Gość: zenek IP: 80.244.139.* 27.06.05, 23:00 gdzie mogę znaleźć stronę z darmowymi smsami do ery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius no jak nie, jak tak 28.06.05, 07:54 www.eraomnix.pl/sms/pages/register/welcome.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
dario05 Re: no jak nie, jak tak 28.06.05, 11:24 Może ja jestem jakiś nie dorozwinięty ale nie widzę tam możliwości założenia konta do wysyłania sms-ów (oczywiście jak nie posiadam komórki do wysłania sms- a za 6 zł). Możesz mnie nakierować? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius no nie chcę Cię martwić... 28.06.05, 11:29 ...ale: klikasz na link, który podałem w poście powyżej, wybierasz OK, i podajesz swój adres e-mail. Codziennie się musisz zalogować, aby dostać jednorazowe hasło na jeden dzień (jakoś tak to wygląda). Natomiast zupełnie nie rozumiem Twojego tekstu: "(oczywiście jak nie posiadam komórki do wysłania sms-a za 6 zł)". Jeżeli mówisz o www.eraomnix.pl/sso2/r_login.do? turl=www.eraomnix.pl:80/sms/do/singleSignonFromXAction&partnerlogin=sms- free (pewnie się link złamie, więc podaję drugi): tinyurl.com/3tcxo to tam masz wszystko napisane. Wysyłasz jeden jedyny sms, który kosztuje Cię zgodnie z opłatą operatora i masz 10 smsów dziennie za darmochę. Odpowiedz Link Zgłoś
dario05 Re: no nie chcę Cię martwić... 28.06.05, 11:45 > klikasz na link, który podałem w poście powyżej, wybierasz OK, i podajesz > swoj adres e-mail. Codziennie się musisz zalogować, aby dostać jednorazowe > haslo na jeden dzień (jakoś tak to wygląda). Tak, zgadza się. Tylko, że jak klikałem poprzednio na "OK" to mi przechodziło do ogólnej strony Omnix-a. Teraz jak kliknąłem to jest OK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Z tego co wiem to nigdzie :( IP: 80.51.236.* 28.06.05, 14:26 Z tego co wiem to nigdzie :( To bardzo malo wiesz, i jesli tak masz sie wypowiadac, to lepiej odpusc sobie. Za darmo do operatora "ERA" mozna wysylac SMS-y ze strony np. sms.ikp.pl ilosc dziennie ograniczona do 5 !!! ale za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś