Dodaj do ulubionych

Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina

02.06.06, 14:36

Obserwuj wątek
    • gretka22 Dr Koźma, 04.06.06, 08:57
      Polecam dr. Koźma. Chodze do niego od początku ciąży i jestem bardzo
      zadowolona. No i ma USG w gabinecie. Jest bardzo miły i delikatny i odpowie na
      każde Twoje pytanie. Nie sieje paniki - tylko zawsze uspokaja. Polecam!
      • aagawek Re: Dr Koźma, 04.06.06, 12:41
        Też polecam, od początku prowadzi moją ciążę. Super lekarz.
        • owieczka.megi Re: Dr Koźma, 05.06.06, 15:10
          Także polecam dr Koźmę, przyjmuje prywatnie w gabinecie na Murawie. Jestem
          bardzo zadowolona, zawsze wyjaśnia wszelkie wątpliwości i ma USG w gabinecie.
          Do rozwiązania pozostał mi jeszcze miesiąc i ostatnio zwiedzaliśmy sale do
          porodów rodzinnych w klinice. Wszystko objaśnił i pokazał.

Pozdrawiam
          Magda
      • biedrona12 Dziękuję za odpowiedzi- a ile kosztuje wizytka??? 07.06.06, 21:45
        Dzięki za odpowiedzi potwierdziłyście to co wcześniej słyszałam! Wybieram sie
        wktórce na wizyte i dam znac jak było! Hej ciężarówy! Hihi
        • aagawek Re: Dziękuję za odpowiedzi- a ile kosztuje wizytk 08.06.06, 08:28
          Wizyta kosztuje 60 zł, jeśli robi usg to 80 zł. W praktyce to wygląda tak, ze
          za każdym razem robi usg, a kasuje tylko 60.
    • biedrona12 Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 14.06.06, 13:39
      Hej!

Już jestem po pierwszej wizycie i jestem bardzo zadowolona. Fachowo i
      przyjemnie- i bez naciągania na zbędne koszty... zobaczymy jak bedzie dalej-ale
      jestem dobrej myśli- zaprosił mnie rozniez do szpitala - zobaczyc sale i takie tam.

Pozdrawiam
      • biedrona12 Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 21.08.06, 18:37

• mallenka74 Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 20.07.06, 23:38
      Jeżeli chodzi o USG - polecam młodego Przemysława Spychałę - po pierwsze
      specjalizuje się w nowoczesnej diagnostyce ultrasonograficznej (badania
      prenatalne, badania 3D i 4D - to znaczy trójwymiar w czasie, badania układu
      krążenia, nerwowego i kostnego u płodu), z tego co wiem jest asystentem
      ordynatora Nowakowskiego (zawsze możesz liczyć na konsylium jeżeli jesteś w
      szpitalu), a ponadto jeżeli ma choćby najmniejsze wątpliwości nie zostawia cię
      samej, jest w stanie załatwić konsultacje nawet w USA.
      Natomiast co do dr. Koźmy - jest on miłym i sympatycznym lekarzem, natomiast
      jeżeli chodzi o USG - trochę mu brakuje doświadczenia w nietypowych
      przypadkach. U mnie np. zdiagnozował w miejscu torbieli na jajniku-...- jelito,
      na szczęście następnego dnia pobytu w szpitalu kilku lekarzy wykryło jego błąd.
      Pozdrawiam
      • toosia1 Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 25.07.06, 15:13
        Dziewczyny,
        poszukuję namiaru na Dr Koźmę. Słyszałam, że to świetny specjalista. Będę wdzięczna za nr tel. i adres gabinetu w ktorym przyjmuje.
        • aagawek Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 25.07.06, 16:13
          Rejestracja telefoniczna 821 32 66 od poniedziałku do piątku 10:00-20:00.
          GAbinet przy ul. Na Murawie 9/3. Lekarz 7 sierpnia wraca z urlopu.
    • ulala_p Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 08.09.06, 19:27
      Mam pytanie czy do dr Koźmy ciężko się dostać?
      Chciałabym się do niego przenieść i mam nadzieję że nie będzie się denerwowal
      że robie to na początku 5-go miesiąca, ale niedawno go wyczaiłam i jest bliżej
      niż moja dotychczasowa lekarka a ona nie pracyje w żadnym szpitalu.
      • biedrona12 Re: Dr Koźma 08.09.06, 20:44
        Moja kolezanka poszla do niego w 6 miesiacu bo byla niezadowolona ze swojej
        lekarki i nie sadze zeby on mial jakies z tym problemy- wazne zabys miala
        wszystkie badania ktore robilas i karte ciazy.
        A poza tym to chyba powinno mu schlebiac ze sie pacjentki do niego przenosza. Z
        zapisami nie ma az tak duzego problemu ale ja zawsze zapisuje sie od razu po
        ostatniej wizycie wiec teraz to nie wiem dokladnie ile sie czeka. Ale potrafi
        przyjmowac w inne dni jesli ma duzo pacjentek- tak bylo po jego uropie i siedzi
        nawet do 23. No i ma od niedawna nowe USG.
        • ulala_p Re: Dr Koźma 08.09.06, 21:11
          Dzięki, zadzwoniłam tam jeszcze dziś przed 20 i zarejestrowałam się na
          przyszły piątek, mam nadzieję że z Maleństwem będzie OK i lekarz też
          okaże się taki jak piszecie. W ogóle to super że jest to forum i że tak szybko
          można się dowiedzieć różnych rzeczy.
          • biedrona12 Re: Dr Koźma 09.09.06, 10:50
            hej tez jestem na piatek to moze sie spotkamy hihi
            • ulala_p Re: Dr Koźma 17.09.06, 20:01
              HEj, byłam w piątek u dr Koźmy, jak na pierwszą wizytę to b. fajnie i miło.
              Tylko myślałam że zrobi mi usg połówkowe, każe mi zrobić test na glukozę.
              Tymaczasem powiedział że to na następnej wizycie za 3 tygodnie. Czy to nie
              będzie za późno bo czytałam że usg połówkowe robi się ok 20-24 tygodnia a ja
              właśnie weszłam w 22 tydzień, więc jak to jest?
    • helen82 Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 26.10.06, 21:57
      co do doktora Spychały to sie zgdze że, jest super specjalistą, ale jezeli
      chodzi o Kozme to miałam doświadcznie takie.Przyjechałam do św. Rodziny rodzić
      i on mnie badał na izbie przyjęć,nie zauważył że, mam ułżenie pośladkowe,wysłał
      mnie na porodówkę a powinnam mieć cesarkę.Nasczeście wszystko skończylo się
      ok.Mój synek ma 6 mies i jest wsanialy.
      • szu.krusz Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 30.01.07, 15:47
        A czy możecie podac telefon do dr Spychały?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka