malmiza 16.05.06, 14:54 Cześć mam pytanko co możecie o nim powiedzieć, jakim jest lekarzem, jak prowadzi ciążę no i czy warto starać się by był przy poradzie? Choć pewnie dużo bieże... z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocia181 Re: dr. Andrzej Klejewski 16.05.06, 16:44 Z tego co się orientuję to nie pracuje w żadnym z poznańskich szpitali. Odpowiedz Link Zgłoś
malmiza Re: dr. Andrzej Klejewski 17.05.06, 09:34 Pracuje na Lutyckiej, jest tam też podobno ordynatorem.... Pomyszkowałam trochę na forum i znalazłam niestety niezbyt pochlubne informacje o tym docencie.... I gdy tak sobie przeanalizawałam przebieg wizyt u niego, to mogą one być najszczerszą prawdą. Tak więc muszę poszukać sobie jakiegoś nowego gina. Znacie jakiś godnych polecenia, najlepiej pracujących na Raszei. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwona9940 Re: dr. Andrzej Klejewski 17.05.06, 17:28 Z Raszei to mogę Ci polecić dr Schwarz. Leczy moją siostrę (próbuje zajść w ciążę) raczej dobra lekarka. Z tego co wiem to bierze 60 zł za wizytę. Ale nie mam na nią w tej chwili namiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia181 Re: dr. Andrzej Klejewski 17.05.06, 18:56 Droga malmiza, masz bardzo stare informacje. Pan docent już od kilku lat nie pracuje na Lutyckiej. Cieszę się, że poszukałaś opini na jego temat i zmieniasz lekarza.Wierz mi to trana decyzja.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś