gretka22 Dr Koźma, 04.06.06, 08:57 Polecam dr. Koźma. Chodze do niego od początku ciąży i jestem bardzo zadowolona. No i ma USG w gabinecie. Jest bardzo miły i delikatny i odpowie na każde Twoje pytanie. Nie sieje paniki - tylko zawsze uspokaja. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
aagawek Re: Dr Koźma, 04.06.06, 12:41 Też polecam, od początku prowadzi moją ciążę. Super lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
owieczka.megi Re: Dr Koźma, 05.06.06, 15:10 Także polecam dr Koźmę, przyjmuje prywatnie w gabinecie na Murawie. Jestem bardzo zadowolona, zawsze wyjaśnia wszelkie wątpliwości i ma USG w gabinecie. Do rozwiązania pozostał mi jeszcze miesiąc i ostatnio zwiedzaliśmy sale do porodów rodzinnych w klinice. Wszystko objaśnił i pokazał. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona12 Dziękuję za odpowiedzi- a ile kosztuje wizytka??? 07.06.06, 21:45 Dzięki za odpowiedzi potwierdziłyście to co wcześniej słyszałam! Wybieram sie wktórce na wizyte i dam znac jak było! Hej ciężarówy! Hihi Odpowiedz Link Zgłoś
aagawek Re: Dziękuję za odpowiedzi- a ile kosztuje wizytk 08.06.06, 08:28 Wizyta kosztuje 60 zł, jeśli robi usg to 80 zł. W praktyce to wygląda tak, ze za każdym razem robi usg, a kasuje tylko 60. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona12 Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 14.06.06, 13:39 Hej! Już jestem po pierwszej wizycie i jestem bardzo zadowolona. Fachowo i przyjemnie- i bez naciągania na zbędne koszty... zobaczymy jak bedzie dalej-ale jestem dobrej myśli- zaprosił mnie rozniez do szpitala - zobaczyc sale i takie tam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mallenka74 Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 20.07.06, 23:38 Jeżeli chodzi o USG - polecam młodego Przemysława Spychałę - po pierwsze specjalizuje się w nowoczesnej diagnostyce ultrasonograficznej (badania prenatalne, badania 3D i 4D - to znaczy trójwymiar w czasie, badania układu krążenia, nerwowego i kostnego u płodu), z tego co wiem jest asystentem ordynatora Nowakowskiego (zawsze możesz liczyć na konsylium jeżeli jesteś w szpitalu), a ponadto jeżeli ma choćby najmniejsze wątpliwości nie zostawia cię samej, jest w stanie załatwić konsultacje nawet w USA. Natomiast co do dr. Koźmy - jest on miłym i sympatycznym lekarzem, natomiast jeżeli chodzi o USG - trochę mu brakuje doświadczenia w nietypowych przypadkach. U mnie np. zdiagnozował w miejscu torbieli na jajniku-...- jelito, na szczęście następnego dnia pobytu w szpitalu kilku lekarzy wykryło jego błąd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toosia1 Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 25.07.06, 15:13 Dziewczyny, poszukuję namiaru na Dr Koźmę. Słyszałam, że to świetny specjalista. Będę wdzięczna za nr tel. i adres gabinetu w ktorym przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aagawek Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 25.07.06, 16:13 Rejestracja telefoniczna 821 32 66 od poniedziałku do piątku 10:00-20:00. GAbinet przy ul. Na Murawie 9/3. Lekarz 7 sierpnia wraca z urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
ulala_p Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 08.09.06, 19:27 Mam pytanie czy do dr Koźmy ciężko się dostać? Chciałabym się do niego przenieść i mam nadzieję że nie będzie się denerwowal że robie to na początku 5-go miesiąca, ale niedawno go wyczaiłam i jest bliżej niż moja dotychczasowa lekarka a ona nie pracyje w żadnym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona12 Re: Dr Koźma 08.09.06, 20:44 Moja kolezanka poszla do niego w 6 miesiacu bo byla niezadowolona ze swojej lekarki i nie sadze zeby on mial jakies z tym problemy- wazne zabys miala wszystkie badania ktore robilas i karte ciazy. A poza tym to chyba powinno mu schlebiac ze sie pacjentki do niego przenosza. Z zapisami nie ma az tak duzego problemu ale ja zawsze zapisuje sie od razu po ostatniej wizycie wiec teraz to nie wiem dokladnie ile sie czeka. Ale potrafi przyjmowac w inne dni jesli ma duzo pacjentek- tak bylo po jego uropie i siedzi nawet do 23. No i ma od niedawna nowe USG. Odpowiedz Link Zgłoś
ulala_p Re: Dr Koźma 08.09.06, 21:11 Dzięki, zadzwoniłam tam jeszcze dziś przed 20 i zarejestrowałam się na przyszły piątek, mam nadzieję że z Maleństwem będzie OK i lekarz też okaże się taki jak piszecie. W ogóle to super że jest to forum i że tak szybko można się dowiedzieć różnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
biedrona12 Re: Dr Koźma 09.09.06, 10:50 hej tez jestem na piatek to moze sie spotkamy hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ulala_p Re: Dr Koźma 17.09.06, 20:01 HEj, byłam w piątek u dr Koźmy, jak na pierwszą wizytę to b. fajnie i miło. Tylko myślałam że zrobi mi usg połówkowe, każe mi zrobić test na glukozę. Tymaczasem powiedział że to na następnej wizycie za 3 tygodnie. Czy to nie będzie za późno bo czytałam że usg połówkowe robi się ok 20-24 tygodnia a ja właśnie weszłam w 22 tydzień, więc jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
helen82 Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 26.10.06, 21:57 co do doktora Spychały to sie zgdze że, jest super specjalistą, ale jezeli chodzi o Kozme to miałam doświadcznie takie.Przyjechałam do św. Rodziny rodzić i on mnie badał na izbie przyjęć,nie zauważył że, mam ułżenie pośladkowe,wysłał mnie na porodówkę a powinnam mieć cesarkę.Nasczeście wszystko skończylo się ok.Mój synek ma 6 mies i jest wsanialy. Odpowiedz Link Zgłoś
szu.krusz Re: Dr Koźma, Ropacki -Św Rodzina 30.01.07, 15:47 A czy możecie podac telefon do dr Spychały? Odpowiedz Link Zgłoś