former 26.07.06, 00:19 Powiem szczerze, że takiej ciszy to tutaj dawno nie było. Przypuszczam, że to przez te upały. Burza zacznie się po 12..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
historyk12 Re: Cisza przed burzą? 26.07.06, 15:22 to nie upały, radnego zatkało we wszystkich nickach. Przez to z 23 rozmówców ubyło 19 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wercyngetoryks_wp Re: Cisza przed burzą? 26.07.06, 18:18 Oczywiście nie odpowiadam na wypowiedzi takiego degenerata, bo dno pozostanie zawsze dnem. Odpowiedz Link Zgłoś
wercyngetoryks_wp Re: Cisza przed burzą? 26.07.06, 18:30 I tak, jak wcześniej pisałem, myślę, że już niedługo za znieważanie głowy państwa i premiera RP dobiorą się do tego człowieka i otrzyma on za to odpowiednią karę, zgodnie z KK. Już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
wercyngetoryks_wp Re: Cisza przed burzą? 26.07.06, 21:25 Nie będąc radnym, awansowałem na radnego. Pewnej grupie ludzi puszczają nerwy przed wyborami i urojenia ich prześladują. Mam nadzieję, że przegrają z kretesem. Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Cisza przed burzą? 26.07.06, 23:30 A co zakapowałeś mnie? Pewno znowu do CBŚ. Uważaj stary, bo ci to w krew wchodzi. wercyngetoryks_wp napisał: > I tak, jak wcześniej pisałem, myślę, że już niedługo za znieważanie głowy > państwa i premiera RP dobiorą się do tego człowieka i otrzyma on za to > odpowiednią karę, zgodnie z KK. > Już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
former Re: Cisza przed burzą? 27.07.06, 08:25 Nudni jesteście jak flaki z olejem Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: Cisza przed burzą? 27.07.06, 11:01 Jak mnie dyskusja nudzi to w niej nie biorę udziału i nie czytam wątku. former możesz sobie założyć własny wątek i dyskutować o tym, co cię interesuje. Po co się umartwiasz? Odpowiedz Link Zgłoś