minia99 14.08.06, 22:13 Chcę kupić mieszkanie w Tulcach od firmy Wak-Bud. Czy ktoś miał z nimi styczność ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tucha Re: Wak-Bud w Tulcach IP: *.icpnet.pl 16.08.06, 23:53 Ja tez zastanawiam sie nad kupnem mieszkania w Tulcach od tej firmy. Szukam tak samo jak Ty informacji o nich. Dzis bylam w Tarnowie Podgornym na osiedlu Zielony Grod zobaczyc i zorientowac sie co i jak .......... no i tam maja dobre zdanie na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
minia99 Re: Wak-Bud w Tulcach 18.08.06, 23:27 Też byliśmy, podoba nam się, może będziemy sąsiadami :) mamy już zarezerwowane Dzieki za info. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tucha Re: Wak-Bud w Tulcach IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 23:47 tez mam zarezerwowane. Skoro kupimy te mieszaknia to bedziemy napewno sasiadami z jednego malego osiedla. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minia99 Re: Wak-Bud w Tulcach 20.08.06, 19:13 Po 21 sierpnia mają podpisywać umowy. Do zobaczenia na wsi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wak-Bud w Tulcach IP: *.icpnet.pl 20.08.06, 13:13 Czy ktos jeszcze jest zainteresowany kupnem mieszaknia w Tulcach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tucha Re: Wak-Bud w Tulcach IP: *.icpnet.pl 26.08.06, 12:44 Czy naprawde nikt wiecej nie jest zaineresowany kupnem mieszkania w ulcach?? Odpowiedz Link Zgłoś
minia99 Re: Wak-Bud w Tulcach 26.08.06, 18:35 W poniedziałek podpisujemy umowę, a TY kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tucha Re: Wak-Bud w Tulcach IP: *.icpnet.pl 27.08.06, 13:51 A na jakie mieszkanie podpisujecie?? A jaka cene macie za metr kwadratowy, bo podniesli i z tego co wiem narazie wstrzymana jest sprzedaz. Wiem ze ci co robili rezerwacje wczesniej maja po starej cenie. Ja jeszcze ciezko mysle bo to mieszkanie ktore chcialam jest juz zarezerwowane (jak zwykle sie spoznilam z decyzja)wiec pozostalo mi kupic inne co troche mnie zniechecilo musze przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tucha Wak-Bud w Tulcach IP: *.icpnet.pl 28.08.06, 21:03 Podpisaliscie umowe?? Czy cos jest niejasnego w umowie. Jak chcesz napisz na maila mojego moze bedzie latwiej nam rozmawiac tancerka10@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tucha Re: Wak-Bud w Tulcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:46 minia odpisz cos prosze czy podpisaliscie umowe, a jesli nie to dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarnowianka Re: Wak-Bud w Tulcach IP: *.echostar.pl 20.09.06, 13:45 Witam! Zakupiłam w roku 2005 mieszkanie w Tarnowie Podgórnym od tej firmy i nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie ma kłopotu z kontaktem, można się dogadać, bardzo mili ludzie, z mieszkanie wszystko ok. Troszkę pękają ściany, ale to normalne. Ogólnie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś