dobrusia_to_ja 26.07.06, 12:48 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,3505466.html Boże, co za tragedia!! Czy ten rząd, jak i poprzednie nie widzą, do czego doprowadzają swoją głupią polityką?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leda10 wiesz co, Dobrusiu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:53 polityka jest głupia, to fakt; takie zachowania nie mieszczą mi się w głowie. Nie wyobrażam sobie porzucić zwierzęcia, a co dopiero dziecka. To kompletny brak odpowiedzialności i uczuć wyższych u tych matek. Głupota nie ma granic i trudno ją przewidzieć nie tylko politykom. Tragedia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: wiesz co, Dobrusiu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:58 A może te dzieci mają również ojców - no chyba że pochodzą z niepokalanych poczęć. Zawsze mnie denerwuje jak podchodzi ktoś z puszką i mówi = zbieram na biedne dzieci, a ja pytam u rodziców już pani była a ona na to "e oni się tym nie interesują". A ja tym bardziej mam to w d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leda10 ojcowie może poszli w długą. Z tym zbieraniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:44 kasy to fakt, najłatwiej jest narobić dzieciaków a poźniej wyciągać łapę po siano na ich utrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś