Dodaj do ulubionych

No dobra. Idę na procesję

15.06.06, 10:15
I wam też zalecam.
Warto na chwilę oderwać się od brudów polityki i popaatrzeć na realnych ludzi
Obserwuj wątek
    • awprawo Re: No dobra. Idę na procesję 15.06.06, 10:24
      Nasi ojcowie, dziadowie, pra-dziadowie itd chodzili na Procesję... czy my
      mielibyśmy być mądrzejsi od Nich aby nie iść...?
      pzdr.
    • Gość: vip Re: No dobra. Idę na procesję IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.06.06, 10:38
      > Warto na chwilę oderwać się od brudów polityki

O tak... Polityka prowadzona przez panów K. do spółki z opalonym Jędrkiem i
      końskim Romkiem, a na dodatek wspierana przez wypowiedzi kanalii Kurskiego jest
      wyjątkowo brudna - no ale kiedy politykę postrzega się jako obrzucanie
      wszystkich gównem, to niestety...

A przy okazji - oza tym forum i FK gdzie jeszcze poinformowałeś o wyjściu na
      procesję??
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43645030&v=2&s=0
      • Gość: Polski silnik Re: No dobra. Idę na procesję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 11:04
        Gość portalu: vip napisał(a):

> > Warto na chwilę oderwać się od brudów polityki
        >
        > O tak... Polityka prowadzona przez panów K. do spółki z opalonym Jędrkiem i
        > końskim Romkiem, a na dodatek wspierana przez wypowiedzi kanalii Kurskiego
        jest
        > wyjątkowo brudna - no ale kiedy politykę postrzega się jako obrzucanie
        > wszystkich gównem, to niestety...

Część rzezcy które robi pis jest rzeczywisce do d....
        Ale i tak jest dużo lepiej niz za czasów rządów czerwonych świń. Dziwne, jak
        rządził Wiatr lub Łybacka to nie było żadnych strajków uczniów. Przepraszam
        teraz tez nie ma - strajkowało kilku podburzonych oszołomów.
        • Gość: vip Re: No dobra. Idę na procesję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.06.06, 17:46
          > Ale i tak jest dużo lepiej niz za czasów rządów czerwonych świń.

Za rządów czerwonych świń było źle bo rządziły czerwone świnie. Po wyborach
          miało być lepiej - a nie jest. Trwa brudna polityczna gra o władzę, kupczenie
          stołkami, oferowanie stanowisk rządowych przestępcom itd. Ja już straciłem
          nadzieję na to, że będzie lepiej.

> Dziwne, jak rządził Wiatr lub Łybacka to nie było żadnych strajków uczniów.

A czy ja coś wspominałem w moim poście o protestach uczniów?
    • ollasja Re: No dobra. Idę na procesję 15.06.06, 11:25
      Też się wybieram. Ciekawe czy będzie burza?
      Pozdrawiam
    • l.george.l A ja nie idę 15.06.06, 12:49
      • v.i.k.k.a ja też nie:) 15.06.06, 12:52

• Gość: ??? a jakie sklepy dzis otwarte? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:56
      bo w necie nic nie ma:(

ps podczepiam sie pod ten wątek bo nie nie jestem zalogowana,dzieki!
      • v.i.k.k.a Re: a jakie sklepy dzis otwarte? 15.06.06, 12:58
        ktos napisal,ze plaza otwarta, auchan na pewno nie. podobno moze byc king kross
        otwarty, ale tego nie wiem.
        • Gość: ??? Re: a jakie sklepy dzis otwarte? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:00
          dzieki:)ale akurat najbardziej interesuje mnie M1
          • v.i.k.k.a Re: a jakie sklepy dzis otwarte? 15.06.06, 13:03
            To tylko moje przemyslenia, ale wydaje mi sie ze bedzie zamkniete. Otwarte moga
            byc te sklepy w ktorych powiedzmy cos sie dzieje np kregle, kino itp rozrywka.
          • v.i.k.k.a Re: a jakie sklepy dzis otwarte? 15.06.06, 13:04
            Mozesz tez zadzwonic do M1-jak nie odbieraja=zamkniete.
      • Gość: RAUBER który monopol na Dębcu jest otwarty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:02
        Bo mi się już skończyły 2 czteropaki Lecha Mocnego a flaszkę którą miałem na
        dziś zrobiłem już wczorej.
    • Gość: RAUBER w tym czasie to ja realnie grilluję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:59
      ...wkurzając się że jakiś szuszfol wydziera się w megafon i przeszkadza mi w
      konsumpcji. Po komunizmie została tu m.in. tradycja pochodów, tyle że teraz to
      nie jest 1 maja a któryś kolejny czwartek czerwca.

Wybacz kolego Nikt, za cholerę nie pójdę na ten pochód.
      • Gość: abc do tych co byli IP: *.telia.com 15.06.06, 19:39
        czy mozna bylo kupic "rury" - stara tradycja ktora wydaje sie zanikla.
        • Gość: Mieszkaniec Poznan Re: do tych co byli IP: *.icpnet.pl 15.06.06, 20:28
          Gość portalu: abc napisał(a):

> czy mozna bylo kupic "rury" - stara tradycja ktora wydaje sie zanikla.

Stare rury szły na procesji, hehe :)
          • kal.5.6 Re: do tych co byli 15.06.06, 20:35
            co roku ida i halasuja pod moimi oknami,wygladaja i becza przy tym jak stado baranow
    • v.i.k.k.a procesje sa niefajne:((( 15.06.06, 23:50
      Mialam (nie)przyjemnosc jechac Niepodległosci i był objazd, bo procesja. Chwile
      pozniej Fredry zamknieta/zakorkowana bo procesja. Nie za duzo tego?
      Na szczescie "żabki" otwarte, tak wiec młodziez mogła sobie spokojnie piwko
      wypic pod operą:DDD
      • Gość: mih Re: procesje sa niefajne:((( IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.06, 10:37
        prawie poszedlbym na jakas procesja, ale ten mundial.. ;)
        • Gość: KOKO Re: procesje sa niefajne....? IP: 212.38.200.* 16.06.06, 14:37
          Byłem na Procesji, trudno określić że było fajnie bo to nie o to chodzi ale
          miło było poczuć się w takiej wspólnocie rodaków, pomyśleć że nie jesreśmy sami
          w końcu w jakiś sposób odnieść się do tradycji naszych ojców. Na koniec
          odśpiewaliśmy uroczyście "Boże coś Polskę" - zadstanawiam się jak można
          atakować takie wydażenia...
          Pozdrawiam
          • Gość: RAUBER Re: procesje sa niefajne....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:21
            Jak mi jakaś banda szuszfoli szkowycze pod oknem to można atakować. Te skowyty
            niech sobie odstawiają w kościele a nie wkurzają mnie i mi podobnych. Człowiek
            ma fajne wolne popołudnie a tu nagle ktoś skowycze w megafon, cholera człowieka
            bierze. Czy ja puszczam głośno Morbid Angel czy Deicide? Czy chociaż głośno
            włączam Megadeth albo Rammstein? Więc skoro ja szanuję ludzi i ich święty spokój
            to czemu jakaś banda wyjców nie szanuje mojego świętego spokoju???
            • Gość: XXL Re: procesje sa niefajne....? IP: *.centertel.pl 17.06.06, 09:06
              Gość portalu: RAUBER napisał(a):

> Człowiek
              > ma fajne wolne popołudnie a tu nagle ktoś skowycze w megafon,

To wolne popołudnie jest dla tych co skowyczą.
              Czerona swołocz powinna do łopaty lecieć ...
              • Gość: RAUBER Re: procesje sa niefajne....? IP: *.chello.pl 17.06.06, 11:00
                dokłanie, do łopaty :]

pracować na mnie liberała który będzie wydawać dyspozycje przez skype :]
          • v.i.k.k.a Re: procesje sa niefajne....? 17.06.06, 09:47
            Nie może byc tak, ze grupa ludzi dezorganizuje wszystko. Ok, jest procesja to
            niech sobie jest, ale powinna nie przeszkadzac innym czyli np chodzic bocznymi
            ulicami.
    • pan.nikt Ciekawe!! 16.06.06, 18:27
      Tym najbardziej Tolerancyjnym przeszkadza procesja Bożego Ciała. Uroczystość
      90% społeczeństwa.

Oj tolerancyjni, tolerancyjni
      • Gość: Jacek Re: Ciekawe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:40
        Tolerancyjny
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=43662852&v=2&s=0
        90% to taka sama prawda jak twoja tolerancja.
        • pan.nikt Re: Ciekawe!! 16.06.06, 20:45
          około 90% to prawa podawana w większości statystyk.
          Podaj dane i źródło jeżeli znasz inne dane.

A podany przez Ciebie przykład wściekłego ataku na katolików, ataku w którym
          autorowi piana z ust ciekła, potraktowałem przyjaźnie i bardzo grzecznie.
          Każdą chorobę powinno się leczyć. Wściekliznę też
          • Gość: Jacek Re: Ciekawe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:56
            Gdzie widzisz ataki autora wątku - on próbuje wytłumaczyć że wszyscy mają równe
            prawa i nie było by wam miło gdyby was traktowano tak jak wy ich.
            Niestety tak jak napisał ycbo nic nie rozumiecie poza wpajaną od małego wiarą.
            • pan.nikt Re: Ciekawe!! 16.06.06, 21:02
              Pewnie masz problemy z czytaniem, jak tgoroczni gimnazjaliści.
              Współczuję
              • Gość: Jacek Re: Ciekawe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 22:05
                Nie mam problemów z czytaniem i rozumieniem tekstu.
                Przeczytaj to kilka razy i powiedz gdzie ten człowiek kogoś atakuje.
                Próbuje tylko dowiedzieć się dlaczego nie przestrzegacie tego w co wierzycie,
                dlaczego jesteście wredni deklarując miłość do bliźnich, dlaczego zgodnie z tym
                co twierdzisz 90% społeczeństwa jest złodziejami, dziwkami, obłudnymi kłamcami.
                • pan.nikt Re: Ciekawe!! 16.06.06, 23:49
                  Ja przeczytałe, gorzej z Tobą.
                  A swoją drogą zaprzeczasz danym, ale swoich i ich źródeł podać nie chcesz???
    • Gość: tsurani kogo to obchodzi? IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 09:23
      jak pójdziesz się załatwić też nasz o tym poinformujesz?
      Lubisz być w centrum wirtualnej uwagi? Ciekawe czy też w realu taki wygadany
      jesteś...
      • v.i.k.k.a Mnie np. 17.06.06, 09:44
        Lubie wiedziec co sie dzieje u moich forumowych ulubieńców:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka