oczapowski 14.06.06, 07:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ggg Poznań słynie z etycznych ginekologów IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 08:04 Wymrażanie nieistniejących nadżerek to standard. Był nawet jeden taki, co specjalizował się w usuwaniu nieistniejących ciąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Czarna lista ginekologów IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 08:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=8482139&s=0 Dla kasy można zrobić wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: A bez kasy - czasy Janka Muzykanta??? 06.07.06, 09:00 Gość portalu: ggg napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=8482139&s=0 > Dla kasy można zrobić wszystko. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3465398.html Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki 14.06.06, 10:24 co za śmieć, duża pajda dla niego, zrobią mu fajny zabieg ginekologiczny za kratami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buger Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:03 Akurat znam tego ginekologa i powiem szczeże że nie posądził bym go o to, moja żona chodziła do niego i dzięki niemu urodził się 2,5 miesiąca temu mój synek, nigdy nie zażądał od nas pieniędzy a nawet jak zaproponowaliśmy koperte to stanowczo odmowił. Nie chce go odrazu usprawiedliwiać bo każdy ma w życiu chwile słabości i może to była właśnie ta chwila. Więc jeżeli ktoś z was jest bez winy niech weżmie kamień i żuci. Zadajcie sobie pytanie ile razy wy proponowaliście łapówki, gdyby nie było dających to by nie było biorących. A może naprawde był taki tyle że się dobrze z tym kamuflował "do chwili ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.chemd.amu.edu.pl 14.06.06, 11:28 Ciekawe czy gdyby diagnoza okazała się prawdziwa czy ta Pani zapłaciłaby czy czekała w kolejce? Hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 11:35 Panie oczapowski! Poziom pana postu wyraznie wskazuje na skrajny debilizm i slepote! Ten ginekolog to moj przyjaciel.Znam jego kwalifikacje i wiele razy widziałem jak działał cuda na stole operacyjnym! Uległ Pan nagonce PISu a szczególnie specjalisty od "kamaszy"! Po widocznych protestach lekarzy potrzeba teraz kozłow ofiarnych by pokazac ze lekarze to bandyci w białych fartuchach!Jak bede mogł to tez zostane "białym bandytom" bo za 1400 PLN nie wyzywie kilkoro dzieci!TO robia WSZYSCY!!!!!! 1zaczynajac od decydentów od np.KulczykParku po szeregowych gliniarzy z drogówki!Wszyscy o tym dobrze wiemy!Pan nigdy za nic nie wziął?! Kobieta sama zaproponowala grant za przyspieszenie operacji bo wszyscy wiemy jak we wspóczesnych czasach NFZ czeka sie na zabieg a pan niech poczyta sobie o powikłaniach mięśniaków macicy!Współczuje tym lekarzam którzy podważyli diagnozę!Będą teraz sie spowiadać przed sądem a jestem pewien ze się mylili a wtedy srodowisko ich zje!Komisja etyki też(za podwazanie opinii innego lekarza- ma do tego prawo biegły lub rzecznik odpowiedzialności zawodowej). Zal mi Pana bo jest Pan kolejnym dzieckiem szmatławca FAKT ulegającym zbiorowej histerii tak jak Rzymianie kiedy lwy pożerały chrześcijan! Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki 14.06.06, 11:41 Rzeczywiscie, jeśli jest niewinny to ok, ale skoro piszą o tym w Gazecie to załóżmy, ze jest w tym coś z prawdy. Oczywiście nie sądźmy z góry, że jest winny, to byłoby jawne pogwałcenie zasady o domniemaniu niewinności. Niech sąd to wyjaśni, ale jeśli okaże się to prawdą, to życzę mu "szczęścia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 11:51 po co piszesz te posty?! Gazety potrzebuja mięsą!lepiej sie wtedy sprzedają!czy jak napiszą o lądowaniu UFO w poznaniu to też uznasz że jaest w tym cos z prawdy?! Tez jestem lekarzem.Wierz mi.Pacjenci sami laduja kase do kieszeni bo chca miec poczucie ze ich obsluzy sie lepiej.G...prawda.traktuje wszystkich jednakowo.poetem sami tworza opowiesci ile to "musieli" dac... Ta cala sytuacja to pozostalosc po komunie a wtedy brano i dawano za wszystko.Niestety pokolenie moherowych beretow musi wymżec to może coś sie zmieni! Pan od "kamaszy" po skonczeniu kadencji tez bedzie uczęszczał do lekarzy i mam nadzieje ze beda pamietać!zapiszą go w kolejkę,poczeka ze 3 mce,potem na poczekalni ze 3 godziny... Nie dziwię sie że lekarze wyjeżdzaja.Kamaszowiec prowadzi taką polityke ze wywala z kraju świetnych specjalistów których wyszkolenie kosztuje Kraj miliardy! Mam nadzieje że jego też ktoś kiedyś rozliczy! Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki 14.06.06, 12:06 A ktory to lekarz? Prosze na priva.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 12:10 gadu gadu 9671569 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 12:35 Chętnie dowiem się czegoś o powikłaniach mięśniaków macicy, bo według moich wiadomości życiu kobiety nie zagrażają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 12:38 poczytaj o krwawieniach kolego pseudolekarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 12:56 Exacyl + suplementy. Również tabletka antykoncepcyjna. Usunięcie macicy nie jest operacją ratującą życie. Znam przypadki usunięcia macicy z powodu mięśniaka o średnicy 3 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 13:00 z tego co wiem Turek nadal pracuje a ty pewnie sie cieszysz bo konkurencja ci sie zmniejszyla. to normalne.osobiscie znam tylko jednego ginekologa którego moge nazwac lekarzem,niestety psiarnia z pomoca moherowego beretu go zgarnela. pewnie jestes tym u ktorego byla na "konsultacji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 13:13 Żal mi pacjentek, które trafiają do pazernych lub niedouczonych rzeźników, bo Pan Doktor jest taki miły i taki kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 13:20 a ty jaki jestes? judym? to ty? zyjesz ze zbierania puszek? Nie! z utesknieniem czekasz na REPa z firmy i łasisz sie na nowy stetoskop,index farma,wyjazd na ochlejowate szkolenia np do Mexyku! żal mi ciebie! w społeczności lekarzy chcesz wypaśc na tego lepszego,innego,bez skazy a tak naprawdę jesteś wrzodem! Idź i lecz!Pacjenci nakarmia cie słowami :DZIĘKUJE! Przeczytaj jeszcze kodeks Cieszyńskiego jeśli wogole wiesz kto to był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 13:26 Jasne. Przecież można trzydzistolatce zafundować menopauzę. Potem przyjdzie po receptę na plasterki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.06, 19:08 Szanowny Panie Doktorze, ja też znam Pańskiego dr przyjaciela. Miałam okazję poznać go w pracy. Picuś glancuś, woda sodowa uderza do głowy. Jeden z tych co psują opinię o środowisku lekarskim. Wysoko się nosił, to się przewrócił. Wcale go nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:26 nie przwrocil sie! walczy! przyjmuje! ma komplet! nie ma pani szans sie dostać! robi i bedzie robil to w czym jest dobry! w odroznieniu od takich chwastow jak pani nie zapomnial co to przyjazn i honor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMB I kto tu jest zaślepiony? IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 13:49 > Panie oczapowski! > Poziom pana postu wyraznie wskazuje na skrajny debilizm i slepote! > Ten ginekolog to moj przyjaciel. I kto tu jest zaślepiony? > za 1400 PLN nie wyzywie kilkoro dzieci Oczywiście, ale chyba to normalne, że najpierw ma się pieniądze, a potem dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: I kto tu jest zaślepiony? IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 14:05 widze ze kolejny oszołom z wyzyn intelektualnych! produkujesz kamasze czy moherowe berety? takim jak ty proponuje leczenie sie na ukrainie. super specjaliści,wyuczeni na więźniach. jak widać masz pieniądze wiecze za leczenie od takich jak ty bede bral bez skrupułów! powiedz te swoje śmieszne maksymy górnikom,rolnikom,nauczycielom...może zaczną zarabiać a nie rozmnażać sie tylko kto de....lu bedzie w przyszloście robił na twoją emeryturę?! nie zajmuj sie doradztwem rodzinnym bo wyginiemy ciołku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichotka Re: gratulacje dla p.lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:22 za wysoką kulturę bycia i umiejętność dyskutowania bez obrażania oponenta. Oraz za ortografię. Czy to rezultat studiów czy osiągnięcia własne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus [...] IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: I kto tu jest zaślepiony? 14.06.06, 15:33 Oj ty biedny zakompleksiony przyjacielu tego lapowkarza-smierdziela w bialym fartuchu...widze ze ci sie tylek trzesie bo on juz wpadl a ty pewnie teraz czekasz az cie ktoras z tych biednych naciaganych kobiet w koncu wystawi.... A jaki ma byc ton wypowiedzi?!?! Mam dosc tego ze jestem postrzegany w cywilizowanych krajach jako ten zkraju z zlodziji i lapowkarzy! I to co napisali tu w tej gazecie o tym smieciu skonczonym to wola o pomste do nieba!!! W taki sposob wyciagac kase przy okazji straszac te kobiete operacja, zagrozeniem zycia?!?! To co moze byc perfidniejszego?!?! Ale ty jako ten "przyjaciel" pewnie znasz "lepsze numery"... Mam nadzieje ze ten konowal-zlodziej staci tytul i prawo wykonywania zwodu! A ja jesli juz chces wiedziec dawno olalem takich konowalow jak u nas...Jestem obslugiwany tak jak powinienem...I tyle. I wspolczuje moim rodakom ze musza miec do czynienia z pozbawionymi wszelkich skrupolow takimi konowalami... Oj widze ze boli PIS, he, he...Mnie to tam wisi...Wazne ze wyp... la sie chwasty, zasmiecajace i nisczace nasz kraj... I co teraz - podoba sie wypowiedz..?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: I kto tu jest zaślepiony? IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 22:58 Panie oczapowski! moj przyjaciel jest juz w domu.Juz pracuje!pacjentki umówione przyszły w komplecie i stoja za nim murem! Chwastem jest ten kto podnieca sie pisaniem smieci i cieszy się swoją aninimowością! życze panu by jak trafi pana zawał a panską żonę pęknięta torbiel jajnika trafil pan na takiego kekarza jak moj przyjaciel! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb [...] 15.06.06, 09:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Poznania co za cymbał - ja nie brałem, nie biorę i nie we.. IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.06, 08:44 wezmę. To przez takich jak Ty caninusie kontynuujemy tradycję zgnilizny (korpcja rozpleniła się za gierkowszczyzny) społeczenej. Jeśli mało zarabiasz na państwowym - a o tym wszyscy wiedzą, że lekarze mało, za mało zarabiają - to bądź zaradny i otwórz swój gabinet i ściągnij w rynkowej grze pacjentki do siebie. I wtedy Ci się uda, albo nie uda. I będziesz mógł pokazać, czy jesteś taki moralny. Tak samo mają wszystkie wolne zawody, tak adwokaci, jak i architekci. Żadna grupa zawodowa nie ma w Polsce - biednym kraju - lekko. Nawet politycy (to trzeba umiec wytrzymać tak nadstawiać karku). To dlaczego nie uczynimy naszym wnukom tego kraju bogatszym? Tylko oszukujemy. Nie ma cudów i kilkusetletnich zaniedbań nie nadrobimy w 5, 10, czy 20 lat. Myśleć można tylko o przyszłości i działać. PS. mojej żonie ginekolog z Sołacza, boczna od Wojska Polskiego (nie pamiętamy już nazwiska, ani ulicy) w 1993 wykrył ciążę, gdy byliśmy studentami. Oczywiście następny ciąży już nie wykrył. I nie moglibyśmy mieć do niego żadnych zastrzeżeń. Ani do trzech następnych wspaniałych lekarzy, z którymi żona miała później do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: co za cymbał - ja nie brałem, nie biorę i nie IP: *.icpnet.pl 06.07.06, 10:43 Mam swoj calkiem niezle prosperujacy gabinet prywatny. Widze ze to wlasnie ty nie odnalazles sie po transformacji na gabinety KCH a potem NFZ bo byles przyzwyczajony ze przychodziles do pracy na 9 a wychodziles o 12 i jeszcze wszystko ci dali-socjal,urlopy,bony... Rozumiem twoja frustracje :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: I kto tu jest zaślepiony? IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 22:59 nie jestem zakompleksiony!mam 4 dzieci a i żona jest zadowolona!a twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: I kto tu jest zaślepiony? IP: *.sk4.am.poznan.pl 16.06.06, 12:11 Informuję ,że obelżywe teksty są przekroczeniem prawa. Zgłaszam wypowiedzi umieszczone przez tego autora do prokuratora. Myślę, że nie bedzie problemu z dojsciem do IP komputera. Ostrzegam też innych "zapalczywych" , że takie wulgaryzmy i oszczerstawa są karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: I kto tu jest zaślepiony? IP: *.icpnet.pl 16.06.06, 23:37 Zgłaszaj! :- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) p.s.PROZAC sie skończył? a słyszałeś o dynamicznym IP,spoofingu? To poczytaj troszkę :- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mijamija2 Re: I kto tu jest zaślepiony? 20.06.06, 13:52 Zachowanie tego ginekologa było okropne i jednoznacznie powinien ponieść karę za oszukanie pacjentki, ale Pana zachowanie i poziom jest równie niski. Piszę to jako bezstronna uczestniczka dyskusji. Obawiam się, że gdyby Pana losy potoczyły się inaczej i byłby Pan - nie daj Boże - ginekologiem , to sądząc po Pana wypowiedziach i Pana stosunku do innych ludzi - nie zachowywałby się Pan inaczej niż ten przyłapany. Pozdrawiam i życzę poszerzenia horyzontów , a raczej uwrażliwienia na innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mijamija2 Re: I kto tu jest zaślepiony? 20.06.06, 13:56 powyższy post kierowany jest do Pana " oczapowskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: I kto tu jest zaślepiony? IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 15:58 jezeli jest Pani bezstronna to prosze sie nie wypowiadac na ten temat bo Pani wiedza pochodzi tylko zgazet i jak widze tak jak dla wiekszosci polskiej ciemnoty jest to dla Pani wiarygodne zrodlo informacji. Jakos nie bylo w gazetach ze moj przyjaciel leczyl ta pania na kredyt i byla ona mu winna pieniadze za wizyty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: I kto tu jest zaślepiony? IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 15:59 Przepraszam.Myslalem ze do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: I kto tu jest zaślepiony? 15.06.06, 09:02 Gość portalu: caninus napisał(a): [cut bluzgi bez relacji do mojej treści] > jak widać masz pieniądze wiecze za leczenie Co konkretnie próbujesz powiedzieć, bo nie mogę domyśleć się co to są "pieniądze wiecze" > od takich jak ty bede bral bez skrupułów! "Dać to ja ci mogę do ręki." > powiedz te swoje śmieszne maksymy górnikom,rolnikom,nauczycielom...może zaczną > zarabiać a nie rozmnażać sie tylko kto de....lu bedzie w przyszloście robił na > twoją emeryturę?! Na moją emeryturę kto będzie robił? Nikt, ja na nią robię. > nie zajmuj sie doradztwem rodzinnym bo wyginiemy ciołku! Nie mam na imię Erazm, wypierdku. Odpowiedz Link Zgłoś
caninus71 Re: I kto tu jest zaślepiony? 15.06.06, 09:13 naiwna ofiara wizji ZUSu! życze kolorowych podróży po świecie na emeryturze wys. 600PLN! Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: I kto tu jest zaślepiony? 16.06.06, 09:47 caninus71 napisał: > naiwna ofiara wizji ZUSu! O trzecim filarze słyszał? > życze kolorowych podróży po świecie na emeryturze wys. 600PLN! Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scarleet Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 21:37 Witam, mam wileką prośbę, jestem pacjętką tego lekarza już ponad 4 lata i trzymam kciuki za pmyślne rozwiązanie jego problemów, wiem że będzie dobrze bo musi. Jednak martwi mnie coś innego...mianowicie przeczytałam że wyprowadzając go przewrócił się (podobno wylew). Czy coś Pan wie na ten temat?? Jak On się czuje? wszystko wporządku ze zdrowiem? Dzwonię na jego komórke ale wyłączona, mogłabym zadzwonić do domu ale nie wypada a nie daje mi to spokoju. Proszę o wieści na meila scarleet@interia.pl (Jeśli jest Pan lekarzem z jego oddziału to powinien Pan kojarzyć pacjętkę z pękniętym pęcherzem płodowym i sączącymi się wodami z okresu luty - marzec u Was na oddziale, spędziłam tam dokładnie 40 dni. Proszę dać znać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Podwójna moralność lekarzy! IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.06, 10:29 Czy jesteś może też lekarzem? Tłumaczenie, że wszyscy biorą i lekarzom się też należy, zaliczyłbym do kiepskich żartów... Czy SS-mani mogli, się usprawiedzliwiać, że inni też przecież mordowali Żydów. Robili to ludzie prymitywni, a my elita, przecież mieliśmy do tego prawo... Poza tym nioskie zarobki, stres wojenny... Ciekawe, gdyby twoje myślenie podzielani sędziowie sądzący oprawców hitlerowskich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Podwójna moralność lekarzy! IP: *.icpnet.pl 15.06.06, 13:11 Właściwie to cofnij się do czasów inkwizycji! Twój post zaliczyłbym do kategorii:Oto JA!Ja tu jestem... Nie ma on nic wspólnego z tematem. Wejdz na jekies forum historyczne to pewnie komuś zaimponujesz! Tu nie masz co szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:42 Ten ginekolog to również mój WIELKI przyjaciel!!! Życze wszystkim,zeby na swojej drodze w zyciu spotkali kogoś takiego jak ON-czlowieka o WIELKIM SERCU!!! Te wszystkie nagonki i prowokacje sa po prostu sieszne! Kazda osoba, ktora chociaz przez chwile miala w zyciu okazje z nim porozmawiac,spedzic chwile czasu, wie jakim jest naprawde czlowiekiem..."Mowi sie, ze trzeba minuty, zeby poznac czlowieka sposrod wielu innych! Potrzeba godziny bys poznal jego talenty. Jednego dnia bys go pokochal!" Ja tez widzialam wiele razy jak operuje...z jakim szacunkiem podchodzi do pacjentow. Mam nadzieje,ze wszystkie jego problemy szybko sie rozwiążą! Strasznie sie ciesze,ze ma tak wspanialego przyjaciela jak Caninus!!!! A WAM wszystkim czytelnikom tych szmatlawych gazet typu FAKT moge napisac juz tylko jedno " Z KAŻDYM DOBRYM CZŁOWIEKIEM IDĄCYM PRZEZ ŚWIAT WSCHODZI SŁOŃCE..." popatrzcie przez okno!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 15.06.06, 21:50 Dziękuję Ci w imieniu Nszego Przyjaciela i swoim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plewa [...] IP: *.comarch.com 14.06.06, 16:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Polowanie na lekarzy IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.06.06, 16:43 700 zł? On tyle zarabiał dziennie, na prywatnych wizytach popołudniami. I dobrze o tym wiesz. Więc nie gadaj, że lekarze są tacy biedni. On naciągał pacjentki na 2-3 wizyty w tygodniu (100 zł za każdą), czy to normalne? Dobrze, że wpadł !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęba Re: Polowanie na lekarzy IP: *.napisz.net 14.06.06, 17:57 Gość portalu: plewa napisał(a): Policjanci byli na tyle chamscy ze po aresztowaniu, gdy lekarz > szedl w kajdankach i gdy nagle upadl ( prawdopodobnie wylew ) to policjanci > nawet nie zdjeli mu kajdanek jak udzielano mu pomocy. Wylew ? W wieku trzydziestuparu lat ? Nie bądź śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 Zero tolerancji 14.06.06, 18:39 Ja uważam że słusznie że go złapali. Takich ludzi nalezy usuwać. Jeśli pracuje w państwowej służbie zdrowia to nie moze brać i tutaj zero tolerancji. Piszą tutaj niektórzy że lekarze chcą zarabiać więcej. Proszę bardzo jeśli lekarz naprawdę jest dobry to może otworzy własny gabinet i będzie miał renoę i ludzie nie będą dawać łapówek tylko normalnie płacić za usługę. Ale jeśli zrobił by taką "wałkę" to niestety renomę by stracił i musiałby głodować. Dlatego sądzę że to kieski lekarz a nie dobry bo byo otwarł swój gabinet gdyby był naprawdę dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scarlii Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 20:47 znam tego lekarza, wiele mu zawdzięczam, uważam że jest dobry w swoim fachu. Szkoda tylko ze tak to się skończyło...a prawdy dowiem się od niego, ta kobieta może jest chora, na podstawie jakichś badań przecież musiał postawić diagnozę. A co do łapówek...gdybym musiała to sama bym dała, tylko że on nie chciał wziąść za poród, był przy mnie z własnej woli. Znamy się 4 lata i nie dam złego słowa na niego powiedzieć !!! Zawsze mogłam na niego liczyć i zwrócić się do niego o pomoc i nie zawsze było to na prywatnych wizytach, spędziłam u niego na oddziale 40 dni i nie odpłatnie, nie potraktował mnie jako łatwy sposób na zarobek... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia181 Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki 14.06.06, 22:11 Uważam,że gdyby lekarze, policjanci,i inni biorący łapówki zarabiali godne pieniądze, to takich sytuacji by nie było.Oczywiście nie wolno wymyślać u kobiet nieistniejących chorób i naciągać ich(a bardzo łatwo wyczuć czy ktoś ma pieniądze). To jest wstrętne.Ale epitety padające pod jego adresem są nie do końca w porządku.No cóż pracownicy służby zdrowia nie wyjdą blokować przejść dla pieszych czy wysypywać zbóż na tory. A każde potknięcie lekarza czy pielęgniarki jest łatwą pożywką dla społeczeństwa. Za 700 zł facet ma zmarnowane życie a ci, którzy przewalają duże miliony czują się dobrze.Myślę,że pani, która zafundowała mu taki los jest z siebie dumna.Kobieto dlaczego nie poszłaś do innego lekarza?Czy ty zawsze postępowałaś w życiu uczciwie? Nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glina Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:33 My psy przyjdziemy po Wasz wszystkich, wyciągniemy po jednym, po kolei, nie znacie dnia ani godziny, założymy każdemu mikrofony i minikamery a wy nawet nie będziecie wiedzieć kogo sie bać, drżyjcie białe szuje. PS. Niebawem TVN pokaże nagrany materiał jak Wasz koleżka skręcał przerażoną dziewczynę. Takich jak on i jemu podobnych trzeba wycinać jak R A K A toczącego nasze zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia181 Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki 14.06.06, 23:14 Radzę uważać, bo wy PSY w braniu łapówek też jesteście nieźli. Przynajmniej tak czytam w gazetach, a w zeszłym tygodniu chyba swojego kumpla posadziliście, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:21 Ile ma Pan pieniędzy przy sobie? To usłyszałem od policjanta gdy sprawdzil ze nie mam pieniędzy przy sobie!Wtedy zrozumiałem że rozmawiam z...PSEM! Z psem który czeka az mu rzuce niedogryzioną kość! Jako PIES pewnie wiesz że nie jesteś anonimowy.Gdzieś sie logowaleś,może w pracy,może w domu, twoj IP jest latwy do namierzenia-trace rute pomoże. Wlasnie wysylam kopie twojego posto Borowiakowi.Mam nadzieje ze zrobi z tego uzytek i przyjdzie po ciebie...PSIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scarleet do caninus IP: *.icpnet.pl 14.06.06, 23:42 proszę odpisz mi na poprzedni wpis !!! poszukaj "scarleet" On nadal ma wyłączoną komórke wiec zaskoczyło mnie to że przyjmuje pacjętki. Odpowiedz Link Zgłoś
caninus71 jeszcze jedno-do ginekologów poznańskich 15.06.06, 00:00 Nie było zadnego wylewu!!!!!!!!! To sportowiec!Mistrz Polski w pływaniu Akademi Medycznych w stylu klasycznym ! Nie cieszcie sie pseudokoledzy ginekolodzy! Drżyjcie! Moj przyjaciel Walke ma we krwi! Wy bedziecie nastepnymi ofiarami waszych kumpli z ktorymi dzis pijecie wóde na imprezach firm farmaceutycznych! Wystawicie sie nawzajem! Pozostana tlko ci najlepsi jak moj przyjaciel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Lekarz czy pacjent psychiatryka na zwolnieniu? 15.06.06, 09:11 Gość portalu: caninus napisał(a): [...] > Jako PIES pewnie wiesz że nie jesteś anonimowy.Gdzieś sie logowaleś,może w > pracy,może w domu, twoj IP jest latwy do namierzenia-trace rute pomoże. Traceroute wyznacza trasę połaczeń do kogoś. Po co ci trasa, interesujesz się topografią sieci? FYI do szukania właściciela numeru IP służy whois.ripe.net > Wlasnie wysylam kopie twojego posto Borowiakowi.Mam nadzieje ze zrobi z tego > uzytek i przyjdzie po ciebie...PSIE! Wiesz, mam coraz większe wrażenie, że nie jesteś żadnym znajomym lekarza, a pacjentem psychatryka na warunkowym zwolnieniu. "Lekarz" to nie "kekarz", jak piszesz w innym poście, co wskazuje na ogromny pośpiech lub zdenerwowanie. Zresztą mało kto w normalnym stanie ducha odpowiada dwoma postami na jeden (patrz wyżej), czy też rzuca bluzgami zupełnie bez pokrycia (chyba nie sądzisz, że ktoś się zmartwi twoimi groźbami?). Weź sobie coś na uspokojenie i zbieraj na adwokata, jeśli masz coś na sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
caninus71 Re: Lekarz czy pacjent psychiatryka na zwolnieniu 15.06.06, 09:21 k jest blisko l na klawiaturze.na mojej przynajmniej.nie wiem jak wygląda to u ciebie na atari!? tak! jest pośpiech i zdenerwowanie bo nie mogę zdzierżyć jak jakieś palanty obrażają mojego przyjaciela! co to jest psychatryk? a to dla ciebie : Medicus sapiens semper digitum ad ano tennent! :-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Lekarz czy pacjent psychiatryka na zwolnieniu 16.06.06, 09:45 caninus71 napisał: > k jest blisko l na klawiaturze.na mojej przynajmniej.nie wiem jak wygląda to u > ciebie na atari!? U mnie na atari standard, QWERTY. > tak! > jest pośpiech i zdenerwowanie bo nie mogę zdzierżyć jak jakieś palanty obrażają mojego przyjaciela! Poczekajmy więc do wyroku. > co to jest psychatryk? To wyraz bardziej podobny do psychiatryka niż kekarz do lekarza :P > a to dla ciebie : > Medicus sapiens semper digitum ad ano tennent! :-))))))))))))))))))))))) No to żeś mnie zastrzelił, łacinę znasz, ho ho! A jakie to użyteczne! Dyć łacina w każdej firmie na codzień jest używana. Wiesz dlaczego dzwon głośny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.szpital.zgora.pl 16.06.06, 17:31 p...limy Ciebie glino Odpowiedz Link Zgłoś
caninus71 Dziekuje Wszystkim którzy nie są slepi! 14.06.06, 23:45 Dziekuje wszystkim Pacjentkom ktorym doktor,moj serdeczny przyjaciel pomogl i ktore nie daly sie wciagnac w gre ludzi bedacych pokoleniem szmatłwaca typu FAKT! Doktor pracuje!przyjmuje!mozna do niego dzwonic,umawiac sie na wizyty! Pierwsza rzecza jaka zrobil po wyjsciu z tej farsy byly kroki do gabinetu bo nie mogl zawiesc pań które byly umowione!Przyszly wszystkie!nikt sie nie wypisał! Wszystkie wiedziały o całym przedstawieniu reżyserowanym przez brukowce i policje! Dziekuje! Wytbrałyscie dobrego lekarza i człowieka ktory nie dał sie zeszmacić przez srodowisko i pieniadze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega ze szpitala Re: Dziekuje Wszystkim którzy nie są slepi! IP: *.pools.arcor-ip.net 15.06.06, 09:20 Gratuluje przyjaciela-zlodzieja. Czyli pomocy udzielali mu inni koledzy- lekarze, a że usłyszał zapłacisz kilka tysięcy bedziesz żył, to żyje. Ma z czego płacić. Dziennie 1000-1500 zł z łapówek, to niezły grosz. Te swoje 1400 zł z pensji przeznacza na kupno skarpetek i kosmetyków dla kochanki. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Re: Dziekuje Wszystkim którzy nie są slepi! 03.07.06, 10:32 No to takiemu opłaci się dac pensje nawet 5 x śednia krajowa, bedzie taniej dla systemu tzn. pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Czy pana kolega zapłacił podatki? 15.06.06, 09:22 caninus71 napisał: > Doktor pracuje!przyjmuje!mozna do niego dzwonic,umawiac sie na wizyty! Osoba, która nie jest skazana, jest wolna, tak stanowi prawo. O oskarżonym nie wolno pisać, że popełnił czyn, póki nie jest skazany. > Pierwsza rzecza jaka zrobil po wyjsciu z tej farsy byly kroki do gabinetu bo > nie mogl zawiesc pań które byly umowione! Zdecydowanie. > Przyszly wszystkie! nikt sie nie wypisał! Bo to Polska, panie. Tutaj lekarz ma ogromną pozycję. Zastanawiam się tylko na jakiej podstawie? > Wszystkie wiedziały o całym przedstawieniu reżyserowanym przez brukowce i > policje! My też wiemy, że wręczenie łapówki było reżyserowane. Wiemy też, że jest to obecnie dozwolone w KK. > Dziekuje! > Wytbrałyscie dobrego lekarza i człowieka ktory nie dał sie zeszmacić przez > srodowisko i pieniadze! To co go tak zeszmaciło, koledzy? Jeśli mówisz, że nie zeszmacił się dla pieniędzy, to dla kogo czy czego zrobił (podobno - KK wymaga, żebym to dopisał) czyn tak niegodny jak wciskanie pacjentowi, że (1) operacja jest potrzebna i (2) że ją "załatwi"? Co to w ogóle znaczy "załatwić operację" i jak to wygląda na rachunku? Czy VAT od tego się płaci? Czy kolega zapłacił podatki od tego, co wręczyła mu pacjentka? Nie oszukujmy się, stanowicie bagno, bo "dno" to są politycy. Obecna sytuacja sprzyja takim śmieciom jak kolega. Pal licho te łapówki, jak widać są silni ludzie, których stać na odwagę i wydać szmalcownika, ale jest jeszcze jedna rzecz: te kobiety, które stoją w kolejce, każda z nich zapłaci kilkadziesiąt złotych, a jakoś podatków od tego nie widzę. Nie licz na to, że będziesz uważany za kogokolwiek lepszego, niż pariasa. Jak już pisałem, twoje istnienie jest tylko złem koniecznym. Mam nadzieję, że prywatyzacja służby zdrowia wyprostuje sytuację: lekarze będą zarabiać więcej, ale łatwiej też będzie się pozbyć masy zbędnej, do której twój kolega należy. Odpowiedz Link Zgłoś
caninus71 Re: Czy pana kolega zapłacił podatki? 15.06.06, 09:52 Sam sobie przeczysz! jak sam piszesz nie można go skazać bez udowodnienia winy i wyroku sądu! Ty już już go skazałeś!"...zbędna masa...";"...bagno..."! I jeszcze jedno ciemniaku!To jest mój przyjaciel,nie kolega! Możesz tak powiedzieć o kimś ze swojego otoczenia?! TAAAAAAAK!Płaci podatki!Lekarze nie są płatnikami VATu! Poczytaj trochę,doucz sie i odpowiedz mi na takie pytanie: Czy przy pęknięciu torbieli jajnika konieczna jest operacja? Pewnie jak takie coś stanie sie twojej starej to dasz jej aspiryne,witaminki i wszystko bedzie ok.! Ciemnota!Kolejne dziecko "FAKTU"! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a są lekarze i lekarze 15.06.06, 13:14 Ja ostatnio trafiam na samych przychylnych, wchodze bez kolejki(za zgoda lekarza ocziywiscie) i wcale nie leczę sie prywatnie ani nie dałam łapówki(bo po co) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel "Dłoń starego przyjaciela..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:10 Ten ginekolog to również mój WIELKI przyjaciel!!! Życze wszystkim,zeby na swojej drodze w zyciu spotkali kogoś takiego jak ON-czlowieka o WIELKIM SERCU!!! Te wszystkie nagonki i prowokacje sa po prostu sieszne! Kazda osoba, ktora chociaz przez chwile miala w zyciu okazje z nim porozmawiac,spedzic chwile czasu, wie jakim jest naprawde czlowiekiem..."Mowi sie, ze trzeba minuty, zeby poznac czlowieka sposrod wielu innych! Potrzeba godziny bys poznal jego talenty. Jednego dnia bys go pokochal!" Ja tez widzialam wiele razy jak operuje...z jakim szacunkiem podchodzi do pacjentow. Mam nadzieje,ze wszystkie jego problemy szybko sie rozwiążą! Strasznie sie ciesze,ze ma tak wspanialego przyjaciela jak Caninus!!!! A WAM wszystkim czytelnikom tych szmatlawych gazet typu FAKT moge napisac juz tylko jedno " Z KAŻDYM DOBRYM CZŁOWIEKIEM IDĄCYM PRZEZ ŚWIAT WSCHODZI SŁOŃCE..." popatrzcie przez okno!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda Re: "Dłoń starego przyjaciela..." IP: *.icpnet.pl 15.06.06, 19:49 Gość portalu: Przyjaciel napisał(a): > Ja tez widzialam wiele razy jak > operuje... Zakochana przyjaciółko. Korzystasz z innego komputera niż caninus niezalogowany, ale łączy was niechęć do używania przycisku spacja. Taki szkolny, studencki błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: "Dłoń starego przyjaciela..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:19 Droga ledo...musze Ciebie mocno zmartwic, ale błednie interpretujesz moj cytat. A co do spacji najwidoczniej mielismy tego samego nauczyciela! Odpowiedz Link Zgłoś
z.piekla.rodem Wieice co moze nizbyt trafne porownanie.... 15.06.06, 20:38 ...ale z lekarzami jest tak jak z fryzjerem. Jedna kobieta jest zadowolona, poleca "swojego" fryzjera wszystkim znajomym, wypowiada sie o nim w samych superlatywach. Natomiast druga "robi" na niego nagonke, opowiada czego to on nie zrobil z jej wlosami, obcial nie tak jak sobie zyczyla itd. Jestem spoza Poznania, nie znam tego ginekologa wiec na temat samego pana dr ni bede sie wypowaidac. CZy jest winny? (calkiem mozliwe) - niech to rozstrzygnie sad a NIE my - tu na forum!!!. Uwazam natomiast, ze ta (noo wlasnie) nagonka jest nie na miejscu. Podejrzewam, ze wywolana jest frustracja i nienawiscia spoleczenstwa do srodowiska medycznego. Tym bardziej w dobie strajkow. Z dnia na dzien dochodze do wniosku to to chyba zazdrosc. Samochody, domy, wczasy na Teneryfie.... - w takich luksusach "plawia" sie nie tylko lekarze!! Na takim poziomie zyja rowniez inne srodowiska - nauczyciele, architekci, prawnicy, ekonomisci, "biznesmeni", wlasciciele restauracji itd To dlaczego Wasza wrogosc skierowana jest akurat na ta jedna grupe zawodowa?!! Nooo taaak - ale jak jakis lekarz jezdzi klasa "S" to na pewno krednie, bierze lapowki i naciaga na zbedna zabiegi:/ TAk na koniec jeszcze jedno pyatnie (retoryczne) - jak ktos w ramach wdziecznosci wrecza lekarzowi "prezent" (dobry alkohol itp.) to media robia afere roku - lekarz wzial od chorego lapowke!! skalndal na pierwsze strony gazet... ...ale ja na zankonczenie roku szkolnego uczen wrecza nauczycielowi upominek to wszystko jest ok - wszyscy sie usmiachaja, sa dla siebie mili, jest fajnie... Reasumujac - idac Waszym tokiem myslenia: i lekarz i nauczyciel wzial lapowe! Odpowiedz Link Zgłoś
caninus71 Re: Wieice co moze nizbyt trafne porownanie.... 15.06.06, 21:59 Jest NIEWINNY! Cała ta sprawa będzie wielką klapą poznańskiej policji,jej nowego wydziału antykorupcujnego tzw. nietykalnych! Życie i czas pokaże jacy z nich nietykalni! Za zgodą poszkodowanego nagłośnimy tą porazkę w mediach! FAKT też zaprosimy,poprosimy o fotki "nietykalnych" także fotki ich prywatnych samochodów... Zapewniam,ręcze...nie wiem jak mam wam tą sprawę przedstawić?! JEST NIEWINNY!znam szczegóły ale nie mogę o nich pisać! NIEWINNY! NIEWINNY! NIEWINNY! NIEWINNY! NIEWINNY! NIEWINNY! NIEWINNY!NIEWINNY! NIEWINNY! . . . mogę tak do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
alkoholiszek Caninus - kto ty jesteś? 18.06.06, 17:56 Czemu się rzucasz, skaczesz, szalejesz, jak pinczerek na sznurku, skoro Twój "przyjaciel" jest niewinny? Jeśli jest niewinny, to możesz być spokojny o niego, prawda? Coś mnie się wydaje, że canninus to alter ego zatrzymanego doktorka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus [...] IP: *.icpnet.pl 18.06.06, 23:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Caninus - kto ty jesteś? 19.06.06, 12:34 Gość portalu: caninus napisał(a): > Dla ciebie śmieciu -Zatrzymanego Pana Doktora! > (...) Pozdrow zone i moje dzieci Fajne świadectwo wystawiasz sobie takimi tekstami, syneczku. A pacjentki Ci nie pouciekały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Caninus - kto ty jesteś? IP: *.icpnet.pl 19.06.06, 13:33 Z tego co wiem moja mama nie zyje juz 9 lat. Synkowac paniusiu to mozesz sobie w domu. Nie!Nie pouciekały.Moj gabinet ma się całkiem dobrze,nawet bardzo dobrze. Dla tych co w niedziele wala na kolana a pozniej ciesza sie z czyjegos nieszczescia nie mam litosci! Obłuda to u nas rzecz normalna. Bronie NIEWINNEGO kolegę ale wiekszosc posiadaczy komputerow na raty tak jak ty nie zalapała sedna tematu glownego. kazdy czytajacy szuka czegos by komus przpier...olic. Nie jestes wyjatkiem. Mamusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Caninus - kto ty jesteś? 19.06.06, 14:28 > Bronie NIEWINNEGO kolegę Bronić kolegi nikt Ci absolutnie nie zabrania. Natomiast sposób, w jaki to robisz, urąga wszelkim normom prowadzenia dyskusji i prawdę mówiąc stawia Twoją wiarygodnośc pod dużym znakiem zapytania. Powiesz mi zaraz, że niektórzy dyskutanci tez są prostaccy i chamscy? Nie musisz do nich równać. Niewykluczone że trzymaniem własnego jako-takiego poziomu zdziałałbyś znacznie więcej, niż zachowaniem dresiarza spod sklepu monopolowego. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka PS. 19.06.06, 14:30 > wiekszosc posiadaczy komputerow na raty tak jak ty > nie zalapała sedna tematu glownego. > kazdy czytajacy szuka czegos by komus przpier...olic. Ano właśnie, jak widać po Twoim bezsensownym waleniu na oślep czyms, co Ty nazywasz "argumentami". Co mają do tego "posiadacze komputera na raty"? (do których nawiasem mówiąc się nie zaliczam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: PS. IP: *.icpnet.pl 19.06.06, 15:19 Wyslalas kilka postow i wszystkie nie na temat. Jakbys znala temat to wiedzialabys ze z TAKIMI ludzmi ktorzy probuja zniszczyc mojego przyjaciela trzeba wlasnie ich metodami.Mimo bialych,czerwonych czy czarnych fartuchow nadal sloma z butow im wystaje. Dzidko.Jezeli twoja obecnosc na forum jest zwiazana tylko z przegladaniem postow i wychwytywaniem osob ktorym mozna prawic moraly to lepiej czytaj FAKT bo w tej sprawie nie masz absolutnie nic do powiedzenia. Jaki poziom ty reprezentujesz? Z jakiej budki?W jakich budkach mowi sie do 40 letniego goscia "...syneczku..."? Moze ze straganu z beretami (wiadomo jakimi)? Po co tu jestes? Chcesz zaistnieć? Wez farbe w sprayu i napisz te swoje zlote mysli na murze,przynajmiej w takiej sytuacji bedzie mozna o tobie powiedziec ze jestes odwazna bo narazie jak widze rajcuje cie anonimowosc internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Ubawiłam się :) 19.06.06, 15:46 > Wyslalas kilka postow i wszystkie nie na temat. Twoje za to są na temat? > Jaki poziom ty reprezentujesz? > Z jakiej budki?W jakich budkach mowi sie do 40 letniego goscia "...syneczku..." W jakich budkach wyzywa się ludzi od śmieci, śmierdzieli, wysyła się ich do kliniki psychiatrycznej, deprecjonuje się ich długość penisa ;) tudzież podaje w wątpliwość ich zdrowie fizyczne i psychiczne? OK, nie podobał Ci się "synek", mógł Ci się nie podobać, ale naprawdę uważasz, że Twój poziom jest lepszy? > Po co tu jestes? > Chcesz zaistnieć? Widzisz, w tym momencie się ubawiłam, ponieważ gdybyś bywał na tym forum, wiedziałbyś, że ja tu istnieję od bardzo, bardzo dawna, przynajmniej jak na ilośc lat, ile to forum istnieje. Nie mam tu samych przyjaciół, jest paru oponentów, ale ja nie muszę tutaj "zaistniać", ja jestem tu znana i rozpoznawalna. > przynajmiej w takiej > sytuacji bedzie mozna o tobie powiedziec ze jestes odwazna bo narazie jak widze rajcuje cie anonimowosc internetu. Przecież to wszystko, co mi zarzucasz, równie dobrze można odnieśc do Ciebie. Czy to nie Ty pisałes o dynamicznym IP, uniemozliwiającym namierzenie Cię przez sieć? Ja się przynajmniej loguję (a uwierz mi - to ma znaczenie). Ty niby jesteś taki odważny? zaproś mnie do swojego gabinetu, i tam powiedz mi prosto w twarz, to co tutaj - o śmieciach, o psycholach, o głupkach, albo któremuś tam koledze powtórz w twarz, jak to było? "pozdrów swoją żonę i moje dzieci". Pewnie wyszłoby na jaw, że jesteś zapracowanym 40-latkiem o zmęczonej twarzy, pełnym kurtuazji dla pacjentów, który starannie pilnuje sie, żeby nic z jego prawdziwej natury nie wylazło na twarz :-P A po godzinach pracy - hajda do internetu, wyrzygać frustracje na forum. Napisałam "wyszłoby", ale nie sądze, żebyś faktycznie był lekarzem. za mało w Twojej obronie argumentów merytorycznych, duzo paplania i histerii. No chyba że jak to już tutaj sugerowano - jesteś samym bohaterem tego artykuliku, ciężko obrazonym na świat, bo stała mu się krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
caninus71 Re: Ubawiłam się :) 19.06.06, 16:43 Na nikogo nie jestem obrazony bo jakbys nie zgubila sie we wladnej paplaninie do zauwazylabys ze temat dotyczy skrzywdzenia innego lekarza. Jak pamietam to slowa penis nie uzylem :-))))))))))) Cudownie ze jestes zuwazalna i rozpoznawalna.Chociasz tu bo w domu pewnie malo kto cie zauwaza jak widze. Zapraszam do gabinetu.Wysluchamy sie wzajemnie. caninus@poczta.fm p.s. Nadal nic nie bylo nt o ktorym powinno sie tu pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
woc10 Re: Wieice co moze nizbyt trafne porownanie.... 24.06.06, 22:49 Jestem lekarzem już ponad 20 lat.Znam głównego bohatera wydarzeń i,niestety,uważam,że jest on dzieckiem naszych czasów.Wychowany przez krzykliwych,fałszywych oraz niekompetentnych nauczycieli przyjął ich sposób postępowania.Zadowolenie z siebie,brak samokrytyki oraz niechęć do podnoszenia swoich kwalifikacji ("ja wszystko wiem i umiem") jest charakterystyczna dla naszego środowiska.Nikt nie potrafi zweryfikować naszych umiejętności,pacjent daje się "złapać" na pseudonaukowy bełkot,"przyjaciele"patrzą jak w tęczę mimo,że wciskamy im kit.Dyrektorzy szpitali,NFZ,pacjenci mają w nosie to czy potrafimy naprawdę leczyć,biorą pod uwagę uśmiech,gabinet,zdanie znajomych,przypadek.Gdzieś na świecie są mechanizmy zmuszające i sprawdzające podnoszenie kwalifikacji przez lekarzy,u nas jest wolan amerykanka.Smuci mnie jednak teraz nie to o czym wyżej (zdążyłem się przyzwyczaić) lecz poziom powyższej dyskusji.Szczególnie wypowiedzi głównego dyskutanta - caninus.Możemy poznać człowieka także po ludziach jakimi sie otacza,ja wolę mieć przyjaciół mniej agresywnych,bardziej kulturalnych i,choć to nie norma w dzisiejszych czasach,znających ortografię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gene Re: Wieice co moze nizbyt trafne porownanie.... IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.06, 20:59 rurę w d...ę i ołowiem sukinsyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: Wieice co moze nizbyt trafne porownanie.... IP: *.icpnet.pl 06.07.06, 00:40 I pewnie przez te 20 lat ani grosza nie wpakowales do kieszeni?!!! Jestes takim samym hipokryta(dobre h czy moze ch? :-))))))) jak ci wszyscy pseudoprofesorowie na polnej ktorzy na skromnej profesorskiej pensjii pobudowali takie domki... Idz "podnoszacy swoje kwalifikacje" uczony kolego i przeczytaj na ścianie cennik rowniez jak widze twojego znajomego:BADANIE I KWALIFIKACJA DO SZPITALA- 350PLN.Razy dwa(bo pierwsza ktora olala miala na kredyt)!Niestety policjanci na kontrolowany donner mieli tylko 600 pln wiec pani sie targowala... Jesli pakujesz sie do firmy prywatnej to akceptujesz cennik lub szukasz innej! Nie!Nie byla to kasa za przyspieszenie operacji!na polnej na operacje skierowana z gab prywatnego gabinetu czeka sie ok 3 dni! Znaleziono kozla ofiarnego! Czepiliscie sie ziarnka piasku na pustyni Nevada jak parodiowal Maciej Sthur! Zabierzcie sie za za prawdziwych "działaczy" TEGO srodowiska! Wypowiedzenie za utrate zaufania...Smiech! Tym sposobem trzeba zwolnic samego siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel "Pomyśl z uśmiechem- jeszcze nie..." Duhamel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:04 W życiu to chyba jest tak, że " Przed ludzmi o najsilniejszych charakterach Bóg stawia najtrudniejsze wyzwania." Ja wierze,ze wszystko bedzie dobrze...bo inaczej być nie może !!! Szkoda tylko,ze nasz przyjaciel za swoja dobroc zaplacił taka cenę...choć inetligentni ludzie wiedzą, że " Dobroć nie może wypływać ze słabości, tylko z potęgi." !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus [...] IP: *.icpnet.pl 16.06.06, 00:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: "Pomyśl z uśmiechem- jeszcze nie..." Duhamel IP: *.kalisz.mm.pl 16.06.06, 08:42 caninus napisał(a): > ,podpuscic > malolate po zawodowce,powiedziec je gdzie ma isc,jak TO zrobic... Buhahaha to jest niezle :D:D Ale dlaczego po zawodowce?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: "Pomyśl z uśmiechem- jeszcze nie..." Duhamel IP: *.kalisz.mm.pl 16.06.06, 08:43 Aaaaaa juz wiem, doczytalam do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee tam Re: "Pomyśl z uśmiechem- jeszcze nie..." Duhamel IP: *.icpnet.pl 16.06.06, 09:51 raczej porzucona kobieta podeslala kolezanke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdfjkhf Re: "Pomyśl z uśmiechem- jeszcze nie..." Duhamel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:11 czy ten lekarz jak już wyszedł z kicia (bo zrozumiałem że wyszedł) to nadal bierze w łapę za operacje które robi w państwowym szpitalu czy ta sprawa jednak czegoś go nauczyła, a mianowicie tego że gdy się przekroczy granicę tego co jest legalne i tego co jest przestępstwem trzeba uważać, żeby się nie dać zapuszkować. Ta granica nie jest bynajmniej niewidoczna, jest doskonale widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Odwaga jest cnota! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:12 Evo Morales...jak zaczełaś od inicjałow...i tak zależało Tobie na ich ujawnieniu...to miej odwage i podaj swoje ????!!!!!! Tylko te prawdziwe!!!!!! Odwaga jest cnota, ktorej Ty za grosz nie posiadasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus [...] IP: *.icpnet.pl 16.06.06, 23:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
edico To jest przecież ważniejsze w IV RP 17.06.06, 05:22 niż otworzenie puszki pandory z metodami finansowania akcji wyborczej ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: To jest przecież ważniejsze w IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 12:17 brawo policja, w końcu zajęła się tym kryminogennym środowiskiem, bezczelność niektórych lekarzy nie zna granic, łapownictwo to dla nich rzecz zupełnie normalna, lekarz który bierze łapówę jest przestępcą !!!!!!!!!!! jest to niezgodne z prawem i za to idzie się do więzienia!!!!! i nie ma żadnego usprawiedliwiania że tak robią wszyscy, że zarabia 1000 zł, to musi sobie dorobić łapownictwem, jak się nie podoba to niech wy....dala ze szpitala, szpital to nie jest jego prywatny folwark, jak taki jeden z drugim chce brać pieniądze za operacje, które robi to niech sobie kupi szpital płaci podatki i pobiera opłaty nareszcie państwo zaczęło egzekwować prawo, oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Małe rozumki !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:07 Boże czlowieku...jaki Ty masz mały rozumek !!! Jak to sie mowi- uderz w stol, a nozyce sie odezwa !!! Odezwal sie wzor cnot !!! ...ale gratuluje....prawdziwy z Ciebie pieniacz sarmata ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda Mały rozumek !!! IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 16:22 Przyjacielu, Poznaniaku, caninusie, Dalej masz problemy ze spacją - teraz jest tam, gdzie jej nie powinno być ;-) i nadużywasz wykrzykników. Chyba ci zależy, żeby ten wątek był jak najdłużej w górze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ledy Re: Mały rozumek !!! IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 20:53 Na Przyjaciela to trzeba sobie zasłuzyc. widze ze go nie masz bo ciagle siedzisz w sieci.poszukaj jakies forum matrymonialne Przenieś sie na forum polonistyczne bo widze ze nie zalapalas o co tu chodzi. ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Wystarczy spacji i wykrzyknikow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda Re: Mały rozumek !!! IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 21:20 Jedną spację zgubiłaś. up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: Mały rozumek !!! IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 23:27 Idz na szpitalna.maja tam dla ciebie ...spacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Mały rozumek !!! IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 23:57 Czemu ja? To milosc rozum odbiera. Miło się z toba dyskutuje pod różnymi nickami, ale poza nami chyba już nikogo ta dyskusja nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: can Re: Mały rozumek !!! IP: *.icpnet.pl 18.06.06, 00:22 to moze sie spotkamy.mam wykrzyknik a ty spacje... :-))))))))))))))))))))) podszkolisz mnie z intrpunkcji... Odpowiedz Link Zgłoś
lillehammer Re: Mały rozumek !!! 18.06.06, 14:55 Czesc Czy ktos moze powiedziec o kogo chodzi w komentowanym artykule, i cos wiecej o sprawie tej pani ? Jeli nie na forum to moze na adres mailowy gazet ?Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
sineira O kim mowa? 18.06.06, 21:51 Czy ktos mógłby mi zdradzić, o kim mowa? Bardzo proszę na priva, chociaż inicjały! Niedawno opisywałam na forum Poznań własną przygodę z ginekologiem - naciągaczem, który w miesiąc po porodzie robił cytologię i straszył mnie wynikiem, a potem chciał wymrażać nadżerkę i to za 600 zł, chociaż w każdym innym gabinecie kosztuje to ok. 200. Zresztą i Mirenę chciał mi montować za cenę "nieco" zawyżoną, nie wspominając ani słowem możliwości odrzucenia tej cholernie drogiej wkładki przez organizm ani nie mówiąc nic o innych, tańszych możliwościach. To też był dr nauk med., niby wpaniały człowiek, niby chodzący ideał... Kiedyś. Bo mu palma odbiła i pieniądze przesłoniły świat. Straciłam zaufanie do pana doktora, bo dowiedziałam się co najmniej kilku rzeczy, które świadczyły o tym, że mnie ordynarnie naciąga, min. że nie mam żadnej nadżerki... Zmieniłam lekarza. Dopóki byłam w ciąży, dawałam się naciągać ze strachu o dziecko, ale teraz DOŚĆ. Jeśli to ten sam facet to kto wie, może pójdę i coś zeznam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aSF Re: O kim mowa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:45 ktoś tu pisał o tym "lekarzu" i podał kto to jest ale cenzura tego szmatławca (GW) czuwa i postu już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: O kim mowa? IP: *.icpnet.pl 18.06.06, 23:56 Zadasz podania danych lekarza? Podaj swoje a potem dane tego lekarza ktory cie prowadzil! Zeznawaj! Moze tez wiesz kto strzelal do Kenedyiego? Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: O kim mowa? 19.06.06, 16:28 Caninus, powinieneś się leczyć, bo wyraźnie cierpisz na manię prześladowczą połączoną z napadami agresji. Kogo Ty bronisz? Środowiska??? Wśród lekarzy są oszuści i naciągacze, podobnie jak wśród przedstawicieli każdego innego zawodu, więc przestań się tak pienić i odgrywać adwokata, bo od stwierdzenia, czy gość jest winny czy nie jest sąd a nie Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
caninus71 Re: O kim mowa? 19.06.06, 16:49 sineira napisała: > Caninus, powinieneś się leczyć, bo wyraźnie cierpisz na manię prześladowczą > połączoną z napadami agresji. Kogo Ty bronisz? Środowiska??? > Wśród lekarzy są oszuści i naciągacze, podobnie jak wśród przedstawicieli > każdego innego zawodu, więc przestań się tak pienić i odgrywać adwokata, bo od > stwierdzenia, czy gość jest winny czy nie jest sąd a nie Ty. jakie madre medyczne stwierdzenia?! potrzebowales az tygodnia od zdarzenia aby wyczytac w madrych ksiazkach? Chociaz ty w drugiej czesci postu piszesz cos madrego! Nie dam oddychac tym palantom ktorzy chca pograzyc mojego kolege i kazdy post bede ripostowac. jak narazie mi sie udaje bo coraz wiecej postow jest nie na temat. Na co cierpie,teraz?!samozwanczy psychiatro wyuczony na artykulach z "przyjaciolki"! Odpowiedz Link Zgłoś
sineira Re: O kim mowa? 19.06.06, 17:13 Ty nie ripostujesz. Riposta powinna być "na temat", a Ty jedynie w ordynarny sposób atakujesz osoby piszące. Czyżbyś sam brał łapówki? Boisz się, że precedens zachęci pacjentów i Tobie także dobiorą się do skóry? "Nie dam oddychac tym palantom ktorzy chca pograzyc mojego kolege" - bardzo "piękna" postawa. Bardzo. Weź jeszcze siekierę i zarąb paru policjantów, sędziów, prokuratora... Może się przestraszą i dadzą koledze spokój? Nie będę z Tobą dyskutować, bo nie chce mi się zniżać do Twojego poziomu. A "Przyjaciółki" nie czytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: O kim mowa? IP: *.icpnet.pl 19.06.06, 19:58 Znow ktos o pseudowysokim poziomie czytujacu FAKT. milej lektury i sukcesow w podwyzszaniu poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: O kim mowa? IP: *.local / *.man.poznan.pl 03.07.06, 13:09 proszę o kontakt pod numerem telefonu 8413197 Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: O kim mowa? 19.06.06, 10:22 Powinna Pani isc i poinformowac Pania co zaszlo. Czy to ten sam czy inny smiec w bialym fartuchu - nie ma znaczenia. Trzeba ich tepic jak chwasty! Niech sie Pani nie boi - to srodowidsko jest juz tak przegnile ze juz, jak widac z przykladu, nie ma tej legendarnej "solidarnosci zawodowej", a wrecz przeciwnie - w koncu ci PRAWDZIWI lekarze chca oczyszczenia. Chwasty trzeba wyrywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: O kim mowa? IP: *.icpnet.pl 19.06.06, 10:34 Jak widze nadal interesujesz sie tym watkiem. Bardzo lezy ci ta sprawa na zoladku! Do chwastow jakiej branzy ty nalezysz? Chwasty czerwone,czarne czy niebieskie? Bo my biale chwasty zapamietamy sobie (jesli to nazwisko) OCZAPOWSKIEGO! p.s. pozdrowienia dla żony i napewno JEJ dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: O kim mowa? 19.06.06, 10:53 Czlowieku chory, jak sobie poczytalem te twoje posty to juz jestem pewien czym (bo nie pisze o smieciach KTOS) jest ten twoj przyjaciel (jak go nazywasz?!) - lapowkarz skoro ma cos takiego kolo siebie jak ty... To co kiedy kolej na ciebie...?Myslisz ze ludzie nadal sie boja doniesc na takie smieci-lapowkarzy...?He, he, he...Konczy sie nie...?Trzeba zwijac interesiki a teraz jeszcze przyszlo trzasc d..pa ze ktos z tych naciagnietych pacjentow poczyta, cos tam skojarzy no i pojdzie z informacja gdzie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Oczapowski-wczasy IP: *.icpnet.pl 19.06.06, 13:26 Bedzie ci tu dobrze. Mozesz nadal byc Leninem! Zaburzenia wzwodu tez leczą. Co do elongacji przy zbyt malym sprzecie to moge podac namiary znajomego urologa-chirurga. Mozesz nadal byc Leninem! Klinika Psychiatryczna A.M. ul. Szpitalna 27/33 60-572 Poznań tel. 0-61/ 849-15-30, 847-50-87, 849-12-00, 849-15-31; fax 848-03-92 Odpowiedz Link Zgłoś
kocia181 Re: Oczapowski-wczasy 19.06.06, 20:37 Czytam od paru dni tę dyskusję i wydaje mi się ona coraz bardziej żenująca. Gdyby mnie spotkało coś podobnego to nie chciałabym żeby przyjaciel o pseudonimie caninus mnie bronił. Robisz to w wyjątkowo prostacki i chamski sposób. Nie pomagasz środowisku lekarskiemu, a szkoda.Też pracuję w służbie zdrowia, też znam "tego pana doktora" i dlatego wydaje mi się, że bardzo mu szkodzisz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Oczapowski-wczasy IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 01:06 a ty mu pomagasz czy jak wiekszosc na polnej odwrocilas sie od niego? moim celem bylo poprowadzenie tego tematu tak by wszyscy przestali pisac o NIM czyli na temat, a skupili sie na mnie. jak widze min. po tobie ze mi sie to udalo. na obrone przyjaciol trzeba sobie zasluzyc,trzeba byc czlowiekiem madrym,prawym a takim jest moj przyjaciel. nic mu nie zrobia,nawet nie wiem czy sad przyjmie taki smieszny material dowodowy. szkoda tylko ze o tym nikt nie napisze bo szmatlawce typu GW i FAKT nie sa zainteresowane DOBRYM zakonczeniem.gazety lepiej sie sprzedaja jak "ktos bogaty lupi biednych".Nie napisza ze ten bogaty z litosci,poszanowania dla biednej leczyl ja na kredyt! Walczyl kiedys ktos tak o ciebie? Zycze ci tego bys od kogos w biedzie poczula co to jest przyjazn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus P.S.Re: Oczapowski-wczasy IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 01:16 czasem z prostakami trzeba rozmawiac w ich jezyku by to do nich dotarlo. co mi da ze bede pisal w stylu arystokratycznym? moim celem nie jest pokazanie mojej wyzszosci jezykowo-intelektualnej nad tymi ludzmi a danie im do zrozumienia jak bardzo sie myla i jakimi to wlasnie oni sa prostakami! wybacz ale nie nauczono mnie nastawiania kolejnego policzka. Nauczono mnie walczyc ta sama bronia jaka zwrocono sie przeciw mnie. Nie zdolowalas mnie.wrecz przeciwnie. srodowisko ginekologow cierpi na przewleka.nieuleczalna chorobe-"nie możesz miec wiecej $$$$$ niz ja" to jest ich problem! zawisc! kasa tak ich opanowala ze zapomnieli co przysiegali,zapomnieli o solidarnosci,przyjazni... Takim jak moj kolega powinno sie dawac nagrody a nie szmacic w ten sposob! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaku P.S.Re: Oczapowski-wczasy 20.06.06, 10:35 Zgadzam się z Dzidką, Twój poziom i charakter wypowiedzi świadczy o tym, że nie masz tak naprawdę za duzo do powiedzenia, żadnych argumentów, tylko wytrząsanie się i obrażanie wszystkich, co przynosi rezultat odwrotny do zamierzonego. Piszesz, że Twój przyjaciel jest człowiekiem mądrym, kulturalnym i odpowiedzialnym, więc odpowiedz proszę, jak taki człowiek może się z Tobą przyjaźnić? Twoje wypowiedzi nie wystawiają Tobie najlepszego świadectwa, człowiek kulturalny nigdy i w żadnych okolicznościach nie używa takich wulgaryzmów i nie obraża wszystkich dookoła, używa intelektualnych argumentów do przekonania o swojej racji. I tłumaczenie, że z hołotą trzeba po chamsku niczego nie tłumaczy. Boże, nigdy nie chciałabym trafić do TAKIEGO lekarza, wykształcenie i wychowanie do czegoś zobowiązuje, a Ty jesteś zakompleksionym prostaczkiem, albo faktycznie kolana juz się trzęsą pod Tobą, że w obliczu ostatnich prowokacji w środowisku medycznym i łapania lekarzy na wałkach, wszyscy zaczynają uważniej przyglądać się temu środowisku. I proszę nie sil się na próbę komentarza, bo kończę z tym wątkiem, jestem zdegustowana tym, co tu wyczytuję, ble. ps. a na przyszłość zapamiętaj sobie, że kulturą można zdziałać dużo wiecej (nawet z "hołotą")niż agresją, która zawsze budzi agresję - nie uczyli Was tego na studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixs P.S.Re: Oczapowski-wczasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 10:53 W tym wątku wypowiadały się pacjentki, wypowiadali się też mężowie pacjentek. Wszystkich wielki obrońca wrzucił do jednego wora, zmieszał z błotem i zbluzgał. "Psowaty" po prostu pokazuje, jaki jest jego stosunek do pacjentek i ich mężów. Dla "Pana Doktora Nauk Medycznych" jesteśmy niczym więcej jak tylko prostakami, śmieciami i hołotą. Pacjentki to głupie ***, z których się ciągnie kasę i którymi się pogardza. Dziękujemy "Psowatemu" za otwarcie nam oczu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus P.S.Re: Oczapowski-wczasy IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 16:03 niestety nie trzese kolanami.mam taki zawod medyczny ze zadna prowokacja nie jest w nim mozliwa. Zapraszam Pania na stadion Lecha podczas burdy kibicow powie pani kilka tych swoich wysoce kulturalnych slow do mikrofonu i WIERZE ze zdziala Pani wiecej niz policyjne paly. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Ginekolog IP: *.local / *.man.poznan.pl 20.06.06, 14:26 Jak Wojciecha K. zamknięto to pod aresztem byli taco co śpiewali "Wojtek jestesmy z Tobą..." prawda okazała sie dla nich bolesna. PS czy widzieliście wczoraj w TVN Uwaga jak we wrocławiu ginekolog przekręcał pacjętki??? Analogiczna sytuacja z jaka tutaj mamy do czynienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 16:14 W kazdym srodowisku jest patologia. Jednak mam nadzieje ze kiedy przeczytacie w tych szmatlawcach GW i FAKT (jesli wogole o tym napisza)to wszyscy wrocicie tu na forum i bedziecie rownie wylewni jak teraz! Przypominacie stado kur gdzie jedna zraniona dziobia pozostale! Wstyd. Wasza wiedza to gazety i telenowele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixs Re: Ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 17:22 > Wasza wiedza to gazety i telenowele! Jasne trollu. A ty za to jesteś wszechwiedzący i nieomylny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 17:31 Czy to nie ty pisales o mieszaniu z blotem?! TROLLU???? Niczym nie roznisz sie od tej calej zgrai dla ktorej to co napisane w gazecie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cunnilingus Re: Ginekolog IP: *.gorzow.mm.pl 02.07.06, 10:42 Gnoju, nie wiem do czego ty zmierzasz i po co. Powiem ci tylko, że moja rodzina również została poszkodowana przez twojego kolegę i męczymy się już prawie rok po jego "kuracjach". Mam nadzieję, że będzie gnił w pierdlu a jak go tak lubisz to możesz iść razem z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Ciąg dalszy historii pana ginekologa IP: *.local / *.man.poznan.pl 28.06.06, 10:15 Przedruk z Gazety Poznańskiej 26.06.06r. Wmawiał pacjentce raka, by wyciągać od niej pieniądze - Doktor Strach 26.06.2006 Przestraszyć pacjentkę nowotworem i zaoferować swoją wspaniałą opiekę – to metoda poznańskiego ginekologa. Kobieta przez kilka miesięcy płaciła za częste wizyty i zabieg w publicznym szpitalu. Miała też zapłacić za operację. Ginekolog W. Z., 36-letni lekarz z poznańskiego szpitala, został zatrzymany przez policję 12 czerwca pod zarzutem wymuszenia i przyjęcia łapówki. Doktor straszył młodą kobietę, że jej życie jest poważnie zagrożone i pomoże jej jedynie szybka operacja. Diagnozę W. Z. zakwestionowało dwóch innych lekarzy. Ginekolog za kilkaset złotych miał załatwić szybkie przyjęcie do jednego z poznańskich publicznych szpitali. Te pieniądze przyjął już jednak pod kontrolą policji. Teraz grozi mu za to do 10 lat wiezienia. Okazuje się, że to nie jedyny taki przypadek. Zgłosiła się do nas inna pacjentka po strachowej terapii tego samego lekarza. – To draństwo – komentuje krótko postępowanie ginekologa Z. doktor Krzysztof Kordel, okręgowy rzecznik odpowiedzialności zawodowej Wielkopolskiej Izby Lekarskiej, który wystąpił już o oficjalną informację w sprawie doktora Z. do Prokuratury Okręgowej w Poznaniu. Pacjentka z Bieszczad? Dorota (imię zmienione) trafiła do gabinetu doktora Z. na rutynowe badania. Pacjentka rzeczywiście cierpiała na banalną kobiecą chorobę. Lekarz przeprowadził kobiecie badanie USG. – Powiedział wprost: To może być nowotwór – opowiada Dorota. W jej rodzinie dwie osoby chorowały na raka, więc była przerażona. Ginekolog sugerował dalej, że choroba się rozwija i jest właściwie bezbolesna. Jej objawy pojawiają się wtedy, kiedy będą przerzuty. Nawet zwymyślał ją za to, że tak późno się zgłosiła do lekarza. Miał powiedzieć nawet, że jest ginekologicznie zaniedbana jak kobieta z Bieszczad. Przepisał, jak się później okazało, słaby lek, który nie leczył nawet jej rzeczywistych dolegliwości. Doktor Z. kazał przychodzić do siebie co dwa tygodnie, a wizyta kosztowała 130 zł. Podczas kolejnych konsultacji Dorota dowiadywała się, że ,,to” szybko rośnie. Zrobiła cytologię, ale ginekolog stwierdził, że niezbędna jest biopsja. Doktor Z. obiecał, że przeprowadzi zabieg z kolegą w Ginekologiczno-Położniczym Szpitalu Klinicznym przy ulicy Polnej w Poznaniu, ale Dorota musi zapłacić 350 zł. Musi pani płacić Za zabieg wykonany w publicznym szpitalu kobieta zapłaciła doktorowi w ratach w jego prywatnym gabinecie. Tam też dowiedziała się, że ma przyjść do niego na trzy opatrunki po 150 złotych każdy. Ponieważ leczyła się u doktora Z. już prawie trzy miesiące, poprosiła o rabat. Wtedy kobieta usłyszała, że o rabacie można porozmawiać przy operacji, która kosztuje trzy tysiące złotych. Dorota zapytała więc, dlaczego ma tyle płacić za operację w publicznym szpitalu, skoro płaci składki. – Usłyszałam, że jak chcę być porządnie leczona, to muszę płacić – opowiada Tego dla Doroty było już za wiele, zwłaszcza, że wcześniej zaczęła coś podejrzewać. Sprawdziła przepisany jej lek, który okazał się słabym preparatem, niemal profilaktycznym. Odebrała też sama wynik biopsji i przekonała się, że nic groźnego z niego nie wynika. Zastanowił ją też zapis na wyniku badania, na którym podano, że do kontroli ma się zgłosić dopiero za miesiąc. Poszła więc do innego lekarza – jej rak okazał się tylko niegroźnym mięśniakiem, z którym mogłaby żyć przez lata. Do doktora Z. już nie wróciła. – Jest zawieszony w czynnościach do czasu wyjaśnienia sprawy – powiedział nam o dr. Z. profesor Tomasz Opala, dyrektor szpitala przy ul. Polnej. Obiecał także, że skonsultuje z prawnikiem swoje dalsze decyzje. Prokuratura po postawieniu pierwszych zarzutów o wymuszenie i przyjęcie łapówki, nie zastosowała wobec ginekologa żadnych sankcji. Piotr Kysa - Gazeta Poznańska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Ciąg dalszy historii pana ginekologa IP: *.local / *.man.poznan.pl 03.07.06, 13:04 osoby, które zostały w ten sposób oszukane proszone są o kontakt z REFERATEM DW. Z KORUPCJĄ KOMENDY MIEJSKIEJ POLICJI W POZNANIU TEL. 84-131-97 / pełna anonimowość gwarantowana / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ciąg dalszy historii pana ginekologa IP: *.gpsk.am.poznan.pl 04.07.06, 11:29 Czy pod tym numerem telefonu można zgłaszać łapówki wręczone Policji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ciąg dalszy historii pana ginekologa IP: *.icpnet.pl 06.07.06, 10:39 Bravo! Choc jeden normalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cannabis Re: Ciąg dalszy historii pana ginekologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:32 Wiadomo, że w sprawie jest więcej poszkodowanych. Wszyscy, którzy w jakiś sposób zostali przez dr Wojmira Z. poszkodowani powinni się możliwie prędko skontaktować z panią Agnieszką Przygocką - policjantką prowadzącą sprawę. Jej telefon to 061 - 8413176. Policja gwarantuje pełną anonimowość, można się umówić na konkretny dzień tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus dla Pani Komisarz Agnieszki Przygockiej IP: *.icpnet.pl 06.07.06, 00:42 Stawię sie na kazde Pani wezwanie jesli uzna Pani ze jest ono konieczne. caninus@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cunnilingus Re: dla Pani Komisarz Agnieszki Przygockiej IP: *.gorzow.mm.pl 08.07.06, 10:29 Obawiam się, że jeżeli p. Przygocka przeczyta wypisywane przez pana brednie to raczej nie będzie chciała się z panem zobaczyć i jeszcze ich wysłuchiwać. Tak na zdrowy rozsądek, argument, że ktoś jest czyimś kolegą nie przesądza o winie albo jej braku. Tym bardziej, że policja dobrała się do bazy danych Wojmira i w niej znalazła wystarczającą liczbę baaardzo dziwnych przypadków więc świadków nie brakuje. Możesz się zgłosić do obrońcy na świadka obrony. Sąd z pewnością chętnie by posłuchał teorii, że ta sprawa to spisek wrogów ludu. Ciekawe, czy rozparawa będzie jawna; z przyjemnością sam bym sobie popatrzył. 10 lat więzienia grozi chłopakowi; dostrzega pan ową ironię? Ginekolog przez kilka lat w więzieniu; będzie okazaja aby zapoznać się z urokami wykonywanego przez siebie zawodu od strony ... hmmm... biernej, że tak powiem. Taki ładny chłopak nie będzie się nudził w więzieniu. A tak swoją drogą, czy to nie ty, Wojmir, kryjesz się pod pseudonimem caninusa? Bardzo adekwatny pseudonim, nie ukrywam, zwłąszcza w kontekście zamieszczanych wypowiedzi; psie szczekanie. Tymczasem karawana jedzie dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: dla Pani Komisarz Agnieszki Przygockiej IP: *.icpnet.pl 09.07.06, 11:05 Widze ze liznales troche laciny.Caninus to po lacinie znaczy kieł. Jak tobrze poczytasz to na rozsadne i kulturalne posty odpowiadalem "normalnie". Jeszcze raz powtorze.Masz informacje z gazet a one skazały GO w dzien wydania gazety.Jesli chcesz mozemy sie spotkac np w jakims McDonaldzie to Ci opowien cos co napewno zmieni Twoj poglag na ta sprawe.(caninus@poczta.fm) Masz odwge pojsc na proces i "sobie popatrzec" to miej odwage wysluchac kogos kto wie wiecej. Pani Przygocka nie spotka sie ze mna bo moim zamiarem jest bronic przyjaciela a ja i cala policje interesuje "wykazanie sie" ,wykazanie ze ich wjazd i zakucie lekarza w fartuchu mialo sens i podstawy prawne.Nawet jak zaslabl i stracil przytomnosc w szpitalu to go nie rozkuli (tu pozdrowienia dla grona profesorow ktorzy rozpoznali WYLEW :-))))))).Naprawde trzeba profesorskiego tytulu by cos "takiego" wymyslic hi!hi!hi! ).Tu pozdrawiam tez szczesliwego niebieskiego "znalazce" 700PLN!Mysle ze "zainteresowany" wie o co chodzi.Nazwe go hieną!To taka dygresja. cunnilingus poczekaj jeszcze z osadami.Ciebie tez moze spotkac taka sytuacja.Nigdy nie wiesz czy-,kto- i kiedy- Cie "wystawi"! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cunnilingus Re: dla Pani Komisarz Agnieszki Przygockiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:07 Muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony pańskim postem ponieważ spodziewałem się raczej kolejnego ujadania. Wspomina pan, że wydałem wyrok na podstawie kaczki dziennikarskiej. Niestety, wydałem go zanim jeszcze cała sprawa ujrzała światło dzienne. Osoba mi bliska została poszkodowana przez Wojmira. Nie wiem, czy na skutek rażącego błędu w sztuce lekarskiej, czy też złej woli ale okoliczności wskazują raczej na to drugie. Cała zastosowana przez Wojmira długotrwała "kuracja" prawdopodobnie zmierzała do maksymalizacji zysku doktora poprzez utrzymywanie stanu zdrowia na poziomie wymagającym niekończących się wizyt. Przeprowadziliśmy konsultacje z innymi ginekologami, którzy byli zszokowani tym co wyprawiał pański kolega w ramach "leczenia". Dowiedzieliśmy się również, że podawane przez niego ceny leków, zabiegów, szczepionek itp. były około trzykrotnie wyższe niż w rzeczywistości. Proponuję panu zastanowić się dobrze nad tym, co pan tutaj wypisuje; jak zaznaczyłem wcześniej, o winie bądź jej braku nie decyduje fakt pozostawani z kimś w stosunku koleżeńskim. Wierzę, że jest pan inteligentnym człowiekiem i potrafi się pan uczyć na błędach innych; ktoś już wcześniej wywlókł "Słowiki". Ja faktycznie wydałem już na Wojmira wyrok i mam nadzieję zobaczyć go za kratami. Nie na podstawie gazet jednak wyrok wydałem. Jeśli mamy się bawić łaciną to uzasadnienie będzie brzmiało: "ab alio exspectes, alteri quod feceris" Seneka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cunnilingus Re: dla Pani Komisarz Agnieszki Przygockiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:13 Tak na marginesie, wydaje mi się, że "caninus" jest przymiotnikiem a nie rzeczownikiem i nie oznacza "kieł" tylko "psi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus cunnilingus to do Ciebie IP: *.icpnet.pl 13.07.06, 01:16 www.republika.pl/czaja33/dolne.htm Jestem stomatologiem,wiec jeśli prof.Witold Woźniak mnie źle nauczył to należy mu się lanie... "...konsultowłem się z innym ginekologiem..."Nawet pan nie wie jak TO środowisko jest przepełnione ludźmi którzy dla chęci zysku potrafią sprzedać nawet własną matkę.Już samo to że lekarz podważa,kwestionuje diagnozę i sposób leczenia innego lekarza "na oczach"pacjenta doprowadza mnie do odruchów wymiotnych! W mojej specjalizacji pewien bardzo madry czlowiek-prof.Cieszynski ze szkoly Lwowskiej stworzyl tzw kodeks doentologiczny czyli zbior zasad postepowania lekarza stomatologa i pewnie lekarza kazdej specjalnosci.Kodeks ten mowi ze podnoszenie w oczach pacjenta wlasnej wartosci kosztem kolegi urąga temu zawodowi i jest bardzo tanie i prymitywne.Wojmira znam 16 lat,razem działalismy w kole anatomicznym przez cale studia a i po studiach przyjazn ta nie wygasla. Zgadzam sie ze moze miec Pan zastrzezenia co do leczenia Pana zony,znajomej czy kogos tam...Uwazam jednak ze droge jaka Pan wybral jest droga niewlasciwa.Dlaczego uwaza Pan ze to co powiedzial "konsultujacy ginekolog" jest zgodne z prawda?Skad Pan wie ze posiada on wieksza wiedze?Tylko prosze sie nie sugerowac tytulami typu "prof" bo prawda jest taka ze to glownie teoretycy. Ten pana "konsultant" zastosowal typowy zabieg socjotechniczny majacy na celu "przejecie" pacjenta-szkalowanie kolegi po fachu!teraz Panska znajoma "zostawia"kase u niego a o to przeciez chodziło. Dla mnie wlasciwszym wyjsciem bylo by Pan spotkal sie z Wojmirem i sam o tej wg Pana "krzywdzie" porozmawiał. Jak widze nie odpisal Pan na maila.Pewnie sie Pan boi.Slusznie.Waze 110 kg i moge zrobic krzywdę... Jestem w stanie się z Panem spotkac w dogodnym dla Pana terenie i przedstawic Panu to co wiem. Mojego przyjaciela zwolniono z pracy.Powód:"Utrata zaufania"!!!!!!!!!!! Chcialby Pan byc zwolniony z takiego powodu?!Postepowanie sadowe nie zostalo zakonczone!Nie ma wyroku!Obowiazuje zasada domniemania niewinnosci...Dlaczego go zwolniono?Zwolniono go poniewaz świta na Polnej uwaza że zostal on zwerbowany przez panow niebieskich i bedzie "sypal" i wystawial kolegow a niech mi Pan wierzy dzieje sie tam jak wszyscy wiemy duzo,wszyscy znaja niepisane cenniki w zaleznosci od tytulu,wszyscy wiemy o podzialach lozek...po co im kapus na pokladzie...?UTRATA ZAUFANIA!!!!!!!!!To jest Polska wlasnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski No to niech zacznie sypac! Moze na cos sie jeszcze 13.07.06, 08:01 No to niech zacznie sypac (zreszta iunformowanie o przestepstwach nie jest zadnym sypaniem a wypelnianiem swojego obywatelskiego obowiazku) takich samych albo i jeszcze gorszych przestepcow w bialych fartuchach! Moze na cos sie jeszcze przyda przed pojsciem do pierdla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: No to niech zacznie sypac! Moze na cos sie je IP: *.icpnet.pl 13.07.06, 10:48 Jak widze poziom ktory reprezentujesz nadal swiadczy o tym ze nie zszedles jeszcze z drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cunnilingus Re: cunnilingus to do Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:27 Nie wiem dokładnie dlaczego miałbym się z panem spotykać bądż też pisać cokolwiek na prywatną skrzynkę; jedyną przyczyną mojej obecności tutaj jest chęć skłonienia poszkodowanych przez Wojmira osób do zgłoszenia się na policję i złożenia zeznań dla uczynienia zadość sprawiedliwości. W dyskusję z panem wdaję się nie po to by sprawiać sobie przyjemność tylko w celu uspokojenia pana aby nie straszył i nie zniechęcał pan innych osób, które mogły mieć wątpliwe szczęście poddania się zabiegom serwowanym przez pańskiego kolegę. Jeżeli panu aż tak zależy i ma pan jednak jakieś argumenty, których nie chce pan publicznie podać z niewiadomych przyczyn, może pan napisać na skrzynkę "ciemny_lud_patrzy@op.pl". Co do "konsultacji z innym lekarzem"; nie będe opisywał dokładnie o co chodzi. Wystarczy, że powiem panu, iż lekarza zmieniliśmy na innego z własnej woli bez jakichkolwiek uprzednich konsultacji bo sami doszliśmy do wniosku, że coś jest nie tak jak powinno być. Pieniążki do Wojmira płynęły szerokim strumieniem a efektów jakoś nie było; stan zdrowia mojej przyjaciółki wręcz się stopniowo pogarszał. Po zmianie lekarza sytuacja wróciła do normy po 2 wizytach, w tym jednej kontrolnej z naszej inicjatywy. Zastosowana przez nowego lekarza kuracja polegała na wyrzuceniu medykamentów przypisanych przez pańskiego kolegę. To właśnie jej efekty przekonują mnie, że to właśnie ten lekarz miał rację. Sami też anonimowo posprawdzaliśmy koszty zabiegów jakie proponował Wojmir; wszędzie były one trzykrotnie niższe. Zdaję sobię sprawę, że musi być panu przykro i że ciężko w to uwierzyć ale fakty jasno wskazują na to, że pański kolega jest istotnie winny. Pozwolę sobie zacytować tutaj niejakiego prof. Woźniaka: "Nawet pan nie wie jak TO środowisko jest przepełnione ludźmi którzy dla chęci zysku potrafią sprzedać nawet własną matkę.". Mogę też panu przypomnieć pańską własną wypowiedź: "niech mi Pan wierzy dzieje sie tam (szpital na Polnej - mój przypis) jak wszyscy wiemy duzo". Skoro środowisko jest pełne czarnych owiec i dzieje się w nim tak wiele złego, to dlaczego akurat nie Wojmir? Chce go pan bronić więc niech pan poda choć jeden argument. Nie może pan powiedzieć, że to fajny facet bo to nikogo nie obchodzi i nie ma wpływu na winę bądź jej brak. Może pan tylko zaprzeczyć, że w ogóle wziął pieniądze, okłamywał kobietę, która doniosła sprawę na policję, czy też dowodzić słuszności kuracji, którą zastosował u mojej przyjaciółki. Jest pan gotów to zrobić;w imię dawnej znajomości zarzucić nieznajomym ludziom kłamstwo a policji bezsensowną prowokację i fałszowanie dowodów? Proponuje pan abym z nim podyskutował i bardzo chętnie to uczynię. Na drodze powództwa cywilnego o odszkodowanie. Zaczekać tylko muszę na skazanie go w sprawie karnej aby mieć jeszcze mocniejsze argumenty w ręku. Jedyne co mnie martwi odnośnie ewentualnego odszkodowania to właśnie specyfika naszego wesołego kraju, którą pan przywoła w pewnym miejscu. W cywilizowanym kraju po udowodnieniu winy, winny były skończony gdyż poszkodowani by go zrujnowali. U nas może co najwyżej zostać zobowiązany wyrokiem do zapłaty odszkodowania w wysokości do kilku tysięcy złotych. To jest przykre; nie ukrywam, że, moim zdaniem, nie ma nic bardziej odrażającego niż lekarz rujnujący zdrowie pacjentów dla pieniędzy i powinno się mu wszelkimi możliwymi sposobami życie utrudnić. Cóż, może kiedyś do tego dorośniemy. Co do zwolnienia Wojmira z pracy to, szczerze mówiąc, cieszy mnie to i uważam, że było słuszne. W przypadku gdy sąd uniewinni pana kolegę może on wnieść o przywrócenie go na poprzednio zajmowane stanowisko. Tak stanowi prawo. Jeżeli okaże się winnym to oczywistym jest, że nie powinien nigdy zajmować swojego stanowiska w szpitalu ze względu na bezpieczeństwo pacjentów i jego zwolnienie było słuszne. Jestem przekonany, że da sobie radę przez czas od dnia zwolnienia do dnia wydania wyroku; nie zabraknie mu przecież pieniędzy. Opisany przez pana tryb zwolnienia z pracy jest naturalną drogą postępowania w przypadku osób wykonujących zawody zaufania publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:23 A może by tak stworzyć gdzieś stronkę www z listą ginekologów : 1. złych ginekologów 2. biorących dodatkowe pieniądze ( tzw. łapówki ). Czytałem przed chwilą wątek " LIsta złych ginekologów" - lektura jest porażająca. Państwo ma gdzieś, że państwowe kliniki stały się prywatnymi klinikami Panów profesorów, docentów, ordynatotów,itd. Czy nie czas byśmy zaczeli się przed tym bronić. Nie kazdego stać by za poród płacić 2-4 tyś. złotych, za badanie ( ramach NFZ ) dodatkowo ileś tam. Pozdrawiam i będę kibicować powstaniu takiej strony stary Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki 06.07.06, 07:41 Jak najbardziej! Publicznie podawac nazwiska wszystkich scierwojadow oszukujacych biednych i bezbronnych ludzi w bialych kitlach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caninus Re: Ginekolog zatrzymany za przyjęcie łapówki IP: *.icpnet.pl 06.07.06, 10:34 troche szyk zdania sie pomieszal panie polonisto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brutus36 Brawo, brawo, brawo 04.07.06, 14:38 Brawo! Łapać śmieci, bo ktoś tak czyniący jest zwykłym śmieciem, niczym innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Brawo, brawo, brawo IP: *.icpnet.pl 06.07.06, 23:32 www.abw.gov.pl/Raporty/R_Korupcja.htm Radzę poczytać... To zabawne że politycy i policja chcą walczyć z korupcją. Przecież to ONI są najbardziej skorumpowani. Ironia Pewnie niedługo przeczytamy że lekarze porywają dzieci...chyba kiedyś były takie nagonki Odpowiedz Link Zgłoś