pan.nikt 15.06.06, 10:15 I wam też zalecam. Warto na chwilę oderwać się od brudów polityki i popaatrzeć na realnych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awprawo Re: No dobra. Idę na procesję 15.06.06, 10:24 Nasi ojcowie, dziadowie, pra-dziadowie itd chodzili na Procesję... czy my mielibyśmy być mądrzejsi od Nich aby nie iść...? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: No dobra. Idę na procesję IP: *.gprspla.plusgsm.pl 15.06.06, 10:38 > Warto na chwilę oderwać się od brudów polityki O tak... Polityka prowadzona przez panów K. do spółki z opalonym Jędrkiem i końskim Romkiem, a na dodatek wspierana przez wypowiedzi kanalii Kurskiego jest wyjątkowo brudna - no ale kiedy politykę postrzega się jako obrzucanie wszystkich gównem, to niestety... A przy okazji - oza tym forum i FK gdzie jeszcze poinformowałeś o wyjściu na procesję?? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=43645030&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski silnik Re: No dobra. Idę na procesję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 11:04 Gość portalu: vip napisał(a): > > Warto na chwilę oderwać się od brudów polityki > > O tak... Polityka prowadzona przez panów K. do spółki z opalonym Jędrkiem i > końskim Romkiem, a na dodatek wspierana przez wypowiedzi kanalii Kurskiego jest > wyjątkowo brudna - no ale kiedy politykę postrzega się jako obrzucanie > wszystkich gównem, to niestety... Część rzezcy które robi pis jest rzeczywisce do d.... Ale i tak jest dużo lepiej niz za czasów rządów czerwonych świń. Dziwne, jak rządził Wiatr lub Łybacka to nie było żadnych strajków uczniów. Przepraszam teraz tez nie ma - strajkowało kilku podburzonych oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: No dobra. Idę na procesję IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.06.06, 17:46 > Ale i tak jest dużo lepiej niz za czasów rządów czerwonych świń. Za rządów czerwonych świń było źle bo rządziły czerwone świnie. Po wyborach miało być lepiej - a nie jest. Trwa brudna polityczna gra o władzę, kupczenie stołkami, oferowanie stanowisk rządowych przestępcom itd. Ja już straciłem nadzieję na to, że będzie lepiej. > Dziwne, jak rządził Wiatr lub Łybacka to nie było żadnych strajków uczniów. A czy ja coś wspominałem w moim poście o protestach uczniów? Odpowiedz Link Zgłoś
ollasja Re: No dobra. Idę na procesję 15.06.06, 11:25 Też się wybieram. Ciekawe czy będzie burza? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? a jakie sklepy dzis otwarte? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:56 bo w necie nic nie ma:( ps podczepiam sie pod ten wątek bo nie nie jestem zalogowana,dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: a jakie sklepy dzis otwarte? 15.06.06, 12:58 ktos napisal,ze plaza otwarta, auchan na pewno nie. podobno moze byc king kross otwarty, ale tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: a jakie sklepy dzis otwarte? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:00 dzieki:)ale akurat najbardziej interesuje mnie M1 Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: a jakie sklepy dzis otwarte? 15.06.06, 13:03 To tylko moje przemyslenia, ale wydaje mi sie ze bedzie zamkniete. Otwarte moga byc te sklepy w ktorych powiedzmy cos sie dzieje np kregle, kino itp rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: a jakie sklepy dzis otwarte? 15.06.06, 13:04 Mozesz tez zadzwonic do M1-jak nie odbieraja=zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER który monopol na Dębcu jest otwarty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:02 Bo mi się już skończyły 2 czteropaki Lecha Mocnego a flaszkę którą miałem na dziś zrobiłem już wczorej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER w tym czasie to ja realnie grilluję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:59 ...wkurzając się że jakiś szuszfol wydziera się w megafon i przeszkadza mi w konsumpcji. Po komunizmie została tu m.in. tradycja pochodów, tyle że teraz to nie jest 1 maja a któryś kolejny czwartek czerwca. Wybacz kolego Nikt, za cholerę nie pójdę na ten pochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc do tych co byli IP: *.telia.com 15.06.06, 19:39 czy mozna bylo kupic "rury" - stara tradycja ktora wydaje sie zanikla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Poznan Re: do tych co byli IP: *.icpnet.pl 15.06.06, 20:28 Gość portalu: abc napisał(a): > czy mozna bylo kupic "rury" - stara tradycja ktora wydaje sie zanikla. Stare rury szły na procesji, hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
kal.5.6 Re: do tych co byli 15.06.06, 20:35 co roku ida i halasuja pod moimi oknami,wygladaja i becza przy tym jak stado baranow Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a procesje sa niefajne:((( 15.06.06, 23:50 Mialam (nie)przyjemnosc jechac Niepodległosci i był objazd, bo procesja. Chwile pozniej Fredry zamknieta/zakorkowana bo procesja. Nie za duzo tego? Na szczescie "żabki" otwarte, tak wiec młodziez mogła sobie spokojnie piwko wypic pod operą:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mih Re: procesje sa niefajne:((( IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.06, 10:37 prawie poszedlbym na jakas procesja, ale ten mundial.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKO Re: procesje sa niefajne....? IP: 212.38.200.* 16.06.06, 14:37 Byłem na Procesji, trudno określić że było fajnie bo to nie o to chodzi ale miło było poczuć się w takiej wspólnocie rodaków, pomyśleć że nie jesreśmy sami w końcu w jakiś sposób odnieść się do tradycji naszych ojców. Na koniec odśpiewaliśmy uroczyście "Boże coś Polskę" - zadstanawiam się jak można atakować takie wydażenia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: procesje sa niefajne....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:21 Jak mi jakaś banda szuszfoli szkowycze pod oknem to można atakować. Te skowyty niech sobie odstawiają w kościele a nie wkurzają mnie i mi podobnych. Człowiek ma fajne wolne popołudnie a tu nagle ktoś skowycze w megafon, cholera człowieka bierze. Czy ja puszczam głośno Morbid Angel czy Deicide? Czy chociaż głośno włączam Megadeth albo Rammstein? Więc skoro ja szanuję ludzi i ich święty spokój to czemu jakaś banda wyjców nie szanuje mojego świętego spokoju??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: procesje sa niefajne....? IP: *.centertel.pl 17.06.06, 09:06 Gość portalu: RAUBER napisał(a): > Człowiek > ma fajne wolne popołudnie a tu nagle ktoś skowycze w megafon, To wolne popołudnie jest dla tych co skowyczą. Czerona swołocz powinna do łopaty lecieć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: procesje sa niefajne....? IP: *.chello.pl 17.06.06, 11:00 dokłanie, do łopaty :] pracować na mnie liberała który będzie wydawać dyspozycje przez skype :] Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: procesje sa niefajne....? 17.06.06, 09:47 Nie może byc tak, ze grupa ludzi dezorganizuje wszystko. Ok, jest procesja to niech sobie jest, ale powinna nie przeszkadzac innym czyli np chodzic bocznymi ulicami. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Ciekawe!! 16.06.06, 18:27 Tym najbardziej Tolerancyjnym przeszkadza procesja Bożego Ciała. Uroczystość 90% społeczeństwa. Oj tolerancyjni, tolerancyjni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Ciekawe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:40 Tolerancyjny forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=43662852&v=2&s=0 90% to taka sama prawda jak twoja tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ciekawe!! 16.06.06, 20:45 około 90% to prawa podawana w większości statystyk. Podaj dane i źródło jeżeli znasz inne dane. A podany przez Ciebie przykład wściekłego ataku na katolików, ataku w którym autorowi piana z ust ciekła, potraktowałem przyjaźnie i bardzo grzecznie. Każdą chorobę powinno się leczyć. Wściekliznę też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Ciekawe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:56 Gdzie widzisz ataki autora wątku - on próbuje wytłumaczyć że wszyscy mają równe prawa i nie było by wam miło gdyby was traktowano tak jak wy ich. Niestety tak jak napisał ycbo nic nie rozumiecie poza wpajaną od małego wiarą. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ciekawe!! 16.06.06, 21:02 Pewnie masz problemy z czytaniem, jak tgoroczni gimnazjaliści. Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Ciekawe!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 22:05 Nie mam problemów z czytaniem i rozumieniem tekstu. Przeczytaj to kilka razy i powiedz gdzie ten człowiek kogoś atakuje. Próbuje tylko dowiedzieć się dlaczego nie przestrzegacie tego w co wierzycie, dlaczego jesteście wredni deklarując miłość do bliźnich, dlaczego zgodnie z tym co twierdzisz 90% społeczeństwa jest złodziejami, dziwkami, obłudnymi kłamcami. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ciekawe!! 16.06.06, 23:49 Ja przeczytałe, gorzej z Tobą. A swoją drogą zaprzeczasz danym, ale swoich i ich źródeł podać nie chcesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani kogo to obchodzi? IP: *.icpnet.pl 17.06.06, 09:23 jak pójdziesz się załatwić też nasz o tym poinformujesz? Lubisz być w centrum wirtualnej uwagi? Ciekawe czy też w realu taki wygadany jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Mnie np. 17.06.06, 09:44 Lubie wiedziec co sie dzieje u moich forumowych ulubieńców:) Odpowiedz Link Zgłoś