Dodaj do ulubionych

HM dzial meski

24.05.06, 21:42
W ktorym z poznanskich HM'ow jest najlepiej rozbudowany dzial meski? Pytam sie, bo mam zamiar przyjechac, a nie chce tracic czasu na bladzenie po miescie w szukaniu najlepszego z 4 sklepow. Dzieki za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • v.i.k.k.a Re: HM dzial meski 24.05.06, 21:48
      Ogólnie najwiekszy HM jest w M1.
      • sosek_s Re: HM dzial meski 24.05.06, 21:52
        no niestety we wszystkich tych sklepach dzialy meskie sa smiesznie male w
        porownaniu do damskich (ehhh no i gdzie to równouprawnienie :P), we wszystkich
        sa niestety tez podobnej wielkosci, jakbym mial wybierac to bym pojechal do
        plazy albo M1 ale w sumie to chyba bez znaczenia, bo wszedzie jest mniej wiecej
        to samo :P

pzdr

sosek
        • antidotumm Re: HM dzial meski 24.05.06, 22:51
          W King Crossie jest mniejszy niz w Starym Browarze.
          • Gość: guerra Re: HM dzial meski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:50
            to jest metroseksualny tandetny szopik.

faceci wzrostu prawie 2 m i klacie nieco większej niż kurza nie mają czego tam
            szukać...
            • Gość: majka Re: HM dzial meski IP: 217.168.133.* 25.05.06, 11:24
              prawda, moja mam kupila sobie tam ostatnbio fajna kosuzlke. co powiecie na
              rozowe marszczone koszule? waskie w pasie tak, ze nie wiem, jak facet ma sie w
              to wbic. wspolczuje Wam, niedlugo nie bedziecie mieli sie gdzie ubrac.
              • r0bur Re: HM dzial meski 25.05.06, 23:29
                W King Cross jest najgorszy HM-dział męski w Poznaniu. G**no tam jest, na dobrą
                sprawę. Pozostałe trzy sklepy są w miare podobne, aczkolwiek najlepiej jest
                chyba w M1 i Plazie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka