19:15
                    jakie knajpki, lub dyskoteki?
    • kiki2222 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 29.01.07, 14:37
      Hej,
      nie wiem czy się już spóźniłąm, zapewne tak, dziewczyny, jeżli nadal macie
      ochotę gdzies wyskoczyć to prosze uwzględnić mnie
      pzdr
      kiki
      • Gość: zuzik Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:19
        Oooo powrócił wątek:)
        może zbierzemy się dziewczyny jeszcze w karnawał?:)))
        Kiki, skrobnił cos o sobie króciutko:)
        pozdrowionka ciepłe dla Was
        • kiki2222 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 30.01.07, 08:06
          hej,
          mam skończone 31 lat, nie pochodze z Poznania i czuję się tutaj czasami
          samotna, gdyż nie mam tutaj zbyt wielu znajomych, wiec każda forma wyjścią to
          ja bardzo chętnie, świetnie możmy wybrać się na imprezkę karnawałową, ja już
          zaczełąm szukać po forach, gdzie można poszaleć i wiekowo nie czuć się jak mama-
          babcia, pozdrwionka dla dziewczyn i czekam na konatakt, ale podkreślam jestem
          jak najbardziej za!!!!
          • piwnooka77 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 01.02.07, 15:42
            Witam,
            skończone 29 lat, w Poznaniu jestem od ponad 7 miesięcy, więc właściwie jestem
            tutaj nowa:) a przynajmnej się tak czuję. Chętnie poznam nowych ludzi,z
            którymi można pobawić się. Jestem otwarta na wszelkie propozycje:)
            Pozdrawiam.
            Ps to moze w przyszły weekend?
            GG 707434
      • piwnooka77 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 30.01.07, 14:22
        ja też jestem zaineresowana:)
        • Gość: zuzik Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:05
          Hej, to witamy kolezanke!!!
          spotkanko chyba w ten weekend nie wypali, ale nie poddajemy sie :)
          Piwnooka - napisz cosik o sobie może
          pozdrawiam
    • kiki2222 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 31.01.07, 15:08
      hej dziewczyny,
      i co tak słbiutko?, naprawdę nie ma chetnych?, jesli tak to trudno
      Pzdr
      Kiki
      • sweetsusana Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 01.02.07, 02:25
        jak nie ma , ja jestem :))) to kiedy i gdzie?
    • kiki2222 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 02.02.07, 10:04
      Hej,
      dobra czyli jest nas coraz wiecej niestety na ten wekend nie moge się umawiać
      bo nie wiem czy wszytskie rzeczy pozałatwiam, wiec nie mogę dac 100 %
      odpowiedzi.
      Ale mam prpozycje otóz 6 lutego czyli we wt , ma być z ZAK na
      Szyperskiej "zabawa karnawałowa" z przebraniem się na klimaty "morskie",
      jeszcze szczegółów na stronie klubu nie ma ale będšc tam czytałšm o tym, i ja
      i moja koleżanka zamierzamy tak się wybrać!, czy sš jeszcze chętne ( w planach
      mamy przepasanie sie chustš a resztę przebrania wymyslimy)
      Pzdr
      Kiki
      • Gość: zuzik Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 15:16
        Bardzo fajny pomysł, tylko dlaczego we wtorek? :( Niestety musze meldować sie
        wcześnie rano w pracy więc imprezka odpada. Mogę zameldować sie wiec na niedługa
        chwile, by poznać nowe koleżanki-imprezowiczki :)
        Kto sie dołącza????
        pozdrawiam
        Zuzik
        • kiki2222 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 05.02.07, 07:53
          hej,
          mi ten wtorek tez nie bardzo pasuje, ale taki termin został wyznaczony przez
          klub ZAK, Zuza a Ty do mnie kontakt masz więc w pt wyruszamy
          Buziaki
          Kiki
      • piwnooka77 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 06.02.07, 13:37
        Ja bym sie nawet skusiła na to wyjscie dzisiaj ale jestem padnięta po
        dyżurze...ale w piątek jak najbardziej... chociaz też będę po dyżurze:)
        Pozdrawiam.
        M
        • kiki2222 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 06.02.07, 14:47
          piwnooka, trudno trzeba zakasać rekawy wypic duzo kawki i smiało z usmiechem na
          twarzy ruszać na zabawe, jak jesteś zainteresowana to pisz na e-mail
          Pzdr
          Kiki
          • anasttazja Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 06.02.07, 14:52
            Koleżanki, a gdzie wybieracie sie w piatek?
            • kiki2222 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 07.02.07, 15:38
              my sie wybieramy chyba do słodowni, jak masz ochotę to napisz do mnie e-mail
              (na gazecie) to podam szczegóły
              Pzdr
              Kiki
              • Gość: zuzik Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:39
                Hej, a może od razu plany na sobotę :)
                Może ZAK albo Muchos, co wy na to?
                Ten piątek u mnie odpada niestety.

pozdrowionka
                • Gość: absolutnie! Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.icpnet.pl 07.02.07, 23:45
                  tylko ABSOLUTNIE NIE IDŹCIE W PIĄTEK do Tapas Baru
                  bo będą tam same pojedyncze towary
                  (przepraszam za brak szacunku do ludzkości,
                  ale kocham tylko zwierzęta) ;P

powtarzam: NIE IDŹCIE DO TAPASA
                  ABSOLUTNIE!
                  • kiki2222 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 08.02.07, 08:41
                    Hej
                    ja byłąm w sobote i w Muchos i Zak, Muchos nie bardzo (duzo pijanych pań) Zak,
                    dużo studentów mi się akurat podobało w Słodowni w sobotę, wiec ja chyba w tą
                    sobotę tam, czy sa jeszcze jakieś chętne?
                    Jesli chodzi o Tapas, to aj tam nigdy na dysko nie byłam, więc nie wiem, ale
                    nie słyszałam pochlepbnych opinii na temat tego lokalu.
                    Takze wyjście w sobotę (przynajmnie u mnie aktualne), wiec zapraszam chętne,
                    (kontakt na adres e-mail-gazetowy)
                    Pzdr
                    Kiki
              • anasttazja Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 08.02.07, 18:39
                napisałam :))
    • Gość: Marta Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: 213.17.201.* 08.02.07, 10:46
      Czesc! a co powiecie na spedzenie Walentynek w Meridianie?
      Szczegoly: Marta 1622824
      • kiki2222 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 09.02.07, 13:43
        w Meridianie, są i owszem walentynki ale niestety parki, a topic jest
        adresowany do singielek
        pzdr
        kiki
    • Gość: :-) tematu reanimacja :-) IP: 83.238.212.* 14.03.07, 14:10
      wszystkie pomysly umarly z przyjsciem wiosny? ;)
      halooo! zyjecie? :-)))
      • kiki2222 nic nie umarło! 15.03.07, 10:16
        nic nie umarło!, ja nadal jestem chętna na wyjścia i poznawanie nowych ludzi i
        miałysmy nawet kilka spotakń z dziewczynami z tego forum,
        Swój adres podałam wcześniej, wiec zapraszam!
        • ti_na Re: nic nie umarło! 15.03.07, 13:14
          Ja też chcę mieć koleżanki! Mam 35 lat, nie mam dzieci( nie z wyboru),
          przeprowadziłam się do Poznania i czuje się jak zamurowana Antygona , mój facet
          dużo pracuje a ja nie mam z kim iść na kawę, na rolki, na rower, na siłownie,
          na spacer, na pogaduchy, do knajpy na piwo.Już nie chce mi się samej z sobą
          wszędzie chodzić choć lubie swoje towarzystwo.W dodatku nie wiem gdzie co jest,
          gdzie co kupić.npiszcie do mnie:magrenka@wp.pl, gg 7611799
          i jeśli któraś mieszka w okolicy Malty, Milczańskiej i chodzi tu na spacer
          to też chce:-)nawet dziś:-))
          • Gość: ja też! ja też! ;) Re: nic nie umarło! IP: 83.238.212.* 15.03.07, 15:21
            ja też chcę! ja też! ;-)
            tylko czasu nie mam... ale pracuję nad tym
            i robię postępy (kupiłam pompkę do rowera... jeszcze tysiąc lat i uda mi się
            dopedalować nad Maltę...) ;-)))
            • Gość: Magda K. Czuję się spełniona...:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 22:41
              ....jako założycielka tego posta, jako prowokatorka
              przyjaźni ,,międzysinglowych" ... tak, tak, drogie singielki, jednoczmy swe
              siły, bo w grupie raźniej. Ostatnio odkryłam coś takiego fajnego jak bowling,
              jestem po prostu zachwycona tą ekstatyczną formą rozrywki, tak więc jak któreś
              chętne to dajcie znać, bo wskazana grupa kilkuosobowa. Pozdrawiam. P.S. Chętnej
              na rolki też szukam.
              • Gość: Ti_na Re: Czuję się spełniona...:)) IP: *.centertel.pl 16.03.07, 10:37
                Prowokatorka z dobrym pomysłami...a jak szybko jeżdzisz na rolkach..ktoś z
                początkujących jest w stanie nadążyć za Tobą:-))?Zgłaszajcie się chętne na
                rolki i na bowling.Ja wpisuje się na liste i czekam.Tylko nie zasypiajcie za
                monitorami komputerów tylko do dzieła bo szkoda wiosny:-)
                • Gość: Magda K. Re: Czuję się spełniona...:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:45
                  Dzięki za odzew. Jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Ale jakby co to na ten
                  weekend jeszcze nie, ok:))? Ale wiosny nie można przegapić, to fakt.
                  • Gość: Ewka Re: Czuję się spełniona...:)) IP: *.icpnet.pl 17.03.07, 22:18
                    Poza bowlingiem fajną formą są jeszcze zwykłe kręgle (trochę mniejsze niż te od
                    bowlingu i bez dziur na palce). Osobiście dużo bardziej za nimi przepadam :)
                    Jestem chętna na wszelkiego rodzaju wyjścia :)
                    Mój nr gg 1111542 albo mail kinga_17@o2.pl
                    Pozdrawiam! :)
    • Gość: Sylwia odświeżam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:13
      Jak ktoś ma kryzys to chętnię pomogę :) sylwios@poczta.fm
      • kiki2222 a ja uskuteczniam spotkanie! 15.04.07, 22:14
        no i co z Wami, drogie koleżanki, post załozony, tyle było chetnych i jakoś nie
        widzę, zeby do spotkania doszło!, na dworze słoneczko, na rynku wystawili
        stoliki, wiec jak jest?, ja już byłam dzisiaj na malcie na rolkach i jest
        fajnie, jestem również za bowlingiem jak i za kawką na ryneczku albo jakis
        fajny klubik do potańczenia!
        No chyba , ze się okaze, że kazdą z Was znlazła to czego szukała???
        Pzdr i czekam na info
        adres e-mail napisałam wcześniej
        KIki
        • Gość: bitbored Re: a ja uskuteczniam spotkanie! IP: *.icpnet.pl 20.04.07, 23:41
          Hej, planujecie w najbliższym czasie jakieś spotkanie?pozdrawiam:)
    • zgryzliwa niedzielny rower :-) 30.06.07, 14:04
      sluchajcie, w kilka dziewczyn wybieramy się jutro na parę godzin na rower,
      proponowany kierunek na Murowaną - po drodze "Dziewicza Góra" - cudny zjazd :-)
      traska spoko, śmiertelniczki też sobie poradzą :-)))
      nie zamierzamy się katować, zamierzamy fajnie spędzić czas :)

wpadne tu jeszcze wieczorem i napiszę więcej, gdy dogadamy szczegóły
      pozdrawiam niezgryźliwie ;)
      • zgryzliwa Re: niedzielny rower :-) 30.06.07, 21:06
        A zatem siostry-imprezowiczki :)

Zbiórka w niedzielę o 11 na Śródce
        (będę machać z przystanku autobusowego - tego w stronę Zawad)

Sprawdzam jeszcze pociągi powrotne, na wypadek, gdybyśmy się za daleko
        zapedałowały ;) (trasa wiedzie wzdłuż torow kolejowych - w każdej chwili można
        odbić na stację)

Radzę wziąć okulary, w czasie zjazdu przez las scieżką gałązki chłoszczą gdzie
        popadnie :)

To pozdrawiam i dozo!
        • inox9 Re: niedzielny rower :-) 12.07.07, 13:21
          Witam wszystkie uczestniczki dyskusji na temat spędzania czasu, gdy jesteś
          Singielką!!!
          Jestem od 2 lat w Poznaniu, przez ostatni czas nie widziałam nic i nikogo.
          Patrzyłam w Zielone oczy faceta, już nie patrzę!!!
          Pracowałam, pracowałam, pracowałam....
          Zapomniałam, że istnieje też inny świat, niż ON i praca.
          Mam 39 lat dorosłego syna, który ciągle mi powtarza Mamo wyjdź z domu, zobacz
          świat jest też piękny. Teraz rozumiem, co chciał mi powiedzieć. Byłam w
          traumatycznym, związku. Chcę poznać ciekawych ludzi, z którymi zacznę się
          uśmiechać. Jeśli chciałybyście porozmawiać ze mną proszę, potrzebuję posłuchać
          innych i powiedzieć, co czuję. Oto mój adres - inox9@02.pl czekam może ktoś się
          odezwie.
          Panom dziękuję, na razie mam Was dość
          • Gość: daicatsu Re: niedzielny rower :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:24
            wypad na pogaduchy z 38 latka.wiecznie samotne wieczory.mam pomysl na
            np.wtorek.monika
    • jonny84 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 13.07.07, 00:59
      Ciekawy pomysł i bardzo oryginalny teamat.
      • Gość: nelka Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.icpnet.pl 06.03.08, 22:22
        ja bym poszla gdzies w najblizsza sobote....dzien kobiet :( ale nie ma z kim :(
        • Gość: Andrea rower/badminton/spacer/lub rozmowa przy kawie? IP: *.173.0.249.tesatnet.pl 18.03.08, 11:00
          Witam wszystkie forumowiczki!
          Chciałabym poznać fajne babki lubiące pogaduchy na różne tematy przy piwku lub dobrej kawie i/lub aktywny wypoczynek na świeżym powietrzu. Wiek: bez znaczenia, ja mam troszkę powyżej trzydziestki:-)
          Piszcie: paronnax na hotmailu kropka com
    • Gość: UP Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.eranet.pl 14.09.08, 16:16
      do góry :-)
      • pati_poznan Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 15.09.08, 13:54
        Witam! mam 24 lata i roczne dziecko nie mam wielu znajomych i
        bardzooo chetnie bym sie z wami spotkala bo w domu juz wariuje a co
        sobote ubolewam nad tym ze nie mam z kim wyjsc.... moj nr gg 4586040
        Patrycja
    • lusik1 Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) 24.10.08, 09:57
      Ja chetnie poszłabym sobie troche potańczyć w sobotni wieczór gdzieś na Stary
      Rynek ale nie mam z kim brak mi koleżanki.Mam 38 lat - w grupie zawsze
      razniej.Mój e-mail kasial3oneteu@oneteu
      • Gość: Gosc Re: Koleżanki-imprezowiczki (nie lesbijki!!!!!) IP: *.icpnet.pl 31.01.09, 13:30
        Witam.Niedawno przeprowadziłam się do Poznania(29 lat) i chetnie
        wyjde na spotkanie babskie przy piwku:))mój numer gg 3677796

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka