Dodaj do ulubionych

"Tęczowy Poznań"

14.07.06, 22:30
Wystartował poznański przewodnik dla poznańskich gejów, lesbijek, ale i nie
tylko.
www.teczowypoznan.yoyo.pl

Co o tym sądzicie? Promocja dewiacji czy wreszcie skupisko dla
homoseksualistów.
Obserwuj wątek
    • Gość: :-/ no i pięknie skiny dawno nie miały co robić IP: *.icpnet.pl 14.07.06, 23:24
      teraz się zacznie....
    • trajan_bez_ziemi Re: "Tęczowy Poznań" 14.07.06, 23:59
      Speedy, weź załóż kiedys wątek o czymś innym. Chyba potrafisz skupić się, choćby
      przez chwilę na czymś innym niż tylko własna orietacja?

I tak jak napisał przedmówca, pełne kompendium dla skinów.

P.S: Zajżałem na tę stronę, w większości tych spelun mają "dark roomy",
      zauważyliście, ze heteroseksualiści raczej nie zamieniają każdego lokalu w burdel?
      W sumie zabawny ten postep, ale mój dziadek w przypływach złości mówił na takie
      zjawisko po prostu "czyste ku..two".
      • speedy Re: "Tęczowy Poznań" 15.07.06, 02:08
        A ja myslałem, że "Gazeta Wyborcza" jest dla inteligentych ludzi.

Owszem, przesada, że są w niektórych knajpach dark roomy, ale są też miejsca
        spokojne. Niedawno otwarto nowy lokal i ponoć jest tam miła, przyjazna atmosfera.

Szkoda, tylko, że heterycy pier...ą się w każdej dyskotece, każda dyska też jest
        burdelem.

• trajan_bez_ziemi Re: "Tęczowy Poznań" 15.07.06, 12:22
          "A ja myslałem, że "Gazeta Wyborcza" jest dla inteligentych ludzi."
          Chyba mało wiesz o Wybiórczej.

" Owszem, przesada, że są w niektórych knajpach dark roomy, ale są też miejsca
          spokojne."
          Speedy, to Ty dałeś linka do strony, gdzie przy większosci klubów dla Was są
          dark roomy, więc o co masz pretensje do mnie?

"Szkoda, tylko, że heterycy pier...ą się w każdej dyskotece, każda dyska też
          jest burdelem."
          Być może nie każda, ale zdecydowana większosć dyskotek spełniają funkcje burdeli
          i hurtowni narkotyków. Z przerażeniem muszę Ci przyznać rację. Ale tak się
          składa, że w zamierzeniu twórców klientelą dyskotek nie jest w przeciwieństwie
          do Waszych klubów jedynie jedna grupa ludzi. Nie ma czegos takiego jak dyskoteki
          "nur fuhr hetero", w przeciwieństwie do klubów tylko dla gejów etc. A to, że w
          większości klubów gejowskich goście mają do swojej dyspozycji dark room,
          świadczy tylko o tych gościach. Gdyby nie było zapotrzebowania na takie
          pomieszczenia, nikt by ich nie zakładał. Rozsądnym ludziom ta prawidłowosc daje
          do myślenia, da się na podstwaie tego odpowiedzieć sobie na bardzo proste
          pytanie. Z kim mamy właściwie do czynienia. No z kim?! :)
          • Gość: mih Re: "Tęczowy Poznań" IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.06, 21:04
            fakt -> bo ile mozna rozprawiac o wlasnej dewiacji seksualnej? znacie jakis
            homoseksualistow pogodzonych ze swoja orientacja, nie rozmyslacych wciaz o
            seksualnosci i problemach z tym zwiazanych?
            • Gość: polak katolik Re:vivat geje i lesbijki precz z czarnymi pedałami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:40
              z seminarium duchownegona ostrowie tumskim.ksieza to pedaly a zakonnice to
              kur...y
              • Gość: emanko a wiecie dlaczego geje zdychaja od Aids? IP: *.icpnet.pl 20.07.06, 19:05
                bo wala sie na lewo i prawo patrz ikona Frediee. Raporty medyczne zalecaja aby
                geje zrozumialy ze sa kondomy oraz troche spasowali z robieniem lodow kazdemu
                chlopczykowi oraz dawaniem dupy. Ale coz mowia ze to boska kara. A odsetek
                zarazonych pedryli rosnie.
                • Gość: oj Re: a wiecie dlaczego geje zdychaja od Aids? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:18
                  F. Mercury był biseksualistą, więc mógł się również zarazić od 100% hetero, patrz Ty
    • Gość: poznański kibol dzienkujemy za informacje IP: *.echostar.pl 20.07.06, 23:11
      bedymy wizytować wymienione miejsca po kolei w odpowidnim czasie.
    • porannakawa Ciekawe jak to ze stacjami benzynowymi? 21.07.06, 01:18
      Widziałem naklejkę tęczową na stacji benzynowej - że to niby przyjazna gajom i
      ruczajom.
      Czym ona się różni od normalnej stacji benzynowej?
      Średnica węży czy też może tam można tankować tylko w samochodach z wlewem od tyłu?
      O co to chodzi mniej więcej?
      • Gość: uu Re: Ciekawe jak to ze stacjami benzynowymi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 08:48
        alr gdzie, w Poznaniu? Są takie?
      • Gość: Q Re: Ciekawe jak to ze stacjami benzynowymi? IP: *.icpnet.pl 21.07.06, 08:58
        porannakawa napisała:

> Widziałem naklejkę tęczową na stacji benzynowej - że to niby przyjazna gajom i
        > ruczajom.

A która to stacja? Muszę ją omijać. Prosimy o ostrzeżenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka