elyanande 18.05.06, 13:11 Czy macie doświadczenia z tą p. doktor? Czy jest godna polecenia? Gdzie przyjmuje i za jakie stawki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jbar2 Re: dr Beata Banaszewska 18.05.06, 21:56 ja chodzilam do jej meza. przyjmuja razem na swiebodzinskiej 38 (grunwald). Podobno jest b. mila. ale z tego co wiem w maju sama miala rodzic drugie dziecko. jakby co pisz na meila prywatnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dracenka11 Re: dr Beata Banaszewska 20.05.06, 16:12 ja chodziłam od dr. B.B. ponad rok, byłam bardzo zadowolona, właściwie doprowadziła do mojej obecnej ciąży.Jest kompetentna i konkretna, sympatyczna. Kiedy pojawia się problem można dzwonić na komórkę. Obecnie nie przyjmuje bo sama wkrótce rodzi ( albo już urodziła) ale wraca do pracy w sierpniu. Przyjmuje na Swiebodzinskiej i podobno w Cordisie. Teraz chodzę do jej męża, też sympatyczny choć bardzo małomówny ale jak zadasz pytanie odpowie cierpliwie i dokładnie. Co do stawek bardzo różnie, zależy co wchodzi w zakres wizyty ale średnio 50-70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia181 Re: dr Beata Banaszewska 20.05.06, 19:52 Co do opini dracenki11 na temat B.B. to jak najbardziej zgadzam się. Natomiast jej mąż nie jest dla mnie ideałem lekarza ginekologa. Określiłabym go bardziej jako mrukowatego niż małomównego. Nie wzbudza zaufania.Aczkolwiek specjalistom pewnie jest niezłym. Odpowiedz Link Zgłoś
dracenka11 Re: dr Beata Banaszewska 20.05.06, 16:19 może jeszcze jakaś obecna mamusia się odezwie, która rodziła z dr.B.B. lub jej mężem i opowie co i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
aski.poz Re: dr Beata Banaszewska 31.05.06, 22:32 polecam pania Beate. meza mialam okazje tylko raz poznac - kompetentny ale troche mrukliwy :) no i ja wole kobiety ginekologow.. a pani Beata przesympatyczna i stawki tez ma niewygorowane ! Odpowiedz Link Zgłoś
elyanande Re: dr Beata Banaszewska 01.06.06, 12:11 ...a ile kaski trzeba przeznaczyć na kompleksowe badanie z cytologią u pani Beaty? Odpowiedz Link Zgłoś
dracenka11 Re: dr Beata Banaszewska 01.06.06, 17:24 kiedyś było 70 zł. nie wiem kiedy się do niej wybierasz ale ona będzie dopiero w sierpniu! Odpowiedz Link Zgłoś
jbar2 Re: dr Beata Banaszewska 04.06.06, 19:21 ja rodzilam u jej meza. jakby co to zapraszam na meila - jbar@konto.pl moge sie podzielic wrazeniami. Odpowiedz Link Zgłoś