Gość: alice IP: *.manc.cable.ntl.com 24.07.06, 09:20 pozdrowinenia z manchesteru ,,, poszukuje poznaniakow w tym miescie ,, nalepiej ze starej emigracji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diver_r Re: pznaniacy w manchester 07.08.06, 18:23 co to znaczy "stara emigracja...." -czuje sie mlodo >>>>71:) to najlepszy rocznik. Jest tu nas paru z Poznania czesc moieszka w Sale (ktorych znam) , ja przenioslem sie na polnoc do Whitefield (Bury). kiruj poczte na diver_r@poczta.onet.pl , radek_sikorski@yahoo.co.uk lub na diver_r@gazeta.pl POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: pznaniacy w manchester IP: *.manc.cable.ntl.com 02.09.06, 18:22 ooo, kolejny Poznaniak w Manchesterze :D Ja uważam , ze rocznik 81 jest lepszejszy ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: pznaniacy w manchester IP: *.manc.cable.ntl.com 02.09.06, 18:21 Witam Alice!! JAk się nie mylę rozmawiałysmy już na formum manchesteru ;) Na kawkę sie umawiałyśmy, widze, że mamy coś wspólnego ;) Też jestem poznanianką mieszkającą w Manchesterze. Pozdrawiam, magjojo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lacriss Re: pznaniacy w manchester IP: *.uznam.net.pl 12.09.06, 11:00 czolem poznaniacy z manchesterzu jak sie wam tam zyje?? moze zechcialby ktos opowiedziec jak trafil akurat od manchesteru, jakie byly poczatki, i jak sobie teraz radzi?:) czy mieszka ktos w poblizu chorltonu?? Odpowiedz Link Zgłoś
diver_r Re: pznaniacy w manchester 13.09.06, 18:39 no wiesz tak publicznie..... dawaj na priv Odpowiedz Link Zgłoś