Dodaj do ulubionych

Klinika endo.-gin. na Polnej

25.05.06, 19:44
Mozecie napisac mi cos o tej klinice? Bo chyba czeka mnie "spotkanie" z
nia...:((
Obserwuj wątek
    • Gość: łuki Re: Klinika endo.-gin. na Polnej IP: *.icpnet.pl 25.05.06, 19:57
      Prof Warenik Szymankiewicz
      dr Maciejewska
      dr Halerz
      dr hab Męczekalski
      dr Grotowski
      dr Słopień
      dr Katulski
      dr Hadaś
      lek med Szczęsna
      lek med Kostrzak
      Większość to niebieskie ptaki, rozkojażeni, sprawiaja wrazenie, że to klinika
      istnieje dla nich a nie oni dla niej. Proponuję uderzac do Pani profesor, dr
      Grotowskiego , lub Męczekalskiego
      • z.piekla.rodem Re: Klinika endo.-gin. na Polnej 25.05.06, 20:02
        Dzieki!
        Teraz to mnie pocieszyles...:(

Ehhh taki moj marny los:/

• Gość: Asia Re: Klinika endo.-gin. na Polnej IP: *.icpnet.pl 25.05.06, 22:41
      Moja kuzynka, ktora zna to środowisko dosc dobrze doradzala p. dr Barbarę Halerz
      Nowakowską. Powodzenia.
      • biala110 Re: Klinika endo.-gin. na Polnej 26.05.06, 09:36
        Tylko nie prywatnie do dr Słopienia, w sprawach z tarczycą porażka - TO DUŻY
        NIEBIESKI PTAK
        • Gość: papka Re: Klinika endo.-gin. na Polnej IP: *.icpnet.pl 26.05.06, 15:28
          uwazaj na Kostrzak. Rzeźnik i znieczulica totalna. Jest pseudoginekologiem a ma
          sie wrazenie ze nienawidzi kobiet. Idiotka straszna... a i prywatnie nikt jej
          nie znosi
          • Gość: jaaa Re: Klinika endo.-gin. na Polnej IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.06, 10:50
            Noo wlasnie - jak mozna dotrzec z dworca autobusowego do kliniki na Polnej??
            Daleko to jest?

Jesli ktos bylby tak mily to bardzo dzikeuje za ew. odp.
            • Gość: histe Re: Klinika endo.-gin. na Polnej IP: *.man.poznan.pl 27.05.06, 14:21
              a może wybierzesz klinike św. rodziny, znacznie lepsze ma opinie niż polna
              • Gość: jaaa Re: Klinika endo.-gin. na Polnej IP: *.kalisz.mm.pl 27.05.06, 15:38
                Ale ja mam skierowanie na Polna (ale w ciazy nie jestem).
                Kuzwa az sie boje po tych Waszych wypowiedziach,ze trafie na "rzeznika".

;(9

No wiec...jak moge dojechac? Daleko to jest od dworca?
                • Gość: Asia Re: Klinika endo.-gin. na Polnej IP: *.icpnet.pl 27.05.06, 16:16
                  Spod dworca PKS najlepiej 2 przystanki tramwajem nr 6 i dalej z przystanku
                  Bałtyk autobusem 63, 69, 59, 77 lub 78 też 2 przystanki. Bilet na 10 minut
                  powinien wystarczyć.
                  • kufferka Re: Klinika endo.-gin. na Polnej 27.05.06, 19:33
                    A ja bym się jeszcze mocno zastanowiła nad tą Polną...
                    jest tam jeden taki bardzo porządny lekarz, ale reszta chyba nie cieszy się
                    dobrą opinią...
                    Ja bym tam nigdy dobrowolnie nie poszła! W Poznaniu tylko Klinika Św. Rodziny
                    przy Jarochowskiego!
                    Czy skierowanie masz wypisane do konkretnego szpitala?
                    Chyba nie ma takiej "rejonizacji", to pacjent wybiera szpital i nikt nie może go
                    zmusić do korzystania z jakiegoś innego wbrew jego woli.
                    Tak mi się przynajmniej wydaje...
                    • Gość: Asia Re: Klinika endo.-gin. na Polnej IP: *.icpnet.pl 27.05.06, 20:33
                      Na jakiej podstawie twierdzisz że jest tam (na Polnej) "jeden taki bardzo
                      porządny lekarz, ale reszta chyba nie cieszy się dobrą opinią..." ???
                      Wybacz, znam trochę Polną. Uważam, ze nie powinnaś tak niefrasobliwie opluwać
                      tych wszystkich "pozostałych" lekarzy...

To co piszesz pośrednio Tobie samej wystawia swiadectwo...

• Gość: kufferka Re: Klinika endo.-gin. na Polnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:12
                        Asiu! Nie opluwam, tylko piszę to, co znam z własnego doświadzcenia, no i
                        doświadczenia mojej mamy, ciotek, koleżanek, sąsiadek...
                        Uwierz mi, że ANI JEDNA ze znanych mi kobiet, które korzystały z tej kliniki nie
                        miała dobrego zdania na jej temat! ANI JEDNA, być może są i zadowolone, ale tych
                        jest z pewnością duuużo mniej...
                        Gdyby Tobie przytrafiło się tyle nieszczęść w najbliższym otoczeniu,
                        wynikających tylko z braku dobrej woli, nieżyczliwości i niedbalstwa personelu
                        medycznego też byś miała inne zdanie. Oczywiście życzę Tobie jak najlepiej i
                        żebyś nigdy nie miała tak bolesnych doświadczeń, naprawdę i szczerze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka